49
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
08:30-tól hívható
Hanna szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Hanna-

VIP SZTÁR hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-01 22:42:43

sz-norb.tomi
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Hanna beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Már egy ideje nézegettem a Hanna képeit, most távol munkától gondoltam kora reggel meglepem egy üzenettel, hogy van-e szabad ideje. Hamar jött is a válasz majd egy telefonos egyeztetéssel zárult a beszélgetésünk. Vagyis csak azt hittem, mert annyira megörültem a pozitív válasznak, hogy egy dolgot nem kérdeztem meg, azt újabb üzenetben tisztáztuk és vártam a randi időpontját.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Árpád hídhoz közel, ott ahol jelölik a térképen nagyjából. Tömegközlekedéssel is és autóval is könnyen megközelíthető a ház. Parkolást tekintve nekem könnyen ment, fizetős övezet erre tessék figyelni autóval érkezőknek. Tömegközlekedőknek a metró ajánlott, onnan csak 5 perc egészségügyi séta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy új építésű tömbben található. Nagyon hangulatos és nagyon ízlésesen, szépen berendezett. Konyha-étkező-nappali egy térben, mellette háló és fürdőszoba. A hálóban mécsesek adták a hangulatvilágítást.
A fürdőszoba tiszta, zuhanyzásra kikészítve több tusfürdő áll rendelkezésre. A mosdónál szájvíz várja, hogy használják.
Hanna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A vendéglátóm nagyon bájos kiscsaj. Nagyon szép mosolygós arca van huncut szemekkel. Alakja tökéletesen megfelel a képeknek. Nagyon jó csaj!
Szexi fehérneműben fogadott, fekete melltartó, fekete bugyi és egy vékony fekete áttetsző ruha takarta. Nagyon formás kiscsaj szinte tökéletes alakkal, kézbe illő cicikkel, feszes hassal és formás hosszú combokkal. Nagyon bejött! A külső mellé meg egy cserfes, incselkedő stílus párosul...nagyon jó fej csajszi :-)

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Épp ebédiőre terveztem a randit, már ott voltam a megbeszélt időpont előtt a közelben, úgyhogy egy kicsit sétáltam a környéken. A baj ezzel csak az volt, hogy szeles időszak lévén eléggé lehűlt a kezem. Délben hívtam, beengedés után már futottam is fel a megbeszélt emeletre. Nagyon kíváncsi voltam már vendéglátómra. Nyílik az ajtó és mögötte rejtőzött el vendéglátóm. A fent leírt kombinációban fogadott, nagyon erős kezdés volt. Rögtön kaptam két puszit is, cipő le és irányoztam Hanna után. Kis csevej és víz után indultam frissíteni magamon és felmelegíteni a kezeim, addig Ő előkészítette a szobát. Alapos tisztálkodás után indultam a kis hangulatos szobába majd egymással szemben helyezkedtünk el az ágyon, és megbeszéltük, mit szeretnék, hogyan is teljen az kettőnk ideje.
Elhelyezkedett a hátán, igyekeztem finoman simogatni, közben melleit csókolgattam, kicsit a hasát, majd gyorsan a puncija felé vettem az irányt. lényegretörően igyekeztem nyalni, tényleg minden tehetséget össze kell szednie az emberfiának, ha így akarja valaki csúcsra juttatni Hannát. Felhúzta a lábait a nyakamig, én a tenyerembe vettem melleit, ő a kezével szorította a fejem, hogy csak csináljam tovább, nem eresztett onnan...élveztem, hogy élvezi a ténykedésem és azt hiszem sikerült is örömet okozni neki :-)
Utána pár perc pihi következett, a hasán fekve mosolygott rám, kicsit beszélgettünk és közben simogattam a hátát. Nagyon finom bőre van, fantasztikus popsija és combja, nagyon jó volt simogatni. Utána én voltam terítéken, lábaim közé vetette magát, kis francia után én már álltam is, úgyhogy gyorsan gumi mellett tettük le a voksunkat. Lovaglóban kezdtük és fejeztük is be, váltogatta a ritmust, igazából annyira szexi csaj mozgott rajtam, hogy gyorsan el is sültem a gumiba. Utána még kicsit rámfeküdt pihizni, és letisztogatott. Utána már idő is volt, hogy távozó zuhany felé vegyem az irányt, amit meg is tettem. Zuhany után még egy kicsit beszélgettünk, viccelődtünk, nagyon jó volt: -) Remélem Ő is így gondolja és találkozunk még.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Én előre szoktam rendezni a rózsaszálakat, a csokor nagysága átlagosnak mondható. Megkérdőjelezhetetlen, hogy számomra teljes mértékben megérte.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Nagyon bejött a csaj! Karakteres, van stílusa, mosolygós és nagyon jó teste is van! Csak ajánlani tudom!
Vannak szigorú szabályok, ezekkel a randi előtt érdemes tisztában lenni, nekem nem okozott gondot.
Összességében nagyon jól éreztem magam, remélem ő is.
Webmesteri megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2020-09-30 15:12:34

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Hanna szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Hanna nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókHanna legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-09-14) : Az alapos fürdés után a szoba felé vettük az irányt, ahol hamarosan a lába közé parancsolt és kezdetét vette a kb 20 perces csiklonyalás - csak edzett nyelvűelnek ajánlom, az enyém azóta jeges vízben rehabilitalodik. De ezt tényleg mindketten élveztük, jó érzés volt csúcsra juttatni, nem kicsit voltam büszke magamra. Egy kis pihi és francia után gumi, majd szemből lett végem. Igen, kb ennyi idő alatt.

felejthetetlen: 1db
(2020-09-28) : A hátamra feküdtem ő pedig vágykeltően nagy terpeszben szemből az ágyékomra ült. Pont oda, ahova szerettem volna… de mégse…a puncija bizony csak pár centire volt a farkamtól, de így is valami eszméletlen izgató volt ez a szitu. Aztán szorosan rám dőlt, cicijeit a mellkasomhoz nyomta, kezdett rendesen élesedni a helyzet, simogatott puszilgatott mindenhol, én persze mindent, amit kaptam tőle viszonoztam is neki

: 1db
(2020-09-14) : Tökéletes ráhangolódásunkat én szakítottam félbe, megkérve, hogy üljön rá az ekkor már merev farkamra. Kicsit nagy ugrás volt a pettingtől, ezen nevettünk is. Gumi fel, jó adag síkosító majd...észbe kapott Hanna, hogy francia még nem volt! És tényleg! Így gumi le, folyt köv franciával. Nagyon jó volt. Kifejezetten kellemes. Felsőfokú nyelvvizsga franciából pipa (értitek, pipa...na mindegy).