52
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
39
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Lara szexpartner

szexpartner

Lara-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-22 17:48:40

lp13
Megbízható
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara reagálása

Természetesen nem értem hogy miért fél órás programot szeretne valaki , aki 12 percig zuhanyzik “ persze szeretem ha igényes és tiszta az illető”
ez pontosan igy volt , ezután borzaszto lassan tud élvezni , nem is érdekli az idő ... senkit nem sürgetek ..soha ... de a reggeltől bejelentkező visszajáros vendimet nem fogom átvágni ...

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-23

Egyeztetés
Telefonon hívtam előző nap, gyorsan találtunk megfelelő időpontot. Telefonban mindent elmondott a lehetőségekről, megkaptam a pontos címet is
Megközelítés
Parkolás az utcában határozottan macerás, BKK a Széll Kálmán térig sima ügy, onnan max. 10 perc séta
Helyszín
A cím könnyen megtalálható, új építésű ház, Nem kell túl magasra menni, de van lift is ha valakinek nehezen megy a lépcsözés. A lakás rendezett szépen karbantartott. A fürdőszoba hiíbátlan, tusfürdőből bő választék. A tetthely egy nagyobb szoba, nagy franciaággyal, hangulatvilágítással
Lara külseje
Zöld mitás nyári valamiben fogadott, ott domborodott ahol kell, mint késöbb kiderült alatta alatta nem volt semmi. Kívánatos teremtés. Haja rövidebb mint a képeken, életkorát viszont szerintem igen régen frissítette. Vagy elgépelte - az arca és a hasa alapján nem a második számjegyet.A teste többi része semmi kívánnivalót nem hagy maga után, látszik, hogy törődik magával.

Action
Pontosan értem a ház elé, a bejáratnál apa és fia birkózott a bejárati ajtóval, vártam a telefonhívással 2-3 percet míg sikeresen megoldják a feladatot. Liftel fel az emeletre, kopogás után gyorsan nyílt az ajtó. Bemutatkozás, törülközőosztás után irány a zuhany..
Lara szerint túl sokáig tisztálkodtam, szólt, hogy fogy az idő gyorsan húzzunk bele. Az ágy mellett csókolóztunk, úgy igaziból, semmi finomkodás. Az ágyon folytattuk, kozben simogattuk egymást. Mikor megkeményedtem szájába vett, kéz nélküli profi francia, sokszor kérdezte hogyan akarom. Úgy akartam ahogy csinálta, kőzben kezeim a punciával és a melleivel voltak elfoglalva. A franciatudása és az idö rövidsége miatt úgy döntöttem, hogy ma csak orált veszek igénybe. Kértem, hogy térdelös franciával folytassuk. Ez a kedvencem felkiáltással az ágy mellé térdelt, vadul szopott. néha kivette, szopass meg, ..szd meg a szám meg hasonlókkal biztatott. Tüzelés után sokáig benn tartotta, hagyott lenyugodni, majd diszkréten elvonult kiköpni az utódokat. Visszafelé hozott kólát, jól esett. Gyors tisztálkodás után öltőzés, közben enyhén sürgetett és szabadkozott, hogy nemsokára újra látogatója érkezik
Elszámolás
Távozás elött adtam oda, a fél óra a /nagyon/ régi átlag

Rózsacsokor
fél órás randira 12, egy órás randira 16, másfel órás randira 28, két órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Kissé kapkodósra sikerült a randi, éreztem némi sürgetést is, de Lara vitán felül kedves teremtés és profi szolgáltató.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-04 17:38:43
Lara reagálása teljesen korrekt.

2020-10-04 17:36:06
Bocsánat ezt benéztem. Nem ide szól. Ez az írás.

2020-10-04 17:32:17
Szerintem se érdemes senkihez menni félórára főleg Zsuzskához nem szabad. Oda kell az egy óra sőt ha VTR-en jelentkezik be akkor 15 perccel tovább maradhat. Így nem kell kapkodni se.

2020-09-27 23:06:12
Vétek 30 perces randira menni egy olyan kellemes hölgyhöz, mint Lara. Számomra nem is kérdés, hogy 4 további rózsaszállal megdupláztam volna az időkeretet, de nem akarok beleszólni a döntésedbe, amibe több más szempont is közrejátszhatott. Tanulságos a beszid, és Lara reagjának mondandója is megerősíti a 30 perces randik nehézségeit. Kösz!

2020-09-23 13:36:04
Sajnos a félórának ezek a hátrányai, hogy az 30-perc. Telefonálás, feljutás, tájékozódás, az kb 5-7 perc. Üdvözlés, bemutatkozás, kicsi szemlegeltetés, kicsi beszélgetés, vetkőzés és egy alapos tusolás szintén 8-10 perc, már nem jut túl sok idő semmire. Egy harminc perces progi szerintem mindenképpen sürgetéssel végződik, persze ha ragaszkodunk az időkeretekhez.

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-06) : . Ledőltem a hátamra ő pedig barátommal foglalkozott újra, ami külön élvezet volt mindezt kezezés nélkül csinálta végig. Most már szóltam neki, hogy ideje lenne gumi húzásnak mondta is jó kemény lett a barátom. Felgumizás megtörtént szemből ült bele majd rám hajolt és csókot kért, amit természetesen meg is kapott, mert én is szeretem.

(2020-08-27) : Ő a farkamat akarta, falta, izgatta és dicsérte, nem is tudom, hogy kerültünk az ágyba, a magassarkúk még mindig fenn voltak(nem rajtam:)) - ennek a fele sem tréfa, itt nem sülhetek fel, ezt a nőt ki kell elégítenem, ezért hátára döntöttem, hogy rajta legyek, lejjebb csusszanva már nyaltam is a finom punciját,

(2020-08-24) : Egy idő után megfordult majd letérdelt elém szájába véve az akkor már meredő férfiasságom nyálasan szopva egészen torkáig engedve és mivel ezt nyitott ajtónál tette mozizhattam akármerre néztem mert a nyitott ajtónál állva az előszobaszekrény tükrében a másik irányba nézve a fürdőszoba tükrében láthattam finom franciázását

felejthetetlen: 10db
(2020-09-10) : Finom édes puncija volt alig bírtam vele betelni nedvesedett szépen.Nyaltam csiklóját ittam finom nedvét hallottan nyögéseit sóhaját, de sajnos nem tudtam elrepíteni Tevékenységemre jól reagált, nedvesedet és hangok is jöttek,"nyald ki a frissen mosott puncít bébi ,mondta! után bekapta a farkam majd egy isteni franciát adott mondtam hogy köpködjed bébi !

(2020-09-06) : Lefektetett és ráhajolt a cerkára. Nagyon finoman és hihetetlenül lágyan furulyázott, ahogy csak a profik tudnak. Nem akart kivégezni csak élvezettel cumizott. Főleg a hegyét izgatta, viszont egy pillanatra 3/4 ig le le engedte. A határon tartva élvezkedett velem. Feltérdeltem és szemből diktáltam finoman az ütemet továbbra is a szájába. Folyt a nyála, biztatott folyamatosan.

(2020-07-13) : Így egyik kezemmel a melleit másikkal a puncust simogattam,míg Lara az álló farkam vette kezelésbe majd le térdelve szopni kezdet nyálasan mély torkot bevetve csinálta fáradhatatlanul.

nagyon jó: 9db
(2020-08-17) : Lara egy kis időt rászánt a bemelegítésre - farkamat puszilgatta-nyalogatta, heregolyóimról se feledkezett meg -, de utána nekiállt megkeresni a nekem legmegfelelőbb technikát. Anélkül, hogy egy árva szót szóltam volna, a technikák próbálgatásával villámgyorsan ráérzett a számomra legkellemesebbre, és hosszan, kitartóan, élvezésig kényeztetett.

(2020-08-13) : Csókja fantasztikus nagy finom a cicijei is nagyon bejövösek voltak. Hosszú csókcsatával kezdtük majd a szájába vette az irányítást nagyon érziki golyszlikat is belevéve kellemes franciával lepett meg. Miközben én a posiját puszilgattam és az ikreivel játszadoztam, ujjaztam izzadt is a punci rendesen. Tetszett is neki a ténykedésem. Szerettem volna én is kényeztetni így helycserés támadás után újabb csókkal folytattuk miközben én az ikreivel voltam elfoglalva.

(2020-08-04) : Csókokkal és sok simogatással vezette fel a következő szaxit, ami hasonlóan zajlott mint az előző szájas kényeztetése. Többször pózt cserélt, így maximálisan ki tudtam használni a vizuális lehetőségeket. Néha magát a szaxit láthattam, néha a fenekét tolta elém, ilyenkor a punciját simogattam. A szájában ért a véget a kényeztetésem és itt sem sietett, szépen elnyújtotta a levezetésem,

: 14db
(2020-10-18) : Ezek után ő vett engem kezelésbe, és remekül franciázott nekem. Nem akartam, hogy így legyen végén, ezért egy idő után gumit kértem. Kutyusban kerültem mögé, és itt én is megtapasztaltam, amit mások is megírták már, hogy itt aztán lehet tolni neki rendesen. Valóban mocskos szavak kíséretében biztatott, hogy adjam neki rendesen.

(2020-09-23) : A franciaóra kellemes, mélytorok a vállalás ellenére nem volt, egyszer bepróbálkoztam kicsit mélyebbre tolni magam, nem jártam sikerrel. A nyalakodásom kitartó volt és végül sikerrel is jártam, ami után művész úrnak nevezett, ami jólesett ugyan, de hát tudjuk ezt mindannyian hová tenni, legalábbis nagyon remélem.

(2020-09-04) : Minden gond nélkül abszolváltuk ezt a pózt: én az ágy mellett állva, ő rajta térdelve. Ami fantasztikus volt, hogy elhitette velem, hogy mekkora csődör vagyok. Végig, hangosan bíztatott és dícsért. Néha el is mosolyodtam, de élveztem nagyon. Miután így lett végem, kis pihi, majd finom masszázs. Második körben kértem, lovagoljon meg, hiszen a melleivel is foglalkozni szerettem volna.

egyeztetési probléma: 1db
(2020-07-15) : Telefonon probaltam hivni mar a rebdelesi idejeben, de semmi. VTR ben kerte hogy hivjam( mint fent emlitettem) gondolom hogy szam alapjan tudja hogy ki is hivja.probaltam toobszor is ,de semmi .kozelg...