4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
54
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Fanni szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Fanni-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-29 09:50:56

Aldi
Belát a dolgok mögé
szerint retusált képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Fanni beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-01

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
VTR-en fikszáltuk le a randit. Mivel nekem csak egy adott nap jó a héten, ezért nem sikerült elsőre mindkettőnken megfelelő időpontot találni. Ellenben következő héten, a VTR-es kpcsolatfelvétel után két napra már megbeszéltük a randit. Már itt is érezhetően kedves volt.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Lurdy ház környéke. Kis szerencsével akár a kapuban is található szabad parkoló, de megfogadva a tanácsát már elsőre a Lurdy parkolója felé vettem az irányt. Az ebéd előtti időpontnak köszönhetően itt még találtam parkolóhelyet. Innen pár perc séta, a cím egyértelmű, bármely GPS alkalmazás a célig visz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kis garzon lakás, nagy franciaággyal. A fürdő makulátlan, mint ahogy a lakás és a ház is. Szerintem 1-2 éve adhatták át az épületet. A garzon otthonosan berendezett, fürdő kellően felszerelet. Kis kutyusa van, aki végig a boxában pihent letakarva. Ha nem említi, észre sem veszem.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Külsőre pont az ideálom. Talán van rajta pár plusz kiló a képekhez képest, de azt kell mondanom, Fanni így tökéletes. Gömbölyödik, ahol kell: Fantasztikus cickók, fntasztikus popsi. Mindene feszes, az arca álom. Van rajta tetkó bőven, ezt le kell írni, de a hétköznapi diszkréció okán ezek a fényképekről retusálásra kerültek. Egy fekete pongyolában fogadott, megérkezésem után (mikor még a cipőmet vettem) az ágyra ült csábosan és megkérdezte, tetszik-e amit látok, maradok-e. Hogy a viharba ne maradtam volna!

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Zuhany után kis beszélgetés, majd fantasztikus testének felfedezése kezdődött. Itt sajnos ismételnem kell magam: mindenhol feszes, ott gömbölyded ahol kell, és a No.1 cicik beszippantottak. Natúr franciába kezdett kis kényszerrel, ami benne ven nálam a top 3-ban. De mivel én is meg akartam kóstolni, azért 69-be fordultunk. Fantasztikusan finom volt. Annyira profin csinálta, hogy nem kerültem elsülés közeli állapotba, hanem csak élveztem a jót. De mivel semmi sem tarthat örökké, kutyusra váltottunk és így lett végem. Pihenés képen kis beszélgetés következett, majd egy kellemes hátmasszázs. A második kör az elsővel a 69-ig megegyezett, de ekkor azt kértem, lovacskázzon kicsit, hiszen a fantasztikus melleit akartam az arcomban érezni. Így egy fergeteges rodeó lett a vége, ahol most nem az alul lévő csődör nyert, hanem a lovas, hiszen kivégzett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A VTR-en megbeszéltek szerint a találkozó végén adtm át a rózsaszálakat. A helyszínen nem esett róla szó. Bővebb infó gombra kattintva mindenki tájékozódhat.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Életem egyik legjobb találkkozója volt. Szoktuk írni, hogy ha egy lánnyal lehet beszélget, és az milyen jó. Vele valóban lehet, hiszen nagyon okos, amihez báj és extra erotikus kisugárzás tartozik. Még saho sem írtam ilyet, de őszintén sajnálom, hogy ilyen körülmények között találkoztunk, de hát az élet nem olyan mint a Micsoda nő c. film..

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Aquila
NemKívánatos
2020-10-01 10:22:13
Nagyon tömör, de van benne valami, mi miatt Mégis jóra adtam.

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2021-03-03) : A szoknyát fent hagytuk, majd megkértem, térdeljen az ágyra. Mivel legutóbb ő kényeztette a popómat, úgy gondoltam, most rajtam a sor. Én lekucorodtam a földre és hosszú percekig, amíg szuflával bírtam, csak nyaltam-faltam hátulról. Szemmel láthatóan és füllel hallhatóan tényleg nagyon élvezte. Ezután én heveredtem az ágyra, és kaptam egy istenes, bőnyálas, mélytorkos franciát.

(2021-02-23) : Némi ténykedést követően helyet cseréltünk, és Fanni kezdett el szórakoztatni engem. Na ez fenomenális volt. Foglalkozott a tágan vett környékkel is, a golyszik is megkapták a törődést, és általában sem a kivégzésre ment, hanem szépen nyugodtan és jó változatosan kényeztetett. Egy fél napot is el tudtam volna így tölteni, de muszáj volt a csodás keblek közé is bekerülnöm,

(2020-10-03) : Egyre mélyebbre vette be, majd egyszer csak eltüntette koppánásig. Közben felnézve rám tartotta a szemkontaktot és figyelte a reakcióimat. Én sem voltam rest és kezzemel odanyúlva megfogttam a fejét és finoman ellentartottam neki. Mikor a fejét hátrahúzva farkam újra napvilágot látott azt vettem észre, hogy egy hosszú nyálcsík képez hidat ajkai és a péniszem között. Ez egész egyszerűen fantasztikusan izgató volt számomra.

felejthetetlen: 47db
(2020-07-30) : Ahogy elkezdte szerezni azt a részemet.,nagyon észnél kellett lennem hogy ne legyen azonnal végem. Mikor már egy ideje játszott velem egyszer csak egyre jobban és jobban el kezdett elnyelni.olyan mélyre hogy az frenetikus és aztán lenn is tartotta. Majdnem elájultam amikor éreztem ahogy a tagom átdöccen azon a bizonyos ponton. Ekkor mondta hogy nem heverünk e le az ágyra? Valószínűleg azt mondtam hogy oké

(2020-05-15) : Kezdetnek a környékkel játszik, néha érinti, esetleg megnedvesíti a vezért. Majd miután a végletekig húzott, teljesen magáévá tette a velem egykorút. Igazi nyálas, nem durva, nem köpködős érzéki franciát kaptam.

(2020-03-09) : Van, hogy csak a végét veszi be vagy csak nyelvvel játszik vele, van, hogy az egészet eltünteti. Tényleg tudja, hogyan kell megőrjíteni egy férfit, különösen amikor jó mélyen beveszi és közben még a makkon játszik a nyelvével.

nagyon jó: 62db
(2021-01-08) : Miután így kiörömködtük magunkat, gumit kértem és a bő síkosítást kihasználva lovaglásra biztattam a mostanra megint kellőképpen kipirult és felhevült kedvesemet, aki néhány finom kísérlet után nagy sóhajok és nyögések közepette magába fogadott. Ez a póz tényleg kihagyhatatlan vele, ahogy hatalmas mellei a szemed előtt ringanak

(2020-09-28) : Majd kaptam egy nagyon jó, lágy franciát, fentről lefelé, lassan, majd kicsit tempósabban, érzékien. Következett a zacsi, elsőnek csak nyalogatva, benyálazva, majd szopogatva, szépen körbejárta, még egy kicsit alá is benyalakodott, amit nagyon díjaztam.Majd kaptam valami igazán különlegeset, popó izgatás nyelvvel. Húúú, ez nagyon, de nagyon szuper volt. Hála az égnek többször is visszatért ide. Az igazán jó szopikálás után kértem egy kis vágtát, amit nagyon jó volt, mert már nagyon lucskos volt.

(2020-08-06) : A zacskó kényeztetése plusz a mély torkozás ,megspékelve egy kis bő nyálas franciával . A nyelvpiercing nem csak dísznek van. Mielőtt így kivégzett volna,kértem egy kis lovaglást. A szép mellek hullámzása jó látvány. Ezt kutyusra cseréltük és erős hanghatások közepette így lett vége az első menetnek. Egy kis frissítő víz után ,egy nagyon kellemes masszázst kaptam. Másodszorra is első osztályú orális kényeztetésben volt részem.

: 74db
(2021-03-17) : Ahogyan hozzámért, ahogyan finoman a szájába vette, egyszerűen gyönyörű volt. Ennek ellenére nem engedtem, hogy kivégezzen, fordultunk. A franciája kellemesen megalapozta azt, hogy a válaszra már várt a teste, így nem okozhattam neki csalódást. Minden jel arra utalt, hogy sikerült, kissé remegve élvezett el megköszönve az élményt.

(2021-01-11) : Cserébe én is remek franciát kaptam. Először az ágy mellett állva, sokszor mélytorkos elemeket is használva, majd az ágyon is. Cickók között is megjárattam a farkam, újfent a szájába kerülve. Aztán oldalt feküdt úgy toltam neki a szájába, de bírja. Azt már ekkor láttam, hogy ma csak egy menetre leszek képes. Megpróbálkoztam a szexxel is hátulról támadva,

(2021-01-06) : Aztán hanyatt feküdtem és úgy franciázott tovább,közben a környéket is kényeztette rendesen,majd a popsim sem maradt száraz.Azt is kényeztette nyelvel ahogy az adatlapján vállalja.Utána 69-be fordulva én is kényeztettem mindenhol ami érezhetően tetszett neki,majd kértem hogy az ágyon pucsitson be.Így én is kényeztettem az ő popsiát és punciát együtt mindent és igyekezetem meghozta gyümölcsét