53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Mayácska szexpartner

szexpartner

Mayácska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-24 20:52:25

SaintValentine
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mayácska beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-02

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Már ismertük egymást. Láttam az oldalon, hogy van egy szabad időpontja és azonnal lecsaptam rá. Felhívtam és zökkenőmentesen egyeztettük le.
Megközelítés
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Kocsival mentem. Lurdynál könnyen lehet parkolni első pár óra ingyenes. Tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni sosem használtam ezen a környéken. Nagyon könnyen ide lehet találni, az épületet is könnyű beazonosítani. Mindent pontosan elmond a telefonban.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Mondhatni már, hogy luxus lakás. Simán laknék benne. Szép elrendezés tágas terek, fürdőszoba is igényes és minden nagyon higénikus. Van két cica, de engem sem az állat sem a szőre nem zavart.
Mayácska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hát erre most írnék, de felesleges. Már a képektől vér szökik az ember farkába élőbe még annál is durvább :)

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Kebelszex:
3
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezésem után egyből beszélgettünk, hogy kivel mi történt. Sokáig nem volt az oldalon elérhető és mint utólag kiderült egy sérülése miatt. Roppant aranyos csajszi, nagyon közvetlen velem mindig, mintha ezer éve ismernénk egymást és nagyon jókat lehet vele beszélgetni.
Adott egy törcsit, elmentem egy gyorsat tusolni és visszatértem után még kb 1 percig dumáltunk utána pedig kérdezte, hogy most már bekaphatja-e amire a válasz: persze elsősorban ezért jöttem :) Hát emberek igazi bőnyálas pornós szopásban részesültem, bár mélyre nem megy egyáltalán amit meg is jegyzett, hogy "még jobb lenne ha jobban be tudnám kapni", de attól még nagyon-nagyon élvezetes. Végig figyelte, hogy reagálok arra amit csinál, közben néha kérdezte is hogy jó-e. Mindenféle pózban csináltuk, főleg úgy hogy az ággyal szemben a falon lévő tükörben mozizhassak amire végig figyelt, hogy így is történjen. Eszméletlen volt. Próbáltam egy kis kebelszexet, de a kemény kerek cickói annyira nem alkalmasak rá, amit szintúgy megjegyzett, hogy lehetnének nagyobbak és akkor sokkal jobb lenne (gondoltam is magamba, hogy te jó ég ennél nagyobbak?), majd folytattuk a franciát amit Kb 15 percig vehemensen csinált, majd a végén adtam neki egy párnát a térde alá és álló helyzetben (persze ő előttem térdelt) hatalmasat lőttem a szájába. Még hagyott lenyugodni az ajkai között mert még egy percig remegtem annyira jó volt. Elment tisztogatni, majd visszajött és összebújtunk, beszélgettünk.

Elég sokat dumáltunk mert ő szólt rám, hogy 15 perc van és kétségbeesett, hogy most így mi lesz mert tudja, hogy nehezen megyek el másodszorra. Tényleg teljesen rosszul érezte magát, de mondtam hogy próbáljuk meg lesz ami lesz. Azt hiszem missziben kezdtük majd rögtön mondtam neki hogy csináljuk oldalról, hogy a tükörben láthassam az egészet. Keményen toltam neki, de vigyázni kellett rá a sérülése miatt. Utána fordultunk doggyba úgy hogy az arcunk a tükör felé nézett. Na ez egy igazán eszméletlen élmény, miközben tolsz egy ilyen bombázót és végig szemeztek a tükörben. Sajnos aztán igaza lett, még egyszer megpróbáltam oldalról, de mondtam hogy sajnos nem fog menni, pedig ő mindent megtett az ügy érdekében. Sajnálta nagyon, de igazából én így is nagyon jól éreztem magamat. Elmentem tusolni, beszélgettünk még kifele menet majd búcsút vettünk egymástól és ajtónyitás :(

Sajnos mivel ez egy új profilom, nem tudom megadni azt a minősítést ennek a beszinek amit szánnék: I S T E N N Ő!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az új pesti átlag, ami teljes mértékig megéri, szerintem még kevés is az összeg ahhoz képest amit az ember fia kap.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Maya egy bomba külsejű csaj, nagyon pozitív és közvetlen személyiséggel. Nem lehet rá panasz, végig a vendég kívánságait és vágyait próbálja teljesíteni. Rosszindulatnak még csak a nyomát se veszem észre rajta, sosem és mindig próbál hozzám alkalmazkodni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mayácska szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Mayácska nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókMayácska legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2020-09-21) : Tehát állva ölelkeztünk, simogattuk egymást, én a fenekét és a ciciket is fogdostam. Itt még rajta volt a fogadóruhája. Majd mondta hogy helyezzem magamat kényelembe az ágyon, ő pedig a lábam közé térdelt és a nyakam és mellkasom puszilgatásával elindult lefelé. Mikor elérte a farkamat akkor megnyalta, felegyenesedett és kibújt a fehérneműből a cicik kibuktak, a bimbók már hegyesen álltak.

(2020-09-15) : Majd Mayácska vette kezébe az irányítást. Valami csodás NF, kézimunka, cici szex, golyózás. Ahogy a tükörben ezt láthattam, atyám!!! Nagyon beindultam és kértem is a gumimat mert már be akartam menni azonnal a résbe. Ez az érzés bent sem változott. Fantasztikusan körül ölelte a puncija a velem egykorút és melegen hívogatott befele. Lovacskával kezdtünk.

(2020-08-12) : Játszik vele, a mellei közé dörgöli, húzza az agyam, véletlenül sem ront neki csak úgy. Ajkával érinti, végig nyalja, végre a makkom a szájában. Kezével csak a tövét fogja, egyre gyorsabban műveli, nyálát nem sajnálja, raköpi, csorgatja. A szemembe néz kíváncsian, a tükörben nézi magát, hogy állok az ajkai között. Nagyon jól csinálja, pont ahogy szeretem. Hozzá hajolok, csókolózunk, tiszta nyál, mondja is, de nem zavar.

felejthetetlen: 12db
(2020-07-20) : ő letérdel én állva maradok és már indul is a franciaóra, kihasználom hogy mindketten szeretjük nézni. Kellemes tempóban esik a farkamnak, tudom nincs mélytorok, eddig minden ahogy álmaimban elképzeltem, nézem a testét, a lábát, a mellét majd tükörből ugyanezt,

(2020-06-21) : Finom, érzéki franciázásba kezdett, bő nyállal, istenien. Emlékezett, nem is kellett kérnem, hogy cseréljük pozíciót, hogy én is élvezkedhessek, illetve kényeztethessem, ezért 69-be váltottunk, s így folytattuk.

(2020-06-21) : A hálóban az ágyra feküdtem, Mayci a lábaim közé térdelt s a szájába vett.Bő nyálas jó franciát kaptam.Először a zacsit kényeztette majd rátért az ezredesre.

nagyon jó: 4db
(2020-06-13) : Én leültem a az ágy szélére a tükörrel szemben, ő pedig elém térdelt. Kellemes, nem pornós franciás kényeztetésbe kezdett. Közben én oda-oda tekintettem a tükörbe.

(2020-04-25) : Formás, remek szabott kebleket "kellett" alaposan szemügyre vennem. Nem esett nehezemre. :) Kis közjáték után lejjebb mentem és lejutottam addig a pontig, hogy viszonozni tudjam a bemelegítő kényeztetést. Úgy tűnt sikerült is valamilyen szinten. Most Mayácska kért cserét. Most vágtam magam hanyatt. A nyakamtól indulva haladt is lefele. A melleit bevetette a simogatáshoz. A péniszem egy időre el is veszett köztük egy időre.

(2020-03-09) : Olyan kényeztetésbe kezdett, ami semmiképp sem hétköznapi. Mohón esett nekem. Hol eltűntetett teljesen, hol a környezetet ingerelte. Mint a mesében hol volt, hol nem volt.

: 4db
(2020-10-25) : Nem sokat lacafacázott, egyből szájba vett, aminek rögtön meg is lett az eredménye. Nagyon finoman csinálta, lassan, végig egész hosszában bevette, sok nyállal, pont ahogy szeretem. Közben a popsiját is moziztam hátulról a szemközti tükörben. Majd 69 jött, de pár perc után le is kellett állítanom, mondta is, hogy érezte, hogy hamarosan le fogom állítani :) Kértem, hogy szemből üljön bele, valahonnan egyből elővarázsolta a gumit,

(2020-09-19) : Ebben a helyzetben Maya "kénytelen" volt az tükörrel háttal, velem szemben helyezkedni, mert hogy ő mindenképp szeretett volna részemre franciásan kedveskedni. Ez jól is sikerült és nekem közben volt szerencsém a tükörben is páratlan látványt élvezni. Annyira jó volt ez a felállás, hogy a gyors vég elül menekülve kértem egy cserét és kerültem a kényeztető helyzetbe.

(2020-09-06) : Action a megszokothozuz képes eltért mert franci játékkal tötltöttük ki a randinkat. Maya nagyon élvezi amikor azokat csodálatos pillangóit kényeztetem. Maya felbozdulva ő is megszerette volna mutatni a frncia tudását ami csodálatos volt és kétszer is sikert ért el. Én sem tétlenkedtem és indult a nyaligátor aminek meglett az eredménye olyan csodálatos hallgatni a hangját ahogy elélvezz.