39
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
berry23 szexpartner

szexpartner

berry23-

Nem prémium hirdető
82/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-21 13:59:43

dugattyu11
Élő lexikon
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

berry23 beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-22

Egyeztetés
Telefonon történt most kaptam egy pontos címet is.
Megközelítés
Parkolás szerintem ingyenesen megoldható max 3 perc séta, a BKV sem gond 1 percen belül van troli megálló.
Helyszín
Nekem szokatlan volt a dolog nem egy palota és nem is nagy ház inkább egy elhanyagolt régi kis háznak mondanám. Belül minden rendben volt. Tisztaság és higiénia!
berry23 külseje
A képeken ő van az biztos de kicsit retusáltak az biztos, az arca ugye pedig mindenkinek más és más az ideálja.

Action
Azzal kezdenem, hogy a ház miatt előítéleteim voltak-e hölgy nagyon csendes telefonon és élőben is.Kezdem azt hinni, hogy ez nem az én randim lesz. Nem tetszik a ház és a lány sem annyira “harsány” mint amit én kedvelem.Elkísért a fürdőbe beszélgetünk miközben zuhanyoztam.majd egyszer csak gondolt egyet és elkezdi mosni simogatni a farkam.pillanatok alatt olyan merevedési okozott, hogy csak na.mikor már tiszta voltam rákérdeztem nem lesz gond a franciával m? Nevetett és azt mondta nem.Nos ez felhívás keringő e nekem legalábbis. Irány az ágy!!eleinte lassan és erotikusan kényeztetést kaptam.gondoltam ideje elkezdeni az igazi programot is.mivel korábban azt mondta nem lesz gond így kertem feküdjön a határa és irány a torkán.iszonyatosan jól csinálja nincs gond a torkozással semmilyen pózban nem kíméli magát a hölgy az biztos.Nincs gond semmivel aki szereti a “torkozást” csak is ajánlani tudom!!!váltásnak én feküdtem a hátamra és úgy néztem a tükörbe amint eltünteti az eszközt koppanásig lent is tartotta rendesen lehet mozogni a fejét fogni nincs sírás vagy nyafogás.nem is értem miért kertem, hogy húzunk gumit nincs baj a szex-sem nagyon ügyes és jól mozog, de az az idő amit a torkán vagy az pótolhatatlan és mennyei.. kicsit lovagolt és kutyusban is csináltuk de az járt végig az agyamba, hogy hogyan férek le tövig a torkán? Ezért minimális szex után gumi le és letérdelt értem igazi facefuck volt. Az eredmény sem maradék hatalmasat rohantam az arcára.kicsit meg nyakig adta játszadozott vele.a pihenőt kihasználva kaptam egy nagyon kellemes masszázs-t. Ez is tökéletes volt nem volt erős nagyon kellemes és kényelmes volt mintha valaki olyan csinálná aki “szeret” közben beszélgetünk nevettünk. Nem is kellet sok és már ismét harcra-kész voltam!Gondoltam most aztán kitesznek magamért rendesen. Iszonyatos sebességek és intenzitással már szinte szó szerint “ használtam” az ajkait a torkát, hogy teljesen pontos legyek.semmi gond nem volt egyáltalán!kértem, hogy termeljen az ágy elé és egyeztessen a golyókat. Nem tudom, hogy jött de reflex- emeltem a lábam és hirtelen el kalandozott a nyelve isteni volt ahogy mint a filmekbe fel-alá járt a nyelve nem hagyott ki semmit!!Természetesen mégis lett az eredménye ismét hatalmasat spricceltem az arcára! Nem is maradt sok időnk ő tisztálkodott én öltöztem. Ajándék átadás kevés beszélgetés és irány a világ..
Elszámolás
A telefonban megbeszélt igen baráti a mai világban..

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Összegzés: a lakás nem túl bizalomgerjesztő kívülről, a hölgy külsőre nem az esetem.Viszont olyan tudással és szorgalommal rendelkezik, hogy szerintem akár még torzsvendég is leszek.Ajánlani tudom csak azoknak akik szeretik az igazi hamisítatlan facefuck érzést!!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés berry23 szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2020-10-24 10:10:43
A beszi felénél feladtam, hogy megpróbáljam kibogarászni mit is szeretettél volna írni...

2020-09-28 16:35:40
Informatív beszámoló. Azzal az érzéssel együtt is jól megírt, hogy néha mintha fordító programmal lenne írva.

2020-09-28 00:34:06
Érthető az így is, termeljen=térdeljen az ágy elé. Egyeztessen=kényeztesse. Telefon képes ekkora javításra? T9? :)

kispalya
Belát a dolgok mögé
2020-09-26 14:08:28
Néhol azért nem ártana egy magyar-magyar fordító, hogy érthető legyen, pl: "kértem, hogy termeljen az ágy elé és egyeztessen a golyókat."

2020-09-23 00:08:28
Kedves J.
Nem szabad beszarni :-D
nyugi.