Mirjam szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Mirjam-

Prémium hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-29 18:02:18

Bubus56
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mirjam beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-30

Egyeztetés
Elérhető:
5
Hirdetése már korábban megfogott, azonban a rendelési idő számomra nem kedvezett. Mivel a napom szabad volt, későn keltem, de rövid nézelődés után döntöttem. Dél felé hívtam, pár csörgés után el is értem. Éppen valahol volt, ezért megegyeztünk, egy óra múlva hívom. Így is tettem. Nagyon kedves, közvetlen volt, rövid csevej után megbeszéltük a találka időpontját.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Számomra ifjúságom kedves emlékeit idéző környék. A Füvészkerttől egy utcányira található a régi városi ház. Parkolás szempontjából fizetős övezet, az alacsonyabb kategóriából, de legalább könnyű helyet találni. A közeli két főútvonaltól a tömegközlekedést meg kell toldani egy pár perces sétával. A ház állapota átlagos, bejutás kapucsengővel.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Közepes méretű lakás, normális állapotban. Ez tényleg lakás céljára is szolgál, tiszta és rendezett. A szoba tágas, megfelelő franciaággyal, a ruháknak székek. A fürdő nagyon kicsi, de a felkészüléshez megfelelő. Zuhanykabin, tusfürdő, nagy és nedvszívó törölköző volt kikészítve számomra. Van egy négylábú családtag, a tali idejére ki lett közösítve a konyhába.
Mirjam külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képei teljesen fedik a valóságot. Fekete fehérneműt, s rajta egy szintén fekete semmiséget viselt. Ehhez jól illett a fekete keretes szemüvege, világító zöld szeme. Bőre szolizott, finom tapintású és jó illatú. Festett, szinte fehéres-szőke, félhosszú haja ápolt. Ezt hamar összefogta, mikor közelebbi ismeretségbe kerültünk. Kedves mosolygós arcú, csókra váró ajkakkal. Keblei marokba illők, a bimbók igen erőteljes növekedést produkálnak a foglalkozásra. Ápolt kívánatos punci, nagyon hálás a törődésért. Formás lábai végződésénél kerekded popsi. Szóval nagyon egyben van a Kedves.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mikor az ajtó elé értem, az már nyílott is, takarva előlem vendéglátómat. Ez a helyzet azonban hamar változott, miután beléptem, s mögöttem csukódott a "paraván". Előttem állt, a már leírt csábos öltözékben, mosolyogva Mirjam. Üdvözlés, puszi a szánkra, majd átadtam a kis édességet, aminek láthatóan örült. Bevezetett a szobába, s az ágy szélére ült. Rövid beszélgetés után lecuccoltam, s kikísért a fürdőbe. Gyors alvázmosás után siettem vissza a szobába.

Partnerem kizárta a cicust, majd az ágyra ült. Én a törölközőmet elhelyeztem egy szék támláján, majd szembe térdeltem vele. A szemüveg lekerült, s lassan összeölelkezve csókolózni kezdtünk. Ízlelgettük egymás ajkait, nyelvét, s ebbe egyre jobban belemelegedtünk. Nyelveink összegabalyodtak, s mélyrehatóan ismerkedtünk tovább. Kértem, hogy öltözzön hozzám. Lesegítettem a fekete leplet, majd lekerült a cicifix. Egyből mellkasához hajoltam, s megszopogattam a hetyke bimbókat. A bugyi is lekerült, s így egymással szemben térdelve ölelkeztünk és csókolóztunk tovább. Az ágyra dőltünk, kértem kedvesemet, feküdjön rám. Egy csók után lefelé indult, s puha ajkaival végig puszilgatott.

A combjaimhoz érve, közelített a már merev tagomhoz, Ajkaival két oldalról végigjárta, majd közéjük engedte. Pont megfelelő érzékkel kezdte a kényeztetésemet. Forró ajkainak ölelése, és nyelve simogatása nagyon jó érzés volt. Néztem, ahogy fel-le szánkázik a szerszámon, egyre határozottabban és egyre mélyebbre engedve azt. Hálásan simogattam Őt, mi közben élvezkedtem torka mélységében. Egy idő után kezével is besegített, s fokozta a tempót. Ekkor kezét gyengéden elvettem, s mondtam neki, nekem a minőség a fontos, nem a mennyiség. Ezt mosolyogva nyugtázta, majd egy csók után tovább örvendeztetett. Még így is ügyelnem kellett, hogy időben elvegyem a játékszert, s váltást javasoltam.

Kényelmesen elhelyeztem partneremet, majd ráfeküdtem. Teste rezdülései mutatták, kíváncsian várja a folytatást. Hosszú csók után a ciciket vettem kezelésbe. A már kemény bimbó még hegyesebb lett, a finom szopogatásra. Egyre szaporább lett a lélegzete, behunyt szemmel adta át magát nekem. Áttértem a másik cicire, ez még érzékenyebb volt. Mikor nyelvem hegyével az ágaskodó bimbit pecegtettem, teste remegni kezdett. Ilyen élményben talán egyszer volt részem. Ezen fellelkesülve tovább foglalkoztam vele. Szopogattam, óvatosan a fogaim közé vettem, s nyelvemmel ingereltem tovább. Egyre sűrűbben és intenzívebben jött a remegés. Nagyon tetszett ez a foglalatosság, de dolgom volt még. Megcsócsáltam és markolásztam a fincsi kebleket, majd délre indultam. A combok közé fészkeltem magam, s néztem a kívánatos testet. Az égnek meredő bimbók között kedvesem arca, orrom előtt ápolt, kívánatos kelyhe. Ajkait szétnyitottam a nyelvemmel, s érezhettem nedvességét, s a keményedő csiklóját. Érintésemre egyből összerezdült, s kezei a lepedőt kezdték markolászni. Kértem, nyissa ki a szemét, szeretném látni szépségüket. Egy kis időre rám nézett, majd szemhéjai lecsukódtak, kicsit fészkelődve várta, mi lesz most. Nyelvem feltérképezte nőiessége minden részét, addigra szinte zihálni kezdett az izgalomtól. Nekem se kellett több, alaposan megdolgoztam a dudorkát, s örömvölgye bejáratát. Bár melyik részéhez értem, egyre fokozódott az izgalma. Ekkor már egyre erősebb sikongások jöttek, kezeivel hol a párnákat markolászta, hol a lepedőt vagy a kezeimet. Fantasztikus érzés volt reakcióit megélni. Úgy tűnt, talán többször is beteljesült. Én azonban szorgoskodtam tovább a kívánatos puncival. Egyre jobban feltüzeltem partneremet. Véget nem érő, és egyre hangosabb sikongatások közepette, mindene folyamatosan remegett. Tovább nyalogattam ütemesen a csiklóját, s ekkor egy hatalmas orgazmussal ajándékozott meg a Drága. Egy nagyobb párnát szorított az arcára, de így is hallottam, ahogy egy óriási sikoly után szinte zokogva temetkezett a párnába. Én a tempót visszavéve finoman nyalakodtam tovább, a folyamatos remegése és a fejére szorított párna miatt nem értettem pontosan, mit ismételget elfúló hangon? Még-még-még, vagy elég-elég-elég. Csodás élmény volt. Nem tolt el magától, nem is húzódott el, így nagyon óvatosan puszilgattam végig nőiességét és combjait. Mikor zihálása alább hagyott, levette arcáról a párnát, s láthattam szemeiben a megélt gyönyört.

Hozzá hajoltam, s egy finom csókkal kedveskedtünk egymásnak. Ekkor szemeit szégyenlősen lesütötte. Én mondtam neki, ne szégyellje magát, hiszen ez egy kétszemélyes, játék és ez a természetes. Azt is elmondtam, nekem fontos, hogy partnerem is jól érezze magát. Kebleit simogatva mellé térdeltem, Ő egyből magáévá tette a meredező szerszámot. Fejét kicsit megemelve engedett torka rejtekébe. Imádtam ezt a helyzetet. Az ágy támláján támaszkodtam két kezemmel, s néztem a hogy időről időre eltűnök ajkai között. Belegondolva abba, hogy ez neki nem lehet könnyű feladat, átvettem a ritmust, s a fejét visszahajtva én mozogtam tovább. Többször a robbanás határán voltam, de nehezen szakítottam ezzel a pozícióval. Jó idő után felvetettem a védelem kérdését. Egyből elő is készítette, majd kicsit bizonytalanul megkérdezte, Ő tegye fel? Mondtam, én is elintézhetem, de akkor amíg felkészülök, folytassa a torokvizsgálatot. Kiélvezve a jóságát, elvettem a rudat, s felpattintottam a vv-t.

Megbeszéltük, hogyan legyen tovább, a kutyusba maradtunk. Én állva az ágy végénél, partnerem az ágy szélénél domborodó popsival. Egy nyelvcsapás után helyére csusszant a szerszám, s fokozatosan egyre beljebb jutott. Éreztem a körülölelő nedves forróságot, s lassú löketekkel kezdtem birtokba venni a finom puncit. Lassan tövig toltam, majd lassan szinte teljesen kihúztam. Néztem ahogy ki be járok az örömben, s kezdtem a tempót fokozni. Kedvesem feje és vállai az ágyon, már a kezdettől erőteljesen markolászta a lepedőt. Volt minden sebesség és mélység. Simogattam és markolásztam a derekát. popsiját, végig simogattam a hátát, nagyon élveztem az együttlétünket. Nem túl hosszú idő után újra halhattam, most a lepedőbe fojtott sikolyokat. Elégedetten nyugtázhattam, kedvesemet így is sikerült a csúcsra juttatni. Azonban nem hagytam abba az üzekedést, hanem lassúbb tempóban dolgoztam tovább. Néztem az előttem gömbölyödő popsit, s a ki-be járó szerszám fölött incselkedő másik bejáratot. Hüvelykujjamat benyálazva , kis külső masszírozás után becsusszant az első ujjbegyem. Nem volt semmi gond, így rákérdeztem a popsi lehetőségére. Kedvesen válaszolt, ha én szeretném, lehet. Ujjamat kihúzva újra nyálaztam, majd visszadugtam a megfelelő előkészítés miatt. Nagyon izgatott a dolog. A punciból kicsusszanva, a a célgömbhöz helyeztem a szerszámot, majd lassan nyomva nyertem bebocsátást. Éreztem, ahogy egyre mélyebbre jutok, s rövid mozdulatok után élvezhettem a vendéglátást. A popsi szorítása tempósabb mozgásra ösztökélt, de semmi képen nem akartam durva lenni. Ezért közepes sebességgel járattam az izgatott rudat, rendesen kiélveztem a partnerem adta lehetőséget. Az idő közben telt, nekem fogalmam nem volt, hol tartunk. Gondoltam, ez nekem nagyon jó, de így nehéz lesz a befejezés. Lassan szétváltunk, kérdésemre megnyugtatott, nem voltam durva. Kértem Őt, csodás ajkaival vigyen el a célba.

Magamhoz húzva megcsókoltam, majd elém guggolt. Viszonylag gyorsan a csúcs közelébe juttatott, hála ajkai és nyelve munkásságának. Mikor jött a kitörés, teljesen rám tapadt. Jó ideig torkában érezhettem a beteljesülést, majd gondosan ápolgatott tovább, amíg teljesen kész voltam. Felejthetetlen élménnyel koronázta meg, az amúgy sem mindennapi együttlétünket. Magamhoz emeltem Őt, megöleltem, megcsókoltam, s megköszöntem Neki odaadását.

Gyors felkészülés után egy búcsúcsók, a kapuhoz érve kiléptem az őszi valóságba.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Az adatlapján megtalálható az ajándék mértéke. Nem lehet egy napon említeni a kapott élménnyel. Távozás előtt a konyhaasztalra tettem, nem beszéltünk róla.

Rózsacsokor
egy órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Olyan érzésekkel távoztam a találkáról, mintha egy rég nem látott kedvesemmel töltöttem volna egy csodás órát. Lehet, hogy még mindig a randi hatása alatt vagyok, (tegnap volt) de már tervezem a következőt. Remélem ebben Ő is partner lesz! Köszönöm Drága Mirjam!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mirjam szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

milky01
Lehet adni a szavára
2020-10-29 22:04:57
Stílusos, választékosan megírt, jól felépített beszámolót olvashattam kiváló szerzője jóvoltából!

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-30 14:53:47
Ez egy komoly írás amibe rengeteg munkát fektettél. Gratulálok

2020-09-30 12:28:44
Pazar, részletes és igencsak vágykeltő beszi.
Akarom ezt az élményt, szeretném ezt a nőt!
Mirjam máris a kedvenceim között :)

2020-09-30 10:11:44
Huhh, de jó élmény és beszámoló. Nagy gratula nektek.

FunkciókMirjam legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-08-17) : Ő az agyon kutyusban én pedig az ágyelőt álltam és néztem amint a szájába veszi férfiasságom. istenien franciázik, mindent belead. Nyilván itt vannak fizikai korlátai mindenkinek, de azt kell mondanom, hogy ő ezeket amennyire csak lehetséges feszegeti egészséges határokon belül.

felejthetetlen: 2db
(2020-10-11) : Amint az adatlapjából kiderül sok minden van az alapban amit abszolut korrekt módon teljesít . Az érintésekre izgalommal reagál minden porcikája.A mélytorkos kényszerfranciánál sem affektál igyekszik feszegetni a határait könnyezve bőnyállal.A szexet úgy tünt minden pózban szereti és élvezi . a pópót óvatos kezdés után lehet tólni keményen és élvezi is aminek hangot is ad mint végig az együttlét alatt

(2020-07-21) : Oldalt feküdtünk egymással szemben, közben a kezével megtalálta a cerkám, és húzgálni kezdte, most Ő haladta lefelé és a szájával kecmeckéhez érve lágyan meg nyalintotta a bekapás előtt. Jujjj de finom érzés volt mikor eltüntetett és bólogatni kezdett, n

nagyon jó: 1db
(2020-10-27) : Előtte állva vettem birtokba a száját, torkát. Remekül csinálta, rásegítés nélkül is próbálta teljesen letolni a torkára. Ebben azért nem hagytam magára, a fejét kétoldalt fogva segítettem a határokat átlépni. Ez időnként sikerült is amit a szexi öklendezés és halk nyögés jelzett. Ilyenkor egy-egy csók is járt a "jó kislánynak". Ezt a pózt a lábaim remegése miatt kellett feladnom, az ágyon hanyatt fekve folytattuk a francialeckét.

: 1db
(2020-10-09) : Hatalmas élmény amint a mesés feneke a szép ágyéka a szemed előtt ringatózó nyalod és közben élvezed az érzést, hogy egy ilyen fantasztikus teremtés torkosan falja a farkad nem kell erőltetni semmit ő magától feszegeti a határait!Kezdem is azt érezni, hogy itt már a kényszer-francia nem is játszik. Azért ezt nem hagyhattam kértem, hogy helyezkedtem az ágyszélére