Cindy szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Cindy-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-14 16:00:48

Ayrton S
V.I.P.
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Cindy beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-15

Egyeztetés
Elérhető:
3
Cindyre nemrégiben az egyik barátom hívta fel a figyelmem. Fere áradozásai után többször próbáltam telón elérni, de mindig sikertelenül jártam. Végül sms-t írtam, hogy csörgessen meg ha ráér, majd 2 percen belül ez meg is történt. Ezután már sikeresen megbeszéltük a randinkat.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Vidékről pár órás út volt nekem a Marina Part. A Gps odavitt és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető a helyszín. Pár száz méterre parkoltam a megadott címtől, hétvége lévén ingyenesen. Gondolom hétköznap fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Véleményem szerint luxus környék, szívesen laknék itt. A lakásra pont ugyanez jellemző. Szép és modern berendezési tárgyakkal van felszerelve. A fürdőben sarokkád, jó pár tusfürdővel. Hálóban L alakú ágy, ami nagyon kényelmes. A falon hatalmas tévé, amelyből halk zene szólt.
Cindy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Bár az adatlapján olvasható, hogy 19 éves, de csak az ajtóban megpillantva szembesültem vele, mennyire fiatal hozzám képest!:) Nagyon szép lány, gyönyörű arca, barna hosszú haja, tökéletes teste igazi esztétikai élmény nyújtott már az első pillanattól kezdve. Fekete selyem köntösben, alatta bézs színű melltartó-bugyi együttesben fogadott. A teste hibátlan. Szép feszes, pont kézbe illő mellei vannak. Popsija pici és kerek, imádtam simogatni. Puncija teljesen borotvált, igazi kis tinipunci.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
4
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A megbeszélt időben hívtam és minden infót megkaptam hogyan jutok el a lakásba. A lakás elé érve pár másodpercet várnom kellett, utána nyílt is az ajtó. Belépve bemutatkoztunk egymásnak, majd a cipőt levetve a hálóba is invitált. Picit beszélgettünk és már a fürdő felé vettem az irányt.

Visszatérve a fürdésből nagyon finom érzéki csókokat váltottunk. Simogattam őt mindenhol, majd az ágyra parancsolt. Itt igazi mélytorkos, bőnyálas, végig szembenézős kényeztetést kaptam, amit a legjobbak közé sorolnék. Tényleg mélytorkos, mert sokszor végig lent tartotta és még öklendezett is közben. Talán még zavarban is voltam, ahogy ez a fiatal lány rám néz, és élvezettel bólogat rajtam. Ezután felültem és igazán nyálas csókot váltottunk, s bugyiját lehúzva engedélyt kértem had bújjak a lábai közé.

Imádtam nyalni igazi kis tini punciját, útbaigazítást is kaptam hogyan szereti. Végig figyelte ténykedésemet amíg kitartóan nyaltam. Jó volt hangját hallani, de orgazmusa biztosan nem volt. Ismét a szájába kerültem, kiélveztem minden pillanatát, majd gumit húzva kértem, hogy lovagoljon meg.

Sajnos eléggé szorított, kicsi volt nekem a gumi, igy vissza is puhultam. Sokáig próbálkoztunk, de esélytelen volt hadrendbe állítani a rudit. Cindy nem adta fel és szopni kezdett. Kezeit is profin használva nagyjából sikerült keményre varázsolnia, majd hátulról folytattuk volna......

Ezután ismét csókok az ágyról leszállva. Simogattam gyönyörű melleit, csókot is nyomva rájuk, utána a punciját is dörzsöltem finoman. Az ágyon folytattuk tovább. Cindy fölém helyezkedett, s csókoltuk egymást. Finoman csókolta testemet, egyre lejjebb haladva. Puncijával farkamat nagyon érzékien masszírozta, majd rajtam csúszkálva. Pár perc múlva
69-ben folytattuk, és élvezettel szabadultam rá ismét puncijára. Közben a gumi még mindig rajtam volt. Gondoltam, hogy talán a szex végül összejön. Csiklója szép piros lett, vérrel megtelt. Hangján is hallottam, hogy élvezi ténykedésem, de sajnos az időnk végére értünk, így csalódottan és szégyenkezve köszöntem meg a randinkat. Nagyon sajnáltam, hogy ilyen szép és fiatal lánynál nem jutottunk el az aktusig. Végig biztatott és vigasztalt, de a hiba bennem volt. Zuhany együtt, majd öltözködés, és búcsú a mielőbbi randiig, mert tuti hogy lesz.:)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Az ajándék mértéke a pesti átlagnál több. Még az elején elkérte, amit a csoki kíséretében az asztalon helyeztem el. Extrái közül semmit nem vettem igénybe. Picivel tovább is maradtam, nem sürgetett sehová.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Nagy reményekkel indultam el hozzá. Rég voltam ilyen szemtelenül fiatal, gyönyörű leányzóval. Talán túl is pörögtem és izgultam a dolgot, amit nem kellett volna. Mindent megtett értem, hogy jól érezzem magam nála. Újra mennem kell hozzá, hogy az igazi Sennát érezhesse, én pedig újra átélhessem azt a nem mindennapi franciáját!:)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Cindy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

sadler
Ismerkedik az oldallal
2020-09-24 18:34:05
Jó volt olvasni, informatív, meghozta a kedvem ...(nem tudom mit kéne irni még)

2020-09-16 08:25:08
Elhiszem, hogy jó a csaj, de kár, hogy nem élvezted ki jobban. Viszont ennek a feléért is találni jó csajt.

2020-09-15 22:53:20
Tisztelet, hogy megírtad a beszámolót ilyen őszintén. Kiderült belőle, hogy Cindy mindent megtesz a partneréért, és mint korábban is beszámoltak róla, a csodás franciáját feltétlen ki kell próbálni.

2020-09-15 18:53:22
El voltál ragadtatva teljesen átjött. Ami veled történt mindenkivel előfordul, csak nem írják le.

MrKnox
Törzsvendég
2020-09-15 14:07:36
Ne bánkódj, kolléga, az ilyen a legjobbakkal is megesik... Volt már rá példa, hogy a lányoknál levő, szűkebbre szabott kis piros Masculan ill. nóném gummer belőlem is kipréselte a lelkesedést, úgyhogy azóta tartok magamnál mindig egy-két, a méretemhez tutira passzoló Durexet ;)

FunkciókCindy legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-09-08) : Óvatosan simogattam, nyomogattam, finoman bele-bele túrtam mélyebben, erősebben is és Cindy is élvezte ezt érezhetően és hallhatóan, de el nem élvezett és bár semmit nem szeretek jobban, de önfegyelmet gyakorolva nem nyaltam tovább egy esetleges élvezéséig... Hanem önző módon kértem, hogy szopjon újra,

felejthetetlen: 2db
(2020-08-29) : Csak akkor kellett nélkülöznöm csábító tekintetét, amikor torokra vett. Igaz pár centi kimaradt a jóból, de ritkán érezhetem, hogy egy gyönyörű fiatal lány torkát a makkommal érinthetem. Cindy a nyálával sem fukarkodott. A bőnyálas francia más értelmet kapott. Gazdagon köpte a nyálát meredező péniszemre, és több nyálhíd volt ajkai és a hímvesszőm között, mint átkelőből a közeli folyón.

(2020-08-25) : Fejem alatt egy párnaval figyelhettem remek francia tudását. Ő sem maradt adósom, bónyállal, szinte semmi kézimrásegítéssel sokszor tövig benyelve, néha csak a makkomat szopizva repitett a csucs felé. Ami be is teljesedett volna, ha nem extra a szájba elvezes. Ezert inkabb gumit kértem, amit nagyon ügyesen fel is húzott és egyből bele is ült lovagló pózban.

: 1db
(2020-09-07) : Majd aztán én kerültem a hátamra amikor ő addig lovagolt amíg a lábai el nem fáradtak én meg végig a melleit fogtam illetve csókoltam őket vagy a száját. A továbbiakban egy kicsit hátulról de elég szenvedélyesen csináltuk viszont itt meg nem akartam kitárazni és ezért magamra fektettem teljesen nekem háttal