2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-22
39
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-18
Fanni szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Fanni-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-29 09:50:56

Aldi
Belát a dolgok mögé
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Fanni beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-01

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-en fikszáltuk le a randit. Mivel nekem csak egy adott nap jó a héten, ezért nem sikerült elsőre mindkettőnken megfelelő időpontot találni. Ellenben következő héten, a VTR-es kpcsolatfelvétel után két napra már megbeszéltük a randit. Már itt is érezhetően kedves volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Lurdy ház környéke. Kis szerencsével akár a kapuban is található szabad parkoló, de megfogadva a tanácsát már elsőre a Lurdy parkolója felé vettem az irányt. Az ebéd előtti időpontnak köszönhetően itt még találtam parkolóhelyet. Innen pár perc séta, a cím egyértelmű, bármely GPS alkalmazás a célig visz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kis garzon lakás, nagy franciaággyal. A fürdő makulátlan, mint ahogy a lakás és a ház is. Szerintem 1-2 éve adhatták át az épületet. A garzon otthonosan berendezett, fürdő kellően felszerelet. Kis kutyusa van, aki végig a boxában pihent letakarva. Ha nem említi, észre sem veszem.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Külsőre pont az ideálom. Talán van rajta pár plusz kiló a képekhez képest, de azt kell mondanom, Fanni így tökéletes. Gömbölyödik, ahol kell: Fantasztikus cickók, fntasztikus popsi. Mindene feszes, az arca álom. Van rajta tetkó bőven, ezt le kell írni, de a hétköznapi diszkréció okán ezek a fényképekről retusálásra kerültek. Egy fekete pongyolában fogadott, megérkezésem után (mikor még a cipőmet vettem) az ágyra ült csábosan és megkérdezte, tetszik-e amit látok, maradok-e. Hogy a viharba ne maradtam volna!

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
3
Zuhany után kis beszélgetés, majd fantasztikus testének felfedezése kezdődött. Itt sajnos ismételnem kell magam: mindenhol feszes, ott gömbölyded ahol kell, és a No.1 cicik beszippantottak. Natúr franciába kezdett kis kényszerrel, ami benne ven nálam a top 3-ban. De mivel én is meg akartam kóstolni, azért 69-be fordultunk. Fantasztikusan finom volt. Annyira profin csinálta, hogy nem kerültem elsülés közeli állapotba, hanem csak élveztem a jót. De mivel semmi sem tarthat örökké, kutyusra váltottunk és így lett végem. Pihenés képen kis beszélgetés következett, majd egy kellemes hátmasszázs. A második kör az elsővel a 69-ig megegyezett, de ekkor azt kértem, lovacskázzon kicsit, hiszen a fantasztikus melleit akartam az arcomban érezni. Így egy fergeteges rodeó lett a vége, ahol most nem az alul lévő csődör nyert, hanem a lovas, hiszen kivégzett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A VTR-en megbeszéltek szerint a találkozó végén adtm át a rózsaszálakat. A helyszínen nem esett róla szó. Bővebb infó gombra kattintva mindenki tájékozódhat.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Életem egyik legjobb találkkozója volt. Szoktuk írni, hogy ha egy lánnyal lehet beszélget, és az milyen jó. Vele valóban lehet, hiszen nagyon okos, amihez báj és extra erotikus kisugárzás tartozik. Még saho sem írtam ilyet, de őszintén sajnálom, hogy ilyen körülmények között találkoztunk, de hát az élet nem olyan mint a Micsoda nő c. film..

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-01 10:22:13
Nagyon tömör, de van benne valami, mi miatt Mégis jóra adtam.

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 14db
(2020-10-03) : Egyre mélyebbre vette be, majd egyszer csak eltüntette koppánásig. Közben felnézve rám tartotta a szemkontaktot és figyelte a reakcióimat. Én sem voltam rest és kezzemel odanyúlva megfogttam a fejét és finoman ellentartottam neki. Mikor a fejét hátrahúzva farkam újra napvilágot látott azt vettem észre, hogy egy hosszú nyálcsík képez hidat ajkai és a péniszem között. Ez egész egyszerűen fantasztikusan izgató volt számomra.

(2020-09-01) : Aztán rátértem a lényegre, és kelyhét előbb lágyan, majd egyre határozottabban ingerelve csúcsra juttattam Fannit. A másodiknál meg is kért, hogy lassítsak picit. Közben persze alig vártam, hogy folytatódjon a francia lecke, amit az imént félbe kellett szakítanom. Cseréltünk, és újra a szájában találta magát kiskocka, amit nagyon nagyon élveztem.

(2020-05-15) : Kezdetnek a környékkel játszik, néha érinti, esetleg megnedvesíti a vezért. Majd miután a végletekig húzott, teljesen magáévá tette a velem egykorút. Igazi nyálas, nem durva, nem köpködős érzéki franciát kaptam.

felejthetetlen: 45db
(2020-08-06) : A zacskó kényeztetése plusz a mély torkozás ,megspékelve egy kis bő nyálas franciával . A nyelvpiercing nem csak dísznek van. Mielőtt így kivégzett volna,kértem egy kis lovaglást. A szép mellek hullámzása jó látvány. Ezt kutyusra cseréltük és erős hanghatások közepette így lett vége az első menetnek. Egy kis frissítő víz után ,egy nagyon kellemes masszázst kaptam. Másodszorra is első osztályú orális kényeztetésben volt részem.

(2020-07-30) : Ahogy elkezdte szerezni azt a részemet.,nagyon észnél kellett lennem hogy ne legyen azonnal végem. Mikor már egy ideje játszott velem egyszer csak egyre jobban és jobban el kezdett elnyelni.olyan mélyre hogy az frenetikus és aztán lenn is tartotta. Majdnem elájultam amikor éreztem ahogy a tagom átdöccen azon a bizonyos ponton. Ekkor mondta hogy nem heverünk e le az ágyra? Valószínűleg azt mondtam hogy oké

(2020-02-10) : annyira lekötött ténykedése, amit a kezével-szájával végzett. Lágyan kezdett a golyóknál, onnan tért a vesszőre, majd vissza, sőt lejjebb is kalandozott. Kérésre simán nekiállt nyelvével ánuszomat kényeztetni, közben kezével a golyókat vagy a pélót izgatta.

nagyon jó: 59db
(2020-05-02) : Kértem feküdjön el az ágyon. Kis csókocskák, elindultam délnek. Melleket kényeztetve, megint csak remek reakciókat kaptam. Még délebbre haladtam, hasát, köldökét puszilgatva, elértem úti célom. Finoman belenyaltam kelyhébe, melyre izgalommal teli sóhajtás volt a válasz. Folytattam küldetésem, melyre egyre kéjesebb, hangosabb reakciót kaptam. Nem váratott magára sokáig az emelkedő, megfeszülő csípő, ami előre vetítette Fanni csúcsra jutását.

(2020-02-29) : Ezek után javasolta az ágyon való folytataást, amit nem vetettem ,meg. Fanni óvatosan lecsúszott a már eléggé merev állapotban lévő szerszámhoz. Lágyan nyalogatni kezdte a környékével együtt, majd hopp, már mályen a torkán is voltam. Ezeket a köröket jó sokáig ismételgette, hol csak nyalogatott majd teljesen eltűntetett, majd egyre fokozta az élményt, így ráfogtam a fejére mikor már koppanásig bevette. Hagytam hogy lenttartsa amíg lehet, ezt nagyon jól viselte...

(2020-02-22) : A felsőtestem és a combjaim belső részének csókolgatása után változatosan hol a herezacskómat izgatta, hol a péniszemet csókolta, majd pedig az ajkaihoz érintette a makkomat, körbenyalta, utána a szájába vette, majd vissza a golyókhoz,

: 69db
(2020-09-28) : Majd kaptam egy nagyon jó, lágy franciát, fentről lefelé, lassan, majd kicsit tempósabban, érzékien. Következett a zacsi, elsőnek csak nyalogatva, benyálazva, majd szopogatva, szépen körbejárta, még egy kicsit alá is benyalakodott, amit nagyon díjaztam.Majd kaptam valami igazán különlegeset, popó izgatás nyelvvel. Húúú, ez nagyon, de nagyon szuper volt. Hála az égnek többször is visszatért ide. Az igazán jó szopikálás után kértem egy kis vágtát, amit nagyon jó volt, mert már nagyon lucskos volt.

(2020-09-09) : Kisvártatva leheveredtünk az ágyra és ott folytattuk a csókcsatát. Kisvártatva Fanni puha puszikkal elindult lefelé és hamarosan a már merev szerszámomhoz ért. Kaptam tőle egy csodálatos franciát. Ha a golyóim tudnának mosolyogni, akkor még mindig széles vigyor ülne ki rájuk. Minden négyzetmilliméter megkapta a kényeztetést, semmi sem maradt ki belőle.

(2020-09-02) : Ez után odaültettem a az ágy mellé, és szájába vette az ezredest. Fanni orálját is csak dícsérni tudom, szép lassan kezd, ápolja rendesen a környéket is, időnként leveszi jó mélyre, és attól sem finnyáskodik ha a fejét fogva jobban ráhúzom őt. Ezt a műveletet aztán átvittük az ágyra, hátradőltem, ő pedig oldalról folytatta a kényeztetést, immár a gáthoz is leköszönt.