5
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-22
Lara szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Lara-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-12 20:16:54

Highboy
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-14

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Először üzenetben, majd vtr-en fixáltuk az időpontot 1 héttel előre, nem akartam lemaradni Róla.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
A helyszínt könnyű megtalálni, a ház előtt tele voltak a parkolók, de még az utcában tudtam parkolni. Előbb mentem, hátha a föld alatt marad csak hely, de így azt nem kellett igénybe vennem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű ház, belül is rendben van, fürdőbe kád, sok tusfürdő. Szoba nagy részét elfoglalja a hatalmas ágy, de azért így is maradt hely a fontosabb dolgoknak. Friss lepedőt segítettem felhúzni, minden a helyén volt. Logisztikát ügyesen megoldják, nem találkoztam senkivel Larán kívül.
Lara külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tavaly már jártam Nála, így nem volt meglepetés, de már ideje volt frissíteni az emlékezetem. Képeknek megfelelő alkat, vékony, alacsony, tenyérbe illő mellekkel.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Lakásba belépéskor bemutatkozott, de nagyjából amikor mondtam, hogy már voltam Nála, Ő is rákérdezett, hogy már voltam-e ott, szóval valamennyire még emlékezett. Szobába bekísért, friss törölközőt kaptam és mutatta a fürdőbe vezető utat. Gyors zuhany, be a szobába és jött is Lara. Felemeltem az én magasságomba, csókkal kezdtük, utána az ágyra feküdt és én kényeztettem. Ujjazásnál sajnos kétszer szólt, hogy óvatosabban, pedig próbáltam vigyázni. Ő következett natúr franciával, a melleire élveztem. Törölgetés, tisztálkodás következett. Pihenésnél mellém feküdt, beszélgettünk. Második menetnél natúr franciával kezdett, átadtam az irányítást, kutyust választott, de a végét natúr franciával fejezte be. Idő még volt, így pihenés majd fürdés, elszámolás és elköszönés.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Üzenetben rákérdeztem változott-e a rózsa, de nemleges választ kaptam. Emlékezetből és egy kis segítséggel előre elkészítettem, amit az action végén a polcra tettem le. Extrát nem kértem, amit szerettem volna, alapba volt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Remélem még eljutok Hozzá, én megpróbálok időt szakítani rá, de ez még Rajta is múlik. Ezt Ő érteni fogja, nem szeretném kifejteni. Lara sajnálom.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Lara nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-04-20) : A professzionális orális tudását a farkam kényeztetésénél is megmutatta. Közepes erejű vákuumot alkalmaz, szoros ajakpréssel párosítva. Spirálisan csavaró fejmozdulattal szopikázik, ami közben a lófarokban összefogott haja a golyóimat csapdosta.

(2020-02-24) : Meglovagoltattam hát magam. Miközben a formaruha előkerült, nem álltam meg, hogy drágám elém gömbölyödő, izmosan kerek popsiját is érintéseimmel és csókjaimmal illessem. A síkosító erotikus mozdulatokkal felkent cseppjét bizonyára pusztán a biztonság kedvéért kaptam, hiszen Lara nedvesedésével az égvilágon semmi probléma sincs. Lovaglása csodálatos érzés, amelyet gyönyörűszép testének, különösen finoman rezgő kebleinek látványa hamar az elviselhetetlenségig fokoz. Hiába takargattam őket mohó tenyeremmel, időnként csak ki-kibújtak, és az őrületbe kergettek.

felejthetetlen: 8db
(2020-08-18) : A lábai között kicsit elidőztem, majd kértem, hogy cseréljünk. Finom és lágy a franciája, én nagyon szeretem így. Kértem, hogy húzzunk gumit. Először háturól kezdtük, ő hason és ez egyik lába felhúzva, szeretem ezt a pózt. Közben lehet a formás fenekét markolászni. Majd kértem, hogy forduljon meg, szerettem volna a testét szemből is csodálni. Kértem, hogy a szájába szeretnék élvezni. Ügyesen és finoman csinálta.

(2020-07-20) : Kaptam egy kis franciát, majd kértem forduljunk 69-be. Kis idő múlva gumit kértem és missziben támadtam, csókok közepette. Nem kellett sok idő és egy egészségesett élveztem.

(2020-07-13) : Kedvesem lassan fölém hajolt megkérdezte hogyan szeretném és miután elmondtam hogy a lágy ,gyengéd franciát kedvelem,gyors mozdulattal nyakon csípte a mit sem sejtő Kispajtit.

nagyon jó: 9db
(2020-09-12) : Rögtön elkapta a lécet, én hanyadt feküdtem az ágyon, fejem alá betettem egy párnát és gyönyörködtem ahogy Lara szája elnyeli a léc jó részét. Nem mélytorok, de nem is baj szuper volt így is. Nem kapkodott, nem rángatta, lassan érzéssel, ahogy szeretem, mintha kitalalta volna, hogy esik jól. Kzem elindul fzelfedező útra, simogattam a popsit ami kemény és feszes, majd benyálaztam az ujjaim és a full borotvált puncival kezdtem foglalkozni.

(2020-08-26) : Aztán egy érdekes dolog jut eszembe, valahol máshol terveztem régen de ott nem csináltam meg, szóval az ágyra fekszem, hátamon és megkérem hogy fordítva üljön bele nekem háttal lovagoljon meg. Így láthatja a tükörből ahogy a puncija elnyeli a farkam, végül nem tudom mennyire mozizott, de Larával valósult meg ez az elképzelés, jól mozgott és ebben a pózban ért a vég.

(2020-08-16) : Kis idő elteltével már ő szeretett volna kényeztetni ezért hátamra feküdtem és kezébe, illetve szájába vette az irányítást érzékien járatva nyelvét férfiasságomon kezét csak kicsit használva, ami közben én sem tétlenkedtem nedves puncijába csúsztattam ujjam lassan ki be mozgatva. Nagyon jó volt de ezután megkértem üljön bele merevségembe, amit készséggel meg is tett és egy jó ütemű lovaglást mutatott be,

: 9db
(2020-08-18) : Szájjal gyorsan felállított, majd gumit húztunk, sikosítás, mint az előbb, aztán lovagoltatni kezdtem a kis gyönyörűséget. Jó volt látni a tükörben, ahogy rajtam vonaglik ez a nagyon fiatal lány, közben a formás kis zsemle nagyságú nagyon helyes cicik az arcomban mozogtak. Pár perc dugás után kértem, hogy szájjal fejezze be, levettük a gumit, újra klassz franciába kezdett,

(2020-07-17) : Elmondta, hogy hogyan csináljam, hogy élvezze is. Aztán cseréltünk. Megkérdezte hogyan csinálja, lágyan vagy erősebben. Az előbbit választottam. Kis idő múlva gumiért kiáltottam.

(2020-04-16) : Lara fél kézzel a támaszkodó karomat markolta,és a sóhajok is megszaporodtak. Fél szemmel felpillantott,és kuncogva konstatálta,hogy a vágytól izzó tekintetem az arcát pásztázza.