Hanna szexpartner

szexpartner

Hanna-

VIP SZTÁR hirdető
93/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-14 23:56:53

Dirks
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Hanna beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-15

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Hannával az ismeretségünk nem most kezdődött...ki is tárgyaltuk, hogy lazán kezelem ezeket a találkozókat, ennek oka, hogy ritkán tudok nagyon előre tervezni. Ma este szerencsém volt. De természetesen könnyen lehet a Hölggyel egyezkedni, mindenben partner, hamar közös nevezőre jutottunk :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kb ott ahol jelölik a térképen. Akár itt be is fejezhetném ezt a részt. Tömegközlekedéssel egy pár perc séta, autóval általában van a közelben parkolóhely. Könnyen megközelíthető, diszkrét lakáshoz ér az, aki idáig eljut.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Új építésű tipp topp lakás. Nagy nappali, szoba külön, nagy ággyal és hangulatvilágítással. A fürdőszoba tiszta, a mosakodást tényleg érdemes komolyan venni! Ehhez minden rendelkezésre állt. Még válogathattam is abból, amiből fontos, hogy válogatni lehessen...igen, tusfürdőre gondoltam. :)
Hanna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Gyönyörű! :) Nagyon tetszik! Ha nem lenne pont az esetem alapból, akkor mostantól lenne az! Vékony magas, arányos, gyönyörű szép arcú leányzó! Egy alig hálóingben fogadott, szexin, ami a foglalkozás megkezdése előtt le is került. Visszatérve a külsőn túl, nagyon bírom a stílusát :) jókat szoktunk röhögni, de komoly témákról is tudunk beszélgetni. Egyszómintszáz...bírom :)

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Alapos fürdés után a foglalkozásra a szobában került sor, az ágyon. Összebújtunk és dumáltunk. Már amikor épp nem szakadtunk a röhögéstől. Ráhangolódásnak tökéletes volt. Igazából maga az action rész is szinte "véletlen" kezdődött, amikor is félig felette, fenekét simogatva azt vettem észre, hogy puszilgatom a nyakát és a melleit. Majd egyre inkább csak a melleit. Majd inkább már csak a bimbókat. És itt elvesztem...mellei rózsái egy idő után szépen keményedtek, én pedig egyre inkább éreztem a vágyat. Tökéletes ráhangolódásunkat én szakítottam félbe, megkérve, hogy üljön rá az ekkor már merev farkamra. Kicsit nagy ugrás volt a pettingtől, ezen nevettünk is. Gumi fel, jó adag síkosító majd...észbe kapott Hanna, hogy francia még nem volt! És tényleg! Így gumi le, folyt köv franciával. Nagyon jó volt. Kifejezetten kellemes. Felsőfokú nyelvvizsga franciából pipa (értitek, pipa...na mindegy). De éreztem hamarosan, hogy így gyorsan elmegyek, így még időben jeleztem, hogy új védőfelszerelés kellene, hogy a foglalkozásunk célja beteljesedjen (legalábbis részemről). Így hát így is lett. Még egy kis síkosító, mivel egy picit nagy vagyok már neki, de egészen gyorsan megtaláltuk az összhangot. Először ő lovagolt meg engem, puszilgattam közben ahol értem, nagyon ügyes ebben is. Így hamar újra orgazmus közeli állapotba kerültem, viszont a koraim magömlés elkerülése végett pózt váltottunk és misszibe fordultunk. Tökéletesen működött minden ahogy kell. Bomba csaj alattam, rammstein szöveget idézve meins ist deins und das in dir (vagyis az enyém a tiéd és az benned van) állapot hibátlanul megvolt, ritmusváltásokkal, kitartóan míg el nem élveztem. Nagyot. Amikor érzi az ember, hogy aztán meg kellene mozdulni, de nem tud.
Szóval egy jó szexeltünk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ki van írva. Ennél többet ehhez a részhez sem kellene írni. Nincsenek zsákbamacskák, kisbetűs pluszköltségek, kamatos kamat stb. Végén rendeztük

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Vannak határok, hogy mit vállal. Szabályok. Azon belül maradva, az együttlétünk számomra maximálosan kielégítő volt. Szeretek Hannával időt tölteni, mert soha nem érzem nála elpazarolt, felesleges időnek. Köszönet ezért, és konkrétan a ma estéért is! :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Hanna szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Hanna nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.