53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Mira40 szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Mira40-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-16 18:07:11

Szexxmanó
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mira40 reagálása

Drága Szexxmanó!
Köszönöm szépen a kedves szavakat, igazán jól esik amiket írtál :)
Számomra mindig nagy öröm amikor, meglátogatsz , hisz egy hihetetlenül rendes , gyengéd és jó beszélgető, illetve szexpartner vagy:)
Imádok veled lenni és várom a mielőbbi viszontlátást!
Csók : Mira

Mira40 beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-17

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Előzetesen telefonon beszéltünk, majd VTR-t is igénybe vettem látogatásom megerősítésképpen. Amit szinte azonnal megerősített, hogy jó neki az időpont.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval és tömegközlekedéssel több busz és villamos is a közelben állnak meg plusz pár perc sétával nagyon egyszerű odatalálni. Parkolni is lehet, ami ingyenes és van is hely a közelben. GPS is pontosan ismeri a helyet Nem vártam semmit pedig kicsit korábban is érkeztem a megbeszélt időpontnál.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy panel emeletén van ahová lifttel lehet a legkönnyebben feljutni.Higiéniailag is minden rendben van minden ragyog a tisztaságtól. Fürdőben talán 4-5 féle tusfürdő van és szájvíz is rendelkezésre áll kicsi műanyag pohárkával. Nagy puha törölközőt is kaptam. A szobába egy nagy ággyá alakítható fekhely szolgál, ami tökéletesen megfelel erre a célra.
Mira40 külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Arc kitakarással hirdet, ami nem véletlen a magán élete miatt van így. De bárki elmegy hozzá csalódás tuti nem fogja érni, egy végtelenül kedves mosolygós barátnő feelinges lány. Formás ikrei szép teste van, ami szép arccal is párosul. Egyszóval kellene jellemeznem akkor a tökéletes szerető és egy istennő a szememben. Egy kék ruhácskában fogadott alatta pedig egy fekete fehérnemű páros volt, ami akkor került le róla mikor tusolás után visszatértem a szobába nagyon jól állt a fekete fehérnemű a szőke hajhoz. Nagyon dögös volt.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Mint általában korábban érkezem egy picivel, rácsörögtem és nem volt gond mehettem is. A lakásba érve puszikkal és nagy öleléssel üdvözöltük egymást. mint régi ismerőst. A cipő levétele után a szobába egy fotelre tudtam tenni ruháimat. Megkínált hideg üdítővel, ami nagy fokú figyelmességre vall ebben a melegben. Egy pár szót váltottunk szerencsére mindig van közös témánk. Megkaptam a puha nagy törölközőt irány a fürdőszoba egy alapos tusolás és szájvíz használat után tértem vissza a szobába. Ahol már kedves Mira várt az ágyon. Bemelegítés gyanánt csókkal kezdtük ezt az egy órás szeánszot. Nagyon finom, édes a csókja pont olyan mint ő maga. De, hogy folytassuk a kalandozást, hátára fektettem egy újabb csókot lopva, bár nem kellett lopni partner volt benne. Következtek az formás ikrei a sorban. Amik bimbói jól reagáltak ténykedésemre. egy kis idő múlva dél felé vitt kalandos utam végig csókolva testének ezen részét míg lába közé érve ízletes punci tárult elém. Egy izgalmas hosszú nyelvészkedés vette kezdetét nagyon jól reagált ténykedésemre meg is lett a várt eredmény dupla élvezet formájában. Következett a helycserés támadás most én feküdtem a hátamra és kezelésbe vette barátomat. Miközben én ikrei társaságát kerestem kezeim hatására keményedtek bimbók is. Kértem a kölcsönösséget, hogy ne unatkozzon a nyelvem se. Nem kellett kétszer mondanom már felettem is volt előttem pedig a popsi és a punci. Most már kölcsönösen éreztük jól egymást. Iszonyatosan finom puncija van nem lehet elégszer ízlelni. Mivel nem szerettem volna így befejezni így kértem a védő sapkát gumi formájában. Beöltöztetés után Szemből kértem, hogy üljön rá barátomra, hogy én tudjak gyönyörködni formás ikreiben és így csókot is tudtam kapni. Ha már ennyire kemény legény a barátom így fordultunk kutyusba és így csodálhattam formás popóját is toltam is rendesen hol lassabb ütemben hol egy kicsit gyorsítva a tempón.egy újabb csavar következett missziben folytattuk itt már annyira közel volt a beteljesülés, hogy nem is bírtam tovább tartani magam és elengedtem útjára az utódokat. Egy kicsit így hagyott magában, miközben apró csókocskákat adtunk egymásnak. Imádom az olyan lányokat akik szeretnek és tudnak is csókolózni Ő egyike ezeknek a lányoknak. Majd kölcsönös elégedettségünknek adtunk hangot, hogy remekül sikerült ez az egy órás szeánsz. Előbújt barátomról levette a ruhát viszont a törlést rám bízta. A kellékeket adta hozzá nedves és száraz törlő formájában. Egy kicsit beszélgettünk még majd felöltöztem és érzékeny búcsút vettem az én kétszeres istennőmtől búcsú puszikat kapva távoztam. Korrekt volt az időt egyszer se nézte, így erre én figyeltem, mert nem szeretek visszaélni vendéglátóm idejével.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A neki szánt ajándékot előre letettem a szobába az asztalra a ő pesti átlagnak megfelelő virágszálait távozásom előtt tettem az ajándékai tetejére.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 25, két órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon kellemes érzésekkel távoztam Ettől a kedves szőke istennőtől. Abban maradtunk, majd folytatás következik. Ajánlom minden kedves MT-nak akik nőként kezelik a lányokat. Maradj mindig ilyen kedves mosolygós lány. Köszönöm szépen ezt a szép órát, amit rám szántál. Maradj mindig ilyen. Csókollak.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mira40 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-21 15:56:57
kutato MT milyen Csepelről beszélsz? Ő kőbánya központjában rendel. :)

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-19 16:37:24
Igen csak kíváncsivá tettél engem az Istennőddel kapcsolatosan !! Ki gondolta volna, hogy Csepelen ilyen gyöngyszemre bukkan a megfáradt vándor?

2020-09-17 19:35:40
Helló Szexxmanó!
A kevesebb néha több: nagyon szépen, tömören fogalmaztad meg beszidet, minden szava aranyat ér!
Gratulálok mindkettőtöknek az élményhez!

2020-09-17 18:11:51
Kellemes hangvételű az írásod egy pazar hangulatú randiról. Tetszett így, ahogy van! Gratula és köszönet nektek!

2020-09-17 13:19:24
nagyon átjött a hnagulata a randinak! jó kis írás egy jó kis randiról!

FunkciókMira40 legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-09-29) : Kellemes franciával ajándékozott nem egyszer végig ment e barátomon tövétől a hegyéig aki nagyon élvezte eme ténykedését. Gyors nyelv munkájának köszönhetően majd nem kivégzett, de nem hagytam magam kértem az egy híján 70-et. Már így is voltunk nem kellett kétszer mondanom isteni puncija van és a látványa se rossz. Érezhette, hogy kőkemény barátomat nem sokára kivégzi így szinte egyszerre kérdeztük. Húzzunk gumit? Gumi fel megkérdezte,

(2020-09-22) : Lecsúszik nemi szervemhez simogatja csókolja játszik vele. Imádom ahogy franciázik. Változatosan és élvezettel csinálja. Nem hagyom sokáig én akarom kényeztetni és pillanatok alatt illatos kertjénél vagyok. Nyelvemmel kis és nagy ajkait érintem és nyalom lassan gyorsan valahol a lágy és közepesen erős tartományban. Néha nyelvemet bedugom hüvelyébe érzem, hogy ez jó neki.

(2019-10-11) : Egy kicsit korábban érkeztem rácsörögtem és mehettem is nem kellett várnom 1 percet se. A lakásba érve puszikkal fogadott majd átadtam neki szánt csekély ajándékomat. Megkínált üdít

felejthetetlen: 2db
(2020-09-29) : Nem kapkodott, most Ő harapdálta a mellbimbóimat, simogatta a combjaimat, a tasakot csak átsimította és nyelvel érkezett a makkomhoz, azt ingerelte jó sokáig és a nyelvét pörgette rajta. Az ajkaival nagyon lágyan kezdett kényeztetni, bekapás után még mindig éreztem a nyelve játékát, ez bólogatás közben sem maradt abba. Néha végignyalta a rudazatot, itt már gumit kellett kérnem, mert én ma dugni is szerettem volna. :-)

(2019-10-15) : Megérkezésem után pusziváltással üdvözöltük egymást, majd cipőlevétel után 1 lépéssel beljebb az akciószobába vezetett az út. Amíg én vetkőztem a fürdőhöz, addig Ő elkészíte...

nagyon jó: 1db
(2020-09-15) : Kérésemre - pici pihenő után - megismételhettem partnerem kényeztetését, aki megint igen hamar elélvezett. Gumihúzást követően doggyban szorgoskodtam hátulról, Partnerem halk nyögései, elsuttogott biztató szavai és lucskos kelyhe repítettek a csúcs felé; de én még nem szerettem volna elérkezni oda, ezért kértem, forduljunk misszibe. Ebben a pózban pár perc alatt leszállt agyamra a köd és elég vad vágtába kezdtem

: 3db
(2020-10-24) : De Mira sem tétlenkedett, egyik kezével villámgyorsan lenyúlt, és rámarkolt ágaskodó farkamra és szép lassan elkezdte húzogatni. Egy pillanatig azt hittem, ott helyben elsülök. De stukkerem tartotta még a frontot. Mirának elege lett a tétlenségből hátamra fektetett, elkezdte puszilgatni a mellkasom gyengéd csókot nyomott a számra majd puszilgatott tovább. Kicsit megnyalogatta a mellbimbómat majd egyre lejjebb haladt.

(2020-09-19) : Érkezésről puszi-puszi, aztán elmentem zuhanyozni, zuhanyzás után , fekete színű fehérneműben fogadott, ahogy kértem, aztán szépen átadtuk egymás kényeztetèsèt , és egyben jó vele beszélgetni is. Minden tèmàról lehet vele beszélni, aztán jött a csók lágy és kellemes volt. Aztán kértem hogy lovagoljon meg és így is lett végem, egy kis pihi után újra kezelésbe vette amit kellett, nagyon ügyesen csinálja.

(2019-12-26) : Kb egyszerre értünk a helyszínre. Bevezetett üdítővel kínált. Én közben rendeztem a dolgokat majd lezuhanyoztam. Ezután ő is elment, majd mikor visszaért csókokkal üdvözöltük egymás...