6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-21
Lara szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Lara-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-21 11:38:30

Fere
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
Közel egy hónapig tervezgettük a találkozónkat, mert az elfoglaltságaim miatt a Corvin és környéke nem volt játszható útirány. A sok próbálkozás után lett egy lehetőség, így megragadva az alkalmat gyorsan felhívtam és megbeszéltünk másnap délutánra egy időpontot. A jeles napon megcsörgetett féltávnál, mert a lakásban nem volt megfelelő a kommunikáció, ezért majdnem csütörtököt mondott, de a korábban megbeszélt időpont előtt találtunk egy rést a pajzson, ami mindkettőnknek jó volt. Egy kis szerencsével végül sikerült eljutnom hozzá...
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Corvin negyed egy vidéki számára is könnyen tervezhető része a városnak. Rengeteg tömegközlekedési viszonylat jár a környéken, és a szomszédos utcákban akad parkolóhely, ami természetesen fizetős. Kalandvágyóknak a bevásárlóközpont parkolóháza is jó lehet, de nekem ott még soha nem sikerült rövid időn belül találni megfelelő helyet. A plázától pár perc egészségügyi sétával a kapuban találja magát az ember.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Az új búvóhely nincs messze a korábbitól és szerencsére nem a panelházak felé kell sodródni. Újnak nevezhető lakóház felsőbb emeletén találtam rá, ahol tisztaság, hangulatfények, aktív pihenésre megfelelő franciaágy várt rám a fürdő melletti szobában. A lakás a célnak megfelel, nem találtam benne kivetnivalót.
Lara külseje
Tetszett:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Egy szóval jellemezve csak annyit írnék róla: Gyönyörű! Lara adottságai a gyengéim. Imádom a testét, így nem is lehet kérdéses, hogy mennyire tetszik. Gyakran megjegyzem a szemébe nézve, hogy új fényképeket kellene készítenie, mert a jelenlegi fotók nem igazán adják vissza a valódi énjét. Arra kértem, hogy civil ruhában várjon az ajtó mögött. Talán mondanom sem kell, hogy a megjelenésével több balesetet is okozhat, amikor a városban járkál. Durván potencianövelőként hatott rám a látvány, amikor a lakásba belépve megláttam. Gyakorlatilag egy törülköző többet takart volna... Tusolásom alatt lecserélte a ruháját egy fekete Fere vadítóra, ami ismét kényeztette a szemem. Mindig közvetlen és állandóan mosolyog, de kedvére van a szarkazmus, ezért gyakran szívja a vérem.

Action
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
5
Aktus:
4
Csók:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pár perccel korábban érkeztem a kapu elé, majd a pontos időt lesve megcsörgettem, de a bejutásom nem volt zökkenőmentes. Több próbálkozást követően a barátnője számát hívtam, amit szerencsére ő vett fel, és akkor szembesült vele, hogy a telefonja megadta magát valamilyen oknál fogva... Kis csúszással bejutottam az épületbe, majd igyekeztem a megadott emeletre. Megérkezésem után a szobájába csalt, ahol üdvözlő csókot kaptam tőle, majd a ruháimtól megszabadulva textilt adott a kezembe és a fürdőbe kísért. Gyors tusolás után siettem vissza hozzá, mert nagyon éheztem már a társaságára.

Az ágy mellett álltam, amikor visszatért a szobába egy fekete ruciban, és az első gondolatom az volt mikor megpillantottam, hogy nagyon megszeretgetem nemsokára. Lepedőt terítettünk az ágyra, én pedig alkalmi kedvesemet akartam, de az ösztöneimet féken tartva arra kért, hogy ne faljam fel és vegyek vissza. Kérését tiszteletben tartva a vehemencia háttérbe szorult, utána ajkaink szenvedélyesen összeforrtak, miközben átöleltem és magamhoz húztam. Az érzéki csókokat követően az ágyra kerültünk és ott folytatódott az előjátékunk.

Finom csókokat loptam tőle, ahogy mellettem feküdt az ágyon, de a kezem sem tétlenkedett. Ajkaink játéka közben simogattam a testét ahol értem, majd a kezét a bájdoronghoz húztam. Lara élt a kínálkozó lehetőséggel és játszani kezdett vele. Igaz sokáig nem tudott, mert nem engedtem neki, hiszen már más játék járt a fejemben. A hátamra fordultam és vendéglátóm már tudta, hogy mit kell tennie. Lara ajkainak érintésére vágyakozva a péniszem a csillagok felé nézett, de pár pillanat múlva már a szájában érezhettem.

Bal kezével a tövénél a markában tartott, miközben ajkai finom ölelésében a nyelvével simogatta kéjrudam. Érzéki érintésekkel kényeztetett és nem hagyhattam ki, hogy ne viszonozzam az incselkedéseit. Utalva bizonyos dologra csak annyit mertem neki mondani: - Most jól megtömöm a szádat!- A mondat elhangzása után a tekintete mindent elárult, de azért a körmeivel megjelölte a hímvesszőmet. A gonoszkodás után visszatértünk a francia nyelv ismereteibe és a szájával az őrületbe kergetett. Lara nem az a Pornóapátiban nevelkedett lány, aki köpködi és végig szemez közben. Ő inkább az érzéki, barátnős vonalat képviseli, de vele pont így szeretem.

Gumiért nyúltam, majd felöltöztettem a játékosomat és vártam, hogy Lara helyet foglaljon rajtam. Sokáig nem váratott magára a látvány és érzés, ahogy felülkerekedik rajtam, utána a péniszembe ült óvatos mozdulattal. Lassan kezdett el mozogni rajtam, majd amikor már finoman járt ki-be benne a rudazat, akkor vad vágtába kezdett. A látvány és érzés, ahogy vonaglik rajtam és élvezi, hogy mély benyomásokkal udvarolok leírhatatlan számomra. Gyönyörködtem a testében, simogattam és csókoltam a melleit, de néha a tükörben néztem, ahogy használja a testem. Egy vadabb lovaglás után, amikor a derekánál megragadva szeretkezünk pózcserét javasolt.

Az ágy végéhez álltam, miközben Lara négykézlábra helyezkedett és rátolatott a bájdorongomra. Szereti ezt a pózt, de itt oda kell tennie magát az embernek, mert a gyors és kicsit vadabb szeretgetés van a kedvére. Sajnos most nem voltam formában, amit meg is jegyzett, de a testhelyzetünk és a vehemencia miatt a golyóim úgy verődtek ide-oda, hogy a déli harangszó simán elbújhatott mellette. Őszintén szólva fájdalmat okozott, de mivel Larának örömöt akartam okozni, ezért a derekánál megragadva addig udvaroltam hátulról, amíg a fájdalomküszöb engedte. Csalódott voltam, de csak magam miatt, mert az előző találkozónkon nagyon élveztük ezt a pózt.

Arra kértem, hogy vágja magát gerincre, ha már a dumámtól nem sikerült, majd a lábait széttárva becsusszantam vágyai nedves kapuján. Finoman be-ki járt benne hímvesszőm, Lara pedig halkan nyögdécselve élvezte, avagy tűrte udvarlásom mély nyomait. Finom csókokkal édesítettük meg az együttlétet, de mivel voltak még terveim arra kértem, hogy beszéljen idegen nyelven.

A hátamra feküdtem, majd Lara elhelyezkedett mellettem, és a következő pillanatban már a száját érezhettem. A tövénél rámarkolt a rudazatra és miközben ajkai ölelésében a nyelvével érintette, a kezével is besegített. Kis csuklómozdulatokkal a szélrózsa minden irányába mozgatta. Igaz a perverzebb nyelvóráért vagyok igazán oda, de Lara nyelvtudása nagyon tetszik és élvezet az előadása. Sokáig nem is bírtam magammal és a szájába élveztem.

Tisztálkodás után az ágyon feküdt és a fülébe súgtam, hogy az egyik kedvenc városom francia, de neki más ötlet járt a fejében. Testápolóért nyúlt és már tudtam mit szeretne. Bekentem a hátát, majd erős mozdulatokkal próbáltam masszírozni. Féltem, hogy ott helyben megnyúzom, mert nincs nagy tapasztalatom, ráadásul általában engem szoktak, de volt restanciám felé, szóval élvezettel csináltam. Szolibarna testét jó volt érinteni, beszélgetni közben, de az időt is figyeltem, aminek a vége csak közeledett.

Mivel sok időnk már nem volt hátra, így együtt mentünk a fürdőbe. Lara előttem állt a kádban, majd a zuhanyrózsa segítségével benedvesítettem hibátlan testét, utána pedig a kezembe nyomott tusfürdőt elkentem rajta. Élvezetes befejezése volt a szeretkezésünknek és nagyon élveztem, ahogy a kezem a melleinél elidőzik, majd a lábai közé is eltévedtem. Biztos sejtette, hogy kedvemre van a játék, de érezni mindenképpen érezhette, mert péniszembe vér tódult és a testét érintette.

Alapos fürdés után elsőként lépett ki a kádból, majd szárazra törölte magát, viszont gonosz módon a csaphoz rakott másik törülközőt nem akarta nekem adni, ezért kénytelen voltam elvenni azt, ami rajta volt. Incselkedett velem és arra jutottunk, hogy alkalmat kell keríteni egy hosszabb mókára, hogy legyen mindenre elég időnk. Mivel az időnk lejárt a felöltözésem után az ajtóban búcsúzkodtunk és a fülembe súgta, hogy mehetnék gyakrabban is.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
A nagyon régi fővárosi átlagos virágcsokorhoz, amit már csak a történelemkönyvekből ismerünk, három szál rózsát kötök még hozzá, ami jelenleg nagyon barátinak mondható. Arról nem is beszélve, hogy a kapott és átélt élményeimért cserébe bőven kedvező. Váza hiányában a legközelebbi polcra helyeztem az egyéb ajándékaimmal együtt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Lara társaságát kifejezetten kedvelem, a testéről és a vele átélhető élményről nem is beszélve. Gyakran nem tudom azt a tempót diktálni magamnak, amit elvár tőlem minden alkalommal, ráadásul viselnem kell a verbális kóstolgatásait, de a mi együttlétünk így teljes. Úgy érzem hosszabb találkozókat kéne vele összehoznom, hogy mindenre legyen időnk. A visszatérésem eddig sem volt kérdéses és nemsokára ismét meglátogatom alkalmi kedvesem.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Lara nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-02-24) : Meglovagoltattam hát magam. Miközben a formaruha előkerült, nem álltam meg, hogy drágám elém gömbölyödő, izmosan kerek popsiját is érintéseimmel és csókjaimmal illessem. A síkosító erotikus mozdulatokkal felkent cseppjét bizonyára pusztán a biztonság kedvéért kaptam, hiszen Lara nedvesedésével az égvilágon semmi probléma sincs. Lovaglása csodálatos érzés, amelyet gyönyörűszép testének, különösen finoman rezgő kebleinek látványa hamar az elviselhetetlenségig fokoz. Hiába takargattam őket mohó tenyeremmel, időnként csak ki-kibújtak, és az őrületbe kergettek.

felejthetetlen: 8db
(2020-10-06) : Utánna felinvitált az ágyra és kaptam tőle első körben egy nagyszerű hátmasszázst. Bár ő azt állítja nem tanulta, de nekem akkor ott rettentően jól esett. Szólt hogy forduljak a hátamra és utánna próbált hadrendbe állítani amit szerencsére sikerült neki. E tevékenység után felruházott egy védelemmelés a kérdésére a válasz hogy milyen pozitúrát vegyünk fel volt a válaszom a lovagló póz.

(2020-07-20) : Kaptam egy kis franciát, majd kértem forduljunk 69-be. Kis idő múlva gumit kértem és missziben támadtam, csókok közepette. Nem kellett sok idő és egy egészségesett élveztem.

(2020-07-13) : Kedvesem lassan fölém hajolt megkérdezte hogyan szeretném és miután elmondtam hogy a lágy ,gyengéd franciát kedvelem,gyors mozdulattal nyakon csípte a mit sem sejtő Kispajtit.

nagyon jó: 13db
(2020-10-19) : Az ágyra térdelt én pedig elé állva a szájába adtam a szerszámom.Bemelegítésként körbenyalogatta a makkot,hegyezte a farkam,majd idővel mélyebben is elnyelte.Kezében tartva ütemesen szopogatta én pedig oldalra tekintve a tükörből kísértem figyelemmel.Arcát simogattam és kezemmel az ajkát alulról megfogva még jobban ráigazítottam a száját.

(2020-10-16) : Pihenés képen hanyatt kerültem, partnerem mellém térdelve elmarkolta brét, és egy fej forgatós, bólogatós franciát mutatott be. Nem volt vadulás, sem cifrázás de igen jól esett ajkai ölelése, játéka. Élveztem a látványt is, több szemszögből nézhettem a tükör jóvoltából, miközben popsit, szépen kinyílt nedves puncit simiztem, újjazgattam. Elérkezett az idő, gumiért nyúltam mit pillanat alatt felcsattintott.

(2020-10-09) : Nagyon finom a csókja, igazán barátnős, kellemes. Közben a mellét és a formás fenekét simogattam. Kértem, hogy heveredjen le és úgy folytattuk a csókolózást. Lassan lejjebb erszkedtem, a nyakát csókoltam végig, majd elérkeztem a csodálatos mellekhez. Hol az egyiket, hol a másikat csókotam, szopogattam, simogattam. Lasan a hasán végighaladva a gyönyörű, borotvált babapuncihoz értem. Körbecsókoltam, majd elkezdtem nyalni-falni.

: 12db
(2020-10-12) : különböző pózokat végigpróbáltunk, ő végig kéjesen nyögdécselt. Volt misszionárius, lovagló és kutya is, minden kérésemnek eleget tett. Ezután éreztem hogy nem akar jönni a várt siker, így megkértem próbálja szájjal befejezni. Itt viszont nem sikerült összhangba kerülni, a francia tempóját ő szereti irányítani, én meg valahogy nem tudtam elmagyarázni neki hogy nekem miként lenne a legjobb.

(2020-09-21) : Lara nagyobb fokozatra kapcsolt kézzel és szájjal kielégített,megvárta még lenyugszom,majd egy heti termést kellett befogadnia,de ügyes volt egy csöpp sem jött ki a száján,majd kiment rendbe tenni magát. Masszírozás következett négykézláb vette le a krémet a polcról szépen behajolva nekem punciját mutatva be is nyaltam hátulról neki egyből.

(2020-08-26) : Aztán egy érdekes dolog jut eszembe, valahol máshol terveztem régen de ott nem csináltam meg, szóval az ágyra fekszem, hátamon és megkérem hogy fordítva üljön bele nekem háttal lovagoljon meg. Így láthatja a tükörből ahogy a puncija elnyeli a farkam, végül nem tudom mennyire mozizott, de Larával valósult meg ez az elképzelés, jól mozgott és ebben a pózban ért a vég.