2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Linda szexpartner

szexpartner

Linda-

V.I.P hirdető
93/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-23 21:14:25

Bemapó
Veterán
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
3
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Linda beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-28

Egyeztetés
Elérhető:
5
A fotói alapján tettem Lindát a kedvenceim közé és a kedves MT-ak beszámolói alapján határoztam el, hogy meglátogatom. Telefonon hívtam. Talán másodszori próbálkozásra értem el és leegyeztettük a mindkettőnknek megfelelő időpontot. Kifejezetten értékeltem, hogy elmondta, hogy mikor végez előttem és rátett egy másfél órát a mi randink kezdetére. Nagyon dicséretes, ha valaki nem futószalagszerűen fogadja a vendégeket, hanem megfelelően regenerálódva, kipihenve, bájai teljes repertoárjával.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Kondorosi lakópark. Ki nem járt még arra az oldal látogatói közül? Kocsival mentem és a Reálnál kellett szabálytalan parkolást bevállalnom, mert a környék helyei mind foglaltak voltak. (Biztos a sok másik MT járt arra látogatóba.) Linda pontos címet mond és a gyengébbek kedvéért kereskedelmi egységek alapján is betájolja az ajtó helyét. Nagyon idiótának kell lenni, hogy ne találj oda. Már az egyeztető telefonban kért, hogy az ajtó előtt ne ismételjem hangosan vissza a bejutási instrukciókat. Mivel csak a csengő, az emelet és a lakás számát kellett megjegyezni, sikeresen megoldottam a feladatot :-)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Ezeket a lakásokat szerintem szándékosan szexuális légyottokra tervezték. Családdal ott élni kicsi lenne, legfeljebb arra lenne jó, hogy hazajárjon aludni az ember. A lakás felszerelése minimális, nincsenek (még?) képek vagy növények, amelyek kicsit lakályossá tennék.Van viszont légkondi, ami a fülledt melegben rettentően hasznos. A zuhanykabin még pont méretes, de egy kedves barkácsmester MT felfúrhatná a tusfürdő tartót a falra, mert a mostani lógatós megoldás nem ideális. Tusfürdő és szájvíz OK.
Linda külseje
Adatok valóságtartalma:
3
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
4
Linda világos nyári ruhában és lábrakötözős magassarkúban fogadott. A szépség szubjektív és relatív, de mivel volt egy hozzá hasonló arcú barátnőm, nekem bejött. A ruha miatt csak az látszott, hogy szép vékony izmos karja van, és a nyáron nem sajnálta az időt a napozásra. Világos szeme szinte világított az arcában. Kis bemutatkozás után kérdezte, hogy elmegyek-e fürödni, mire mondtam neki, hogy remélem, hogy páros lábbal rúgja ki azt, aki nem. Visszaigazolta, hogy így van.

Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
4
Pornós feeling:
1
Zuhi után bevonultunk a hálókuckóba, ahol lekötöztem a lábáról a cipőket és a háta mögött állva kisegítettem a ruhájából. Nem volt rajta bugyi! Barna bőrén gyönyörűen látszott a bikinialsója által takart, fehéren világító rész, vagy inkább részecske. Eszembe jutott, hogy inkább rajta hagyom a ruhát és felhajtott szoknyával akciózunk, de mindenképpen látni akartam meztelenül, így a ruha után a melltartót is levettem róla. Linda egy hibátlan alakú, izmos, feszes párduc lány. A képeken látható dúsabb keblek viszont vagy a photoshop termékei, vagy az intenzív sportolás átalakította őket. Csupaszon az ágyra heveredtünk és kölcsönös simogatások után indultam megpuszilgatni a melleit. Nem tudom, hogy milyen vadbarom járt nála előttem, de eltakarta a ciciket és kért, hogy ne harapjam meg a bimbóit. Megnyugtattam, hogy csak puszilgatni akartam őket és ahogy látta, nem fogcsattogtatva közeledtem feléjük. A kis megszakítás után jöttek a puszik, a nyalogatás és a bimbók keményedése. Aztán az ölébe hajtottam a fejem és a szép pillangós punciját kezdtem nyalogatni. Ez volt a pillanat, amikor az addig érezhető leheletnyi távolságtartás kezdte feladni és ellazulva élvezkedett. Nyalás közben egyszer, amikor megszívtam a csiklóját (csak finoman, nem mint egy ipari porszívó!), újra megállított és mondta, hogy ez neki nem jó. No problem, de jó lett volna előre tudnom. A megszakítás után folytatott nyalakodás közben szerencsére sikerült a combjaival a fejemet szorítva elélveznie. Kis pihi után a térdeim közé kuporodott és farkammal óvatosan barátkozva a kezével és a szájával sikerült azon pár keménységi fokot javítania, pedig már addig is nagy ágaskodás volt. Linda nagyon izgatón csúsztatja lassan az ujjait a makkra nyalt nyálrétegen, szinte beleborzong az ember az élvezetbe. Ha már élvezet, akkor jöjjön a gumi és a beleülés. A pillangó szárnyait szépen széthajtva csusszant bele Linda a szerszámomba. Nem lustaságból imádom a pacit, hanem mert ilyenkor lehet igazán gyönyörködni a partnerben. A galoppot az utolsó pillanatban sikerült megállítanom, hogy nehogy idő előtt süljek el. Felpakoltam a lábait a vállamra és szemből folytattuk a szeretkezést. Egy idő múlva kérdezte, hogy nincs e kedvem hátulról jönni. Kutyusban csodálatosan látni a csokibarna bőr alatt feszülő hátizmokat. Fantasztikus élmény a falatka popsit markolva hátulról behatolni a fincsi puncijába. Valamikor valamiért visszaváltottunk a lovaglásra, amit elélvezésig abba sem hagytunk. Utána beszélgettünk, aztán zuhi és könnyes búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
A csokor méltányos, a Haza Bölcsét hagytam nála. A rendezendőket utólag rendeztük.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A képekhez képest mást kaptam és örültem volna, ha a "használati utasítást" előre elmondja és nem az együttlét varázsa szakad meg kétszer is. Nincs gond azzal, hogy valaki csikis, érzékeny stb., vagy valamit egyszerűen nem szeret, de célszerű ezt előre tisztázni és akkor a látogató sem érzi kényelmetlenül magát, hogy szándéka ellenére valami rosszat tett. Ennek ellenére egy kellemes órát töltöttem egy csodálatos hölggyel. Bátran ajánlom a sportos típus kedvelőinek.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Linda szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-28 19:10:56
Izgalmas tapasztalatszerzés az első tapogatózás, ezt már megtudtad és legközelebb már nem lesz pause emiatt! Köszönet a kíváló irományért!

2020-09-28 19:04:25
Szerintem ezeket a dolgokat nem lehet előre megbeszélni. Ez csak közben derül ki, hogy mi az, ami már sok és mi az, ami még kellemes! De ettől még Linda egy klassz lány! Gratulálok!

2020-09-28 16:01:47
Azért azt nem lehet előre végigzongorázni, mint egy többoldalas checklistát, hogy mit hogyan szeret...ezt menet közben is ki lehet szerintem tapasztalni...

Outcast
Könyvet írhatna
2020-09-28 14:02:12
Jó kis írás lett.
A saját példámból okulva én már mindig előre megkérdezem hogy mit szeret és mit nem - ha új lányhoz megyek.

torta24
Rutinos harcos
2020-09-28 12:37:11
Bocsánat, missclick volt. Jól megírtat akartam, és köszi hogy beküldted!

FunkciókLinda legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-08-09) : Kis erogyujes utan finoman, szeretettel simogatta, nyalogatta, szopta, kenyeztette agaskodo ferfiassagomat. Mivel meg teljesebben szerettem volna nektarjat izlelni, keresemre arcomra ultettem. Orrom, nyelven, erzekeim elvezettel szivtak be a finom izeket es a higienia, noiesseg megtapasztalasat. Linda feszes teste boldogan, felszabadultan es oszinten adta at magat az erzesnek melyet nyujtani tudtan neki. Szamomra ez az oszinte orom az elojatek csucsa.

nagyon jó: 1db
(2020-09-24) : Ezután ő vette kezébe, illetve szájába férfiasságom bő nyállal mélyen szájába engedve, Fantasztikus érzés volt főleg, amikor nyálhidat képezve vette ismét szája mélyére. Egy idő után javasolta a gumihasználatot, amit elfogadtam. Ügyesen rám varázsolta majd megkértem üljön bele, amit meg is tett finoman lassan engedve magába. Éreztem szűkös punciját, ahogy magába fogad, ami elsőre nehezebben ment mértem miatt,

: 3db
(2020-10-05) : Mindegy is, pár perc múlva váltottunk, natúr franciára, ami, nyálcsorgatósan, lágyan volt kivitelezve. Sajnos zacsi nyalás , szopogatás nincs, bár ez az egyik kedvencem. Gumihúzást követően lovacskáztunk lágyan pár percig, majd misszionáriusban folytattuk. Az akciót végül kutyusban fejeztük be.

(2020-09-16) : Miután sikerrel elélvezett, kértem, hogy foglalkozzon a velem egykorúval, amit készségesen megtett. Habár lassan ébredezett az ezredes, ő ltürelmesen segített felállítani, hol kézzel, hol szájjal kényeztetve. Amikor már megfelelő nagyságú lettem, kértem gumit. Többfajta pózt kipróbáltunk, végül misszionáriusban fejeztem be. Fantasztikus látni szép arcát, testét, és érezni feszes punciját és lábait!

(2020-09-03) : Ezután hanyatt feküdtem és Linda kezdte meg kényeztetésemet. Gyengéden bekapta kisfickót, aki már igencsak szerette volna, ha szájára vesz a fehérnép. Ütemesen, lassan szájával szopogatta, majd kézzel is rásegítve simogatta, csúsztatta kisfickó nyakán ujjait. Jó volt nagyon, ahogy csinálta. Hogy tetézzem az élvezeteket, kértem, hogy 69-ben folytassuk, amivel foglalatoskodik.