2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Lara szexpartner

szexpartner

Lara-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-21 08:01:39

Döme76
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-22

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Több oldalon láttam a hirdetését ,tetszettek a beszámolók róla.
VTR-en vettem fel a kapcsolatot a Larával,először használom ezt az alkalmazást.
Mindenben tájékoztatott ,ami kell.
2 nappal előtte írtam rá VTR-en ,1 nappal előtte már mindent tudtam ,a randi napján 10:00 -kért megerősítő hívást,amit meg is kapott tőlem.
Ennek a hívásnak örültem is ,mert hallhattam aranyos hangját is.
2 órát beszéltünk le.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Pontos címet ad.
Vidéki vagyok de ahogy elnéztem jár arra minden,busz,villamos,metró.
Parkolásra időt kell szakítani,körülményes és fizetős.
Gmapason lecsekoltam a helyet amit a drága megadott,Gps nem használtam.
Ezek után már könnyű volt a helyet megtalálni.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Ground szomszédságában található Lara rendelője,ami egy új építésű lakóház,aminek magasabb szintjén rendel DR. Lara.
45 perccel hamarabb ott voltam így a Groundban meg is ittam egy limonádét.
Lakásban többen rendelnek ,de a logisztika jól működik náluk .
Szoba nagy tükörrel ,nagy francia ágyal ,szék a ruháknak, ill. polcok az ágy felett,fürdőszoba tiszta mint a lakás is,van minden bőven tusfürdő ,szájvíz,minőségi törülköző stb,stb...
Lara külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Képek megfelelnek a valóságnak.
Arc kitakarástól nem kell tartani,közepesen kicsi,de formás mellei vannak,álló mellbimbóval.
Formás popsi ,gyönyörű punci,ez a kombináció tetszett a legjobban. Festeni sem lehet szebbet mestermű.
Utóbbit észre is vette a huncut ,de erről később.

Action
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
4
Lara fél meztelenül fogadott ,derekán egy törülközővel ,esélyét sem hagyva ideje korán elmenjek,bombasztikus látvány volt.
Kedvenc édességét átadva be invitált a szobába,megkérdezte ,hogy terveztem az elkövetkező pár órát,mondtam spontán ,ahogy a helyzet adja.
Üdítővel kínált ,amit most nem kértem mert limonádéztam mint írtam.
Fürdőben folytatódott a kalandom lemosni az út porát.
Vissza érve meztelenül várt az ágyon ,mellé feküdtem és elkezdtünk beszélgetni,korát meghazudtoló hölgy,érett gondolkozású,és tetszett ahogy véleményt formál.
Beszélgetést csókok,rendes csókok váltották fel ,de amolyan szomszédlány féle nem barátnős,hagyva egy kis teret kettőnk között,nem bántam aranyos volt,nyelve kifejezetten finom volt.
Elindultam kezdeményezve dél irányában apró csókokkal illetve melleit,hasát combja főleg belső részeit ,majd eljutottam puncijához.
Orális kényeztetése elindult Larának,előtte szólt ,hogy szereti,úgy is tettem,először közepes tempóban le-fel,illetve körbe körbe a csiklójánál,majd ezek kombinációját hajtottam végre,amit halk sóhajokkal jelzett.
Tempót és az erőt növelve fokoztam ami be is jött ,fejben már azt hittem nem lesz sikerem kicsit lassultam ,nyálam végig folyt a punciján és a popsiján,észre is vette a lanyhulást ,mondta abba ne hagyjam,ez adrenalin töltetett adott,mintha az adrenalin töltetett egyenesen injekcióval orromon keresztül egyenesen az agyamba adták volna.
Mint őrült eszeveszetten nyaltam tovább előbb leírt technikával ,csak még erősebben,és gyorsabban,az eredmény meg is lepett,Lara a sóhajokból ,kitört mint a gejzír,megfeszült az egész teste,és már nyögött nem sóhajtott,lába még jó ,hogy a vállamon volt nem a nyakamon,el is törte volna azt csepp 50 kilójával.Előváladék termelés be is indult nálam egyből a látottak alapján annyira felizgatott.
Fordulás következett ő jött ,mint először voltam nála kíváncsi voltam mit tudd így megkérdtem szájával elégítsen ki,ahogy én is tettem előbb.
Oldalról kezdte a dolgot ,hogy a tükörben is lássam,kellemes franciát kaptam főleg a makkot kényeztette forgatta nyelvét körbe-körbe néha félig bevette hímvesszőm ,picit használta a kezecskéjét ,de én tudom magamat egy ideig kontrolálni ,így Larának nem volt könnyű dolga ,közben simogattam fantasztikus testét,és kagylócskáját meg is ujjaztam,párszor megállt fájt a nyakacskája ilyenkor kézzel kényeztette a farkam,majd megint rábukott és bólogatott a kedves,közben masszíroztam a nyakát el ne fáradjon kuncogott is amennyire tudott teli szájjal ,majd döntöttem használd jobban a kezed,mindenképp a szájában akartam végezni,Lara nagyobb fokozatra kapcsolt kézzel és szájjal kielégített,megvárta még lenyugszom,majd egy heti termést kellett befogadnia,de ügyes volt egy csöpp sem jött ki a száján,majd kiment rendbe tenni magát.
Masszírozás következett négykézláb vette le a krémet a polcról szépen behajolva nekem punciját mutatva be is nyaltam hátulról neki egyből.
Masszírozás folytatódott én masszíroztam gyönyörű testét ami kiterjedt a popsira és a belső combokra V-alakba szét nyitottam a lábait ,hogy masszázsom minél közelebb legyen a puncihoz .
Kölcsönös franciával fojtatódott a történet ,itt szólt ,hogy óvatosan a puncival,mert az előzőt sem heverte még ki,így egy kellemes 69 jött ki szépen felcumizott ,majd gumit húzott rám.
Kértem lovagoljon meg beleült a pucuba kellemesen sóhajtott és közepes tempóban meglovagolt,szűk puncijával,misszi következett itt csókokat is loptam tőle ami nagyon felizgatott ,vissza kellett fognom magam,majdnem elélveztem,észre is vette mondta óvatosan mert még kutyusba is szeretné,kutyus jött,isteni volt a látvány és az élmény kellemes nyögéseket hallatott Lara tetszett neki,csapattam neki hátulról nem nagyon tudok így elélvezni,majd hasra fektettem ez a kedvencem,tükörbe néha kettőnket nézve kemény tempóban óriásit durrantam a gumiba,majd 1 percig nem tértem magamhoz,a szűk punci,és a póz amiben voltunk meghozta a várt eredményt.
Kérdezte most már szomjas vagyok -e ,mondtam igen hozott egy pohár hideg vizet ,ami jól esett.
Beszélgetés fojtatódott ,itt huncutkodott hason fekve volt tükörnek háttal szét tette a lábát lássam a punciját,mosoly is kiült az arcára.
Nehéz dilemma előtt álltam ,mert megint felizgatott,de már csak 30 perc volt hátra és először voltam nála,és tudom a 3 menet az kemény lenne,kis kagylócskájának,(utólag bántam álló farokkal vezettem haza)így a masszírozást választottam,kis kezével kellemesen meggyúrta a hátam.
Tusolás ,és szájra puszi ,majd távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre fizetve megbeszéltek után,extrát nem vettem igénybe.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mint írtam Lara korát meghazudtoló szépség,tetszenek a tervei,főleg ami a sportot és a testmozgással kapcsolatos.
Szomszédlány Fillingel kell számolni,kicsit mérték tartó ,de ettől nem kell tartani,partner mindenben ami ki van írva szó nélkül vállalja.
Értelmes jó beszélgető partner,de huncut virgonc lány egyben,tőled függ mit hozol ki belőle,és ha figyelsz rá elég sokat add magából.
Vigyázzatok rá megérdemli!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Lara nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-02-24) : Meglovagoltattam hát magam. Miközben a formaruha előkerült, nem álltam meg, hogy drágám elém gömbölyödő, izmosan kerek popsiját is érintéseimmel és csókjaimmal illessem. A síkosító erotikus mozdulatokkal felkent cseppjét bizonyára pusztán a biztonság kedvéért kaptam, hiszen Lara nedvesedésével az égvilágon semmi probléma sincs. Lovaglása csodálatos érzés, amelyet gyönyörűszép testének, különösen finoman rezgő kebleinek látványa hamar az elviselhetetlenségig fokoz. Hiába takargattam őket mohó tenyeremmel, időnként csak ki-kibújtak, és az őrületbe kergettek.

felejthetetlen: 8db
(2020-10-06) : Utánna felinvitált az ágyra és kaptam tőle első körben egy nagyszerű hátmasszázst. Bár ő azt állítja nem tanulta, de nekem akkor ott rettentően jól esett. Szólt hogy forduljak a hátamra és utánna próbált hadrendbe állítani amit szerencsére sikerült neki. E tevékenység után felruházott egy védelemmelés a kérdésére a válasz hogy milyen pozitúrát vegyünk fel volt a válaszom a lovagló póz.

(2020-07-20) : Kaptam egy kis franciát, majd kértem forduljunk 69-be. Kis idő múlva gumit kértem és missziben támadtam, csókok közepette. Nem kellett sok idő és egy egészségesett élveztem.

(2020-07-13) : Kedvesem lassan fölém hajolt megkérdezte hogyan szeretném és miután elmondtam hogy a lágy ,gyengéd franciát kedvelem,gyors mozdulattal nyakon csípte a mit sem sejtő Kispajtit.

nagyon jó: 14db
(2020-10-19) : Az ágyra térdelt én pedig elé állva a szájába adtam a szerszámom.Bemelegítésként körbenyalogatta a makkot,hegyezte a farkam,majd idővel mélyebben is elnyelte.Kezében tartva ütemesen szopogatta én pedig oldalra tekintve a tükörből kísértem figyelemmel.Arcát simogattam és kezemmel az ajkát alulról megfogva még jobban ráigazítottam a száját.

(2020-10-16) : Pihenés képen hanyatt kerültem, partnerem mellém térdelve elmarkolta brét, és egy fej forgatós, bólogatós franciát mutatott be. Nem volt vadulás, sem cifrázás de igen jól esett ajkai ölelése, játéka. Élveztem a látványt is, több szemszögből nézhettem a tükör jóvoltából, miközben popsit, szépen kinyílt nedves puncit simiztem, újjazgattam. Elérkezett az idő, gumiért nyúltam mit pillanat alatt felcsattintott.

(2020-10-09) : Nagyon finom a csókja, igazán barátnős, kellemes. Közben a mellét és a formás fenekét simogattam. Kértem, hogy heveredjen le és úgy folytattuk a csókolózást. Lassan lejjebb erszkedtem, a nyakát csókoltam végig, majd elérkeztem a csodálatos mellekhez. Hol az egyiket, hol a másikat csókotam, szopogattam, simogattam. Lasan a hasán végighaladva a gyönyörű, borotvált babapuncihoz értem. Körbecsókoltam, majd elkezdtem nyalni-falni.

: 12db
(2020-10-25) : A fürdőből visszaérve közösen leterítettük a tiszta lepedőt, majd megkért, hogy helyezzem magam kényelembe. A megbeszéltek szerint kaptam egy franciát amit nagyon jól érzékien csinált. Éreztem, hogy ha ez így folytatódig akkor elég hamar végem lesz, de én már mindenképp szerettem volna belülről is érezni. Kértem, hogy lovagoljon meg amit azonnal teljesített is. Nagyon jó volt szó se róla, éreztem is,

(2020-10-12) : különböző pózokat végigpróbáltunk, ő végig kéjesen nyögdécselt. Volt misszionárius, lovagló és kutya is, minden kérésemnek eleget tett. Ezután éreztem hogy nem akar jönni a várt siker, így megkértem próbálja szájjal befejezni. Itt viszont nem sikerült összhangba kerülni, a francia tempóját ő szereti irányítani, én meg valahogy nem tudtam elmagyarázni neki hogy nekem miként lenne a legjobb.

(2020-08-26) : Aztán egy érdekes dolog jut eszembe, valahol máshol terveztem régen de ott nem csináltam meg, szóval az ágyra fekszem, hátamon és megkérem hogy fordítva üljön bele nekem háttal lovagoljon meg. Így láthatja a tükörből ahogy a puncija elnyeli a farkam, végül nem tudom mennyire mozizott, de Larával valósult meg ez az elképzelés, jól mozgott és ebben a pózban ért a vég.