Inez erotikus masszázs

erotikus masszázs

Inez-

Prémium hirdető
83/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-20 20:05:07

ati58
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Inez beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-21

Egyeztetés
Elérhető:
4
Pár nappal ezelőtt hívtam Őt, megbeszéltük,hogy még egyeztetünk a munkám miatt. Szombat délután barátnőjével állapodtunk meg a Vasárnap délben.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Nagyon egyszerű a helyszínre találni, GPS símán odavisz, nem messze a Flórián tértől is csupán tíz perc séta. Free parking Vasárnap .
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás a harmadik emeleten található,nincs lift,de ez már jó bemelegítés egy jó massázslányra.Szuper tiszta minden,nagyon elegáns fürdőkád,tele baba tusfürdővel,teljes higiénia várt engem !
Inez külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
INEZ EZER SZÁZALÉKBAN ÚGY NÉZ KI , AHOGY A KÉPEKEN LÁTHATÓ, LENYŰGÖZŐ GYÖNYÖRŰSÉG !!! Ne is próbálkozzon senki olyan szavakkal,hogy Ő nem illik a képekhez ! Amikor meglátod Őt élőben,azok a képek felélednek és beleindulnak a valóságba !

Erotikus masszázs
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Pontban 12-kor érkeztem a házhoz Inez-hez,felhívtam,Ő elmondta a kapukódot és már fent is voltam a harmadik emeleten gyalog, ajtót nyitott,mögötte várt engem,én egy hófehér rózsaszállal leptem meg , Ő pedig az isteni kívánatos testével engem. Gyönyörűen kecses testét egy szintén hófehér pruszlik borította, nyolcvanas drága mellecskéi ott domborultak benne, formás kerek feszes popsijába bevágott az szép cucc,mintha csak egy tanga lenne,én konkrétan azt gondoltam akkor,hogy azt az édes ruházatot már ott az előszobában le is fejtem eszméletlen gyönyörű testéről .Bemutatkoztunk egymásnak,puszi puszi . Mégbeljebb invitált,kérdezte hol és hogyan szeretném ...masszázságy vagy tatami vagy mindkettő ? Szerencsés voltam dönteni, a "mindkettőt " választottam,ehhez még egy emeletnyi csigalépcsőzés járt fölfelé,viszont megérte,egy végletekig elegáns tetőtéri szobába kerültünk,nagyon tetszetős volt a helyszín ,beszélgettünk rögtön,mindketten teljesen nyíltak voltunk egymáshoz,egymás iránt. A zuhanyhoz ismét a csigalépcső le,vissza már egyedül mentem ,ott álltam a szoba közepén, vártam Őt , és jött,még mindig abban a pompázatos hófehér cuccban,nem volt más vágyam,mint forrón ölelni kellemes testét,simogatni kőkemény combocskáit és kerek popsiját, aztán Ő kérdezte,hogy legyen ,én a tatami mellett szavaztam,abban még nincs gyakorlatom,próbáljuk ki. Okay, de még állva öleltük egymást,csókoltam bombasztikus melleit, Ő 175 magas,én alacsonyabb valamivel,de ez nem zavart minket egyáltalán, csak élveztük egymás izzó ölelését, Inez akkor megkért,hogy feküdjünl le a tatamira,ami nem mellesleg gyöngyökkel , gyöngysorral volt feldíszítve ! Csodás látvány volt !
Inez emberfeletti masszázzsal indított : háta, combjaim,lábaim jöttek sorra ,oh,annyira el tudott lazítani,Ő Királynőként tette a dolgát gyakorlott profi kezeivel,kérdezte jöhet-e az olaj a testemre, persze,és csak locsolta rám, akkor már meg akartam fordulni, abszolut ezen volt,kedves zöld szemei azt sugallták,hogy itt az ideje akkor már izzó testem kényeztetésének.Kérdezte hideg-e az olaj ,annyira figyelmes volt minden részletre..én csak azt válaszoltam : minden , amit Tőled kapok az forró és gyönyörű " ......ettől a pillanattól bedurrantunk mindketten ,azt hiszem minden sejtjeinkkel. Inez elkezdte csókolni a zacsimat nyálasan,aztán ajkai közé vette be álló férfiasságomat hihetetlenül gyengéden,hol az egyik,hol a másik édes kezével kényeztetett, közben ajkai nyomultak rám,már majdnem az egekben voltam,még nem szerettem volna elmenni, kértem Őt feküdjön a helyemre, Ő kérdezte hogyan (úgy gondolta,hogy hasra),én kértem ,hogy a hátára,sokmindent tudtunk volna még mit csinálni,de enyém volt az opció,legközelebb bepótoljuk.Imádattal csókoltam a kemény melleit,ő élvezte,végigpusziltam egész testét,combjait,megemeltem jobb lábát,combjaitól csábító csókokkal haladtam lefele lábfejéig,majd vissza,keresztül káprázatos puncikája fölött,és következett másik combocskája,és megint vissza,de akkor már száz apró kedves puszival öntöttem el punciját,körbe-körbe,majd belecsókoltam önfeledten az édes közepébe,itt elkezdtünk remegni,szemkontaktust nyomtunk szinte végig, őrölten bekívántuk egymást,egymás mindenét. Ezt már szavakban így nem is lehet visszaadni.Inez szeméremteste minden zegzugát bejártam nyelvemmel, és bal kezem középső ujja becsúszott az Ő gyönyörébe,akkor Ő már csurgott felejthetetlenül,kérdeztem mehet - e még egy ujjam,okay volt a válasz,ott landolt forró szeméremtestében. Ritmusossan mozogtunk akkor már, Ő is, én is,csak csókoltam finom csiklóját,Inez keményen markolta kemény melleit,kérte,egyre gyorsabban csináljam,jobb kéz ujjaimra váltottam,a legnagyobb élvezetre gyorsultunk,ömlött a lé a nyelvemre, a kezeimre, Ő pedig még plusz a saját kezével simogatta csiklóját,egyre és egyre ritmusosabban,és így hangos sikítással úgy elélvezett a saját kezei,nyelvem és két ujjam puncijában édesen benne, szóval mindezáltal,úgy szorította fejem magához,mint még NŐ nem tett velem ilyet .Inez annyira érzéki volt akkor,csak ölelt,ölelt és ölelt . Én is Őt drágán ! Ezután kért,cseréljünk helyet,locsolta testemre az olajat,rámborult,csókolt,simogatott,az ajkaiba vette tömör férfiasságomat,nagyon nagyon klasszul csinálta,és imádnivaló módon kéz-ajak-kéz-ajak- kétkéz,kérte,mielőtt elmennék jelezzem , így aztán agyon fröcsköltem édes melleit és saját magam .
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
5
Nem volt szükség egyéb kényeztetésre , Tőle mindent megkaptam,amit éppen csak lehetett ! Ezt leírtam a fentiekben. Bocs,ha nem szedtem szét a mondanivalót. Gyünyörű NŐ Inez !

Nagyon köszönöm Inez, gyengéden ölellek ! Attila
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Semmi extra nem történt, kivéve,amikor két lélek kellemes beszélgetésben egymásra talál ,és megérti egymást . Ezt mi megtettük ,azt hiszem..

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem minden helyszínről távozom mély érzésekkel,de most úgy kellett,és fájt szinte , de mégis kellet , és az az együttlétünk Inezzel valami eszméletlen volt,sohasem fogom elfelejteni ,mindig is csak szeretettel fogok Rá emlékezni . Ő egy fenséges , zseniális NŐ !
Mégegyszer köszönöm Inez , gyengéden ölellek ! Attila

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Inez erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-15 06:29:29
Erotikus írás amiben dominálnak az érzéseid. Csak Inez jellemzése és bemutatása hiányzik nekem (a fotókra hivatkozás nem elég). Gratulálok!

2020-09-24 14:40:51
Köszi, valami hasonlót irhattam volna én is. Gratula!

2020-09-21 20:47:36
Nekem hasznos infó volt, úgyhogy mindenekelőtt: köszi, hogy megírtad. Amúgy pedig: gratulálok és egészségedre :-) A lelkesedés teljesen átjött.

2020-09-21 16:50:48
Fantasztikus beszámoló, egy fantasztikus hölgyről! Gratulálok Haver!

2020-09-21 13:19:28
"Használható" információ, csak a levezetés fejezetben, ami viszont zömmel áradozó, szirupos ömlengés. Több mondatod ismerős korábbi irásaidból.