Noémi erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Noémi-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-06 15:01:09

plasmodium
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Noémi beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, gyorsan sikerült mindkettőnk számára megfelelő, de időben nem túl távoli időpontban megállapodni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helyszín jól megközelíthető, busz és troli is jár a közelben, a parkolást is meg tudtam oldani egy rövid sétára a helyszíntől.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A magasföldszinti lakás barátságos, modern berendezésű, és makulátlanul tiszta. A fürdőszobában sokfajta tusfürdőből lehet választani, a szobácska nem túl nagy, de a célnak bőségesen megfelelő méretű, rendezett állapotú. A ráhangolódást a megfelelően gyenge fények segítik. Azt hiszem, a helyszínre sem lehet senkinek sem kifogása.
Noémi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon szép, apró termetű leányzó fogadott, valójában szebb, mint az itteni képeken. Az alkalomhoz megfelelően volt öltözve, amikor a ruházatától megszabadult, nyilvánvalóvá vált, hogy a ruhák hibátlan alakot rejtenek, arányos méretűek a keblei és a feneke is. Tökéletes.

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
A hosszabb programra való tekintettel a masszázs a középső programelem lett, ami nem túlságosan erős mozdulatsorokból állt. Alaposan foglalkozott velem tetőtől talpig, pontosabban talptól tetőig inkább. Nagyon jól esett, felfrissítő érzés volt, közben beszélgettünk, az éppen aktuálisnak tűnő kérdésekről, ebben is kellemes partner volt. A masszázs technikáját és szakszerűségét nem tudom egyértelműen megítélni, úgy éreztem, hogy a csomók, izomletapadások száma csökkent, egyértelműen úgy ítélem meg, hogy a célját elérte, meg vagyok elégedve ezzel a programponttal, többet nem is kívánnék. A következő napirendi pontra ráhangoló elemek a masszázs vége felé egyértelműen jelezték, hogy mi fog következni, egyre gyakrabban tévedtek Noémi kezei erogén testrészeimre.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Az első és az utolsó napirendi pont is kényeztetés volt a hosszabb programra való tekintettel. Finom simogatásból állt a kedv felkeltése az első részben, puszikkal folytatódott, majd egy igazán finom, barátnős típusú franciát kaptam. Volt benne kézhasználat is, de csak annyi, amennyit én szeretek, semmivel sem több. Nem feledkezett meg a környékről és a golyókról sem, egyértelműen nem az volt a célja, hogy minél hamarabb kivégezzen, hanem hogy sokáig élvezhessem a franciáját. Rákérdeztem, hogy számára pihenésképpen szívesen venne egy szerepcserét, erre igennel válaszolt, így volt szerencsém a kifogástalan illatú szép punciját kényeztetni, nyalakodni. Ismét ő vett szájba, közben a tükörben volt lehetőségem szépségét szemlélni, még melleit és fenekét simogatni is. Így lett végem.
A harmadik napirendi pont a masszázs végén a ráhangolódással kezdődött, majd szájába vett, megkezdve a második kényeztető etapot. Ez is legalább olyan jól esett, mint az első kör, ezt a 69-be fordulás tudtam csak még fokozni. Azt érzékeltem, hogy számára is élvezetes volt ez a rész, nekem meg különösen az volt, mivel formás fenekét is foghattam közben. Bőven volt időnk egymás élvezésére, amikor eljött az ideje, ismét a szájába táraztam ki. Szépen hagyott lenyugodni, némi törölgetés után igénybe vettem még egyszer a zuhanyzót, majd távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonban elmondottak alapján érkezésemkor letettem egy arra alkalmasnak tűnő helyre. Teljesen korrekt, nem is került a későbbiekben szóba. Számomra maximálisan megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Örömmel távoztam, hiányérzet nélkül, amiért mentem, maradéktalanul teljesült, ráadásul egy átlagon felüli szépségű, nagyon kedves lány által. Szívesen visszamegyek még.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Noémi erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-08 12:48:37
Számomra az egész egy sima leírás. Nem túl részletes, ámde hangulat szinte semmi.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-07 17:45:33
Volt szerencsém Noémi hez,ugyhogy teljes mértékben egyetértek veled

2020-10-07 07:50:52
Hogy a túróba tudtál Noémitől boldogan távozni? Én mindig rendkívül szomorú voltam, hogy már mennem kell, de boldog voltam, hogy ott lehettem! :-) Amúgy tetszett a beszid és kérlek nézd el nekem ezt az apró okoskodásom.

FunkciókNoémi legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2021-03-23) : A masszázsra úgy félidőben került sor. Nocsi szakképesítésekkel rendelkezik masszázsból. Teljesen meglepő, hogy azokban a kis méretű, finom kezeiben mennyi erő van. Hátam és nyakam megdolgozását kértem tőle, amit azt hiszem krémmel csodálatosan teljesített. Fokozta az élményt, hogy közben lehetett mozizni a tükörben és kellemeset lehetett beszélgetni is.

(2019-12-15) : Lábnál, talpakkal indított, ügyesen átgyúrta, majd egyre feljebb következett a teljes láb, hát, majd a karok és kézfej. Folyamatosan érzékeltette, hogy nem sima masszázson van az ember, benyúlásokkal, apró puszikkal éreztette az erotikus létet.

(2019-11-01) : Arra viszont emlékszem,hogy lábamat ami a neuralgikus pontom jól átgyúrta nagyon jól esett a fàrasztó munka után.Befejezésül a karomat a combjára fektette és alaposan azt is átlazította.Összeségében nem túl erős de nagyon kellemes masszázst kaptam.

felejthetetlen: 4db
(2020-11-09) : Jólesően, kellő erősséggel és intenzitással szokott egy-egy szeánszot felvezetni a további folytatáshoz. Minden alkalommal beszélgetünk valamilyen közéleti, vagy magán jellegű témáról, amit én kíváncsian hallgatok. És minden alkalommal meg is köszönöm a masszázst, hisz biztosan sokan tudjátok, az férfi-nő közötti testi kapcsolat egyik fontos eleme egymás megérintése. Az ebből következő további állapot pedig vagy egy magasabb szintű "folyamat" lesz, vagy megmarad az erotikus vonalnál.

(2020-05-10) : Ezután a vállamat is jól átgyúrta kérte,hogy tegyem a combjára a karomat amit szintén átlazított finom kiskezével.A végén mégegyszer átgyúrta az egész testemet a golyóimhoz is többször benyúlt,nagyon kellemes volt minden mozdulata.

(2019-07-08) : Kicsi krémet használva alaposan átgyúrtam, mielőtt lefelé indultam. Szépen óvatosan a gerincre koncentráltam, ott a csigolyákból indulva kifelé húztam az ujjaim, az arcát nézve próbáltam kitalálni, hogy ez tetszik neki, vagy sem

: 5db
(2020-09-03) : Tanult masszőz, élvezetesen csinálta. Méretéhez képest nem várt erővel is rendelkezik, bár kérésemre kicsit visszafogta a lovakat. Nagyon frissítően hatott, élveztem, pedig nem vagyok egy masszázs kedvelő. Az igazi élvezet azonban az volt, hogy közben a tükörben nézhettem, amint egy térdelő meztelen szépség fölém hajolva foglalkozik velem. Hát ez a kép beégett a retinámba.

(2020-08-13) : Levezetés előtt és után is masszírozott, amit külön kértem a végén még visszatért rá, jól esett a lazítás. Érezni, hogy van erő a karjában, de mégis tud gyengéd lenni, ha akar. Alaposan végigmasszírozott több részletben, jól esett egy hűvös napon egy ilyen melegítő masszázs.

(2020-07-15) : Lomi lomi masszázst kértem tőle, mert a simogatóbb masszázsok (főleg a tantra) kihozzák a hátam csiklandósságát. Becsülettel elkezdte a hátamat masszírozni, de viszonylag hamar fordulásra invitált.