4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
Tina szexpartner

szexpartner

Tina-

V.I.P hirdető
93/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-07 11:34:07

barbu25
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Tina beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Már többször voltam nála, így ismerős volt a telefonszámom neki.Végre volt szabad időpontja is. Kb 1 éve voltam nála utoljára.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Újbudán van egy új lakóparkban, motorral mentem így gyorsan megközelíthető volt. Szerintem parkolni is kényelmesen lehet a környéken autóval is.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Szép újépítésű lakás. Izléses, igényes. Rengeteg tusfürdő, szájvíz stb.
Tina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Tina nem változik semmit az évek alatt szerintem, ugyanaz a telt, izgató test nagy cicikkel, szép arccal és mostmár fazonra igazított pucival ami ugyebár tud ám fröcskölni is rendesen ha úgy van:) de erről majd később.

Action
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
4
Csók:
4
squirt:
5
Ujjazni:
4
Csókkal fogadott és öleléssel, már régi ismerősök vagyunk. Kis dumcsi aztán irány a fürdő. Én voltam az első aznap ami szerintem számít, főként ha spriccelős dolog tekintetében.:) Már az elején a csóknál ágaskodtam, kis is voltam éhezve meg a szitu is igencsak felcsigázott. Gyors tusi, alapos mosakodás, addig ő a szobában várt egy szál bugyiban s melltartóban. Ahogy visszatértem csók, igazi nyelves. majd döntöttem is az ágyra. Kérdeztem szokott e még fröcskölni, ő mosolyogva mondta tegyünk próbát. Heves nyelvjátékba kezdtem, csak úgy lefetyeltem a csiklóját, amit nagyon élvezett, kb 2 perc után rángások és hangos nyögések közepette jött az első adag,, természetesen a számba arcomra, amit imádok, persze abba nem hagytam volna így sorozatban több lövéssel, spriccel ajándékozott meg, ami igencsak gerjesztő tud lenni. Addig nyaltam míg teljesen ki nem fáradt, és már spricc helyet csak ömlött belőle az isteni nedű.
Ezután jött az én kényeztetésem. Hátamra feküdtem kényelmesen, a nagy munkában egy kissé elernyedt görbe farkamat (ami szerinte pont a határt súrolja nála hosszméretben) pillanatok alatt állította hadrendbe, de úgy hogy kérnem kellett hogy lassan játszon vele.
Volt itt minden, játszott rengeteget a makk résszel, zacskóval, majd az ánusz felé is néha néha elkalandozott. Na ezt nem kellett volna, mert ez igen a gyengém, és erre ő is rájött. Így jó nyálasan egy ujja be is tévedt a fenekembe miközben nyalta falta a szerszámot. Nem sok kellett hogy az jó pár napos adagot kilőjjem:) Kérdeztem hogy kivégez vagy haladunk tovább. Döntött, magában is akarja érezni, így gumi fel és misszionáriust ajánlott. Előszőr nagyon lassan mertem csak nyomni, kész voltam teljesen szűk is volt nagyon. De pár perces finomkodás után, elkezdtünk keményíteni, amit nemcsak az ő részéről igen erőteljes hanghatások kísértek. Közben sokszor gyorsan kikaptam a szerszámot és csapkodni kezdem a puncijához, ilyenkor sikoly, és hatalmas lövellés, hogy kb arcon talált. Kb6 -8 perc után én se birtam tovább , hirtelen kikaptam, le a gumi, és két három lövéssel mentem el a hasára, nyakára, de sztem az ágyra is ment:) Néztem én is egyet, nem szoktam ekkorát produkálni általában.
Aztán törölgetés, kis dumcsi majd csók újra és kezelésbe is vett. Szerencsére hamar tudok regenerálódni, főleg ilyen társaságban. Nagyon erősen felszopott, ez volt kicsit hosszadalmasabb volt, de sikerül gumikeménységüre. Így fel is helyeztük a következő körre, ami először kutyából, majd lovaglóból állt. Hát a kutya még haggyán, de az a lovaglás, amikor ez a test elkezd tényleg ugy keményen ugrálni rajtam, közben sikolyok rángatózások. Isteni volt, és így is mentem el üvöltve alatta a kéjtől.
Annyira isteni volt minden és annyira ki voltam már fáradva hogy itt lett teljesen végem. Csókolóztunk még kicsit, simogattuk egymást aztán irány a fürdő.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Pesti átlag alatt sztem. De bőven megéri.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mindenkinek ajánlani tudom, a spriccelés miatt főként:)Azt át kell élni.Biztos maradok mg a hű vendége. Tökéletes érett nő, aki tudja mi kell a férfinek.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Tina szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-10 18:36:06
Azt hiszem a napokban ott a helyem.. köszi ezt a jól megírt beszámolót!

Aquila
NemKívánatos
2020-10-07 21:43:51
Jól keretbe foglaltad ezt az infóáradatot, mi végül is kedvcsinálósra sikeredett. Gratula nektek.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-07 19:18:38
sokaknak hasznos amit írtál, köszönöm a fáradozásodat.

FunkciókTina legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2016-09-14) : Ezek után átadtam átadtam neki a terepet és kaptam egy nagyon kellemes franciát zacsi nyalással egybe kötve minek hatására kérnem kellett a védősapkát amit pikk-pakk fel is helyezett a megfelelő helyre.

(2016-06-27) : Franciás befejeés után beszélgetés. Ezután újra francia, ekkor kölcsönösen, majd eljutottunk a spriccelésig, ami szokás szerint nagyon izgalmas volt.

(2015-05-04) : egyre lejjebb csúszott, mígnem megérkezett a vigyázz állásba vágott ezredeshez és elnyelte a szájával nagyon gyengéden csinálta a franciát. Egy fordulás után már én vettem kezelésbe a cicijétől a barlangjáig

nagyon jó: 4db
(2021-04-14) : Nagyon nagy örömmel juttattam el az ujjaim segítséggel a spricceléshez, amelyet nagyon hamar egy újabb, majd egy újabb követett. Szerencsés alkat, hogy lényegében sorozatban el tud élvezni, őszinte irigység van bennem emiatt :-D Egy idő után már nem is számoltam, hányszor élvezett el, csak izgattam őt, és ezzel persze én is egyre jobban beindultam. Rákérdezett, hogy viszonozhatná kedvességem, arra jutottunk, hogy egy kis orális kényeztetésre nagy igényem lenne, így a száját és minden tudását bevetve csókolni, izgatni kezdett.

(2019-08-11) : . Leült az ágy szélére, s a szájával egymagasságba kerülő farkammal tovább folytatta a smárolást. Olyan jól művelte a nyelves kényeztetést, hogy majdnem végem lett, gyorsan megálltunk. Hanyatt döntöttem az ágyon és végigcsókoltam hajától talpáig, majd visszatértem a cicikhez, ekkor már sóhajtozott.

(2016-04-25) : Tina vett kezelésbe. Nagyon finom, érzéki NF-val teljes harckészültségbe helyezett. Kértem hogy forduljon ráám 69-be, szerettem volna így is kényeztetni.

: 28db
(2020-01-11) : Szuper látvány mikor még magassarkuban bepucsit elöttem és én csokolgatom a formás fenekét. Még álló helyzetben szeretek játszani a szemérem ajkával persze csak ovatosan nehogy spriccelés legyen a vége. Majd következik a francia óra előbb ő mutatja be a tudását amit remekül csinál. Majd ágyra fekszik és én repitem őt a csucsra amit sok sok spricceléssel hálál meg, hatalmas élmény mikor az isteni nedü sprivccel abból a gyönyörü punciából. Ckilója nagyon jól reagál minden érintésre amit némi kázi munkával kisérve biztos az eredmény.

(2019-08-27) : Rövidesen fordultunk és Tina olyan érzéki orális kényeztetésbe kezdett amiben korábban még nem volt részem, finoman és puhán de valami csodás érzéki módon kezelte szerszámom. Nem akartam így elmenni, de végül már nem bírtam tovább és végem lett. Pihi és törölgetés után még összebújtunk egy rövid időre aztán irány a fürdőszoba.

(2019-07-30) : Az ágyra feküdtünk és szemből közelített. Csókolta a testem lefelé majd a szerszámnál időzött el...egy fantasztikusan finom, izgató, sejtelmes franciában volt részem... elképesztő volt. Ezt követően ajkammal a mell bimbóit, kezemmel az ágyékénak titkos zugait támadtam