16
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
10
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Vica erotikus masszázs

erotikus masszázs

Vica-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-18 20:27:17

Yossarian2
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vica beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-21

Egyeztetés
Elérhető:
5
Vica már egy ideje a kedvenceim közt van, képei és bemutatkozója alapján. Most adódott az alkalom, telón rácsörögtem. Néhány csöngés után szerencsém volt, ő vette fel. Bemutatkoztunk, rákérdeztem egy kora délutáni időpontra, ami neki is megfelelt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím sokak számára már ismerős lehet, Kerepesi út, a Hungária krt. utáni részén található meg. A tömegközlekedés kiváló bármely irányból érkezünk, én azt használtam Budáról. Az autóval érkezők is bőven találhatnak parkolóhelyet, azt nem tudom fizetős-e. Én metróval mentem a Stadionokig, onnan 5 perc séta.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A háznál miután bejelentkezünk, a két kaputelefon közül a jobboldalit kell használni, hogy bebocsájtást nyerjünk. Néhány lépés után szemben van egy panoráma lift, ami felrepít a megfelelő szintre. A liftből kilépve teszünk egy jobbost és már ott is állunk a félig nyitott ajtó előtt. A diszkréció maximális már a rendelő bejáratáig is. Belépéskor egy tágas előszobába(könyvtárszobába) lépünk. Ebből nyílik rögtön jobbra a fürdőszoba, szemben két oldalt a,,kezelő helységek" középen valószínüleg a lányok pihenője. A fürdőszoba tágas-kádas, zuhany függönnyel, számtalan tusfürdő. Mosdónál 3 féle szájöblítő műanyag poharakkal, fertőtlenìtő kézmosó, rend, tisztasag, mindkét tusolás után száraz kilépő. A két szoba szolgáljaa kikapcsolódást, a baloldali talán egy kicsit nagyobb, ott van tatami is a masszázspadon kívül. Szemből a baloldaliban,(ahol most voltam) egy bőrkanapé, szobainas, egy méretes masszázságy, mellette végig tükör a falon, a szoba kényelmesen tágas. Hangulatvilágítás, diszkrét csend, halk zene, ideális randihely.
Vica külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Vica a képeinek megfelelő harmincas éveinek a végét taposó csinos, jóalakú hölgy. Arckitakarástól nem kell félni, bájos, kedves arca van, a hajszine most inkább szőkés, copfba fogva. A mellei közepesek, szépen íveltek, eredetiek, semmi gravitáció, rugalmasak, érintésre a bimbók kemények, izgatóak. Imádtam őket is! Bőre kellemes tapintású, teste feszes, feneke olyan kemény, hogy ölni lehetne vele. Szóval egy igazi erotika bomba.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Miután szemrevételeztük egymást, kézfogás, bemutatkozás, Vica bevezetett a félhomályos szobába, ami már első látásra kellemesnek tünt. Levettem fölösleges ruháimat és a szobainasra pakoltam őket. Kaptam Vicától egy törölközöt, majd kikisért a fürdőszobába. Visszatértemkor már csak egy piros tanga fedte vonzó testét. Másfélórára mentem, megbeszéltük, hogy egymásra hangolódásként előszőr megmasszíroz. Hasra feküdtem a padon, ami kénylmes volt, mint egy keskeny ágy. Vica krémet használt, ami nekem is megfelelt. Nagyon kellemesen, úgy közepes erősséggel kezdet hozzá. A tükörben lehetett követni teste mozgását, meg a kis bugyit is ami még takarta gyönyörű fenekét. Megkértem, ha nem gond vegye le, kár lenne takarni azt ami szép. Kérésemre levette, így folytatta tovább bokától-tokáig. Amikor már a derekamnál járt megfoghattam kőkemény popsiját, amihez ,,foghatót" nem érintettem talán még soha. Vica jól masszíroz, érezni a rutint minden mozdulatán. Mikor a vállaimnál járt, felemeltem a fejem és szemben találtam magam hetyke tinisen feszes melleivel, a bimbókkal egyszerűen nem tudtam betelni. Olyan kemények lettek, hogy simán kilukasztottak volna akár egy golyóálló mellényt! Egy kicsit barátkoztam velük,még mielőtt Vica visszaindult kezeivel a kiindulási pontra. Visszafele már jöttek a cirógatások, benyulások, puszik, előrevetítvén a lehetséges örömök közeledtét....
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Vica kérdésére, hogy hogyan szeretném a folytatást, felajánlottam egy szeretetmasszázst, amit én prezántálnék neki. Megkértem feküdjön a hátára és bízzon bennem. Elhelyezkedett kényelmesen, szemeit lehunyta. Előszőr krém nélkül simogattam testének azon részeit, amiket még a hittan órán tanítottak nekünk. Néhányszor megismételtem a mozdulatokat, szinte csak érintettem kivánatos testét. Amikor Vicán már látszott, hogy elfogad, krémet vettem a kezembe és finoman adagolni kezdtem előszőr a mellekre, majd a combok és környékére, azokat egy kicsit széthajtva. Kellő tőrődést kaptak a külső és belső ajkak is. Vica jól fogadta tevékenységem, kérte álljak kicsit feljebb, hogy ő is elérje férfiasságom. Miután elérte, teljes odaadással esett neki. Én ekkor már a csiklóját is izgattam főleg. Így voltunk egy darabig én Vica szájában, ő az újjaim fogságában. Egymással játszottunk, egyikünk sem akart még elmenni. Sokkal jobb volt, mint egy ,,69", ez minimum 70 volt. Volt, hogy dugást imitáltam, mintha egy punciban lennék. Amikor már eléggé felpörögtünk mindketten, javasoltam egy közös ejakúlációt. Belehúztunk egy kicsit és Vicával egyszerre mentünk el a ,,fény" felé. Nem volt semmi!,Vica egy kicsit még remegett szájában maradék férfiasságommal. Miután minden a helyére került, kaptam egy frissítőt, majd Vica felajánlott még egy levezetést, ha gondolom. Hanyatt feküdtem, Vica egy kis krémet tett az öregre és előszőr kézzel kezdte babusgatni. Egy idő után a szájàval, nagyon finoman nyalogatta, szopogatta, a zacsit sem kihagyva, az ánuszt kívülről stimulálva tecchalott hímtagom. Nem rajta múlott, rövid idő telt el közös örömünk óta. Volt még időnk, kaptam egy finom kényeztető masszázst.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az alapban sok minden benne van, első randinkhoz képest főleg. A csokor másfél órára kerek, szerintem méltányos mindenképpen. A randi végén tettem le egy kisasztalra. Szerintem már nincs ott.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Az elején éreztem Vica részéről egy kis távolságtartást, aminek később már nyoma sem volt. Könnyen egymásra hangolódtunk, jól masszíroz, ügyesen hasznàlja erotikus képességét. Egy következő randi, még ennél is több lehetőséget hordoz magában.Vicát csak ajánlani tudom!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vica erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-21 13:15:50
Bocsánat, ennyit minimum megérdemelsz.
Jól részletezett, "kedvcsináló" írásod tartalma.
Köszönöm, gratulálok.

2020-09-21 12:04:56
Jól részletzet, "kedvcsináló" írásod tartalma.
Köszönöm, gratulálok

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-21 08:37:58
Ez egy közepesen megírt forgatókönyv a randitokrol.