Mira40 szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Mira40-

Prémium hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-15 14:53:23

Tatamifun
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mira40 reagálása

Szia drága!
Köszönöm szépen a kedves szavakat, nagyon jól esik és örülök,hogy kellemesen töltötted velem az időt.
Én is nagyon jól éreztem magam veled.
Bármikor várlak vissza szeretettel.
Csók :Mira

Mira40 beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-16

Egyeztetés
Elérhető:
5
MIrát telefonon értem el, egyből felvette, a hangja szimpatikus, a lénye értelmes volt. Kér órával későbbi időpontban egyeztünk meg. Kérte, ha a közeli pályaudvarhoz érek, akkor hívjam újból és akkor kaphatom meg a pontos címet. Így is tettem, minden simán ment.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
10. kerület, Kőbánya alsó vasútállomáshoz közeli panel. GPS odavisz, parkolás ingyenes, 5-10 perces kényelemes sétára busz és villamos is közlekedik.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Hely diszkréció:
5
10 emeletes panel sokadik emeleti garzonja. Tisztaság és rend mindenütt. Mira egyedül fogad. Fürdőszoba minden szükségessel (3-4 tusfürdő, egy szájvíz) felszerelt, törülköző megfelelő méretű, tiszta, nedvszívó, simán a (nem darázs) derekam köré csavarható. A tetthely egy kinyitott heverő, a célnak még épp megfelelő, de - a fokozott igénybevétel miatt ... - tutira cserére fog szorulni pár hónapon belül.
Mira40 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Arc:
5
Mira faros-begyes kora negyvenes, kemény húsú szőke MILF, szilikon cicikkel és bájos mosollyal valamint huncut kék szemekkel és kedves hanggal.

Action
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Fürdőszobából visszatérve Mira egy barack színű mini selyem köntösben és egy kivillanó fekete tangában valamint hatalmas, csábos mosollyal és igéző tekintettel fogadott (éreztem, aznap sem keltem fel hiába :) Ahogy közelebb lépett hozzám ledobta magáról a köntöst és hozzám simult én pedig simogattam-csókoltam nyakát-arcát, meseszép melleit. A csók a simogatásból magától értetődően jött. Vendéglátóm csókja rendes, nyelves barátnős csók, lágy, selymes, pornós hevességnek nyoma sincs benne.
Ezután Míra az ágy szélére ült, én elé álltam és kezdetét vette az orális kényeztetésem. Partnerem a kezeit is használja, tövig sem tünteti el a cerkát, de ahogy felnéz, időnként rád mosolyog az roppant vágyfokozó...
Mivel illik viszonozni a kedvességet, (elvégre úri ember vok vagy mi a lóf@x ...), ezért ezután én kezdtem el kényeztetni Mirát, aki finoman szólva nem egy "Hard Case" Egy percen belül jól érezhetően kidudorodott csiklója, majd kisvártatva, fejemet két combja közé szorítva remegve elrepült.
Kérésemre - pici pihenő után - megismételhettem partnerem kényeztetését, aki megint igen hamar elélvezett.
Gumihúzást követően doggyban szorgoskodtam hátulról, Partnerem halk nyögései, elsuttogott biztató szavai és lucskos kelyhe repítettek a csúcs felé; de én még nem szerettem volna elérkezni oda, ezért kértem, forduljunk misszibe. Ebben a pózban pár perc alatt leszállt agyamra a köd és elég vad vágtába kezdtem; partnerem is hamar átvette a ritmust és elég durva dugásba torkolltunk, amit partnerem hirtelen leállított, mondván, neki kis pihenőre van szüksége, mert ismételten elélvezett. Ennek az állításnak a valóságáról nem tudok mit mondani, mert egyszerűen nem voltam már magamnál az adott pillanatban (szerencsémre). A Kis pihenőt arra használtam, hogy lovacskázásba forduljunk át, ahol partnerem méretes kebleinek hullámzása és csábos tekintete következtében kisvártatva nyögve-üvöltve táraztam tele a gumit.
Mivel a rendelkezésemre álló fél órát nettó (fürdés nélkül számítva) is igénybe vettem már, ezért gyors tusolás, öltözködés után, adott-kapott búcsú puszit követően vigyorogva, remegő inakkal leléptem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mira díjszabása szög egyszerű, extra nincs, fél órás és egy órás programra lehet nála benevezni a pesti átlag leszurkolása fejében. Számomra nem vitás, hogy bőven megérte.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 25, két órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nincs durvulás, nincs mély torok, nincs pornós feeling; van kedvesség, asszonyos-barátnős erotikus kisugárzás. Aki szereti a kemény húsú faros-begyes kacér szomszéd asszony típust (ki az a hülye, aki nem) az Mirában - hozzám hasonlóan - igazi gyöngyszemre lelhet.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mira40 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-19 10:39:32
Remek írásodnak hála, a kihívó, szomszédasszonyos Mira, máris a kedvenceim közé került!!!

2020-09-19 10:35:03
Remek írásodnak hála, a kihívó, szomszéd asszonyos Mira máris a kedvenceim közé került!!!

2020-09-16 13:37:47
Kellemes novella,szuper tartalom ilyenek kellene k ide

Outcast
Könyvet írhatna
2020-09-16 13:10:44
Eddig valahogy késett ez a kerület a fókuszomból, de mostantól remek írásodnak és a gyönyörű Mirának köszönhetően erre is figyelemmel leszek :)

2020-09-16 09:56:30
Jó kis beszámoló! Hasonló élményeket éltem át én is!

FunkciókMira40 legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-09-22) : Lecsúszik nemi szervemhez simogatja csókolja játszik vele. Imádom ahogy franciázik. Változatosan és élvezettel csinálja. Nem hagyom sokáig én akarom kényeztetni és pillanatok alatt illatos kertjénél vagyok. Nyelvemmel kis és nagy ajkait érintem és nyalom lassan gyorsan valahol a lágy és közepesen erős tartományban. Néha nyelvemet bedugom hüvelyébe érzem, hogy ez jó neki.

(2020-09-16) : Következett a helycserés támadás most én feküdtem a hátamra és kezelésbe vette barátomat. Miközben én ikrei társaságát kerestem kezeim hatására keményedtek bimbók is. Kértem a kölcsönösséget, hogy ne unatkozzon a nyelvem se. Nem kellett kétszer mondanom már felettem is volt előttem pedig a popsi és a punci.

(2019-10-11) : Egy kicsit korábban érkeztem rácsörögtem és mehettem is nem kellett várnom 1 percet se. A lakásba érve puszikkal fogadott majd átadtam neki szánt csekély ajándékomat. Megkínált üdít

felejthetetlen: 1db
(2019-10-15) : Megérkezésem után pusziváltással üdvözöltük egymást, majd cipőlevétel után 1 lépéssel beljebb az akciószobába vezetett az út. Amíg én vetkőztem a fürdőhöz, addig Ő elkészíte...

: 2db
(2020-09-19) : Érkezésről puszi-puszi, aztán elmentem zuhanyozni, zuhanyzás után , fekete színű fehérneműben fogadott, ahogy kértem, aztán szépen átadtuk egymás kényeztetèsèt , és egyben jó vele beszélgetni is. Minden tèmàról lehet vele beszélni, aztán jött a csók lágy és kellemes volt. Aztán kértem hogy lovagoljon meg és így is lett végem, egy kis pihi után újra kezelésbe vette amit kellett, nagyon ügyesen csinálja.

(2019-12-26) : Kb egyszerre értünk a helyszínre. Bevezetett üdítővel kínált. Én közben rendeztem a dolgokat majd lezuhanyoztam. Ezután ő is elment, majd mikor visszaért csókokkal üdvözöltük egymás...