53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
39
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Lara szexpartner

szexpartner

Lara-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-23 17:39:05

Ronnie94
Rutinos harcos
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-24

Egyeztetés
Nem mindig könnyű elérni, nyilván amiatt, mert sokan szeretnék felkeresni. Amikor felvette, csicseregve elsorolta a lehetőségeket, majd kicsit ide-oda tolva az időpontokat sikerült egyeztetni.
Megközelítés
Könnyen megközelíthető, csendes budai utca, utóbbi talán a hétvégi és dél körüli időpontnak is köszönhetően. Tömegközlekedve kerestem fel a helyszínt, némi séta is bejátszott, de ez nem baj, híve vagyok a gyalogos közlekedésnek.
Helyszín
Társasház luxusgarzonja, hatalmas amerikai konyhás nappalival és fürdővel. A célnak megfelelő berendezés, nagy és kényelmes franciaágy, a fürdőszoba takarosan felszerelt, semmi extra. Tusfürdő, szájvíz, törülköző rendben.
Lara külseje
A képek jótékonyak, azaz nem tegnap készültek. Az ott megtekinthető karcsúság már a múlté, molettnek még nem nevezhető, de teltkarcsúnak igen. Aki a botsáskákat kedveli, ne látogassanak el, akiket nem zavar, hogy a darázsderék már a múlté, ne habozzanak. Arc nélküli képek miatt nem kell aggódni, helyes nő, nem kimondottan az esetem, de ahogy észrevettem, ez fordítva is igaz volt.

Action
Megérkezés után puszi-puszi, némi csevegés a kibírhatatlan hőségről, ami miatt a benti klímát be is indította, szükség is volt rá, de ne szaladjunk ennyire előre. Az utcai por lecsapatása és a szájüreg alapos átöblítése után némi simogatós ismerkedés az alakjával és a tökélyre műtött cicikkel, majd ruha le a magassarkú kivételével. Azt sem szoktam kedvelni, ha marad, de most nem zavart. A csók kicsit tartózkodós, nem is nagyon erőltettem.

A franciaóra kellemes, mélytorok a vállalás ellenére nem volt, egyszer bepróbálkoztam kicsit mélyebbre tolni magam, nem jártam sikerrel. A nyalakodásom kitartó volt és végül sikerrel is jártam, ami után művész úrnak nevezett, ami jólesett ugyan, de hát tudjuk ezt mindannyian hová tenni, legalábbis nagyon remélem. Az aktusról azért nem írok sokat, mert voltak pózcserék, ment lovaglásban, missziben, kutyusban, megint missziben, de semmi extra. Hiányzott az alapvető picike kis kémia, néha láttam rajta, legszívesebben szólna, hogy ami éppen zajlik, neki annyira nem tetszik, de nem tette, mert kőprofi, ha már beengedett, hiába nem vagyok neki szimpatikus, megteszi, ami jár. Csattogtunk, reszeltünk, félidőben ivószünetet is tartottunk, mert ment az izzadás rendesen, aztán folytattuk ugyanúgy. Közben biztatott, gondolom, mindenkinek ugyanazt szokta mondani, ami lehet, a pasik 99 százalékának tetszik és motiváló, én a maradék egy százalékot képviselem ezen a téren. Miután ki szoktam tölteni az időmet, ezért nem siettem a befejezéssel, majd óra lejárta után pár perccel ismét a szájába kértem magam, oda is durrantam. Nem finnyáskodott, bent tartotta, megvárta, amíg lenyugszom, majd valahová eltüntette.
Elszámolás
Ahogy szoktam, borítékban még a zuhany előtt leraktam egy közel eső vízszintes felületre, ne legyen ebből félreértés.

Rózsacsokor
fél órás randira 12, egy órás randira 16, másfel órás randira 28, két órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Vérbeli profi, megadja, amit vállal, azt teljesíti. Az alapvető szimpátia miatt a lelkesedése nem volt a plafonon, de ezt is be kell kalkulálni, ha valahová először megyünk. A végén neki nem volt sietős, kávéval is megkínált, majd egy cseppet elbeszélgettünk, ami alatt azt kell érteni, hogy jó hallgatóság voltam. Végül puszi és balra el.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-28 20:47:35
Van úgy, hogy a szimpátia mérteke nem megfelelő. Nem kell vele sokat foglalkozni, van ilyen...ez nem róható fel egyik félnek sem. Kösz, hogy megírtad a történeted!

Suomi
Nagytudású
2020-09-25 18:13:25
Felüdülés egy ilyen józan korrekt írás, a szánalmas romantikus ódák között. Érdemes volt megnyitni.

2020-09-24 16:30:22
Jól megírt beszámoló, minden fontos kiderül belőle.

2020-09-24 11:52:11
Bárcsak minden beszámoló ilyen korrekt és őszinte lenne! Köszönöm szépen, hogy vetted a fáradtságot és leírtad!

2020-09-24 11:22:48
Bocsi!! Félrenyomtam! Jó az írás, tömör de mégis informatív! Valószínű szimpátia gond lehetett, mert én nem ezeket tapasztaltam a Hölgynél!

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-06) : . Ledőltem a hátamra ő pedig barátommal foglalkozott újra, ami külön élvezet volt mindezt kezezés nélkül csinálta végig. Most már szóltam neki, hogy ideje lenne gumi húzásnak mondta is jó kemény lett a barátom. Felgumizás megtörtént szemből ült bele majd rám hajolt és csókot kért, amit természetesen meg is kapott, mert én is szeretem.

(2020-08-27) : Ő a farkamat akarta, falta, izgatta és dicsérte, nem is tudom, hogy kerültünk az ágyba, a magassarkúk még mindig fenn voltak(nem rajtam:)) - ennek a fele sem tréfa, itt nem sülhetek fel, ezt a nőt ki kell elégítenem, ezért hátára döntöttem, hogy rajta legyek, lejjebb csusszanva már nyaltam is a finom punciját,

(2020-08-24) : Egy idő után megfordult majd letérdelt elém szájába véve az akkor már meredő férfiasságom nyálasan szopva egészen torkáig engedve és mivel ezt nyitott ajtónál tette mozizhattam akármerre néztem mert a nyitott ajtónál állva az előszobaszekrény tükrében a másik irányba nézve a fürdőszoba tükrében láthattam finom franciázását

felejthetetlen: 10db
(2020-09-10) : Finom édes puncija volt alig bírtam vele betelni nedvesedett szépen.Nyaltam csiklóját ittam finom nedvét hallottan nyögéseit sóhaját, de sajnos nem tudtam elrepíteni Tevékenységemre jól reagált, nedvesedet és hangok is jöttek,"nyald ki a frissen mosott puncít bébi ,mondta! után bekapta a farkam majd egy isteni franciát adott mondtam hogy köpködjed bébi !

(2020-09-06) : Lefektetett és ráhajolt a cerkára. Nagyon finoman és hihetetlenül lágyan furulyázott, ahogy csak a profik tudnak. Nem akart kivégezni csak élvezettel cumizott. Főleg a hegyét izgatta, viszont egy pillanatra 3/4 ig le le engedte. A határon tartva élvezkedett velem. Feltérdeltem és szemből diktáltam finoman az ütemet továbbra is a szájába. Folyt a nyála, biztatott folyamatosan.

(2020-07-13) : Így egyik kezemmel a melleit másikkal a puncust simogattam,míg Lara az álló farkam vette kezelésbe majd le térdelve szopni kezdet nyálasan mély torkot bevetve csinálta fáradhatatlanul.

nagyon jó: 9db
(2020-08-17) : Lara egy kis időt rászánt a bemelegítésre - farkamat puszilgatta-nyalogatta, heregolyóimról se feledkezett meg -, de utána nekiállt megkeresni a nekem legmegfelelőbb technikát. Anélkül, hogy egy árva szót szóltam volna, a technikák próbálgatásával villámgyorsan ráérzett a számomra legkellemesebbre, és hosszan, kitartóan, élvezésig kényeztetett.

(2020-08-13) : Csókja fantasztikus nagy finom a cicijei is nagyon bejövösek voltak. Hosszú csókcsatával kezdtük majd a szájába vette az irányítást nagyon érziki golyszlikat is belevéve kellemes franciával lepett meg. Miközben én a posiját puszilgattam és az ikreivel játszadoztam, ujjaztam izzadt is a punci rendesen. Tetszett is neki a ténykedésem. Szerettem volna én is kényeztetni így helycserés támadás után újabb csókkal folytattuk miközben én az ikreivel voltam elfoglalva.

(2020-08-04) : Csókokkal és sok simogatással vezette fel a következő szaxit, ami hasonlóan zajlott mint az előző szájas kényeztetése. Többször pózt cserélt, így maximálisan ki tudtam használni a vizuális lehetőségeket. Néha magát a szaxit láthattam, néha a fenekét tolta elém, ilyenkor a punciját simogattam. A szájában ért a véget a kényeztetésem és itt sem sietett, szépen elnyújtotta a levezetésem,

: 14db
(2020-10-18) : Ezek után ő vett engem kezelésbe, és remekül franciázott nekem. Nem akartam, hogy így legyen végén, ezért egy idő után gumit kértem. Kutyusban kerültem mögé, és itt én is megtapasztaltam, amit mások is megírták már, hogy itt aztán lehet tolni neki rendesen. Valóban mocskos szavak kíséretében biztatott, hogy adjam neki rendesen.

(2020-09-22) : Mikor megkeményedtem szájába vett, kéz nélküli profi francia, sokszor kérdezte hogyan akarom. Úgy akartam ahogy csinálta, kőzben kezeim a punciával és a melleivel voltak elfoglalva. A franciatudása és az idö rövidsége miatt úgy döntöttem, hogy ma csak orált veszek igénybe. Kértem, hogy térdelös franciával folytassuk. Ez a kedvencem felkiáltással az ágy mellé térdelt, vadul szopott. néha kivette,

(2020-09-04) : Minden gond nélkül abszolváltuk ezt a pózt: én az ágy mellett állva, ő rajta térdelve. Ami fantasztikus volt, hogy elhitette velem, hogy mekkora csődör vagyok. Végig, hangosan bíztatott és dícsért. Néha el is mosolyodtam, de élveztem nagyon. Miután így lett végem, kis pihi, majd finom masszázs. Második körben kértem, lovagoljon meg, hiszen a melleivel is foglalkozni szerettem volna.

egyeztetési probléma: 1db
(2020-07-15) : Telefonon probaltam hivni mar a rebdelesi idejeben, de semmi. VTR ben kerte hogy hivjam( mint fent emlitettem) gondolom hogy szam alapjan tudja hogy ki is hivja.probaltam toobszor is ,de semmi .kozelg...