5
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-22
Jázmin szexpartner

szexpartner

Jázmin-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-14 14:50:08

carlo40
Ismerkedik az oldallal
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jázmin beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-15

Egyeztetés
Elérhető:
5
Simán ment, telefonon egyeztettünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím megadását követően a gps tökéletesen elnavigált,parkolóhelyet könnyen találtam, a BKV-ról nem tudok nyilatkozni, de forgalmas csomópont van a közelben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakás teljesen megfelelő,rendben tartva, tiszta!
Jázmin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Jázmin csodálatos NŐ, bomba testtel, tökéletes alakkal, egy fehér kombóban fogadott, magassarkú cipőben,még most is keresem az állam, ami a megérkezésnél leesett! Nagyon jó az összkép! 5*

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Pornós feeling:
5
Ismerkedésnek egy kellemes mélytorkos franciat terveztem egy kis kènyszerrel fűszerezve, amely azt hiszem életem egyik legszebb “ilyen” élménye volt. A fürdőből visszatérve az ágyon várt vendéglátóm, aki nem várt túl sokat és azonnal nekemesett..Nem volt ellenemre a dolog, Jázmin teljesen mélyreengedve komoly hanghatásokkal igyekezett a csúcs felé terelni! Mondanom sem kell,a lehető legjobb irányt választotta, kilátással a csodaszép,kerek popsira! Ember legyen a talpán, aki ezt sokáig bírja!! Pláne állva, néha az ágy szélére fellépve,remegő lábakkal! Így teljesedett be kettőnk mai ismerkedése a gyönyörű cicikre.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Jázmin nagyon korrekt Hölgy, ahogy a telefonban megbeszéltük, minden úgy történt. Ráadásul mindezt utólag, mert szólt, hogy ráér.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mint említettem minden tökéletes volt, biztosan visszamegyek még Jázminhoz.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-15 12:53:33
Ez az ikonikus popsi,es az erről szóló regény nekem nagyon tetszik

2020-09-15 11:28:28
Szerintem ha létezik lány akiről sokat lehetne írni akkor az ő! A franciája egy diplomamunja is lehetne, te letudtad pár sorral, ezért adtam lehetne jobbat.

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2020-05-24) : Szeretem amikor pihenés gyanánt simogatva hozzám ér, jó és üdítő vele beszélgetni, és nagyon jó és feledhetetlen vele szeretkezni. Lehet, hogy most sokan fanyalognak, hogy nincs - csattogás, pörgetés, meg miegymás  -  itt jelentem nem volt más, csak két ember hálószoba titka! Igen, lehet önző vagyok, de ezek az órák a Jázminé és az enyém.

(2019-06-13) : Az ágyra térdelt és elkezdett full pornósan szopni. Ez nem francia, nem orális szex hanem szopás. Amit Ő művel azt eddig 1 lány tudta hozni senki más. Köpködés nagyon minimális kézhasználat és néha néha egy egy szó is elhegyja a száját,

(2018-10-12) : Vigyázni kell Jázmin szopásával, mert rögtön az elejétől olyan tempót, mélységet, szívóerőt és pornóskodást diktál, hogy gyengébb idegzetűek pillanatok alatt el tudnak durranni.

felejthetetlen: 41db
(2020-07-02) : előre kértem, hogy az elején még inkább finoman csinálja. Jázminnál a “finom francia” is olyan, mint másnál a legkeményebb szopás. Kértem, hogy a zacsit is nyalogassa és azonnal sietett teljesíteni a kívánságomat.

(2020-05-26) : Zuhanyzás után az ágyon várt négykézláb kutyusként. Egyből a lényegre térve, A velem egyidőst vette kezelésbe szájjal.Nem kímélte magát, minden módon kényeztette. Őrjítő a technikája, pornós a legjobb jelző rá. Volt gyenge kezezés is, köpködős cumizás,

(2020-05-26) : A törülköző is lekerült rólam, és egy olyan kényeztetés vette kezdetét, amitől lábaim remegni kezdtek, majd egy kis idő után a levegő kapkodásom is irányíthatatlanná vált számomra. Gondoltam ennek fele sem tréfa,

nagyon jó: 63db
(2019-01-02) : Jázmin pedig hamar elkapta a farkamat, először csak a makkomat kapta be, párszor megforgatta körülötte a nyelvét majd egyszer csak hopp, megindult a szája és meg sem állt a farkam tövéig.

(2018-08-05) : Az ágyon fekve annak szélére fordult, féloldalt, és se szó se beszéd kapásból torkára engedte kardom, hogy csak jópár másodperc múlva tűnjön elő ismét, nyáltól csillogva.

(2018-07-17) : A makkomat szájában satuba szorította, majd azt elengedve tövig engedett orrával a hasfalamat koppantva. Lenntartott egy darabig, pár centit kifelé csúsztam és nyelvével a makkomat ingerelte,

: 158db
(2020-09-14) : Egyszeri francia történet volt hosszan elnyújtva. Bár kényszert nem kértem, azért a szopás az bőven a keményebb fajtából volt, enyhe kényszer elemekkel. Néha kis öklendezésel, bár kérdeztem, hogy meddig mehet a "durvulás" egyszer szólt is, hogy talán túl toltam. Abszolút pornós feeling egy olyan bestiával, aki mintha csak egy pornófilmből lépett volna elő. Annyira jó és extra volt a francia, hogy nem is nyergeltünk át másik témára, talán majd legközelebbi látogatáskor.

(2020-08-07) : Csókolóztunk, csókoltam arcát, nyakát, cickókat, a barnított testét, ahova csak eljutottam. Jázmin ágyéka különösen ápolt, ezért is élvezettel nyaltam a puncit.

(2020-02-24) : Franciával kezdett én pedig moziztam. Jól csinálta gyorsan kemény lettem. Az ágy mellett álltam ő pedig az ágyon térdelve szorgoskodott rajtam, és pár perccel később végem is lett.