38
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
Linda szexpartner

szexpartner

Linda-

V.I.P hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-05 13:37:53

algaalga
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Linda beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-05

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Felhívtam, hamar fel is vette. Nem volt nehéz elérni, a hírdetését itt láttam. Szerencsére volt még időpontja a kért alkalalomra. Mindent megbeszéltünk, robogtam is hozzá.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
4
Tömegközlekedés:
5
Taxiztam, hogy időre odaérjek, és esett is az eső, nem volt más választásom. Viszafelé már villamossal jöttem, nincs messze a lakóparktól a megálló, kB. 40 perc az egész út a belvárosba. Könnyű megtalálni a házat, pontos a cím, idehoz a GPS.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás nagyon takaros, felújított, kis garzon, higiénia, tisztaság van mindenütt. Többféle tüsfürdő a tusoló an, tud az ember választani. A baszoba el van dugva, nagyon kis hangulatos kéjkuccckó, tükörrel, és ággyal felszerelve. A tükör nagyon jól van elhelyezve, lehet benne bámészkodni rendesen. Én meg is tettem.
Linda külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
A képeknek megfelel a külselye, nagyon patent, talán kicsit vékonyabb is a képeinél. 30-as, feszes, sportos csajszi. Hosszú szőkésbarna hajjal. Öltözködése pompás, pántos magas sarkú cipőt és virág mintás ruhát viselt. Elsőre kissé távolságtartó volt, vagy csak komoly, lehet, hogy mindkettő.

Action
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
4
Csók:
4
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
4
Fürdés után beinvitált a kéjkuccckóba, amit addig nem is vettem észre. Leültünk az ágyra, és ő elkezdte magát kihámozni a ruhájából,és a topánból. Segítkeztem neki egy kicsit, majd az ágyra heveredtünk. Gondoltam kényeztetem egy kicsit. Finoman csókolózgattunk, nem volt teljesen nyelves, csak inkább a nyelveink hegyei kardozgattak. Majd lejjebb helyezkedtem, mellei következtek, de kaptam az első figyelmeztetés, hogy ne harapjam a bimbókat, ne vaduljak. Nem volt szándékomban mondtam neki. Azután következett a kis puncika, gondoltam finoman nyalakodok, de itt is jött a többszöri figyelmeztetés, hogy csak finoman, finomabban. Többször változtattam a tempón, amíg jó lett, hát nem tudom, biztosan hiper érzékeny ott alul. Mindegy is, pár perc múlva váltottunk, natúr franciára, ami, nyálcsorgatósan, lágyan volt kivitelezve. Sajnos zacsi nyalás , szopogatás nincs, bár ez az egyik kedvencem. Gumihúzást követően lovacskáztunk lágyan pár percig, majd misszionáriusban folytattuk. Az akciót végül kutyusban fejeztük be. Majd gumi le, és kevés szopás, faazverés, mell bimbó nyalakodás után sikerrel abszolváltam a történetet. Letakarítgattuk egymást,majd én még letusoltam. Extrát
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
4
Extrát nem vettem igénybe, korrekt csajszi, bár nekem kissé komoly, és távolságtartó, talán nem vagyok a zsánere. Amit az oldalon ír azt vállalja is, Pesti átlagnak megfelelő a díjazás.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Korrekt, jó formában lévő, sportos csaj. Kedves, nem lehúzós, amit mond az úgy van. Bár hiper érzékeny ott alul. Ez a bimbó harapásos sztori visszatérő momentum a beszámolókban, nagyon nem tetszhetett neki korábban. Aki barátnő feelinges, lágy, érzéki randit keres, annak merem ajánlani. Finoman, finoman, csak finoman.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Linda szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-10 15:03:24
"nagyon nem tetszhetett neki korábban" Szerintem fordított esetben a férfiaknak sem tetszene. Valószínűleg jó pár agyamenttel találkozott már, ezért inkább előre szól, hogy mit ne.

Holden
Lehet adni a szavára
2020-10-10 14:39:05
Linda tényleg érzékeny a bimbóira. Nálam is jelezte, hogy csak finoman. De nyilván ezt érdemes tiszteletben tartani. Egyébként nagyon jó vele.

2020-10-10 08:14:03
Jol , összeszeszedettem megírt beszamolo. Az élmények reálisan adják vissza a megtapasztalt élményeket.

2020-10-09 23:47:13
Köszönöm a precíz iránymutatást. Gratulálok a randiélményedhez!

2020-10-08 14:44:05
Van amikor csak értékelek, most meg is köszönöm ezt az informatív, tájékoztatásra koncentráló beszámolót.

FunkciókLinda legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-08-09) : Kis erogyujes utan finoman, szeretettel simogatta, nyalogatta, szopta, kenyeztette agaskodo ferfiassagomat. Mivel meg teljesebben szerettem volna nektarjat izlelni, keresemre arcomra ultettem. Orrom, nyelven, erzekeim elvezettel szivtak be a finom izeket es a higienia, noiesseg megtapasztalasat. Linda feszes teste boldogan, felszabadultan es oszinten adta at magat az erzesnek melyet nyujtani tudtan neki. Szamomra ez az oszinte orom az elojatek csucsa.

nagyon jó: 1db
(2020-09-24) : Ezután ő vette kezébe, illetve szájába férfiasságom bő nyállal mélyen szájába engedve, Fantasztikus érzés volt főleg, amikor nyálhidat képezve vette ismét szája mélyére. Egy idő után javasolta a gumihasználatot, amit elfogadtam. Ügyesen rám varázsolta majd megkértem üljön bele, amit meg is tett finoman lassan engedve magába. Éreztem szűkös punciját, ahogy magába fogad, ami elsőre nehezebben ment mértem miatt,

: 3db
(2020-09-23) : Kis pihi után a térdeim közé kuporodott és farkammal óvatosan barátkozva a kezével és a szájával sikerült azon pár keménységi fokot javítania, pedig már addig is nagy ágaskodás volt. Linda nagyon izgatón csúsztatja lassan az ujjait a makkra nyalt nyálrétegen, szinte beleborzong az ember az élvezetbe. Ha már élvezet, akkor jöjjön a gumi és a beleülés. A pillangó szárnyait szépen széthajtva csusszant bele

(2020-09-16) : Miután sikerrel elélvezett, kértem, hogy foglalkozzon a velem egykorúval, amit készségesen megtett. Habár lassan ébredezett az ezredes, ő ltürelmesen segített felállítani, hol kézzel, hol szájjal kényeztetve. Amikor már megfelelő nagyságú lettem, kértem gumit. Többfajta pózt kipróbáltunk, végül misszionáriusban fejeztem be. Fantasztikus látni szép arcát, testét, és érezni feszes punciját és lábait!

(2020-09-03) : Ezután hanyatt feküdtem és Linda kezdte meg kényeztetésemet. Gyengéden bekapta kisfickót, aki már igencsak szerette volna, ha szájára vesz a fehérnép. Ütemesen, lassan szájával szopogatta, majd kézzel is rásegítve simogatta, csúsztatta kisfickó nyakán ujjait. Jó volt nagyon, ahogy csinálta. Hogy tetézzem az élvezeteket, kértem, hogy 69-ben folytassuk, amivel foglalatoskodik.