Mayácska szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Mayácska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-15 16:04:07

budioka
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mayácska beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-16

Egyeztetés
Telefonon történt. Nagyon megörültem amikor felvette és tudott nekem szabad időpontot adni. A megbeszélés szerint ott is voltam nála.
Megközelítés
A kerület egy forgalmas pontján van a kéjlak. Villamos, HÉV, busz a közelben. A parkolás is megoldható egyszerűen, akár ingyenesen is.
Helyszín
Új építésű társasházban egy modern lakás. Mindenhol rend, fegyelem, tisztaság. Nagyon otthonos, gyakorlatilag luxus kivitel minden. A fürdő is ugyanez a formáció és minden megtalálható benne ami kell a vándornak. Kiemelem, hogy a falakon tükrök, amelyeken több szögből láthattuk egymást minden pozícióban.
Mayácska külseje
Egyszerűen tökéletes. Igazi bombázó Mayácska. Minden porcikája izgató, szexi, kívánatos. Nagyon helyes arc, igéző sötét szemek, tökéletes test, remekmű ikrek, király popó.

Action
Régen találkoztunk, így megörültünk egymásnak. Mindig elkápráztatott és ez most is így volt. Nemcsak a külső, aminél rajzolni sem lehetne kívánatosabbat, de mindig elbűvöl a stílusa. Közvetlen, aranyos és két perc alatt elillan a feszkó benned és tök barátnő feelinges hangulatot varázsol.

Zuhi után bejutottunk az akciószobába, ahol fergeteges pettingbe kezdtünk. Kiélveztem testének minden bugyrát, amit csak találtam. A cicik, fülek, teste, popója, na és persze az aranypunci. Elidőztem ott is egy darabon. Majd Mayácska vette kezébe az irányítást. Valami csodás NF, kézimunka, cici szex, golyózás. Ahogy a tükörben ezt láthattam, atyám!!! Nagyon beindultam és kértem is a gumimat mert már be akartam menni azonnal a résbe. Ez az érzés bent sem változott. Fantasztikusan körül ölelte a puncija a velem egykorút és melegen hívogatott befele. Lovacskával kezdtünk. Az a látvány ahogyan gyönyörű testével vonaglott rozzant korpuszomon! Ezután irány kutyusba. Ahogy pucsított a popója én pedig behatoltam és ütemesen, vadul bevertem a mócsingot, húúúúú. Váltás misszibe és kipróbáltuk annak néhány válfaját. Így érkezett a fehér vonat, ami a szájában érkezett meg a végállomásra. Hosszú ideig szóhoz sem jutottam!

Megtisztogattuk magunkat, dobtam egy zuhit is. Kaptam vizet szódát, így magamhoz tértem. Tök jót dumáltunk, de az idő gyorsan szállt és nem akartam lemaradni a második numeráról, így hát belekezdtünk. Az igazat megvallva akkor kaptam megint erőre, amikor kezelésbe vett. Szerintem erre az NF-re a halottak is felkelnének Így jártam én is, így megint gumit húztunk. Háttal ült rám és küldtem be neki a kápót. Csoda volt! Majd kis-kifli-nagy kifli, vagy inkább oldalról jutottam be. Majd misszi és megint a szájában élveztem el, természetesen ismét tökéletesen.

Zuhi és ismét dumcsi, majd indulás a meleg őszi világba.
Elszámolás
A pesti átlag feletti áron kaptam a luxust és csodás szexuális élményeket. Előre le volt minden fixálva és amit ígért azt korrekten meg is kaptam. Nem kérdés, hogy megérte és kívánom minden MT-nek, hogy legyen része ilyen fantasztikus élményekben!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Valami fenomenális utazás a kéj és szex vonatán ahol a kalauz egy igazi szexbomba, Mayácska személyében. Mindig nagy élmény vele minden alkalom.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mayácska szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Mayácska nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókMayácska legfrissebb beszámolói

istennő: 20db
(2020-09-21) : Tehát állva ölelkeztünk, simogattuk egymást, én a fenekét és a ciciket is fogdostam. Itt még rajta volt a fogadóruhája. Majd mondta hogy helyezzem magamat kényelembe az ágyon, ő pedig a lábam közé térdelt és a nyakam és mellkasom puszilgatásával elindult lefelé. Mikor elérte a farkamat akkor megnyalta, felegyenesedett és kibújt a fehérneműből a cicik kibuktak, a bimbók már hegyesen álltak.

(2020-08-12) : Játszik vele, a mellei közé dörgöli, húzza az agyam, véletlenül sem ront neki csak úgy. Ajkával érinti, végig nyalja, végre a makkom a szájában. Kezével csak a tövét fogja, egyre gyorsabban műveli, nyálát nem sajnálja, raköpi, csorgatja. A szemembe néz kíváncsian, a tükörben nézi magát, hogy állok az ajkai között. Nagyon jól csinálja, pont ahogy szeretem. Hozzá hajolok, csókolózunk, tiszta nyál, mondja is, de nem zavar.

(2020-08-10) : Kezeim tovább simogatták a testét, mikőzben ő már érzékien nyálazta a farkam. Aztán ritmust váltva bőnyálas szopásba kezdett. Kértem, hogy jöjjön közelebb a fenekével hogy tiszteletemet tehessem a cicusnál. Kölcsönös franciázásba fordult a dolog ami közben hol a fenekét hol a ciciket markoltam. Kis idő elteltével gumit kértem amit szakszerűen szájjal felhelyezett. Lovaglással folytattuk, markoltam a ciciket nehogy leessen a megvadult musztángról.

felejthetetlen: 13db
(2020-07-20) : ő letérdel én állva maradok és már indul is a franciaóra, kihasználom hogy mindketten szeretjük nézni. Kellemes tempóban esik a farkamnak, tudom nincs mélytorok, eddig minden ahogy álmaimban elképzeltem, nézem a testét, a lábát, a mellét majd tükörből ugyanezt,

(2020-06-21) : Finom, érzéki franciázásba kezdett, bő nyállal, istenien. Emlékezett, nem is kellett kérnem, hogy cseréljük pozíciót, hogy én is élvezkedhessek, illetve kényeztethessem, ezért 69-be váltottunk, s így folytattuk.

(2020-06-21) : A hálóban az ágyra feküdtem, Mayci a lábaim közé térdelt s a szájába vett.Bő nyálas jó franciát kaptam.Először a zacsit kényeztette majd rátért az ezredesre.

nagyon jó: 4db
(2020-09-19) : Ebben a helyzetben Maya "kénytelen" volt az tükörrel háttal, velem szemben helyezkedni, mert hogy ő mindenképp szeretett volna részemre franciásan kedveskedni. Ez jól is sikerült és nekem közben volt szerencsém a tükörben is páratlan látványt élvezni. Annyira jó volt ez a felállás, hogy a gyors vég elül menekülve kértem egy cserét és kerültem a kényeztető helyzetbe.

(2020-04-25) : Formás, remek szabott kebleket "kellett" alaposan szemügyre vennem. Nem esett nehezemre. :) Kis közjáték után lejjebb mentem és lejutottam addig a pontig, hogy viszonozni tudjam a bemelegítő kényeztetést. Úgy tűnt sikerült is valamilyen szinten. Most Mayácska kért cserét. Most vágtam magam hanyatt. A nyakamtól indulva haladt is lefele. A melleit bevetette a simogatáshoz. A péniszem egy időre el is veszett köztük egy időre.

(2020-03-09) : Olyan kényeztetésbe kezdett, ami semmiképp sem hétköznapi. Mohón esett nekem. Hol eltűntetett teljesen, hol a környezetet ingerelte. Mint a mesében hol volt, hol nem volt.

: 2db
(2020-09-06) : Action a megszokothozuz képes eltért mert franci játékkal tötltöttük ki a randinkat. Maya nagyon élvezi amikor azokat csodálatos pillangóit kényeztetem. Maya felbozdulva ő is megszerette volna mutatni a frncia tudását ami csodálatos volt és kétszer is sikert ért el. Én sem tétlenkedtem és indult a nyaligátor aminek meglett az eredménye olyan csodálatos hallgatni a hangját ahogy elélvezz.

(2020-04-02) : Szerintem kettőnk francia nyelv leckéje remekül sikerült. Nagy tehetségek vagyunk:))))) Mi szerintem napokig kényeztetnénk így egymást, én biztos..... Miután belefáradtunk a franciába Dögike hanyatt fektetett és szájjal gumit húzott a farkamra. Mit mondjak ebben is ügyes:)) Majd bele ült majdnem szét robbanó farkamra.Hát látni a csodás punciját ahogy a farkamat magába fogadja az talán életem egyik legszebb szexuális élménye volt:)