DÓRI erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

DÓRI-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-29 14:54:35

Mergewesh
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

DÓRI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-30

Egyeztetés
Elérhető:
5
Az oldalon böngésztem, láttam, hogy éppen telefonnál van (bár ez a jelzés nem mindíg érvényes), így felhívtam. Nagyon kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, így nem is gondolkodtam, hanem kérdeztem, mikor mehetnék? 40 perccel későbbre kaptam időpontot, amit - mivel 10 perc alatt ott voltam-türelemmel kivártam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A város egyik legforgalmasabb útja mentén található a lakás. Pontos címet kaptam, melyet ismer a navigáció is, de említette a szomszédos kereskedelmi egységeket, melyek egyből megvilágosították, hová kell menni. Autóval egyszerű a megközelítés, parkolni a ház előtt tudtam, ha jól tudom, fizetős (SMS-ben fizettem).
Tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, 3-5 perce belül akad megállója busznak, villamosnak, trolinak, metrónak.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Egy régebbi ház, mely azinban alapos felújításon esett át. Kívülről nem látszik, de belül majdnem újszerű minden, csillog villog az üveg lift, új burkolatok, stb.
A lakás az egyik felső emeleten található, bejutáskor senkivel sem találkoztam út közben.
Nagy előtérből nyílik a konyha (itt várakozott a kollegina), illetve a fürdő és ha jól gondolom, két szoba a tetthelyeknek.
A fürdőben a kiírtól eltérően nem tusoló, hanem kád van, de nem emelt magasságú, kényelmesen bele lehet lépni még az én tacskószerű lábaimmal is. Nagy zuhanyfüggönnyel, sokféle márkás tusfürdővel, frissen leterített kádkilépővel bír a helyiség, találtam többféle szájvizet műanyag pohárral, amit kis szemetesbe helyezhettem. Kaptam friss törcsi ti s, ami - higy bele is kössek valamibe- már kicsit fáradt, volt, nem szívta úgy a vizet, mint az új, de makulátlanul tisztán és illatosan kaptam. A szeánsz végé új törölköző és új, tiszta, száraz kádkilépő is várt. SZóval perfekt.
DÓRI külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A Mképeken látható formés, asszonyos alkatú hölgy fogadott. Csinos, természetes, a cicik csak utólagosan olvasva a leírásban tűntek fel, hogy szilikonosak, ott nem tűnt fel a beavatkozás ténye. Kedves, halk szavú, de kommunikatív leány, viszont tudta, mikor nem szeretném forszírozni a beszédet.
Végig kedvemet kereste, nem éreztem semmi üresjáratot, simogatott, cirógatott mindíg, ha épp ne masszírozott vagy kényeztetett. EL is döntöttem, hogy teljesen rá bízom magam, egyetlen kérésem a két lehetőség volt, mintegy keretbe foglalva a masszázs élményt.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
A masszázs rész két levezetés (vagy felvezetés és levezetés) között zajlott, igényeimnek megfelelően. Nem kértem sem erős, sem szakszerű masszázst, inkább kényeztetést, most arra vágytam.
Mégis, a simogatások lágy gyúró-masszírozó mozdulatokká váltak, jól megdolgozta jobb oldalon vállam, kezem, majd hátam, derekam, lábam, aztán a bal oldal következett. MIvel nem kértem szakszerű masszázst, vagyis inkább kifejezetten csak kényeztetést, törődést igényeltem, a masszázs milyenségét most nem ítélném meg, de mozdulatai mögött tapasztalatot, gyakorlatot sejtek, tanult masszázst nem. MInden esetre amit kaptam, akkor és ott pontosan a vágyam szerint alakult.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
MIvel saját örömömre koncentráltam önző módon, kényeztető masszázst és levezetést kérve, a kölcsönösségre nem került sor - talán legközelebb. Minden esetre az elején, még állval csókolóztunk, mely barátnős mély, rendes smár volt, megadva az alaphangot a légyottnak. Kis simi és tapi, további csókok után a masszázspad fejrészét felhajtva 30-45 fokba kérte, feküdjek fel (háttal). Először állva, oldalról csókolt, majd egyre lejjebb haladva puszikkal testemen elérte a közpotot. Végre nem egy durr bele hölgy, aki egyből a cerkára veti magát, nagyon jól esett ez a fajta törődés!
Feljött Ő is a padra, lábaim közé térdelt és úgy franciázott kitartóan, kezét az elején nem, majd egyre többet használva, de csak rásegítésként, a vezérszólamot szája adta. Ténykedése jó, többször is megtapasztaltam milyen tövig szájában lenni, ezzel együtt nem túl változtos, inkább kitartó, változatlan ütemű francia leckét kaptam, mely végül meghozta gyümölcsét.
A randi végén, masszázs után hasonló kényeztetésben volt részem. Az egész olyan jól sikerült, higy időérzékem cserben hagyott, siettem volna, de megnyugtatott, van még idő, így kaptam még egy kis simogatást, masszázst, az újabb fürcsi előtt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem árul zsákbamacskát, ki va írva aminek ki kell. Egy címlettel adóztam a komódnak a randi elején, végig ott maradt a bankó, sőt, jelezte, nem kellett volna kapkodnom, ráértem volna a végén.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kaptam egy nagyon jó ellátást egy csinos nőtől, én ajénlom mindenkinek, valószínű megyek még én is, mert a csúszkamasszázst is ki szeretném próbálni vele.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés DÓRI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-30 15:00:41
Tartalom es besorolás szinkronban van egeszsegedekre

2020-09-30 10:15:15
Köszi a beszámolót, igazan kellemes időt tölthettetek

FunkciókDÓRI legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2020-02-03) : Most először voltam olyan lánynál aki teljesen meztelenül masziroz. Hasra feküdtem és átadtam magam Dórinak. Masszázs nem tudom , hogy tanult -e , de biztos, hogy jól begyakorolt , kellemesen erős , szakszerűnek tűnő mozdulatok jól variált szimmetrikus sora.

nagyon jó: 3db
(2020-08-05) : Dori masszázsa szerintem nem tanult, hanem ösztönös. Jó érzékkel, de nem túl erősen masszíroz lábról indítva egészen a fejedig. időnként egy-egy elejtett puszi (ahol éppen:)), és nagyon érzi, hogy mikor kell a hancúrléc irányában elkalandozni. Ráérősen, nem órát nézve kezel, abszolút kellemes tempóban húzza fel a "kakukkos órát".

(2020-07-02) : Nem volt erős, inkább csak cirógatás igen sok erotikusabb benyúlással és érintéssel. Bevallom levezetésnek pontosan olyan jól sikerült, mint amilyen ráhangolós bevezetés lett volna.

(2019-04-03) : Egy kis erotikus “ismerkedés” után végül felfeküdtem a masszázspadra, ahol kezdetét vette a szeánsz. Nagyon jó, erősebb mozdulatai vannak és módszresen dolgozza meg a vendég testét. Egyik láb, másik láb, törzs, hát, váll, lapocka és nyak.

: 5db
(2021-02-12) : Felfeküdtem a masszázságyra, Dóri egyik majd másik oldalról nyomkodott végig. Semmi gyógymasszázsra ne számítsatok, inkább az a barátnős, ismerkedős, simogatós, másik testének a felfedezését szolgáló nyomkorászás. Egyszer-kétszer levettem a kezem a padról és megsimogattam a combját, fenekét, amit kéjes nyögésekkel, vagy szóbeli dícsérettel jutalmazott. Igazából úgy gondolom, hogy ez a kötelező rossz,

(2021-01-29) : Szakszerü masszázst kaptam. Nagyon szakszerü és megfelelő.A hátamat a nyakamat kellett jól meg dolgoznia de a láb masszázs is szuper volt.Volt egy kis farok masszázs is.

(2019-02-22) : Nagyon kellemes illatosito nélküli krémet használ a masszázshoz, amit tanult kézzel és nagy odaadással csinál.Hosszu ut után szükségem volt a hátam és vállaim rendezésére. Külön kérdezte, hogy az erössége megfelel és figyelte mire hogy reagálok