38
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-18
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
Alíz szexpartner

szexpartner

Alíz-

V.I.P hirdető
88/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-22 10:19:11

CharlieHarper
Lelkes irogató
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alíz beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-01

Egyeztetés
Elérhető:
5
A szép vasárnapi délutánon gondoltam egyet és telefonon felkerestem Alízt. Néhány oda vissza hívás után kifejezetten rövid időn belül kaptam is randevú időpontot, összeszedtem magam és megindultam a célterület felé. Mindig ugyanaz a kedved hang veszi fel a telefont, feltehetően diszpécser, de kit érdekel igazán, szalonról lévén szó.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem, ismerem a helyet, a közeli kis zsákutca parkolóban eddig mindig találtam helyet, de mivel erre arra építkezések mennek, akárhol le lehet rakni a gépet. Tömegközlekedést erre az útra még nem használtam, Váci út, gondolom a M3 megállói relatív sétatávra vannak.
Helyszín
Marina part ebből a szempontból jól ismert része, újabb építésű épület. Már megfordultam párszor a szalonban, most sem ért meglepetés. Ház előtt telefoncsörgetés, kapom a kapukódot, emeletet, lakásszámot, lift majd élesen balra és bejutás a tett helyszínére. A szalon patika, frissen felhúzott ágy a kiegészítőkkel, szobainas, kellemes fények, nagy tükör mindkét oldalon, fürdőben kád zuhanykabinná alakítva. Az esetek legnagyobb többségében tiszta, száraz, ami ezen alkalommal bántotta a szemem az egy odaszáradt enyhén szürke lábnyomfolt, de túltettem magam rajta, sok tusfürdő, szájvíz és a szokásos szervíz.
Alíz külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Érkeztemkor egy gyönyörű, mosolygós, kedves arcú, hosszú finom hajú, valóban magas vékony lány fogadott. Retusált képek, arc kitakarva, de nem hinném, hogy az ember gyerekét bármi csalódás érné. A retusos képeket mindig fenntartásokkal kezel, ezúttal is kellemes csalódás volt. Finom selymes bőr és természetes, kézbe fogható cicik, nem túl nagyok, de a sok szilikon után kifejezetten jó érzés volt a természethez visszatérni, cipő le, be a szobába.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
4
Csók:
3
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
3
Megkaptam a törölközőt és indultam is zuhanyozni. Vissza érkeztemkor én már Ádám kosztümben, vendéglátóm még fehérneműben. Letelepedtem az ágyra, ő mellém. Könnyed beszélgetés, semmi konkrétról csak a szokásos bemelegítő szóváltások. Finom simogatásokkal kezdtünk, megszabadítottam a melltartótól, kaptam pár szájrapuszit, kicsit érezve a távolságtartást, de nem volt zavaró. Jöttek a csókok a nyakamra, nyelvével finoman izgatta a mellbimbókat, ezt annyira nem szeretem, de tőle egész jó esett. Szépen lassan kalandozott lefelé és elkezdtük hadrendbe állítani a velem egykorút. Változatos technikával kellemesen franciázott, majd kértem, hogy hadd álljak az ágy mellé és úgy folytassuk. Így is lett, élveztem a kényeztetést, markolásztam a ciciket és a gyönyörködtem a tükörben lévő látványban. Jött a kérdés? Jöhet-e a gumi (vagy valami hasonló)? Ám legyen. Szemből kezdtük el a történetet változatos tempóban, alattam fekve gyönyőrű látványt nyújtott finom fiatal teste. Kértem, hogy lovagoljon meg, de itt nem igazán voltam a toppon, így kértem, hogy újra szemből, így is lett, majd záróakkordként hátulról támadtam és így lett végem. Az akció közben végig változatos hanghatások, bár végig az volt az érzésem, hogy nincs nagyon ráhangolódva a dologra, lehet nem voltam szimpatikus, de inkább a legyünk már túl rajtaérzés tükröződött a tekintetéből, hozzátenném konkrétan ez nem volt éreztetve, készségesen teljesítette a kívánságaimat. A menet végén ismét a kezdeti kedvesség és jó hangulat, felajánlott a hátralévő időre egy masszázst ezt el is fogadtam, de a zuhany alatt annyira felfrissültem, hogy nem éltem vele, kaptam egy pohár vizet, rendeztük a rendeznivalót, két puszi és indultam utamra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Minden az előre megbeszéltek szerint történt, pesti átlag feletti rózsacsokor, a program végén az ágyra téve. Extrákat nem vettem igénybe.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kicsit vegyes, mert bár jól éreztem magam, mondjuk inkább, hogy kiélvezkedtem magam egy gyönyörű fiatal lány finom testén, de az összhang hiányzott szex közben, van ez így. Ha idővel ráhangolódik a szakmára nagyon jó szolgáltató lehet belőle, de ezt majd az idő eldönti.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alíz szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-04 10:49:01
..felajánlott a hátralévő időre egy masszázst ezt el is fogadtam, de a zuhany alatt annyira felfrissültem, hogy nem éltem vele,..".
Most akkor elfogadtad és azonnal visszamondtad?
Alíz a leírtak tükrében már most is kitűnő szolgáltató, mert a szimpátia hiányának ellenére is végigvitte veled a programot, így nem értek egyet az összképben erre vonatkozó véleményeddel de a beszámolód tárgyilagos és informatív mivolta miatt jóra értékelem írásodat!

2020-10-01 14:10:53
Fontos infók, kár, ha nincs meg a kölcsönös szimpátia vagy csak fáradt volt talán? Mindegy, tényleg van ilyen, ezen nagyot fordítani ott és akkor nehéz. A jóra kell fókuszálni!

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-01 12:29:25
Érdekes írás,a megénekelt ambivalens érzés nem léphetett kellemes,de az elvezkedés azért kárpótlást adott

FunkciókAlíz legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2020-10-01) : Ám ezzel bemelegítve franciázni kezdett,néhol mélyre is véve a kedvencemet. Kértem hogy én is tevékennyé válhassak,így heveskedtünk egy kicsit. Nem gondolnám hogy élete legjobb nyalását kapta tőlem,viszont megpróbálta elhitetni velem,ami még több lendületet adott nekem. Lovaglást kértem ezután ,amit elég lendületesen adott elő . Végem mégis kutyusban lett,mert ennek a fenéknek nem lehet ellenállni.

nagyon jó: 1db
(2020-09-21) : Mosolyogva megköszönte kedvességem majd megkért feküdjek hátamra, amit megtámasztottam egy párnával, hogy nézhessem, ahogy szájába veszi férfiasságom egy nagyon érzéki franciázásba kezdve. Azt nem tudom tudatosan e vagy sem de úgy helyezkedett, hogy simogathattam, markolhattam észbontóan gyönyörű popsiját majd engedélyt kapva ujjamat is becsúsztathattam nedvekben bővelkedő puncijába

: 2db
(2020-10-12) : Na sebaj ezután én is megkaptam amiért jöttem, egy igazán bőnyálas natúrfranciát, kicsit komolyan, célirányosan, de nagyon lágyan is. Jöhet a gumi felkiáltás után, misszionáriusban támadtam, öröm volt nézni ezt a fiatal, gyönyörű lányt alattam előttem vonaglani. Egy idő után kutyusba fordultunk, de ekkor volt egy kis illúzió rombolás, fordulásnál az óráját vizslatta, de szólni nem szólt.

(2020-09-15) : Viszont profin kezelte a helyzetet, illetve a hancúrlécet kézzel és szájjal is, és mindenben a kedvemben járt, gumihúzás és síkosítás után beljebb kerültem Alízba. Pár hagyományos póz után kézi befejezést kértem, melyet sikerrel abszolváltunk. Picivel hamarabb végeztünk az órával, ismételt tus, öltözés és utamra tovább el. Maga az élmény jó volt, nem eget-földetrengető orgazmussal,