10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
Berni erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Berni-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-05 11:36:05

Drakon
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Berni reagálása

Olyan részletesen írtad le a történteket, hogy olvasás közben elöntött a forróság és éreztem az illatod:) Valóban egy perzselő találkozás volt! Köszönöm:)

Berni beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-05

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
A jól bevált VTR segítségével jelentkeztem Berninél. Egy jó ideje Péntek délelőtti program a hölgy látogatása. Szívesen megírnám minden találkozásunk eseményeit, de korlátozottan van lehetőség a megjelenésére.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A parkolás ebben az időintervallumban könnyen kivitelezhető.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A helyszín nem változott, a lakás viszont átesett egy szezonális átrendezésen. A fogadó helység így még tágasabbnak tűnik, barátságos fények világítják meg. A fürdőbe került a törülköző, amit eddig Bernitől kaptunk a kezünkbe, most magunk választhatunk kétféle minőségű törülközö közül. Én az egyszerűbbet szeretem, a prémium billerbeck törülköző vastag fűrdőlepedő. Tusfürdők mennyisége változatlan, megfelelő választék. Szájvíz. Ezzel kapcsolatban a legelső látogatásom alkalmával kérdeztem meg, hogy miért van, ha nincs csók? A vendég komfortérzetét szolgálja, ha szüksége van rá. A masszázs szoba egy kisebb helység masszázsággyal , egy kis várótermi pad szerűséggel, ahova lehet dobni a törülközőt. Egy kis szekrény a masszázshoz külön használt törülközőkkel és a masszázshoz használt speciális olajokkal, krémekkel, eszközökkel. Egy kis hifi szolgáltatja a zenét. Színben a megnyugtató fehér-zöld dominál, ami hozzátesz a könnyebb ellazuláshoz. Van egy galéria, ami a mostani találkozásunkig rejtve maradt számomra.
Berni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A külső is akárcsak a fogadóhelység egy szezonális változáson ment keresztül. Úgy tűnik, hogy minden így működik nála. Van tavaszi-nyári és őszi-téli megjelenés, haj, illat, berendezés stb. A nyári beach loknik a múlté és egy jóval rendezettebb, aránylag egyenes frizurával fogadott. Jól áll neki, talán soványabbnak tűnik így az arca, de szerintem csak ő érez ebben nagy változást. Szerencsés arcformája van, bármilyen hajviselet mellett nállam a top három legszebb arc, amivel életemben találkoztam. Fekete koktél ruhában fogadott vastag övvel a derekán, ami kiemelte homokóra alakját. Jó ideje találkozgatunk már, de folyamatosan fenn tudja tartani az érdeklődést a vonzalmat. Az üdvözlés jóval bensőségesebb az első találkozásunk óta.

Erotikus masszázs
Hátmasszázs:
5
Svédmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Az elején a megszokott koreográfia szerint haladtunk. Én elmegyek a zuhanyzóba elvégzem a higiéniai teendőket, törülközőt magamra tekerem és indulok a masszázs helységebe. Berni az ajtóban vár, most egy hófehér csipke bodyban, fehér combfixel piros magassarkúban, olyan nászéjszakás menyasszonyi szerelésben. Kedvesen elveszi a törülközőt, laza mozdulattal rádobja a padra és a masszázságyra invitál. Én szépen elhelyezkedem ismét érzem azt belső megnyugvást, amit azóta sem tudok megmagyarázni és leírni sem igazán, hogy ez mihez fogható. A zene feltűnik, hogy most kicsit más. Eddigi látogatásaim alatt volt Buddha Bar , Haydn, Vivaldi. Most Lana del rey egy régebbi albuma szólt aminek inkább erotikus hangulata volt, mint relaxáló. Az érintéseket is inkább erotikusnak éreztem, egy pillanatra elméláztam , hogy ennyire befolyásolná a zene az érzéseket. Előmelegített törülköző, meleg olaj ebben nem volt változás. Nagyon hosszú, mély simításokkal kezdte a masszázst, más energiákat éreztem az érintésekbe mint eddig. A szakszerű mozdulatok megmaradtak és a technika sem változott, lábaktól indult precízen. Én most jóval csendesebb voltam, koncentráltam erre az új érzésre amik az érintésekből áradtak. A zene ritmusára történtek a mozdulatok, átjött mennyire szereti Berni ezt a zenét. A fordulás után, most úgy éreztem kicsit felkell ülnöm és kértem egy pohár vizet. "Persze" jött a válasz és lábújjhegyen elindult a másikhelységbe vízért. Ahogy néztem, az elmém lassított felvételként adta vissza a látottakat és éreztem, ahogy elönt a vér alul és kezdek megkeményedni. Berni elegánsan átnyújtotta a vizet én lehúztam az egész pohárral. Folytatódott volna a masszázs elölről, de én már nem voltam képes visszafeküdni a masszázásgyra.
Levezetés
Berni nem lepődött meg, a térdem kicsit széttolta, hogy beférjen közéjük és odaállt elém. Oda bújt hozzám végig simította a deltám és beleszippantott a nyakamba, nagyon lassan.Nem egyet, nem kettőt, sokat. Az orrával simította végig a nyakam és éreztem, ahogy nagyon mélyen szívja be a levegőt. A fülemhez ért és nagyon halkan belesúgta "Imádom a feromonjaid" a pulzusom addigra már az egekbe és nagy sokára sikerült nyelnem egyet, de megszólalni nem tudtam. Felinvitált a galériára, ami egy harmadik stílus a lakáson belül, a legbensőségesebb helység. Tükrök, festmény a falon és egy tatami. Felfelé menet a lépcsőn láttam eddig legközelebbről fenekét és állapítottam meg, hogy rengeteg munkába van ezt az izmot ilyen tökéletesre formázni. A gondolatmenetnek egy koppanás vetett véget, miután sikeresen bevertem a fejem a galéria tartó vasszerkezetébe, jött a figyelmeztetés, csak kicsit megkésve. Mikor felértünk Berni megállt a tatami előtt és mutatta, hogy feküdjek le. Én engedelmeskedtem és hanyatt feküdtem a tatamin, Berni itt is széttolta a lábam és közé térdelt. A kezeit a két combomra tette és simítva elindult felfelé. Nem ért hozzá a falloszomhoz( ami egy pillanatra sem lankadt le a lenti események óta) a hasamon haladt a mellkasomig aztán vissza. Utána két kezét letette mellém és, mint egy ragadozó nagymacska felém kerekedett és megint az orrával végig simítva haladt a testemen, de most a falloszomnál kezdte. Az orr alatti részhez illesztve úgy, hogy az ajkai nem értek hozzá végig simította az egész falloszomat előszőr az alsó aztán a felső részén és haladt a hasamon végig a mellbimbónál egész a nyakamig, mikor felért a nyakamhoz megint éreztem, ahogy beszippantja nagyon mélyen a levegőt és a testsúlyát kicsit a jobb oldalára helyezve, felszabadítva a bal kezét rámarkolt a farkamra. Erős, határozott markolás volt, a pulzusom megint a plafonon, nyelni nem tudok, ő semmit nem csinál csak rámarkol és vár, nézi a reakciót , most a fülembe sóhajt, szép lassan elkezdi lehúzni a bőrt a farkamról közben ritmusra mozog is hozzá, a bal lábával körülölel. Én csak fekszek, mint egy jó préda, néha felpillantok és látom hogy közben a tükörbe nézi a műveletet, amit végez rajtam. Finom, váltózó mozdulatokat használ, valamikor tenyérrel fentről lefelé végigsimítja egészen a golyókig, aztán erősen rámarkol. Ahogy mélyen belenéz a szemembe annyira felizgat, hogy eldurranok, egy elhúzódó orbitális orgazmussal. Az ajkai nagyon közel vannak végig az arcomhoz és a számhoz, de nem csókol meg hallani és látni akarja, hogy élvezek. Mellém fekszik, most először kapok egy finom csókot a vállamra, miközben megsimogatja nyakam és a fülembe súg "szeretem a tested". Atya isten! Most esnék neki és folytatnám, ahol abbahagytuk. Így pihegünk egy kicsit csendben, majd Berni szól hogy lassan mennünk kell.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Eddigi látogatásaim alkalmával is mindig elégedetten távoztam, soha nem volt hiányérzetem, tökéletesen profi vendéglátásban volt részem. Most többet kaptam, az elszámolásnál ez nem merült fel, de természetesen kiegészítettem plussz ajándékkal.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Az itteni szokásokkal ellentétben Berni a vadász, mi vagyunk a préda és engem most levadásztak! Berni egy válogatós ragadozó, az kell neki ami az ínyére való.
Visszatekintve úgy érzem, eddig megfigyelt és most lecsapott:) Sokat tanakodtam, hogy megírjam a kalandunkat, mert ez elég személyre szóló történet volt, amiért hálás vagyok a feromonjaimnak:) Véletlenül sem szeretnék, olyan vendégeket Berni felé terelni, akiket ő nem lát szívesen. Jó tanács ne legyenek elvárásaid és várd meg míg ő kezdeményez.
Csókok Szépségem!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Berni erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-27 00:49:33
Felajzóan izgalmas beszit írtál a Berni-féle masszázsról. Nagyon tetszik a szenvedéllyel átszőtt hangulat, amit szerencsére precízen adtál vissza. Jó kis írás lett, gratulálok!

Waldau
Kezdő irogató
2020-10-19 12:32:04
Prof1 Jó volt a megérzésem, hogy már találkoztál Bernivel!
A pumás léptek árultak el...Üdv!

2020-10-18 16:37:35
Ott voltam, de az tavaly volt. Amúgy ez empátia kérdése, ha valaki ilyen ragyogóan írja le, mint Drakón az akár az én történetem is lehetett volna, bár én nem edzőterembe, hanem teniszpályára járok.

Waldau
Kezdő irogató
2020-10-18 15:01:15
prof1 cimbora! Elárulhatod te is ott voltál Berninél:) Vagy a beszámoló hangulata ennyire átment neked.
Respect Drakon!

2020-10-16 17:35:54
Sharon egy interjúban elmondta mennyire be volt szarva a jelenet előtt, aztán Rambo úgy meglepte, olyan gyengéden bánt vele, hogy teljesen elalélt, ez a paradoxon adta azt a feszítően erotikus légkört. Szóval a válasz Waldau kérdésére a zuhany alatt van képletesen, Berninél és Drakonnál meg ténylegesen, ez a feszkó már Berni pumás lépteiben ott volt...

FunkciókBerni legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-10-21) : A masszpadon hasra fekvésem után melegített törölközőt terít rám, majd fenekemen, combjaimon végigsimítva kezd neki megfelelő erővel történő meggyúrásomhoz. Helyenként felszisszentős erővel nyúl izmaimhoz, de minden érintése és fogása profizmusról árulkodik. Közben beszélgetünk, igen jól érzem magam, könnyen ellazulok a masszázs közben. Kiderül, hogy igen jól egymásra hangolódunk egy idő után, amikor is megkér, hogy forduljak a hátamra.

(2015-08-19) : Minden pont úgy alakul ahogy szeretném, érzéki kezei közé kerülök, amit kellő élvezettel viselek. Nem kértem gyúróst, hanem inkább érzékist, egymásra hangolót.

felejthetetlen: 1db
(2017-11-14) : Tökéletes masszázs volt egy igazán hozzáértő masszőrtől, de olyan finoman és odaadóan, mintha a barátnőjétől kapná az ember. Hihetetlen jó volt érezni Beky minden egyes kézmozdulatát magamon. :)

nagyon jó: 4db
(2020-10-21) : A kisebbik ,,dolgozó" szobába invitált, ahol egy igazi kicsit gyúrós masszázs vette kezdetét, úgyhogy hasra vágódtam. Nekem kicsit szokatlan volt, mert ilyen alapos masszázst, még csak egyszer kaptam Hévizen, de azt nem Berni abszolválta. Alulról indított, amikor jeleztem egy kicsit visszavett az erősségből.

(2020-10-09) : Fekvés az ágyra, halk spirituális zene, kellemes megvilágítás, melegített törülköző takar, meleg olajjal csorgat végig combtól és végig simít a puha kezekkel. Beszélgetünk nevetgélünk, az itteni viselkedésen a fő téma:) Akkor halkulunk el kicsit, mikor a hátamhoz ér úgy, hogy a masszázs ágy végébe áll. A vállaimtól elindul a gerincem mellett lefelé a derekam irányába, lassan, iszonyú érzékien. Melle a fejemet érinti..

(2019-11-11) : Mindjárt az elején a vádlijaimnál rátalált a hét eleji foci okozta csomókra, így ott egy kis "sodrófa" is segítségül lett hívva. Nagyon aprólékosan masszíroz, feljebb haladva nagyon jólesően simított be lábaim közé, néha érintve a zacsit is.

: 10db
(2020-09-24) : Meleg olajjal kezdte a vádlinál a masszázst. A szétszedős- összerakós masszázst csinálja és szerintem élvezi, ha hallja hogy fáj:) De ahol keményebb fogást alkalmazott ott utána nagyon gyengéden végigsimított. Kitér a fenék izmokra utána derék itt is nagyon jó fogásai vannak..Lapocka végig a hát nagyon alapos masszázs. Nekem is sikerült beszundiznom a nyálcsöpögős típusú szundival.

(2020-09-13) : Így, hogy Berni kicsit engedett a nadrágszíjból, nehezebben ment a teljes ellazulás. Próbáltam elvonatkozatni attól, hogy Berni biztonságba érezve magát társaságomba, nem akarta annyira rejtegetni brutál erős szexuális kisugárzását. A masszázs jóval gyengédebb volt, emlékezett hogy a finomabb masszázst kedvelem. Előmelegített olaj, isteni finom az érintése, nagyon puha a bőre ahogy simít...a hullámok símogatása jutott eszembe róla, még ringatást is éreztem.

(2020-09-07) : A masszázs erős! Szólnom kellett vádlinál és combnál, hogy kicsit finomabban. Berni elnézést kért, mondta hogy nagyon sok sportoló, futó vendége van akik ezt igénylik és neharagudjak. Különben a masszázsra kifejezetten a finom szó illik. A gyengédség áthatja az egész lényét Berninek. Szakszerű közepesen erős masszázst kaptam, ami egész testre kiterjedt.