134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Cindy szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Cindy-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-28 11:18:26

Souldance
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Cindy beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-29

Egyeztetés
Elérhető:
5
Tudom, hogy szerencsés flótás vagyok, de arra nem számítottam, hogy telefon hívásomat elsőre fogadja és a kért időpontban fogadni is tud. Kellemeset beszélgettünk, teszteltük egymás humorérzékét majd a végén a címet is megkaptam, mivel vtr. lehetőség nincs. A randi kicsit régebbi, csak nem volt időm pötyögni, de talán még nem vesztette aktualitását.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Peco a jól ismert marina parton, jó közlekedéssel a környéken + kis séta. Gps is tudja, pontos cím, nem lehet eltéveszteni. Parkolásra időt kell hagyni és fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Az épületbe kód nélkül jutottam be. Lakáshoz a sokadik emeletre lift szolgál segítségül. Modern, kifejezetten nagynak mondható helyiségekből álló amerikai konyhás, nappalis meg nem tudom hány szobás. Hancúr a nappaliban lévő hatalmas nyitott kanapén. A még nyitott redőnyökön keresztül láttam, hogy egy oltári nagy terasz is van. Otthonos berendezés, falon méretes tv-ből jó kis latin zene szólt. Fürdőszoba tágas, nagy sarokkáddal és minden kellékel felszerelve. Tiszta türcsi hajtogatva kikészítve. Minden patent.
Cindy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A portfólió szinte mindent látni enged, de nekem a valóság sokkal inkább tetszett. Kevesebb smink határozottan harmonikusabbá teszi kifejezetten szép mosolygós arcát. Újonnan feltett képei tükrözik jobban a helyszíni vizuális élményt. Azok a telt ajkak és amit művelni tud velük... Jaj annak aki a közelükbe kerül. Hosszú haja copfba mit később kibontva is láthattam. Igen formás kis testét egy fehér bugyi, melltartó és egy hanyagul összefogott fekete rövid selyem köntös takarta némileg.
Szóval mikor halkan bekopogtam az ajtón és kitárult, egyből ez a kép fogadott.
Szép és Szexi! -ez volt az első ami átvillant az agyamon - vagy mi is az nekem ott :) Egyéb részletek action részben.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Bemutatkozás, cipő le, irány a nappali, közben csacsogunk. Asztalon a borítékot kis ajesz alá helyezem és megfordulva látom, hogy vendéglátóm végigmér majd közelebb lép, hozzám simul, megjegyzi, hogy fincsi illatom van és megcsókol. Hamar összehangoljuk ajkaink, nyelveink játékát és igazi érzéki csókot váltunk. Nagggyon jól csókol! Még szerencse, hogy megkapaszkodtam karcsú derekába, mert a meglepetéstől biztos dobtam volna egy hátast. Bele is dagadtam a gatyába pikk-pakk, így javasoltam, hogy tán gyorsan lecsapatom magam.

Visszatérve a fogadó szettben várt rám, a helységet egyik oldalról elsötétítve, de hunyorogni nem kellett mert a másik oldalról nappali fény áradt be és továbbra is szól a vérpezsdítő latin zene. Persze mikor újra össze ölelkezünk és csókoljuk egymást az az igazi vérpezsditő.
Finoman simogatom le válláról a kis köntöst majd a melltartót kikapcsolva feltárom a csodálatos ciciket. Nem győzöm dicsérni, cirógatni gyönyörű formájukat. Ajkaitól elszakadva számmal is birtokba veszem hálás, világos kis bimbókat.
Az élvezkedést folytatva ágyra ülök és hasát, ölét csókolva hámozom le a vadítóan formás popsiról az utolsó ruhadarabot is. Kicsi ápolt keze, hosszú vékony ujjai búrámat, vállamat simogatják majd egyszercsak elém térdel és meredező bré tövét marokra fogva kezdi nyalogatni, csókolgatni. Nyálat csorgat rá és csúsztatja egyre mélyebbre, közben szeme engem fürkész. Hátra dőlve figyelem igyekezetét, de bár nem viselek petrence rudat, eltüntetni nem sikerül. Megnyugtatom, hogy miattam nem kell kényelmetlenséget okozni magának. Élvezkedek ajkai közt még jó ideig majd idővel magamra húzom egy buja csókra.

Nyakam, mellkasom csókolgatva indulna vissza de kérem, hogy most inkább én had szeretgessem meg. Négykézláb mászik az ágyon felfelé, mikor is a pazar látvány miatt megállítom. Így hátulról kicsit elidőzök az elém táruló szenzációs képpel, miközben simogatom ahol érem majd csókolni, nyalni-falni kezdem mindenét. Úgy tűnik kedvére való a műsor. Izgalmas hangok biztatnak. Megfordítom és már jócskán csatakos pofával folytatom a meseszép rózsaszínű punci kényeztetését. Húsos nagyajkak kitárulva, csikló jól érezhetően nagyra duzzadt és tocsogunk. Nem bírom tovább, azon veszem magam észre, hogy az én csipőm is mozog és az ágyat dugom.

Kicsit még mellé térdelek, kis szájába adom, gyönyörködők a pazar látványban, de hamar gumit kérek.
Közös erővel kibontjuk és felrakjuk. Szűk mint a franc de már kit érdekel. Kérésére szemből kezdünk, finoman! ...mintha az olyan könnyű lenne már ilyenkor:)
Azért sikerült finom lassú eltolással összecsiszolódni. Karjai, lábai ölelésében egyre intenzívebben szeretgetjük egymást érzéki csókok közepette. Együtt mozgunk, rendesen belemelegszünk, feltérdelve ölembe húzom, hajlik mint a nád, majd később oldalt fordítva udvarolgatok most már csutkára tolom, lábakat pakolgatva ide oda. Fordulunk, ágy elé állva pucsít nekem. Szédítő látvány. Markolom a zabálni való popsit és brét hosszan járatva kefélünk. Később ágyra térdel, karjait előre nyújtva tolja rám magát. Hangja már nem csak a szobát tölti be. Kezdem elveszíteni a kontrolt, gerincemben kúszik valami. Csípőjét fogom, csattogunk mikor párnáért nyúl és arcát beletemeti. Szemem végigfut ragyogó solibarna testén és pillanattal később hatalmasat élvezek.
Én szuszogok, bré lüktet még kicsit és lassan kihátrál.

Tisztogatás után hanyadt dőlök, kapok egy üdítőt majd édesen hozzám bújik, simogatások, dumcsizunk még néhány percet. Végezetül a fürdőben együtt tusolunk aztán egy búcsú csókkal, meg ha erre jársz... utamra enged.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
A telefonon megbeszélt átlag feletti csokor nem változott, mint ahogyan a vállalások sem. Extrákról korrekt tájékoztatást ad. Én ezúttal nem éltem vele Elején, egy kis ajándékot nehezéknek használva tettem asztalra a borítékot.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Remélem az "összbenyomásom" mindkettőnknek jó volt🤭 Tréfát félretéve, Cindy maradéktalanul adta azt a pluszt amit mindannyian örömmel tapasztalunk meg. A "kötelező" formai dolgokon túl rengeteg kedves, nőies apró gesztussal lepett meg. Annyira természetes, odaadó volt, hogy már a közös tusolásnál bűnös gondolataim támadtak... amit ha tehetem legközelebb nem is fogok kordában tartani.
Cindy nek köszönöm a maradandó élményt, az Uraknak pedig a megtisztelő figyelmet.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Cindy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-01 11:47:47
Köszönöm Uraim. Örülök, hogy önfeláldozásom és annak meg éneklése nem volt hiábavaló ;)

2020-09-30 19:21:28
Élvezet olvasni a beszámolóidat. Köszi, hogy megírtad. Gratulálok és egészségedre :-)

2020-09-30 08:16:37
Juj de jó beszámoló volt ez! Mind az írásod, mind a Kedvesed tevékenysége teljesen lenyűgözött! Tényleg egy szerencsés flótás lehetsz! :-)

2020-09-29 22:12:18
Helló Kedves Souldance!
Azt hiszem megismételhetnék párat a múltkori beszimhez írt hozzászólásodból! :-)
A randitokat rendkívül élvezetes köntösben tártad a nagyközönség elé, szinte én is láttam az eseményeket azon a zenét szolgáltató nagyképernyős tévén keresztül!
És ennél hívebben nem is lehetett volna bemutatnod Cindyt; egyszerűen szenzációs az írásod!
Gratulálok mindkettőtöknek az élményhez!

2020-09-29 14:07:56
A szokásos színvonaladon megírt élménybeszámoló. Olvasni is élmény volt. Nagy gratula nektek.

FunkciókCindy legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-10-10) : Nyálas, mélytorkos francia folyamatos szemkontaktussal. Látszott a szemein, hogy élvezi ahogy kínoz :) De ideje volt viszonoznom vendégszeretetét. Lassan, ajkaitól indulva finoman vándoroltam le egészen a csípőjéig, majd vissza fel, miközben a meseszép ciciket is kényeztettem. Ezen a pályán mozogtam egy darabig, csak néha-néha köszöntem be a combok tövéhez, orrommal kicsit elhúzva a bugyi csipkéit.

(2020-09-08) : Óvatosan simogattam, nyomogattam, finoman bele-bele túrtam mélyebben, erősebben is és Cindy is élvezte ezt érezhetően és hallhatóan, de el nem élvezett és bár semmit nem szeretek jobban, de önfegyelmet gyakorolva nem nyaltam tovább egy esetleges élvezéséig... Hanem önző módon kértem, hogy szopjon újra,

felejthetetlen: 2db
(2020-08-29) : Csak akkor kellett nélkülöznöm csábító tekintetét, amikor torokra vett. Igaz pár centi kimaradt a jóból, de ritkán érezhetem, hogy egy gyönyörű fiatal lány torkát a makkommal érinthetem. Cindy a nyálával sem fukarkodott. A bőnyálas francia más értelmet kapott. Gazdagon köpte a nyálát meredező péniszemre, és több nyálhíd volt ajkai és a hímvesszőm között, mint átkelőből a közeli folyón.

(2020-08-25) : Fejem alatt egy párnaval figyelhettem remek francia tudását. Ő sem maradt adósom, bónyállal, szinte semmi kézimrásegítéssel sokszor tövig benyelve, néha csak a makkomat szopizva repitett a csucs felé. Ami be is teljesedett volna, ha nem extra a szájba elvezes. Ezert inkabb gumit kértem, amit nagyon ügyesen fel is húzott és egyből bele is ült lovagló pózban.

nagyon jó: 3db
(2020-10-20) : Végül csak beterelt az ágyba, miközben ledobta a köntösét. Itt nálam már nagy volt a baj, mert rögtön kisülési állapotba kerültem. Mikor bekapott, hát az volt a mennyek országa. Olyan szépen tud közben a gazfickó szemébe nézni, hogy az csuda! Szerencsémre a szembenézést nem nagyon erőltette, inkább a feladatra koncentrált, én meg a cicik kiszabadításán ügyködtem, teljes sikertelenséggel.

(2020-10-17) : Aztán elkezdtem őt kényeztetni,mert ez is isteni érzés volt.Aztán csere és én kaptam egy nagyon jó franciát ,nyálas,mély torkos elemekkel.Lehetett finoman tolni a fejét is ,közben végig figyelte a reakcióimat. Állandóan azt éreztem fontos vagyok,mint vendég. Ezután lovacskáztunk lendületesen. Markolásztam a cickókat és a kerek kis popsiját is felváltva. Majd váltás kutyusra,amit érdekes változatban oldott meg.

(2020-09-14) : Simogattam őt mindenhol, majd az ágyra parancsolt. Itt igazi mélytorkos, bőnyálas, végig szembenézős kényeztetést kaptam, amit a legjobbak közé sorolnék. Tényleg mélytorkos, mert sokszor végig lent tartotta és még öklendezett is közben. Talán még zavarban is voltam, ahogy ez a fiatal lány rám néz, és élvezettel bólogat rajtam. Ezután felültem és igazán nyálas csókot váltottunk,

: 3db
(2020-10-11) : Csókok közepette felfedeztük egymás testét kezeinkkel, olykor Ő, olykor én kezdtünk el puszikkal eltévedni a másik nyakán, majd leheveredtünk a kanapéra, és Ő rögtön rámvetette magát. Elindult felsőtestemet csókolgatva lefele, majd szájával egy bőnyálas, olykor köpködős, mélytorkos natúr franciában részesített. Fenomenális volt.

(2020-10-10) : A hátamra helyezkedtem és egy valóban profi, kimagaslóan kellemes, mélytorkos franciában volt részem. A szemeivel végig figyelte minden rezdülésem és reakcióm. Viszonozni szerettem volna így helycserét kértem. Ici-picit fülledt volt a lágyék de nem zavart túlságosan (erre legközelebb kérlek jobban figyelj Cindy, erősen visszavesz az összképből). Gumit ragadtam és missziben kezdtünk,

(2020-09-07) : Majd aztán én kerültem a hátamra amikor ő addig lovagolt amíg a lábai el nem fáradtak én meg végig a melleit fogtam illetve csókoltam őket vagy a száját. A továbbiakban egy kicsit hátulról de elég szenvedélyesen csináltuk viszont itt meg nem akartam kitárazni és ezért magamra fektettem teljesen nekem háttal