Linda szexpartner

szexpartner

Linda-

V.I.P hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-16 01:55:30

robert741
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Linda beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-16

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon hívtam, de mivel nem sikerült elérnem, írtam sms-t, kértem visszahívást, ha alkalmas a randink. Csodák csodájára visszahívott, és megbeszéltük a részleteket. A telefont tényleg ő kezeli. Hangjából érezni az érettséget, komolyságot, intelligenciát.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A XI. kerulet Kondorosi lakópark. Autóval bár nem könnyű parkolóhelyet találni, azért megoldható a környéken, ingyenes. Érdemes rászámolni jópár percet a parkolásra. BKV-t nem ismerem, de a fehérvári úti villamos nem messze jár. Az instrukciók alapján egyértelműen oda lehet találni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy kis garzon, modern, rendkívül tiszta, igényes (mint a házigazda is) és diszkrét. Az ágy pont megfelelő méretű, egy kis zugban van elrejtve, kényelmes. Az ággyal szemben egy tükör van felszerelve, aki szereti nézni magát vagy partnerét action közben, annak ideális. A fürdő zuhanyzós, többfajta tusfürdő közül lehet választani. A szájvíz használata kötelező, amit megértek, hiszen ez alapvető mind a vendéglátó, mind a vendég részére. A törülköző tiszta, friss, jó illatú.
Linda külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Linda alakja hűen tükrözi a képeket, rendkívül csinos, igényes 30-as hölgy, aki után megfordulsz az utcán. Rendszeresen sportol, és ez meglátszik az alakján: feszes bőr, kemény popsi, csodálatos vádli és kar. Minden nő ilyen alakot akar magának! Talán egy lehelletnyit vékonyabb, mint a hirdetett képeket, de így is lenyűgöző! Szép, szikrázó kék szemei azonnal elbűvöltek! Az ajtóban csinos, egyrészes nyári ruhában nyitott ajtót, és kedvesen beinvitált.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
4
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A zuhanyzás után óvatosan magamhoz húztam, simogattam, csókolgattam. Linda határozottan barátnő feelinges hölgy, és meg is beszéltük, hogy ez a stílus tetszik mindkettőnknek. Mivel kértem, hogy ne vetkőzzön le, az ágyra leheveredve szépen kibontottam ruhájából, pontról pontra felfedezve tökéletes testét. Maximális partner volt, mindent úgy teljesített, ahogy kértem. Mivel szeretek mindkettőnk örömét lelni az együttlétben, kértem, hogy először én okozzak örömet neki, amit úgy érzem sikeresen teljesítettem. Linda ügyesen irányított, hogy mit hogyan csináljak, hogy jó legyen neki.
Szereti a gyengédséget, simogatást, cirógatást. Miután sikerrel elélvezett, kértem, hogy foglalkozzon a velem egykorúval, amit készségesen megtett. Habár lassan ébredezett az ezredes, ő ltürelmesen segített felállítani, hol kézzel, hol szájjal kényeztetve. Amikor már megfelelő nagyságú lettem, kértem gumit. Többfajta pózt kipróbáltunk, végül misszionáriusban fejeztem be. Fantasztikus látni szép arcát, testét, és érezni feszes punciját és lábait!
Nagyon plusz pont, hogy tényleg nem láttam órát a falon, illetve egyáltalán nem siettetett, így csak érzésre töltöttük el az 1 órát. A végén jót beszélgettünk, rendkívül értelmes, intelligens nő.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonban bemondott összeget (felfelé kerekítve) az elején letettem a konyhapultra, nem esett szó róla többet. Rendkívül korrekt volt Linda végig együttlétünk alatt, tényleg olyan, mintha az ember a barátnőjéhez ugrott volna fel egy gyors találkára.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Vonzó, szép és izgató 30as hölgy, akit azoknak ajánlok, akik értékelik a korrektséget, egy gyönyörű, izmos, vékony női test gyönyöreit. Tervezem, hogy máskor is meglátogatom, és ajánlom minden olyan társamnak, aki megbcsüli, értékeli és vigyáz rá!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Linda szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Namo
Élő lexikon
2020-09-20 20:06:31
Amire kiváncsi voltam szinte minden leírtál Gratulálok az élményhez és a beszámolóhoz köszi.

2020-09-20 18:21:04
Élvezetes irásodat öröm volt olvasni. Szerintem Linda máris sokak kedvence lett!

négykarika
Billentyűbetyár
2020-09-19 15:32:11
Ömlengésmentes korrekt beszámoló. Ennél nem is kell több!

2020-09-16 18:23:23
Nagyon tömör, de mégis kérek beszi. Átjön belőle, h élmény volt. Nemtom mi a baj az összkép utsó két szavával. Számomra a megjegyzés azt üzeni, hogy megérdemli a lány, hogy korrekten viselkedjünk vele. No nem mintha én például másképp tennék, de azért mégiscsak van információ tartalma. No meg szabadjon javasolom, h ne írjuk már elő egymásnak, h mit lehet leírni és mit nem...

2020-09-16 13:34:52
Kellemes és személyes tartalmú regényed öröm volt nézni