2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-22
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Mayácska szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Mayácska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-21 12:50:25

Fabio
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mayácska beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Telefonon hívtam fel, nagyon kedvesen tájékoztatott a részletekről meg is tudtuk beszélni pár nappal későbbre a randi időpontját.
Aznap még küldtem neki Vtr-t, amit el is fogadott.
Közeledett a nap, de sajnos vendéglátómnak le kellett mondania, nagyon korrekt volt én nem haragudtam rá ezért. Felajánlotta, hogy segít a szervezésben egy barátnőjével, de ezzel én nem éltem, mert én Mayácskát akartam meglátogatni. Megígérte, hogy majd kárpótol az elmaradt randi miatt.
1-2 hétre rá újabb telefonhívás, másnapra sikerült is egyeztetnünk, ezúttal már létrejött a találka.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Én tömegközlekedéssel érkeztem, nagyon könnyen megtaláltam a címet. Legjobb eszköz erre az 1-es villamos, a megállótól csak pár percet kell sétálni.
Az autóval érkezők a környéken tudnak parkolni, viszont nem tudom, hogy ezért kell-e fizetniük, mert azt nem is néztem.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Lurdyhoz közeli lakópark egyik új építésű épületének többedik emeletén rendel Maya.
A lakás nagyon tiszta, a bejárati ajtóval szemben lévő szobában voltunk. Itt egy hatalmas franciaágy tölti ki a szoba nagyobb részét, a ruhát egy szobainasra lehet pakolni, illetve volt egy kisebb szekrény is a többi apróságnak. Az ággyal szemben egy hatalmas fektetett tükör a mozizásra. Tökéletes.
A fürdőben kád, két oldalról behúzható zuhanyfüggönnyel, hogy még véletlenül se pancsoljuk ki a vizet. Száraz kilépő, sok fajta tusfürdő és nagy nedvszívó törölköző áll rendelkezésre.
Mayácska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mayácska csodálatos, gyönyörű, elbűvölő... és még nagyon sok jelzővel illethetném. Mikor ajtót nyitott és megláttam, akkor majdnem összeestem annyira gyönyörű volt. Egy tűzpiros kis szerelésben volt, ami a képein is látható. A cicik majd kibuggyantak belőle, alul a puncinál nyitott volt. Hosszú barna haja össze volt fogva egy copfba, én imádom amikor valaki így hordja a haját. Csodaszép szemeivel és mosolyával teljesen megbabonázott. Karcsú testét néhány tetoválás borítja, ami nagyon jól áll neki. Elmondása szerint van egy kis hasa, és mondta hogy ne nézzem, de ezt el ne higyjétek neki. Full lapos hasa van én mondom!
Rengeteg kép van róla fent és gyakran tesz is fel újakat, azokon tényleg ő van, de élőben még szebb, mert ehhez még párosul egy jó kisugárzás is.
Aki nem hiszi, járjon utána!

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Megérkezésem után váltottunk még pár szót, közben ledobtam a ruháimat, és zúztam is zuhanyozni.
Mikor visszaértem szóvá is tette hogy már azt hitte hogy leléptem, mert olyan sokáig fürödtem. :D
Ami nem igaz, csak jó alaposan letisztálkodtam.
Kaptam egy pohár vizet, majd bementünk a szobába, ahol állva kezdtünk el ismerkedni. Mondta hogy ő nagyon izgulós, de én is izgultam. Azért nem mindennap van az ember ilyen csodaszép nővel.
Tehát állva ölelkeztünk, simogattuk egymást, én a fenekét és a ciciket is fogdostam. Itt még rajta volt a fogadóruhája. Majd mondta hogy helyezzem magamat kényelembe az ágyon, ő pedig a lábam közé térdelt és a nyakam és mellkasom puszilgatásával elindult lefelé. Mikor elérte a farkamat akkor megnyalta, felegyenesedett és kibújt a fehérneműből a cicik kibuktak, a bimbók már hegyesen álltak. A fehérneműt letolta a hasáig majd nekiállt kényeztetni a farkam.
Először berakta a cickók közé és fel-le mozgott vele. Aztán bevette a szájába és lassan érzékien elkezdte szopni. Mondta hogy ő rengeteg nyállal csinálja, nekem ez nem okozott gondot, sőt még örültem is neki.
Szóval én csak feküdtem az ágyon és néztem ahogy ez a csodaszép nő dolgozik a farkamon. Rohadtul élveztem. Többfajta technikát is alkalmazott, lassúból gyorsra váltott, volt hogy csak végignyalta a rudat. Legalább 25-30 percig csinálta nekem, már úsztam a nyálban, de engem ez abszolút nem zavart. Kérte is hogy hagy pihenjen egy kicsit, mert már elfáradt a szája.
Leheveredett az ágyra mellém, én pedig a lábai közé bújtam és belefúrtam magam a puncijába.
Szép lassan kezdtem el nyalogatni nagyon finom íze volt, Maya közben irányított ahogy neki a legjobb volt. Én pedig csak nyaltam rendületlenül már izomból nyomta rá a fejemet arra pontra ahol beteljesült, hangja egyre jobban megjött és elélvezett a drágám. Örültem neki hogy ez sikerült, el is tolta a fejemet.
1-2 perc pihegés után ismét ő következett a franciájával, amit ismét világbajnok módon művelt, majd szóltam hogy pattinthatjuk a gumit, amit ő helyezett fel nekem és párszor még bekapta a farkam.
Kérdezte tőlem hogyan kezdjük, én a lovaglást választottam, kis síkosítót kapott és nyeregbe is pattant. Szépen lassan kezdett el mozogni rajtam, majd egyre jobban fokozta a tempót. Én néha kikukucskáltam és a tükörből néztem ahogy mozog rajtam. Teljesen rám dőlt, puszilgattam a nyakát, ő is az enyémet, ciciket csókolgattam.
Mikor kezdett fáradni akkor én pumpáltam őt alulról itt jobban meg is jött a hangja.
Fordultunk ő a hátára feküdt én pedig oldalról hatoltam belé, végig az arcát néztem közben, ő pedig a tükörből nézett minket és mosolyogva mondta is hogy egész végig őt figyelem. Így is volt nagyon tetszett közben.
Újabb pózcsere következett, missziben támadtam, itt végig én dolgoztam nagyon élvezte ő is és én is. Nyakát puszilgattam, néha a ciciket is. Mondta is hogy milyen jól bírom, szerencsére tényleg így volt. A végén még gyorsítottam egyet, aztán éreztem hogy jönni akarnak az utódok, ezért kértem hogy a szájába szeretnék élvezni. Ennek készséggel állt elébe, kicsit még szopogatta, majd egy nagyot durrantam a szájába. Hagyott lenyugodni, majd letörölgetett. Mivel az óránk végéhez értem indultam is még egyet wellnesezni, mert neki is dolga volt utánam. Ajtóban még búcsúpuszi, aztán indulás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén tettem le a kis szekrényre. Szóba sem került az ottlétem alatt. Rózsaszálak száma a jelenlegi átlag felett van, de amit kapsz az is átlag feletti.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Fantasztikusan éreztem magamat Mayácskával.
Már több éve a kedvenceim között volt, de eddig még nem jutottam el hozzá. Megmondom őszintén hogy a kiírt korhatár miatt sem mertem felhívni, illetve túlságosan jó nőnek tartottam. Jó nagy hülye voltam...
Ha lehetne, akkor már most bérletet váltanék hozzá!
Személyisége teljesen más mint amit a képekről gondolna az ember. Engem teljesen levett a lábamról a szépségével és a kedvességével. Minden pillanatát imádtam az egész együttlétnek.
Nekem eddig egy istennőm volt az oldalról, akinél többször voltam, de sajnos már évek óta nem hirdet.
Maya lett az a nő aki ezt az űrt betöltötte.
MAYÁCSKÁM ISTENNŐM VAGY!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mayácska szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Mayácska nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókMayácska legfrissebb beszámolói

istennő: 20db
(2020-09-15) : Majd Mayácska vette kezébe az irányítást. Valami csodás NF, kézimunka, cici szex, golyózás. Ahogy a tükörben ezt láthattam, atyám!!! Nagyon beindultam és kértem is a gumimat mert már be akartam menni azonnal a résbe. Ez az érzés bent sem változott. Fantasztikusan körül ölelte a puncija a velem egykorút és melegen hívogatott befele. Lovacskával kezdtünk.

(2020-08-12) : Játszik vele, a mellei közé dörgöli, húzza az agyam, véletlenül sem ront neki csak úgy. Ajkával érinti, végig nyalja, végre a makkom a szájában. Kezével csak a tövét fogja, egyre gyorsabban műveli, nyálát nem sajnálja, raköpi, csorgatja. A szemembe néz kíváncsian, a tükörben nézi magát, hogy állok az ajkai között. Nagyon jól csinálja, pont ahogy szeretem. Hozzá hajolok, csókolózunk, tiszta nyál, mondja is, de nem zavar.

(2020-08-10) : Kezeim tovább simogatták a testét, mikőzben ő már érzékien nyálazta a farkam. Aztán ritmust váltva bőnyálas szopásba kezdett. Kértem, hogy jöjjön közelebb a fenekével hogy tiszteletemet tehessem a cicusnál. Kölcsönös franciázásba fordult a dolog ami közben hol a fenekét hol a ciciket markoltam. Kis idő elteltével gumit kértem amit szakszerűen szájjal felhelyezett. Lovaglással folytattuk, markoltam a ciciket nehogy leessen a megvadult musztángról.

felejthetetlen: 12db
(2020-07-20) : ő letérdel én állva maradok és már indul is a franciaóra, kihasználom hogy mindketten szeretjük nézni. Kellemes tempóban esik a farkamnak, tudom nincs mélytorok, eddig minden ahogy álmaimban elképzeltem, nézem a testét, a lábát, a mellét majd tükörből ugyanezt,

(2020-06-21) : Finom, érzéki franciázásba kezdett, bő nyállal, istenien. Emlékezett, nem is kellett kérnem, hogy cseréljük pozíciót, hogy én is élvezkedhessek, illetve kényeztethessem, ezért 69-be váltottunk, s így folytattuk.

(2020-06-21) : A hálóban az ágyra feküdtem, Mayci a lábaim közé térdelt s a szájába vett.Bő nyálas jó franciát kaptam.Először a zacsit kényeztette majd rátért az ezredesre.

nagyon jó: 4db
(2020-06-13) : Én leültem a az ágy szélére a tükörrel szemben, ő pedig elém térdelt. Kellemes, nem pornós franciás kényeztetésbe kezdett. Közben én oda-oda tekintettem a tükörbe.

(2020-04-25) : Formás, remek szabott kebleket "kellett" alaposan szemügyre vennem. Nem esett nehezemre. :) Kis közjáték után lejjebb mentem és lejutottam addig a pontig, hogy viszonozni tudjam a bemelegítő kényeztetést. Úgy tűnt sikerült is valamilyen szinten. Most Mayácska kért cserét. Most vágtam magam hanyatt. A nyakamtól indulva haladt is lefele. A melleit bevetette a simogatáshoz. A péniszem egy időre el is veszett köztük egy időre.

(2020-03-09) : Olyan kényeztetésbe kezdett, ami semmiképp sem hétköznapi. Mohón esett nekem. Hol eltűntetett teljesen, hol a környezetet ingerelte. Mint a mesében hol volt, hol nem volt.

: 5db
(2020-10-25) : Nem sokat lacafacázott, egyből szájba vett, aminek rögtön meg is lett az eredménye. Nagyon finoman csinálta, lassan, végig egész hosszában bevette, sok nyállal, pont ahogy szeretem. Közben a popsiját is moziztam hátulról a szemközti tükörben. Majd 69 jött, de pár perc után le is kellett állítanom, mondta is, hogy érezte, hogy hamarosan le fogom állítani :) Kértem, hogy szemből üljön bele, valahonnan egyből elővarázsolta a gumit,

(2020-09-24) : Adott egy törcsit, elmentem egy gyorsat tusolni és visszatértem után még kb 1 percig dumáltunk utána pedig kérdezte, hogy most már bekaphatja-e amire a válasz: persze elsősorban ezért jöttem :) Hát emberek igazi bőnyálas pornós szopásban részesültem, bár mélyre nem megy egyáltalán amit meg is jegyzett, hogy "még jobb lenne ha jobban be tudnám kapni",

(2020-09-19) : Ebben a helyzetben Maya "kénytelen" volt az tükörrel háttal, velem szemben helyezkedni, mert hogy ő mindenképp szeretett volna részemre franciásan kedveskedni. Ez jól is sikerült és nekem közben volt szerencsém a tükörben is páratlan látványt élvezni. Annyira jó volt ez a felállás, hogy a gyors vég elül menekülve kértem egy cserét és kerültem a kényeztető helyzetbe.