Liza 21 erotikus masszázs

erotikus masszázs

Liza 21-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-08 22:58:40

zszoltan
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Liza 21 beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-09

Egyeztetés
Elérhető:
5
Gyorsan és egyszerűen történt telefonon. Elsőre felvette. Megkérdezte, hogy jártam-e már nála és miután elmondtam, hogy nem, így részletesen elmondta a lehetőségeket. Minden kérdésre kimerítően válaszolt.
Alapvetően nagyon szimpatikus benyomást tett rám mind a hangjával, mind a személyiségével. Ami talán negatívum volt az az, hogy úgy éreztem, hogy picit rátesz és próbál szexy hangon csábítóan beszélni. Ez személyesen már abszolút nem volt jellemző.
Második hívásomra egyeztettünk időpontot és a pontos helyszínt is megadta.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helyszín szerintem mindenki számára ismert, a Nyéki Imre uszodától 5 perc sétára lévő új építésű lakópark. A helyszín BKV-val és autóval is egyszerűen megközelíthető. Villamosok garmadája jár arra. Parkolóhely a lépcsőháznál valószínűleg nem lesz, de a környék tele van ingyenes helyekkel. Várhatóan egy +10 percet a parkolásra és a sétára számolni kell. Én így is tettem, így kb. 10 perccel a megbeszélt időpont előtt már a helyszínen voltam. Türelmesen megvártam. A helyszín egyértelműen megtalálható, viszont a lépcsőház ajtaját könnyű eltéveszteni, amivel az ember könnyen a belső kerthelyiségben találja magát. Akkor vagy jó helyen, ha a lépcsőházba lépsz be. A megadott időpontban telefonáltam, meg is kaptam a bejutáshoz szükséges információkat és a pontos emelet, ajtó számát. Onnantól már nem lehet eltéveszteni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Amikor felértem és az ajtóhoz léptem, az ajtó nyílt magától. Lizát csak akkor pillanthattam meg amikor valóban beléptem. A lakás szép, rendezett, a papucsokból látható volt, hogy többen is dolgoznak ott, de végig nagyon jól szervezetten senkivel sem találkoztam.
Kád van függönnyel. A használata nem feltétlenül egyszerű, vigyázni kell a kilépésnél. Felszereltsége mind a lakásnak mind a fürdőnek teljesen megfelelő. Semmi különös nincs, de mindenből van elég és minden elfogadható. Szájvíz, pohár, tusfürdő, mindenből van széles választék.
Liza 21 külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Liza egy borzasztóan fiatal, csinos lány. A képeken valószínűleg tényleg Ő van, azonban az arca is sokkal szebb mint amit a képekből sejteni véltem és a teste is jobb. A képeken nagyon vékonynak tűnik, amitől egy kicsit tartottam is mert szeretem ha egy lány vékony, de egy fokkal vékonyabb mint a valóságban. Szóval ez is és az arca is pozitív csalódás volt. Az a lány, akihez ha felmész akkor izgulsz, hogy milyen lesz, de amikor megpillantod akkor megnyugszol, hogy jó helyre jöttél. Számomra hibátlan a külseje. Szép arc, nagy szemek, csókos száj, nagyon szép formás tini kézbe illő cicik, szép formás popsi jellemzi.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
1,5 órára mentem, amiben alapvetően két levezetés van, ám nálam végül csak csak egy lett. Mivel így indultunk neki, a masszázs előtt egy erotikus résszel kezdtünk, majd amikor ezzel végeztünk, megbeszéltük, hogy kapok egy lazító masszázst. Maga a masszázs egy kellemes jó hangulatú simogatás volt, némi erősebb mozdulattal. Ez a része már abszolút nem érdekelt, igazából nem is kívántam volna, hogy szétgyúrjon. Amire szükségem volt, az egy kellemes simogatós masszázs beszélgetéssel, amit meg is kaptam. A masszázs ilyen sűrű masszázskrémmel történt. A tatamin, vagy inkább szivacson a hasamra feküdtem, Liza mellém térdelt és úgy masszírozott. Közben beszélgettünk. Úgy éreztem mintha szándékosan szóval akarna tartani, ami nem volt ellenemre, sőt arra gondoltam, hogy jó egy kicsit megismerni a személyiségét. Kérdéseimre válaszolt, úgy tűnt, hogy sok mindenben őszinte velem. Végig azt éreztem, hogy szimpatikus vagyok neki és, hogy örül, hogy ezt a 1,5 órát egy olyan sráccal töltheti aki nem lesz problémás és aki nem akarja minden áron megdugni, aki nem erőszakos. Egy kedves aranyos, vidéki lány benyomását keltette.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Miután megérkeztem, az ajtó mögött állt a képeim is látható fekete fehérneműben. Nagyon szexy hatást keltett. Köszöntöttük egymást egy puszival, levettem a cipőm és már ment is előre, hogy mutassa, hogy merre lesz a szoba. Borzasztóan szép volt hátulról az egész lány, a feneke abban a fekete bugyiban eszméletlen izgató volt. Mivel először voltam masszázson, attól egy kicsit tartottam, hogy ha nem lesz meg a kémia, akkor nehéz dolgom lesz. Szerencsére ezzel nem volt gond. Miután beértünk a szobába, elkérte előre a csokrot, amiben előzetesen megállapodtunk. Persze nekem furcsa volt így elsőre, de így korrekt szerintem. Kb. 1 perc múlva vissza is jött egy törülközővel. Elmondta, hogy mi fog történni és kérte, hogy kezdjek fürdéssel és a sarokban lévő székre fogok tudni lepakolni. Le is vetkőztem meztelenre, amit végignézett majd elkértem a törülközőt. Közben megbeszéltük, hogy nekem ez az első ilyen alkalom, hogy masszázsra jöttem, amit igazából nagyon kedvesen fogadott és jól kezelt. Kiment lecsekkolni a lakást, hogy ne találkozzak senkivel. Miután visszatértem a fürdőből, becsukta az ajtót, elindított egy lágy zenét és igazából előzetes megbeszélés nélkül kezdetét is vette az erotikus rész.
Kezdetben csak közeledni akartam hozzá, kicsit összehangolódni, megöleltük egymást, simogattam a hátát, haját, arcát. Jó illata volt, finom lágy volt a bőre mindenhol. Levettem a törülközőt a derekamról és a szekrényre tettem. Simogattuk egymást ahol csak értük. Egy ponton megcsókoltam és perceken keresztül csak csókolóztunk. Csókja lágy, teljesen barátnős. Igaz a nyelvét nagyon ritkán használta a teljes ottlétem alatt, de igazából így is nagyon finom volt és jólesett. Csókolózás közben végigsimogattam az egész testét, többször belemarkoltam a kemény fenekébe. Nagyon izgató volt egy ennyire fiatal lányt ilyen közel érezni magamhoz. Kihámoztam a melltartójából, majd a bugyijából, amire engedélyt is kaptam. Megfordítottam, hogy háttal legyen nekem mert már nagyon meg akartam úgy igazán simogatni a melleit is két kézzel. Farkamat a kezébe adtam, amivel ügyesen kezdett játszani. Finoman simogatta, húzogatta, golyókat markolászta. Közben én előre nyúlva markoltam meg a melleit, simogattam a hasát, punciját és csókolgattam a nyakát. Szemét csukva tartotta és kezével a farkamat izgatta. Ezt a pozíciót tartottuk pár percig, mindaddig amíg vissza nem fordítottam és újra nem csókolóztunk. Kezeim újra bejárták az egész testét, a fenekétől nehezen tudtam elszabadulni.
Már nem emlékszem, hogy kinek a javaslatára, de átköltöztünk a tatamira. A szobában addigra nagyon meleg lett, a folytatás előtt meg kellett kicsit törülköznöm. A tatamin térdre ereszkedve folytattuk a csókolózást, majd mindketten a sarkunkra ültünk. Mivel éreztem, hogy még nem vagyok elég kemény, így átvettem az irányítást és magamnak vertem amíg csókolóztunk. Ebben a pózban a szétnyílt lábai közé már kényelmesebben be tudtam simítani. A szétnyílt punciját simogattam amikor ezen a ponton először éreztem, hogy finoman nedvesedik. Nagyon izgató volt, ugyanis közben nyelvét is át-átdugta, fokozva ezzel a vágyam. Úgy éreztem, hogy ezzel is próbál segíteni a megkeményedésemben. Puncijának simogatása közben, ösztönösen a középső ujjammal kicsit benyúltam. Nem akartam ujjazni, csak érezni egy kicsit a borzasztóan izgató puncijának csúszós, lágy, bejáratát. Bár annak ellenére, hogy olvastam pár beszámolójában konkrét ujjazást is, mégis kicsit elhátrált ebben a pillanatban. Épp csak jelzésértékűen, hogy ezt nem szeretné. Tiszteletben tartottam, nem erőltettem a dolgot. Ekkorra pont elértem abba az állapotba, hogy éreztem, hogy megkeményedtem. Visszaadtam a kezébe a farkam, amit jó ütemben verni kezdett. Az egész szituáció annyira izgató volt, hogy éreztem, hogy ki is tudna így végezni. A vége előtt valamivel, kivettem a kezéből és kértem, hogy a szájával izgasson. Bólintott, hogy mehet. Felálltam, Ő térdelve maradt. Ismét a kezébe vette a farkam, kicsit megtörölgette és mielőtt bekapta volna, végig hosszában nyalogatni kezdte, szerencsére a golyóimat sem hagyta ki. Pont amikor rá akartam volna vezetni arra, hogy ez így nagyon finom, de érezni akarom a száját, akkor rámarkolt a tövére és bekapta a farkam. Nagy lendülettel kezdte szopni. Egyrészt jól esett, de egyben kicsit erős is volt és mivel semmivel sem cifrázta, így azt éreztem, hogy ha ilyen keményen folytatja, akkor kb. 1 percem van hátra. Mielőtt elért volna a vég, kivettem a farkam a kezéből, én kezdem el verni, a száját pedig a farkam tövéhez és a golyóimhoz tereltem. Na itt viszont maximálisan kárpótolt mindenért. Fantasztikus látvány és érzés volt, ahogy a farkamat verte, közben pedig falta, szívta a golyóimat, azokkal a gyönyörű, ártatlan szemeivel pedig felfelé nézve engem bűvölt. Pár perc elteltével már megint azon kaptam magam, hogy mindjárt végem, így kivettem a kezéből a farkam és, hogy egy kis időt nyerjek, odahajoltam és csókolózni kezdtünk.
Miután visszaegyenesedtem, a farkam ismét a szájához tettem és mivel kicsit veszítettem a keménységemből a szája előtt verni kezdtem. Pont amikor kérni akartam, a nyelvét kinyújtotta, így a makkomat a nyelvére téve, ahhoz kicsit ütögetve a szája nyílásán vertem. Bár NFVSZ nincs az étlapon - amit ebben a pillanatban borzasztóan sajnáltam - azért a feeling megvolt, hogy milyen lenne ha mégis engedné. Miután kemény lettem, újra ő markolt rá a farkamra és mint az előbb nagyon keményen szopni kezdett. Egyszer még érezni akartam a nyelvét a golyóimon, de utána végleg visszavett a szájába, ahol eldöntöttem, hogy amíg bírom addig bírom, de itt lesz a vége. Szerencsére itt már nem volt annyira új ez a technika és tudtam még egy kicsit uralkodni magamon, de már nem sokáig. A vége előtt pár pillanattal jeleztem neki, hogy nem bírom tovább, kivette a farkam és óriásit élveztem úgy állva a nyakára, melleire, kezébe. Mivel a másik kezével ügyelt arra, hogy a tatamira ne menjen, így nem volt meg, hogy pontosan mi mennyi hová ment. Miután lenyugodtam, felállt és papÍrtörlővel alaposan letisztogatta magát és nekem is adott, hogy én is megtehessem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szobában történt előre átadva. Minden a megbeszéltek szerint történt. Korrekt. Az árakat annyira nem ismerem, de olcsóbb szerintem mint itt sok lány. Az biztos, hogy ár/érték arányban nagyon megéri.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Liza egy gyönyörű, odaadó lány, akihez ha felmész, akkor garantáltan jól fogod magad érezni. Fiatal, kedves, türelmes. Sokan írták előttem, hogy még kezdő. A kora alapján mindenképpen, azonban mostanra szerintem már vér profi. Ez azt jelenti, hogy amire megkéred azt megcsinálja, amire nem, azt nem. Nem fog magától különösebben kezdeményezni. Valószínűleg a helyében én is ezt tenném. Szóval ha valamit szeretnél, akkor kérd meg. Tervezem, hogy visszamegyek hozzá és ha így lesz akkor azért szeretném majd jobban feltérképezni a testét. Vigyázni rá! :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Liza 21 erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

FairyHunter
Könyvet írhatna
2020-10-11 12:46:17
Ez igazan reszletes iras lett! Igazi kedvcsinalo:)

2020-10-10 21:55:11
Hát, kedves ifjú kolléga: ez egy tökéletes beszámoló lenne akkor is, ha már a sokadik lenne a tolladból. De elsőként egyenesen fantasztikusan jó iromány. Komolyan mondom.
Amúgy Liza azért "keltette egy kedves aranyos vidéki lány benyomását", mert ő pontosan az: egy kedves aranyos imádnivaló vidéki lány.
Mind az élmény mind a beszámoló miatt pedig gratulálok és egészségedre :-)

2020-10-10 16:47:33
Nagyon részletes, és jól megírt beszámoló, gratulálok!

2020-10-09 22:45:38
Ahhoz képest, hogy ez az első masszázs élményed, kitettél magadért a randin is és a beszi írással is. Jó volt ez így, ahogy van. Kösz!

2020-10-09 18:44:16
Az utolsó mondatot leszámítva kitűnő iromány lett! Köszi!

FunkciókLiza 21 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2020-12-26) : Liza engem kétszer kényeztetett. Itt is látszik a fejlődés: hol nagy tempóban, hol kislányos lassú odaadással szopott, de mindvégig igen jól csinálta. Kérésemre először odalról térden állva (pucsítva), másodszor meg 69-es pózban. Ott csak a farpofáit volt szabad megmarkolnom, de az érzékeny részekhez nem nyúltam - igen nagy önmegtartóztatással.

(2020-11-13) : Szóval kényelmesen és lágyan mindent amit értem. Nemsokára letérdelt és ő is lágyan a már meredező falloszomat simogatta, majd ajkaival cirógatta. Néha ütemesebb franciát kaptam hatáspauzákkal, amikor is megemelte a rudat és alulról végignyalta. Aztán bekapta és közben a szemembe nézett. Eszembe jutott, hogy a tavasszal, amikor először meglátogattam ez az akció még nem történhetett meg. Szóval Liza jelesre vizsgázott!

(2020-07-28) : Ő elém térdelt és szenvedélyesen szopni kezdett, közben fátyolos szemekkel rám nézett! Azokkal a gyönyörű zöld szemeivel bűvölgetett, nekem meg végem lett.... Az utódok a legfincsibb ciciket beterítve cseréltek gazdát. :) Hogy Liza miben ügyes? Azt hiszem kapcsolatteremtésben. Arra a néhány percre vagy órára befogad az intim szférájába, visszavezet az első szerelmek varázslatos világába.

nagyon jó: 3db
(2021-01-02) : Vizes blokkból frissen vissza tértem és lepatintottam róla a piros melltartót és lehúztam róla a bugyit.Bele is ment a mókába mivel látta rajtam,hogy be vagyok indulva.

(2020-07-15) : Mivel első alkalom volt nála és valahogy nem érzem, hogy illene letámadni egy lányt így elsőre úgy gondoltam, hogy a masszázs nagyon jó egymásra hangolódásra. Kellemes simogatást kaptam, miközben beszélgettünk,

(2020-05-16) : A fent leírt körülmények miatt a klasszikus masszázs kimaradt. Én egy általa kiválasztott krémmel bekentem a hátát, és nyilván a popsiját és a combjait is. Jó volt ez az egymásra hangoldáshoz, meg eközben egy pár perces ismerkedő beszélgetéshez.

: 5db
(2021-04-15) : Finoman, nem pornósan csókol, a nyelvünk is találkozott, de nem toltuk le egymás torkán. Közben simogattam, miközben ő sem maradt tétlen, azt hiszem, végig aktív szereplő volt, amihez persze egy minimális szimpátián túl a másikra odafigyelés kell. Miközben így álldogálva a felvezetés zajlott, rajtam egyre határozottabban izgalom jelei mutatkozott, amit egy álló helyzeti, fehérneműt kívülről dörzsölő mozdulatsor segített kicsit levezetni.

(2020-10-22) : Nagyon hamar elvesztünk egy kéjes ölelkezésben, puszilgatásokban, finom ujjazás kíséretében. A minden értelemben lelkesítő, vérpezsdítő eszméletvesztés soha ilyen jó még nem volt. Az embernek nem jut kedve ilyen helyzetben a masszázsra. Ez egy órás szerelmről szól, amikor van lehetőség elfeledni a mindennapok személytelenségét. Amikor egy tündér megígéz és lélek szinten magába ránt, elnyel, de nem lenyel.

(2020-10-12) : Amint hasrafeküdtem a tatamin, Lizácska mellém ült és krémmel, finoman elkezdte gyúrni a hátamat úgy középtájon. Később kicsit feljebb és kicsit lejjebb is ment, de valójában meglehetősen rövid időt töltöttünk ebben a pozícióban. Ezalatt mindenestre igen kellemeset beszélgettünk, teljesen fesztelenül. Tulajdonképpen bármiről lehet vele beszélni,