10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
Berni erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Berni-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-09 08:34:34

Waldau
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Berni reagálása

Waldau!
Baby:)) Ismét sikerült kihúznod a gyufát:))) Persze biztos nagyon jól szórakozol:) Bevallom én is:)
Számomra az az érdekes, hogy egyes olvasókra mennyire irritálóan hatott tekintélyes férfiasságod, pedig mint írták csak kétszer említetted:) De így is sikerült számukra átvennie a főszerepet, elhomályosítva a figyelmet arról bőséges információról, amit egyébként a beszámolód tartalmaz, a farokméreteden kívül.
Én köszönöm neked, hogy így készülsz a találkozásainkra:) Hatékonyabban működik nálam, mintha bókokat zúdítanál rám és ezt tudod:)
Szeretlek masszírozni és szeretem a társaságod:)
Csók: B

Berni beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-13

Egyeztetés
Elérhető:
3
Személyes üzenetben:
5
Hétfőn kerestem, hogy Szerdára kérjek időpontot. Nem volt könnyű elérni, így ráírtam. Üzenetben egyeztettük a Szerdát. Szívesen hallottam volna a kígyóbűvölő hangját, de erre most nem volt lehetőségem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Közelben találtam parkolóhelyet. A cím könnyen megtalálható, ha nem vagy ismerős a környéken akkor sem fogsz eltévedni.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Földszinti lakás, szomszédok nélkül. Senkivel nem találkoztam még, de ha egy ismerőssel futnék össze sem lenne probléma. Egy vállalható szolgáltatás égisze alatt fut a masszázs. A lakás hangulatos, minden helyiségnek megvan a maga funkciója. A fürdő a célnak megfelelő zuhanyzó. Törülköző friss, tusfürdő mennyiség rendben.
Berni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Berni most nagyon dögösen fogadott. Elöl végig cipzáros , testhezálló krémszínű ruha, magassarkú. Haja a képekhez képest kevésbé hullámos. Nagyon szép nyugat európai intellektuális arc. Csábító tekintet csábító mosoly!

Erotikus masszázs
Erotikusmasszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Svédmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Az időzítésem, megint edzés után történt. Egyrészt, mert az nyilvánvaló, hogy Berni szereti a kidolgozott izomzatot, gondoltam kicsit bedurrantom őket látogatás előtt:) A másik ok, hogy ne csak udvariasságból kelljen kibekkelni a masszír részt. Zuhany után egy fekete bodyban várt, aminek a háta derékig volt sliccelve. Nem csak fenékre gyúr, a hátizom tökéletesen rajzolódik a pántok mellett. Fekvés az ágyra, halk spirituális zene, kellemes megvilágítás, melegített törülköző takar, meleg olajjal csorgat végig combtól és végig simít a puha kezekkel. Beszélgetünk nevetgélünk, az itteni viselkedésen a fő téma:) Akkor halkulunk el kicsit, mikor a hátamhoz ér úgy, hogy a masszázs ágy végébe áll. A vállaimtól elindul a gerincem mellett lefelé a derekam irányába, lassan, iszonyú érzékien. Melle a fejemet érinti..
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Elkezdtem alul éledezni. Kőkemény hatalmas farokkal képtelenség hason feküdni, engedélyt kérek a fordulásra. Elégedetten konstatálta a helyzetet és megkérdezte, hogy megnézném a galériát? Naná! Előttem vonult a lépcsőn, óvatosan nézegettem és közben vigyáztam a fejemre. Hangulatosabb a miliő a galérián, tatami előtt megállt, kacér pillantásokkal , hogy mit sikerült csinálni velem és hogy kezében az irányítás. Lefeküdtem, de amint kezdett a lábamhoz helyezkedni felültem. Érezni akartam az illatát, közel hajoltam a nyakához, a haját finoman hátratettem és beleszagoltam a nyakába. Nem egyet, nem kettőt, sokat:) Finom édes illata van a bőrének. A bodynak a pántjait finoman letoltam. Érzékien, finoman sóhajtozott majd, mintha hirtelen észhez tért volna a mellkasomnál fogva letaszított a tatamira és rám ült. A farkam érezte a ruhán keresztül a forróságot.Végig simította a mellem, fölém hajolt finoman megharapta a fülcimpám és rámarkolt a farkamra. Elegánsan mellém feküdt átkulcsolt a lábával a cicik simogatták a bőröm, ajkai végig a nyakam és az arcom közelében, orrával simogatta a bőröm hallottam a sóhajokat. Majd megint rám ült, a farkam beillesztette a popsihoz, két kezével a háta mögött rámarkolt farkamra, ritmusra használta a kezét és a csípőjét. Felváltva nézett engem és a tükörben az attrakciót. A hatalmas dákót erősen a popsihoz nyomta, azt imitálta mintha beleült volna. A Body a derekáig letolva én megfogtam kétoldalt mint szex közben, ha mélyebbre akarom tolni a farkam. Addig mozgott így, míg az utolsó cseppet ki nem sajtolta belőlem. Minden mozdulatából áradt a szenvedély és hogy élvezi amit művel az emberrel. Azóta is csak arra tudok gondolni, milyen lehet vele szeretkezni?!!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Sikerült átlépnünk egy határt, amit Berni nem számolt volna extrának, de szép ajándékkal köszöntem meg. A búcsú a fogadó helységben történik, egy fekete pultra van készítve víz, csoki és sós mandula. Melléjük helyeztem a kiegészített ajándékom.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Berni Nagyon izgalmas Nő tele meglepetésekkel! De és ez most nagyképűnek fog tűnni! Az, hogy eddig eljuss vele sok kört kell futnod és olyan adottságokkal kell rendelkezned ami felkelti az érdeklődését.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Berni erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-24 08:36:36
"Lovat zabbal nőt f@sszal megijeszteni nem lehet" Bár egy kedves hölgytől hallottam, minden férfi egyforma csak a fizetésük különböző...

Waldau
Kezdő irogató
2020-10-15 09:37:12
Én mást láttam a szemedben, nem rémületet:) Nem volt még részem benne, próbáltam de mindig befékeztek. Ha meghallom a hangod már arra egész jól reagálok! Köszönöm a korrekt választ:)

2020-10-15 07:41:28
Elismerem! Válaszolva a cseviben feltett kérdésedre. De nem a mérete, az inkább megrémiszt. Amikor a beszámolóban ahhoz a részhez értem "mint szex közben, ha mélyebbre akarom tolni a farkam" őszintén felszisszentem! Aztán arra gondoltam, hogy ez soha nem történt még meg veled..Ami hatással van rám az az egész személyed. Nem külön a testrészeid, ez csak ennek az oldalnak a sajátossága, hogy testrészekként elemzi a hirdetőket én ennél komplexebben nézem a vendégem. Amit még szeretek, hogy nagyon jól reagálsz a közelségemre:) Ha én is használhatom ezt a "szenzációs" kifejezést. Egy egészségesen működő férfi vagy. Pont.

négykarika
Billentyűbetyár
2020-10-14 22:39:57
Vajon mely, a hölgyek érdeklődését is felkeltő adottságaidra gondolsz, a jól megírt élmény összegzésében?

2020-10-14 20:41:04
Waldau! Nem szeretném, hogy a csevegőm is a farkadról szóljon!

FunkciókBerni legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-10-21) : A masszpadon hasra fekvésem után melegített törölközőt terít rám, majd fenekemen, combjaimon végigsimítva kezd neki megfelelő erővel történő meggyúrásomhoz. Helyenként felszisszentős erővel nyúl izmaimhoz, de minden érintése és fogása profizmusról árulkodik. Közben beszélgetünk, igen jól érzem magam, könnyen ellazulok a masszázs közben. Kiderül, hogy igen jól egymásra hangolódunk egy idő után, amikor is megkér, hogy forduljak a hátamra.

(2015-08-19) : Minden pont úgy alakul ahogy szeretném, érzéki kezei közé kerülök, amit kellő élvezettel viselek. Nem kértem gyúróst, hanem inkább érzékist, egymásra hangolót.

felejthetetlen: 1db
(2017-11-14) : Tökéletes masszázs volt egy igazán hozzáértő masszőrtől, de olyan finoman és odaadóan, mintha a barátnőjétől kapná az ember. Hihetetlen jó volt érezni Beky minden egyes kézmozdulatát magamon. :)

nagyon jó: 4db
(2020-10-21) : A kisebbik ,,dolgozó" szobába invitált, ahol egy igazi kicsit gyúrós masszázs vette kezdetét, úgyhogy hasra vágódtam. Nekem kicsit szokatlan volt, mert ilyen alapos masszázst, még csak egyszer kaptam Hévizen, de azt nem Berni abszolválta. Alulról indított, amikor jeleztem egy kicsit visszavett az erősségből.

(2020-10-05) : Nagyon hosszú, mély simításokkal kezdte a masszázst, más energiákat éreztem az érintésekbe mint eddig. A szakszerű mozdulatok megmaradtak és a technika sem változott, lábaktól indult precízen. Én most jóval csendesebb voltam, koncentráltam erre az új érzésre amik az érintésekből áradtak. A zene ritmusára történtek a mozdulatok, átjött mennyire szereti Berni ezt a zenét.

(2019-11-11) : Mindjárt az elején a vádlijaimnál rátalált a hét eleji foci okozta csomókra, így ott egy kis "sodrófa" is segítségül lett hívva. Nagyon aprólékosan masszíroz, feljebb haladva nagyon jólesően simított be lábaim közé, néha érintve a zacsit is.

: 10db
(2020-09-24) : Meleg olajjal kezdte a vádlinál a masszázst. A szétszedős- összerakós masszázst csinálja és szerintem élvezi, ha hallja hogy fáj:) De ahol keményebb fogást alkalmazott ott utána nagyon gyengéden végigsimított. Kitér a fenék izmokra utána derék itt is nagyon jó fogásai vannak..Lapocka végig a hát nagyon alapos masszázs. Nekem is sikerült beszundiznom a nyálcsöpögős típusú szundival.

(2020-09-13) : Így, hogy Berni kicsit engedett a nadrágszíjból, nehezebben ment a teljes ellazulás. Próbáltam elvonatkozatni attól, hogy Berni biztonságba érezve magát társaságomba, nem akarta annyira rejtegetni brutál erős szexuális kisugárzását. A masszázs jóval gyengédebb volt, emlékezett hogy a finomabb masszázst kedvelem. Előmelegített olaj, isteni finom az érintése, nagyon puha a bőre ahogy simít...a hullámok símogatása jutott eszembe róla, még ringatást is éreztem.

(2020-09-07) : A masszázs erős! Szólnom kellett vádlinál és combnál, hogy kicsit finomabban. Berni elnézést kért, mondta hogy nagyon sok sportoló, futó vendége van akik ezt igénylik és neharagudjak. Különben a masszázsra kifejezetten a finom szó illik. A gyengédség áthatja az egész lényét Berninek. Szakszerű közepesen erős masszázst kaptam, ami egész testre kiterjedt.