2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Cindy szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Cindy-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-14 16:00:48

Ayrton S
V.I.P.
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Cindy beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-15

Egyeztetés
Elérhető:
3
Cindyre nemrégiben az egyik barátom hívta fel a figyelmem. Fere áradozásai után többször próbáltam telón elérni, de mindig sikertelenül jártam. Végül sms-t írtam, hogy csörgessen meg ha ráér, majd 2 percen belül ez meg is történt. Ezután már sikeresen megbeszéltük a randinkat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Vidékről pár órás út volt nekem a Marina Part. A Gps odavitt és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető a helyszín. Pár száz méterre parkoltam a megadott címtől, hétvége lévén ingyenesen. Gondolom hétköznap fizetős.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Véleményem szerint luxus környék, szívesen laknék itt. A lakásra pont ugyanez jellemző. Szép és modern berendezési tárgyakkal van felszerelve. A fürdőben sarokkád, jó pár tusfürdővel. Hálóban L alakú ágy, ami nagyon kényelmes. A falon hatalmas tévé, amelyből halk zene szólt.
Cindy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Bár az adatlapján olvasható, hogy 19 éves, de csak az ajtóban megpillantva szembesültem vele, mennyire fiatal hozzám képest!:) Nagyon szép lány, gyönyörű arca, barna hosszú haja, tökéletes teste igazi esztétikai élmény nyújtott már az első pillanattól kezdve. Fekete selyem köntösben, alatta bézs színű melltartó-bugyi együttesben fogadott. A teste hibátlan. Szép feszes, pont kézbe illő mellei vannak. Popsija pici és kerek, imádtam simogatni. Puncija teljesen borotvált, igazi kis tinipunci.

Action
Mélytorkos francia:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
4
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
A megbeszélt időben hívtam és minden infót megkaptam hogyan jutok el a lakásba. A lakás elé érve pár másodpercet várnom kellett, utána nyílt is az ajtó. Belépve bemutatkoztunk egymásnak, majd a cipőt levetve a hálóba is invitált. Picit beszélgettünk és már a fürdő felé vettem az irányt.

Visszatérve a fürdésből nagyon finom érzéki csókokat váltottunk. Simogattam őt mindenhol, majd az ágyra parancsolt. Itt igazi mélytorkos, bőnyálas, végig szembenézős kényeztetést kaptam, amit a legjobbak közé sorolnék. Tényleg mélytorkos, mert sokszor végig lent tartotta és még öklendezett is közben. Talán még zavarban is voltam, ahogy ez a fiatal lány rám néz, és élvezettel bólogat rajtam. Ezután felültem és igazán nyálas csókot váltottunk, s bugyiját lehúzva engedélyt kértem had bújjak a lábai közé.

Imádtam nyalni igazi kis tini punciját, útbaigazítást is kaptam hogyan szereti. Végig figyelte ténykedésemet amíg kitartóan nyaltam. Jó volt hangját hallani, de orgazmusa biztosan nem volt. Ismét a szájába kerültem, kiélveztem minden pillanatát, majd gumit húzva kértem, hogy lovagoljon meg.

Sajnos eléggé szorított, kicsi volt nekem a gumi, igy vissza is puhultam. Sokáig próbálkoztunk, de esélytelen volt hadrendbe állítani a rudit. Cindy nem adta fel és szopni kezdett. Kezeit is profin használva nagyjából sikerült keményre varázsolnia, majd hátulról folytattuk volna......

Ezután ismét csókok az ágyról leszállva. Simogattam gyönyörű melleit, csókot is nyomva rájuk, utána a punciját is dörzsöltem finoman. Az ágyon folytattuk tovább. Cindy fölém helyezkedett, s csókoltuk egymást. Finoman csókolta testemet, egyre lejjebb haladva. Puncijával farkamat nagyon érzékien masszírozta, majd rajtam csúszkálva. Pár perc múlva
69-ben folytattuk, és élvezettel szabadultam rá ismét puncijára. Közben a gumi még mindig rajtam volt. Gondoltam, hogy talán a szex végül összejön. Csiklója szép piros lett, vérrel megtelt. Hangján is hallottam, hogy élvezi ténykedésem, de sajnos az időnk végére értünk, így csalódottan és szégyenkezve köszöntem meg a randinkat. Nagyon sajnáltam, hogy ilyen szép és fiatal lánynál nem jutottunk el az aktusig. Végig biztatott és vigasztalt, de a hiba bennem volt. Zuhany együtt, majd öltözködés, és búcsú a mielőbbi randiig, mert tuti hogy lesz.:)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Az ajándék mértéke a pesti átlagnál több. Még az elején elkérte, amit a csoki kíséretében az asztalon helyeztem el. Extrái közül semmit nem vettem igénybe. Picivel tovább is maradtam, nem sürgetett sehová.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Nagy reményekkel indultam el hozzá. Rég voltam ilyen szemtelenül fiatal, gyönyörű leányzóval. Talán túl is pörögtem és izgultam a dolgot, amit nem kellett volna. Mindent megtett értem, hogy jól érezzem magam nála. Újra mennem kell hozzá, hogy az igazi Sennát érezhesse, én pedig újra átélhessem azt a nem mindennapi franciáját!:)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Cindy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-16 07:26:32
Jól megírt beszamoló, minden fontos kiderül belőle. A gumival szerintem gond lehet, mert már a második besziben olvasom, hogy szűk. Lehet, hogy gumit kellene váltania?

2020-09-28 21:32:46
Összintén megírt beszámoló! Az ember ilye nszeretőt kíván magának, és kiélvezni, amennyit csak lehet. Szerintem is nagyon szép lány/csaj, már egy hónapja nézegetem az adatlapját, beszámolóit. Én sem tegnap jöttem le a falvédöről, de rá valahogy fel kell készülni, egyszer a közeljövőben mindenképp megfogom látogatni. :)

sadler
Ismerkedik az oldallal
2020-09-24 18:34:05
Jó volt olvasni, informatív, meghozta a kedvem ...(nem tudom mit kéne irni még)

2020-09-16 08:25:08
Elhiszem, hogy jó a csaj, de kár, hogy nem élvezted ki jobban. Viszont ennek a feléért is találni jó csajt.

2020-09-15 22:53:20
Tisztelet, hogy megírtad a beszámolót ilyen őszintén. Kiderült belőle, hogy Cindy mindent megtesz a partneréért, és mint korábban is beszámoltak róla, a csodás franciáját feltétlen ki kell próbálni.

FunkciókCindy legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-10-26) : Rám is ült azonnal, fordított hatvankilencben, így az egész testében gyönyörködhettem, miközben a nyelvem hegyén ficánkolva elélvezett. Nagyon, de nagyon fincsi puncit sikerült szét nyalni, először finom hangolnom kellett, de mégtaláltam a gyönyörök kapuját, a csiklóját. Hosszan nyalogattam, majd ő következett, egy fantasztikus natúr franciával. Köpködve, teljesen benyelve, a makkot, és a zacsit is

(2020-10-10) : Nyálas, mélytorkos francia folyamatos szemkontaktussal. Látszott a szemein, hogy élvezi ahogy kínoz :) De ideje volt viszonoznom vendégszeretetét. Lassan, ajkaitól indulva finoman vándoroltam le egészen a csípőjéig, majd vissza fel, miközben a meseszép ciciket is kényeztettem. Ezen a pályán mozogtam egy darabig, csak néha-néha köszöntem be a combok tövéhez, orrommal kicsit elhúzva a bugyi csipkéit.

(2020-09-08) : Óvatosan simogattam, nyomogattam, finoman bele-bele túrtam mélyebben, erősebben is és Cindy is élvezte ezt érezhetően és hallhatóan, de el nem élvezett és bár semmit nem szeretek jobban, de önfegyelmet gyakorolva nem nyaltam tovább egy esetleges élvezéséig... Hanem önző módon kértem, hogy szopjon újra,

felejthetetlen: 3db
(2020-09-28) : Kicsi ápolt keze, hosszú vékony ujjai búrámat, vállamat simogatják majd egyszercsak elém térdel és meredező bré tövét marokra fogva kezdi nyalogatni, csókolgatni. Nyálat csorgat rá és csúsztatja egyre mélyebbre, közben szeme engem fürkész. Hátra dőlve figyelem igyekezetét, de bár nem viselek petrence rudat, eltüntetni nem sikerül. Megnyugtatom, hogy miattam nem kell kényelmetlenséget okozni magának.

(2020-08-29) : Csak akkor kellett nélkülöznöm csábító tekintetét, amikor torokra vett. Igaz pár centi kimaradt a jóból, de ritkán érezhetem, hogy egy gyönyörű fiatal lány torkát a makkommal érinthetem. Cindy a nyálával sem fukarkodott. A bőnyálas francia más értelmet kapott. Gazdagon köpte a nyálát meredező péniszemre, és több nyálhíd volt ajkai és a hímvesszőm között, mint átkelőből a közeli folyón.

(2020-08-25) : Fejem alatt egy párnaval figyelhettem remek francia tudását. Ő sem maradt adósom, bónyállal, szinte semmi kézimrásegítéssel sokszor tövig benyelve, néha csak a makkomat szopizva repitett a csucs felé. Ami be is teljesedett volna, ha nem extra a szájba elvezes. Ezert inkabb gumit kértem, amit nagyon ügyesen fel is húzott és egyből bele is ült lovagló pózban.

nagyon jó: 2db
(2020-10-20) : Végül csak beterelt az ágyba, miközben ledobta a köntösét. Itt nálam már nagy volt a baj, mert rögtön kisülési állapotba kerültem. Mikor bekapott, hát az volt a mennyek országa. Olyan szépen tud közben a gazfickó szemébe nézni, hogy az csuda! Szerencsémre a szembenézést nem nagyon erőltette, inkább a feladatra koncentrált, én meg a cicik kiszabadításán ügyködtem, teljes sikertelenséggel.

(2020-10-17) : Aztán elkezdtem őt kényeztetni,mert ez is isteni érzés volt.Aztán csere és én kaptam egy nagyon jó franciát ,nyálas,mély torkos elemekkel.Lehetett finoman tolni a fejét is ,közben végig figyelte a reakcióimat. Állandóan azt éreztem fontos vagyok,mint vendég. Ezután lovacskáztunk lendületesen. Markolásztam a cickókat és a kerek kis popsiját is felváltva. Majd váltás kutyusra,amit érdekes változatban oldott meg.

: 3db
(2020-10-11) : Csókok közepette felfedeztük egymás testét kezeinkkel, olykor Ő, olykor én kezdtünk el puszikkal eltévedni a másik nyakán, majd leheveredtünk a kanapéra, és Ő rögtön rámvetette magát. Elindult felsőtestemet csókolgatva lefele, majd szájával egy bőnyálas, olykor köpködős, mélytorkos natúr franciában részesített. Fenomenális volt.

(2020-10-10) : A hátamra helyezkedtem és egy valóban profi, kimagaslóan kellemes, mélytorkos franciában volt részem. A szemeivel végig figyelte minden rezdülésem és reakcióm. Viszonozni szerettem volna így helycserét kértem. Ici-picit fülledt volt a lágyék de nem zavart túlságosan (erre legközelebb kérlek jobban figyelj Cindy, erősen visszavesz az összképből). Gumit ragadtam és missziben kezdtünk,

(2020-09-07) : Majd aztán én kerültem a hátamra amikor ő addig lovagolt amíg a lábai el nem fáradtak én meg végig a melleit fogtam illetve csókoltam őket vagy a száját. A továbbiakban egy kicsit hátulról de elég szenvedélyesen csináltuk viszont itt meg nem akartam kitárazni és ezért magamra fektettem teljesen nekem háttal