A_Dia szexpartner

szexpartner

A_Dia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-15 14:59:38

Babra
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

A_Dia reagálása

Szia Babra!

Köszönöm neked ezt a beszit, különlegesen jól esett olvasni, el is mondom, miért.

Mondtad, hogy amiatt kerestél meg engem ilyen gyorsan, akár a saját, megszokott tempódat is feladva, mert láttad, hogy nemsoká új dolgokba kezdek és nem maradok már túl sokáig. Szuperkedves és udvarias üzenetet írtál nekem és még ahhoz is hihetetlenül személyreszabottan és készségesen álltál hozzá, hogy későn kelő típus vagyok, a szívemig hatolt ez a dolog, komolyan. Lehet, hogy túl romantikus megfogalmazás ez ide, de ez van:)

A kedvencemből is hoztál nekem és ez is külön irtó jól esett, ebben a formában még nem kóstolhattam soha tősgyökeres pesti lány lévén, nagyon szépen köszönöm!

Amit pedig az összképben leírtál és az ajtóban búcsúzásnál is elmondtál, külön köszönöm neked! Kedves visszajárós vendégeim búcsúznak tőlem így, akik már régóta ismernek. Nagyon jól esett, hogy te is így bocsájtottál utamra❤

Ezerszer puszillak!

Hoppá, még valami eszembe jutott. Legeslegelső beszámolód ellenére, amit itt közzétettél, ez egy nagyon informatív és jól megfogalmazott írás, egy betű nem hiányzott ebből, nemhogy több minden. Ne hallgass senkire innen, legyél pontosan olyan, amilyen vagy ezentúl is minden tekintetben, mert tökéletesen rendben vagy és minden lány örülhet, akit majd meglátogatsz a jövőben. 😘

A_Dia beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-16

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Nagyon könnyen ment, az oldalon keresztül üzenetben beszéltük meg a részleteket.
Az utolsó pillanatban a felcsengetéskor volt csak telefon.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
XIV. kerület kiülős gyorsétterem közelében a Lali király út közelében, 80-as villanyos busz vonalának közelében.
Parkolás fizetős, de csendes utca, van könnyen hely is.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
5
Egy nem túl régi, de már nem patika társasház nem sokadik emeletén. A lakás szerény, de otthonos, ízlésesen berendezett.
A vendéglátó személyisége öltözteti a lakást.
Szerintem nem volt más jelen, úgy tűnt, hogy kettesben vagyunk.
A_Dia külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Az arc nagyon kedves, kisugárzása közvetlen, és abszolút barátnős, “szolgáltatói” vonások - hála érte - nyoma sincs jelen.
Igéző, csillogó szemek, amit kedves hang tesz egésszé.
A képek informativak, a valósághoz képest kicsit karcsúbb a képeken, de abszolút nem volt zavaró.
Gyönyörű mell, aminek látványa, és érintése önmagában bizsergető élmény.
A tetoválásai igényesek, és illenek a személyiségéhez, harmonikus kompozíció.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Nagyon kedves egyeztetést követően jutottam hozzá.
Igyekeztem a kedvére tenni apró kedvességgel, a megadott adatok, érdeklődés alapján, remélem sikerült a kedvére valót tennem.
Tapasztalatlan vagyok a témában, és az egyik ok a távozásának híre volt ami miatt megkerestem. Ezen a vonalon indítva egy kellemes beszélgetéssel kezdtünk, ami nagyon sokat segített a kisiskolás térdremegésemen. Intelligens beszélgető partner, nyitott, és előzékeny. Több témát is érintettünk, igazán kellemes lázító felvezetés volt, köszönöm!
A közös kv után irány a fürdő...másokhoz hasonlóan megkaptam a “pocskolj” nyugodtan iránymutatást, és megkezdtem az ismerkedést a több beszámolóban is szereplő fürdőszobai főúrral, a meleg (inkább forró)viz szolgáltató Ferrolival.
A szobában néhány kedves szó, és kezdetét vette a francia óra.
Rendkívüli technikával, és odaadó mozdulatokkal oldotta a feszültségem, ezzel növelve a nyomást azon a bizonyos területen.
Elképesztően izgató melleit nem félt használni, cirógatta az ágyékomat miközben a szájában volt a nemesebbik felem.
Több pozitúra váltásban folytattuk, amit arra próbáltam felhasználni, hogy el ne siessem az élményt.
Bevezettük a kebelszexet a tematikába, érintve a matematika 69-es tételeit is.
Képtelen voltam arra koncentrálni, hogy én is örömet szerezzek neki, annyira elvarázsolt.
Hanyatt feküdt, én fölé térdeltem, és így robogtunk az alagút vége felé, ahol is remegő lábakkal értem ki a fényre.
Lágy érintése, és kedves kacagása koronázta meg a pillanatot.
Segített megtörölgetni, és még egy rövid csevegés is belefért.
Sajnálom, hogy az extra napom nem tette lehetővé a további tematikákat.
Gyors fürdés, és sietve el, de az ajtóban még egy forró ölelést kaptam búcsúzóul.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elképesztően korrekt, és odafigyel a részletekre, az eleve foglalt idő csak egy részét tudtam ott tölteni, és így is vissza akart adni, amit természetesen visszautasítottam.
Az árfekvést nem ismerem, nekem maximálisan megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kedves, közvetlen, szexi, kívánni való teremtés.
Jó beszélgető partner, kívánom neki a legjobbakat a terveihez, és kitartást a döntéséhez. Ha itt maradna, még meglátogatnám, de bízom benne, hogy lép, ha már eldöntötte!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés A_Dia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-17 03:13:24
Na végre valaki aki nem a csevibe írja hogy pedig én még el akartam menni, meg ilyen dumák, hanem teszi a dolgát és a tettek mezejére lép és inkább beszit ír és a Dia történelem részévé válik. Szépen sikerült a búcsúd.

2020-09-16 18:41:01
Határeset a beszi, de amilyen őszinteséggel írtad, és hogy főként Diácskáról írtad, így inkább úgy döntöttem, hogy tetszik. Dia egy fogalom itt közöttünk, nagy szomorúság lesz elveszíteni! Kösz a beszit!

2020-09-16 14:16:41
Jó lesz ez kolléga úr jó lesz ez. Rövidnek egy kicsit rövid, de vannak benne bíztató elemek. Dia megh át a Dia. Szerencsés vagy, hogy még kifogtad. Gratulálok és Diát ezúton is csókolom :))

2020-09-16 11:19:55
Ő DIA! Ha rövid az indoklás, ha nem......................

FunkciókA_Dia legfrissebb beszámolói

istennő: 17db
(2020-07-13) : Én nagyon élvezem ezeket az összebújós perceket,ezek a részek amik megadják egy igazi szeretkezés alapjait.Puszilgatom,szeretgetem arcát,száját.Két kezem melleit,bimbóit simogatják,érzem ahogy keményednek.

(2020-03-05) : Másik keze a golyszikat számolgatja. Biztos téved közben, mert folyamatos a morzsolgatás. Száraznak találhatja, mert bekapva egymás után őket nyáltengerben úsznak. Lompi vitézül állja ezen orvtámadásokat.

(2019-09-24) : Felvezető csókokkal kezdte, közben kecmeckét kézzel ingerelve indult lefelé. Nyelvel és ajakkal nagyon lágyan érintette a főszereplőt, sokáig csigázott, hogy nagyobb legyen az élmény mikor végre a szájába kerülhetek.

felejthetetlen: 32db
(2020-08-18) : Dia végigcsókolta a mellkasomat, majd lassan felvette a pole pozíciót,és mire kettőt pislogtam, már kézbe,illetve szájba vette a fickándozó Kispajtit. Először csak a kupolát tapogatta le kíváncsi nyelvével, majd éreztem ,hogy lassan a rudazatot is fel-le mozgással benedvesíti, közben pedig kis kacsójával a zsacsilakókat is megtornáztatta .

(2020-08-07) : Diával nagyon jó szemben szeretkezni. Tetszik hogy ölel, csókol közben, lábaival átkulcsol a hátam mögött. Sok lehetőséget megjátszottuk amit ebből a helyzetből ki lehet hozni. Lábai kb mindenhol voltak, most az tetszett a legjobban mikor talpit a mellkasomra helyezve ügyködtem, rá-rá nehezedve. Nagyon szexy volt a kis lábfeje a mellkasomon látva.

(2020-03-22) : Meg is kaptam első körben szájjal ami nekem jár. Leginkább csak a tetejével foglalkozott, ezt így is imádom, nagyon finom volt. Esetenként a cicik között csúsztatott végig. Dia kérdésére hogy "Mit csináljunk", "Dugjunk?:)" nem lehetett nemet mondani, meg már nagyon szerettem is volna.

nagyon jó: 47db
(2020-08-30) : Eljött az én időm, és egy pördülés utáni ágyravitellel már farkasszemet is néztem a korábbiakban már megénekelt harmatos szárnyú pillangóval. Pazar látvány minden egyes alkalommal. Pár perc nyalakodás után megjött a tipikus Dia is, annyira édes amikor apró sóhajai közepette a szája elé tartott tenyerének élébe harap. El tudnám nézni nap nap után ezt a látványt!

(2020-08-20) : Kezdetben csak élvezettel néztem ahogyan, Diácska egyre jobban belehergeli magát a szopásba. Komolyan mondom, ez a csaj imád cumizni. Visszagondolva a kis krampusz sokkal több puszit kapott az együttlétünk alatt, mint én. Biztos jobban tetszett a hölgynek. Féltékeny is vagyok rá! Vissza a finishhez. Egy idő után az események, és a látottak arra sarkaltak, hogy elvegyem Diától a jogart,

(2020-07-10) : Ekkor megkértem Diát, üljön rám. Egy gyors gumihúzás után elkezdődött a lovas póz tökéletes kivitelezése részéről. Ezt le kell jegyeznem, gyönyörű érzéssel és látvánnyal ajándékozott meg!

: 31db
(2020-08-19) : Dia nem kapkodta el a dolgot. Fentről lefelé haladva simogatta, csókolgatta a testem miközben én megborzongtam a gyönyörtől. Miután leért, rám merőlegesen elhelyezkedett és lassú nyugodt mozdulatokkal csúszkált szájával a szeren, fejtől a tövéig. Egy idő után kértem, hogy forduljon 69-be. Nagyon jól elvoltam én így, de a cerkám huszárosan bokázva kihúzta magát.

(2019-11-30) : Ezekután leheveredtünk az ágyra, és kaptam egy csodás franciát, amitől ketté állt a fülem! :D Megkértem hogy cseréljünk, és elkezdtem izgatni a csiklóját. Egyre hevesebben vette a levegőt, ekkor tudtam, hogy jó úton járok.

(2019-11-28) : Invitáltam az ágyra nem sok esélyt hagyva a dolgoknak már hanyatt lettem parancsolva és kaptam egy nagyon jó francia leckét szó szerint imádni való volt... nem hagyva magam még a vége előtt én kértem hogy most én jövök.. némi cici puszikák után oda tévedtem ahová akartam is.. nyaltam és közben ujjammal is játszottam vele