48
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
Berni erotikus masszázs

erotikus masszázs

Berni-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-13 13:03:53

Drakon
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Berni reagálása

Kedves Molnárom! Szeretem, amilyennek látsz és szeretem, ahogy beszélsz rólam.
Köszönöm Szépen:)

Berni beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-21

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
VTR egyeztetéssel beszéltük le a találkát. A rugalmasság nem volt probléma az előző találkozás alkalmával sem, de a VTR lehetősége egy praktikus lehetőség ezen az oldalon.
Diszkréció alap szempont részemről, így arckitakart lányt szerettem volna, aki saját magával szemben is diszkrét és fontos számára az inkognitó, csak így érezhetem bizosítva az én inkognitómat.
Persze annak az információnak a biztos tudatával, hogy a hölgy szép. Köszönet az előző beszámolókért.
Pénteki ebéd előtti programnak tervezem ezeket a látogatásokat a közeljövőben.
Megközelítés
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás sikeressége kérdéses ezen a környéken, így távolabb tettem le az autót és sétáltam egy villamosmegállót.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás földszinten helyezkedik el, balra fent egy függőkert fákkal. Köztük egy gesztenyefa, amiről pont a lakás elé hullik a gesztenye így óvatosnak kell lenni, nehogy kupán találjon egy
vagy véletlen rá ne lépj egyre..Diszkrét udvar sehol egy lélek. Az előszobába lépve cipő le, van fogas és kis puff általános előszobaberendezés.
Fürdő tökéletes számomra, bár én úgy nézem, mint mondjuk az edzőteremben legyen tiszta nagyjábó ennyi..Ha pezsgőfürdőzni szeretne valaki vagy wellneselni akkor csalódni fog.
Tusfürdő mennyiség pont elég, a letisztult környezetet szeretem, ez pont olyan.
Berni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Berni a képeknek megfelelően néz ki. Meglepetésemre egy fehér sortban és egy kis topban volt, haját felfogta magas copfba. A sortban most láttam, milyen szép barna a lába, ami kifejezetten izmos, formás combok hihetetlen formás, kerek fenék. A topp láttatni engedte izmos vállát és a haja sem takarta karcsú nyakát és tökéletes állvonalát.
Remélem nem bántom meg Bernit, de 35 plussz a hölgyek ezeket veszítik el először. A nagyon vékony hölgyek elkezdenek markáns vonásokat szerezni a teltebbek pedig elhíznak.
Valahogy ezt az egyensúlyt sikerült Berninek megtartania, nyoma sincs az "asszonyodás" tüneteinek. Ami gondolom genetika és persze sok munka eredménye. A fiatalos bájosság sugárzik az egész lényéből, ez a nyitottság, fiatalos lendület, szakmai profizmus hozott vissza hozzá.

Erotikus masszázs
Frissitő masszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Svédmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Már ajtónyitásnál valamivel nyitottabbnak éreztem a hölgyet, most sem ugrott a nyakamba, de nem éreztem azt a kicsit már zavaró fürkészést személyemmel kapcsolatban, mint először.
Kérdeztem is hol a kis tunika és nem titkolva mondta az egy távolságtartó tudatalatti üzenet is egyben, míg meg nem tudja kivel van dolga. Oké, vettem:) Megkínált vízzel, amit a masszázs utánra kértem.
Gyors zuhany, friss törülköző és mire kijöttem Berni már egy fehérneműben várt. Ez most rózsaszín csipkebody volt, amiből egy "művészi" fordulásnál kikandikált a Victoria's secret logo, mint egy fehérnemű bemutaó gondoltam:) Így, hogy Berni kicsit engedett a nadrágszíjból, nehezebben ment a teljes ellazulás. Próbáltam elvonatkozatni attól, hogy Berni biztonságba érezve magát
társaságomba, nem akarta annyira rejtegetni brutál erős szexuális kisugárzását. A masszázs jóval gyengédebb volt, emlékezett hogy a finomabb masszázst kedvelem. Előmelegített olaj, isteni finom az érintése, nagyon puha a bőre ahogy simít...a hullámok símogatása jutott eszembe róla, még ringatást is éreztem. Elaludtam azt hiszem..
Mondtam is neki, hogy neharagudjon de inkább örült neki, állítólag hatásosabb a masszázs. Jól esett a víz a masszázs után/igazából az egészet magamra öntöttem volna, hogy észhez térjek.
Levezetés
Előző beszámolómban is említettem, hogy a biztonság és diszkréció miatt választottam elsősorban a hölgyet és persze az alap feltétel volt, hogy legyen csinos.
Nem voltam tekintettel azonban arra, hogy ez ilyen kihívást fog jelenteni számomra és egy bizonyos szinten ez felér egy erős önsanyargatással...
Az a professzionális masszázs, a kiegyensúlyozott természetesség azonban, amire itt ráleltem az kitartásra öszötönöz.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Berninél az extra az a profi arckezelés, amit jeleztem, hogy szeretnék igénybe venni a következő látogatásomnál.
Több időt töltöttem, mint megbeszéltük így kiegészítettem az ajándékom.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Az érzések vegyesek, van egy kettőség a hölgybe, ami elég titokzatossá teszi. Berni nagy játékos és ő diktálja a játékszabályokat, ami bármikor változhat.
Én próbálom valamiféle Challenge-nek felfogni a látogatásaimat, amihez a jelenlegi járványügyi helyzet adja a legnagyobb erőt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Berni erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-23 08:06:09
Tetszik, ahogy a titkot keresed és fürkészed Berniben. Kissé ez el is nyomta Berni részletesebbnek kívánt bemutatását, viszont a hangulat visszaadásásn tökéletest alkottál. Gratulálok!

az_alfonz
Becsben tartott
2020-10-02 18:27:58
A hangulat átjött, érezni, hogy jó randi volt. A részletek hiánya miatt viszont nem tudok jobbat adni. Nekem a választáshoz szükségem van több infóra. Azért gratula.

2020-09-25 18:52:58
:) és a reagálás is nagyon kedves :)

2020-09-25 14:14:21
Az a lényeg, hogy legalább egy hozzád hasonlónak tetszett az urak közül. Sajnos részletek s hangulat nélkül csak a pontok/napok kedvéért ez kevés.

2020-09-23 22:43:10
*Makacsúl* járod az utad... Elöbb utóbb megfejted a rejtélyt is, azt a bizonyos kettősséget ! Reménykedni lehet, hiszen elöző beszid is tetszett a Hölgynek. Várjuk a következőt. Bár mint egyesek én is hiányolok egy csöppnyi bensőséges betekintést a szeánszba,ha már megírtad nekünk...

FunkciókBerni legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-10-21) : A masszpadon hasra fekvésem után melegített törölközőt terít rám, majd fenekemen, combjaimon végigsimítva kezd neki megfelelő erővel történő meggyúrásomhoz. Helyenként felszisszentős erővel nyúl izmaimhoz, de minden érintése és fogása profizmusról árulkodik. Közben beszélgetünk, igen jól érzem magam, könnyen ellazulok a masszázs közben. Kiderül, hogy igen jól egymásra hangolódunk egy idő után, amikor is megkér, hogy forduljak a hátamra.

(2015-08-19) : Minden pont úgy alakul ahogy szeretném, érzéki kezei közé kerülök, amit kellő élvezettel viselek. Nem kértem gyúróst, hanem inkább érzékist, egymásra hangolót.

felejthetetlen: 2db
(2020-10-21) : A kisebbik ,,dolgozó" szobába invitált, ahol egy igazi kicsit gyúrós masszázs vette kezdetét, úgyhogy hasra vágódtam. Nekem kicsit szokatlan volt, mert ilyen alapos masszázst, még csak egyszer kaptam Hévizen, de azt nem Berni abszolválta. Alulról indított, amikor jeleztem egy kicsit visszavett az erősségből.

(2017-11-14) : Tökéletes masszázs volt egy igazán hozzáértő masszőrtől, de olyan finoman és odaadóan, mintha a barátnőjétől kapná az ember. Hihetetlen jó volt érezni Beky minden egyes kézmozdulatát magamon. :)

nagyon jó: 4db
(2020-10-09) : Fekvés az ágyra, halk spirituális zene, kellemes megvilágítás, melegített törülköző takar, meleg olajjal csorgat végig combtól és végig simít a puha kezekkel. Beszélgetünk nevetgélünk, az itteni viselkedésen a fő téma:) Akkor halkulunk el kicsit, mikor a hátamhoz ér úgy, hogy a masszázs ágy végébe áll. A vállaimtól elindul a gerincem mellett lefelé a derekam irányába, lassan, iszonyú érzékien. Melle a fejemet érinti..

(2020-10-05) : Nagyon hosszú, mély simításokkal kezdte a masszázst, más energiákat éreztem az érintésekbe mint eddig. A szakszerű mozdulatok megmaradtak és a technika sem változott, lábaktól indult precízen. Én most jóval csendesebb voltam, koncentráltam erre az új érzésre amik az érintésekből áradtak. A zene ritmusára történtek a mozdulatok, átjött mennyire szereti Berni ezt a zenét.

(2019-11-11) : Mindjárt az elején a vádlijaimnál rátalált a hét eleji foci okozta csomókra, így ott egy kis "sodrófa" is segítségül lett hívva. Nagyon aprólékosan masszíroz, feljebb haladva nagyon jólesően simított be lábaim közé, néha érintve a zacsit is.

: 9db
(2020-09-24) : Meleg olajjal kezdte a vádlinál a masszázst. A szétszedős- összerakós masszázst csinálja és szerintem élvezi, ha hallja hogy fáj:) De ahol keményebb fogást alkalmazott ott utána nagyon gyengéden végigsimított. Kitér a fenék izmokra utána derék itt is nagyon jó fogásai vannak..Lapocka végig a hát nagyon alapos masszázs. Nekem is sikerült beszundiznom a nyálcsöpögős típusú szundival.

(2020-09-07) : A masszázs erős! Szólnom kellett vádlinál és combnál, hogy kicsit finomabban. Berni elnézést kért, mondta hogy nagyon sok sportoló, futó vendége van akik ezt igénylik és neharagudjak. Különben a masszázsra kifejezetten a finom szó illik. A gyengédség áthatja az egész lényét Berninek. Szakszerű közepesen erős masszázst kaptam, ami egész testre kiterjedt.

(2018-04-21) : Nagyon szakszerűnek tűntek a mozdulatai (szoktam időnként gyógymasszőrhöz is járni, tehát van összehasonlítási alapom), váltogatta az erősebb és gyengédebb mozdulatokat. Igaz, hogy nem csak a masszázsra figyeltem közben,