16
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
0
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 18-24
0
Éppen online
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Berni erotikus masszázs

erotikus masszázs

Berni-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-24 14:46:39

Waldau
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Berni reagálása

Őszintén bevallom nem kicsit aggódtam, mikor láttam hogy beszámolót írtál a látogatásodról:) De ahogy személyed, úgy a kis irományod is kellemes meglepetés volt:) Örülök, hogy meglátogattál, kimondottan jól éreztem magam a társaságodban:) Puszi

Berni beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-28

Egyeztetés
Elérhető:
5
Az oldalon láttam meg a hirdetését, tetszettek a képei és a csevegésünkből kiindulva átjött egy lazaság, hogy nem veszi magát nagyon komolyan és van humorérzéke. Elérni nem tudtam, így írtam egy SMS-t utána rövid időn belül tudtunk beszélni. A hangja búgó, sejtelmes. /Elnézést a kifejezésért, de az a tutajos fajta, ami megspékelve a kacér nevetésével felébresztette a dárdát a gatyába.
Autóban ültem, így nem kerültem kellemetlen szituációba. Hétfőn tudtunk beszélni és Keddre egyeztettünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím egy laikusnak is könnyen megtalálható. Én Ismerem a környéket, parkolni nem könnyű de szerencsém volt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház elől kellett hívnom a továbbiakért. Földszinti lakás, a kinti zsivaj után egy csendes házba találja az ember magát. Jellegzetes dohos udvar, de elviselhető. A lakás elég tágas, ahhoz képest hogy Berni egyedül rendel. Oltári belmagasság galériákkal. A fürdő a célnak megfelel, tiszta felszerelt. Szájvíz kis eldobható poharakkal, tusfürdő választék is több féle. Törülköző friss, ropogós.
Berni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Itt szeretném felhívni Berni figyelmét, hogy az átlátszó nővérke tunika melltartó nélkül, csipke combfixel , magassarkúval semmiféle “távolságtartó tudatalatti üzenetet“ nem közvetít.
Sőt, egy egészséges libidóval rendelkező férfiember veszettül beindul. Nem történt velem sem másként. Ehhez még hozzájárult, hogy fegyelmezettségnek nyoma sem volt. Egy inkább a 35-höz közelebbi vagány csaj kacér mosollyal, tágra nyílt zöld csábító szemekkel fogadott. Megkínált vízzel “csokikával”:) Mindezt fülig érő szájjal, hogy tökéletes fehér fogsora kivillanjon kívánatos rózsaszín ajkai közül és én szembesüljek vele, hogy na ezt nem fogom megcsókolni. A kezembe nyomott egy törülközőt és megmutatta a zuhanyzót. Megnyugtatott, hogy kint vár ha végeztem.

Erotikus masszázs
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Aromamasszázs:
5
Frissitő masszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Relaxmasszázs:
5
Svédmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Így is volt, egy fehér Bodyban várt, itt elém tárult amit eddig a ruha rejtegetett. Latinos test! A bitangabbik fajtából, a mozgás mint egy tánclépésekkel megtűzdelt koreográfia.
És itt szembesültem vele, hogy ez a test nem fog csúszkálni rajtam és más egyéb finomságokat tenni velem. Úgy időzítettem a látogatásom, hogy edzés után legyek és nagyon kelljen a masszázs így próbáltam erre koncentrálni. Nagy nehezen felfeküdtem hasra a masszázságyra. Berni egy meleg törülközővel betakart, majd felhajtotta hogy csak az éppen kezelés alatt álló terület legyen fedetlen. Először olaj nélkül végigsimított. Szerintem ez a simítás Berni titkos kikapcsoló gombja, amivel a hozzám hasonló “nyughatatlan fickókat hatástalanítja.
Meleg olajjal kezdte a vádlinál a masszázst. A szétszedős- összerakós masszázst csinálja és szerintem élvezi, ha hallja hogy fáj:) De ahol keményebb fogást alkalmazott ott utána nagyon gyengéden végigsimított. Kitér a fenék izmokra utána derék itt is nagyon jó fogásai vannak..Lapocka végig a hát nagyon alapos masszázs. Nekem is sikerült beszundiznom a nyálcsöpögős típusú szundival. Aztán szép lassan elkezdte lehúzni a törülközőt, ami addigra már az egész testemet megint takarta. Lábtól tarkóig végigsimított és halkan “megfordulsz kérlek” Ahogy fordultam, már a fejem alatt egy párna és megint rajtam a törülköző. A lábak jönnek. Sípcsont melletti izomnál nagyon jól esett, külső combizom pedig megint a fájdalmasabb történet. Kicsi pihi, ismét megkínált vízzel.
Levezetés
Az erotikus rész minimális Berninél...Most akasztják a hóhért, vagy valahol mélyen bennem is él egy úriember, de én sem szeretném részletezni a részleteket:)
Elszámolás
Az elszámolás a megbeszéltek szerint történt. A klasszikus értelembe vett extrák nem voltak, de figyelembe véve eddigi tapasztalataimat extrának minősítettem, hogy a hirdetés 100%ig megfelel a valóságnak így kiegészítettem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Első pillanatra Berni egy nagyon jó csaj. Ahogy telik az idő egy komoly, civil egzisztenciával is rendelkező nővé emelkedik, aki elnyeri még egy ilyen magamfajta “nyughatatlan, szemtelen pasi tiszteletét is. Respect! Erősen ajánlott kategória! Még visszatérek, ha szabad:)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Berni erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-02 22:07:12
Ha a keringő a levezetés nálad, arról is lehet szépen írni. Első beszid is kurta- furcsa, sokan megcáfoltak. Most akkor hogy is van ez? "Akasztották a
hóhért", mégis visszatérsz? Fura, de te tudod...

négykarika
Billentyűbetyár
2020-10-02 20:50:15
Ez az írás pontosan olyan, mint az ihletője: vágykeltő a megjelenésében, a formájában, a külcsínben, és semmi több, egy becsülettel elvégzett masszázsnál. Nesze neked vágyakozás. Még jó, hogy írtak mások is.

2020-09-28 21:27:55
Ez a beszámoló a keringőzéstől messze van. Még csak a kettőt jobbra kettőt balra van.

Waldau
Kezdő irogató
2020-09-28 20:55:30
Barátaim! Azért, mert ti a piszkos táncot nyomjátok a táncparketten, attól én még keringőzhetek:)

2020-09-28 19:20:28
Nem kötelező a beszámoló írás.

FunkciókBerni legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-10-21) : A masszpadon hasra fekvésem után melegített törölközőt terít rám, majd fenekemen, combjaimon végigsimítva kezd neki megfelelő erővel történő meggyúrásomhoz. Helyenként felszisszentős erővel nyúl izmaimhoz, de minden érintése és fogása profizmusról árulkodik. Közben beszélgetünk, igen jól érzem magam, könnyen ellazulok a masszázs közben. Kiderül, hogy igen jól egymásra hangolódunk egy idő után, amikor is megkér, hogy forduljak a hátamra.

(2015-08-19) : Minden pont úgy alakul ahogy szeretném, érzéki kezei közé kerülök, amit kellő élvezettel viselek. Nem kértem gyúróst, hanem inkább érzékist, egymásra hangolót.

felejthetetlen: 1db
(2017-11-14) : Tökéletes masszázs volt egy igazán hozzáértő masszőrtől, de olyan finoman és odaadóan, mintha a barátnőjétől kapná az ember. Hihetetlen jó volt érezni Beky minden egyes kézmozdulatát magamon. :)

nagyon jó: 5db
(2020-10-21) : A kisebbik ,,dolgozó" szobába invitált, ahol egy igazi kicsit gyúrós masszázs vette kezdetét, úgyhogy hasra vágódtam. Nekem kicsit szokatlan volt, mert ilyen alapos masszázst, még csak egyszer kaptam Hévizen, de azt nem Berni abszolválta. Alulról indított, amikor jeleztem egy kicsit visszavett az erősségből.

(2020-10-09) : Fekvés az ágyra, halk spirituális zene, kellemes megvilágítás, melegített törülköző takar, meleg olajjal csorgat végig combtól és végig simít a puha kezekkel. Beszélgetünk nevetgélünk, az itteni viselkedésen a fő téma:) Akkor halkulunk el kicsit, mikor a hátamhoz ér úgy, hogy a masszázs ágy végébe áll. A vállaimtól elindul a gerincem mellett lefelé a derekam irányába, lassan, iszonyú érzékien. Melle a fejemet érinti..

(2020-10-05) : Nagyon hosszú, mély simításokkal kezdte a masszázst, más energiákat éreztem az érintésekbe mint eddig. A szakszerű mozdulatok megmaradtak és a technika sem változott, lábaktól indult precízen. Én most jóval csendesebb voltam, koncentráltam erre az új érzésre amik az érintésekből áradtak. A zene ritmusára történtek a mozdulatok, átjött mennyire szereti Berni ezt a zenét.

: 9db
(2020-09-13) : Így, hogy Berni kicsit engedett a nadrágszíjból, nehezebben ment a teljes ellazulás. Próbáltam elvonatkozatni attól, hogy Berni biztonságba érezve magát társaságomba, nem akarta annyira rejtegetni brutál erős szexuális kisugárzását. A masszázs jóval gyengédebb volt, emlékezett hogy a finomabb masszázst kedvelem. Előmelegített olaj, isteni finom az érintése, nagyon puha a bőre ahogy simít...a hullámok símogatása jutott eszembe róla, még ringatást is éreztem.

(2020-09-07) : A masszázs erős! Szólnom kellett vádlinál és combnál, hogy kicsit finomabban. Berni elnézést kért, mondta hogy nagyon sok sportoló, futó vendége van akik ezt igénylik és neharagudjak. Különben a masszázsra kifejezetten a finom szó illik. A gyengédség áthatja az egész lényét Berninek. Szakszerű közepesen erős masszázst kaptam, ami egész testre kiterjedt.

(2018-04-21) : Nagyon szakszerűnek tűntek a mozdulatai (szoktam időnként gyógymasszőrhöz is járni, tehát van összehasonlítási alapom), váltogatta az erősebb és gyengédebb mozdulatokat. Igaz, hogy nem csak a masszázsra figyeltem közben,