5
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-22
Lara szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Lara-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-12 15:50:48

kazmaier
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-14

Egyeztetés
Délelőtt 11 körül hívtam, barátnőjével beszéltem, de így is jó volt minden, megtudtam a rózsacsokor méretét és 1230ra egyeztettünk randit Laraval.
Megközelítés
Corvin negyed és a klinikák között van a rendelő egy újépítésű tömb egyik emeleti lakása. Egyszerűen megközelíthető, én villamossal elmentem a corvining, onnan pedig néhány percet sétáltam.
Helyszín
Újépítésű tömb egyik lakása, belül minden igényes, rendezett. Fürdőszoba kádas, minden szükséges kellék rendelkezésre áll, sokfajta tusfürdő, szájvíz, fogkefék stb. A szobában az ágy dominált, kicsit nyikorgott dugás közben, de nekem tetszett. Az ággyal szemben méretes tükör, lehetett mozizni. Nem tudnék kivetni valót említeni, minden tiszta és igényes.
Lara külseje
Lara nagyon szép lány, gyönyörű teste van. Fiatal 20 körüli, vékony formás testtel. Cicik szilikonmentesek, és szép formásak, feszen állnak, popó szintén feszes, jó volt francia közben simogatni. Vonzó, fiatal arca van hosszú fekete hajjal, néhány tetoválással a combnál és karjánál. Próbálom felidézni miben fogadott, hát nemtudom, cicik maradtak meg ajtónyitás utáni pillanatokból :)

Action
Bementünk a szobába, levetkőztem, majd kaptam törölközőt és megmutatta merre van a fürdőszoba. Tusi után vissza a szobában, majd pedig ujra "találkoztunk" az ágyon, immár mindketten mesztelen. Rögtön elkapta a lécet, én hanyadt feküdtem az ágyon, fejem alá betettem egy párnát és gyönyörködtem ahogy Lara szája elnyeli a léc jó részét. Nem mélytorok, de nem is baj szuper volt így is. Nem kapkodott, nem rángatta, lassan érzéssel, ahogy szeretem, mintha kitalalta volna, hogy esik jól. Kzem elindul fzelfedező útra, simogattam a popsit ami kemény és feszes, majd benyálaztam az ujjaim és a full borotvált puncival kezdtem foglalkozni. Időközben Lara munkájától úgy állt a farkam mint az oszlop, ezért akarmilyen jól franciázott, már nagyon vágytam a puncijába ezért gumit húzott, majd kérésemre nyeregbe pattant. Ügyesen lovagolt, én meg segitettem alulról miközben a cicikben gyönyörködtem. Átfordultunk misszibe, majd nemsokára pár lökés után belerobbantam a punciba, vagyis pontosabban a gumiba.
Kis tisztálkodás után elterültünk egymás mellett az ágyon és beszélgettünk mindenféléről. Körülbelül 10 perc pihi után úgy éreztem, hogy szívesen ujra magáévá tenném, csókolózni kezdtünk, ügyesen csókol, használja a nyelvét is rendesen, közben simogattam a testét ahol értem, de leginkább a puncit :) Újra jött a Lara felé francia mint az első körben, ugyanolyan gyorsan felállította a lécet mint az előbb. Újra felpattintott egy gumit, majd megkérdezte mit szólnék ha kutyusban nyomnánk. Én is ugyanerre gondoltam, emlékeztem a tükörre, lehetne egy jót mozizni. Úgy fordultunk, hogy minden látszódjon, mintha pornót néznél :) Nagyon jó volt, kapaszkodtam a derekába, neztem magunkat a tükörben, simogattam a popsit. Később kicsit összébb tettem a lábait, hogy mélyebben hozzáférjek, így lett végem másodszorra.
Kicsit még elterültünk egymás mellett az ágyon, majd ujra elmentem tusolni, majd felöltöztem és elindultam haza.
Elszámolás
A barátnő mindent elmondott a csokorrol, mértéke nagyon barátságos, a legnagyobb cimletnél két rózsával kisebb. Ennyiért kevés helyen kapsz ilyen szintű szolgáltatást, nagyon megéri.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Szuper ötlet volt felhívni és randit egyeztetni ezen a szombaton. Teste gyönyörű, hozzáállása szintén jó, minden kérésem szívesen teljesítette. Nem a vad pornós dugás jellemzi, nem is a nagyon bújós barátnős, inkább mintha egy ismerős csaj lenne akivel elhülyéskedsz és néha összejön egy fincsi kaland. Ráadásul a rózsacsokor is barátságos, megéri meglátogatni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Lara nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-04-20) : A professzionális orális tudását a farkam kényeztetésénél is megmutatta. Közepes erejű vákuumot alkalmaz, szoros ajakpréssel párosítva. Spirálisan csavaró fejmozdulattal szopikázik, ami közben a lófarokban összefogott haja a golyóimat csapdosta.

(2020-02-24) : Meglovagoltattam hát magam. Miközben a formaruha előkerült, nem álltam meg, hogy drágám elém gömbölyödő, izmosan kerek popsiját is érintéseimmel és csókjaimmal illessem. A síkosító erotikus mozdulatokkal felkent cseppjét bizonyára pusztán a biztonság kedvéért kaptam, hiszen Lara nedvesedésével az égvilágon semmi probléma sincs. Lovaglása csodálatos érzés, amelyet gyönyörűszép testének, különösen finoman rezgő kebleinek látványa hamar az elviselhetetlenségig fokoz. Hiába takargattam őket mohó tenyeremmel, időnként csak ki-kibújtak, és az őrületbe kergettek.

felejthetetlen: 8db
(2020-08-18) : A lábai között kicsit elidőztem, majd kértem, hogy cseréljünk. Finom és lágy a franciája, én nagyon szeretem így. Kértem, hogy húzzunk gumit. Először háturól kezdtük, ő hason és ez egyik lába felhúzva, szeretem ezt a pózt. Közben lehet a formás fenekét markolászni. Majd kértem, hogy forduljon meg, szerettem volna a testét szemből is csodálni. Kértem, hogy a szájába szeretnék élvezni. Ügyesen és finoman csinálta.

(2020-07-20) : Kaptam egy kis franciát, majd kértem forduljunk 69-be. Kis idő múlva gumit kértem és missziben támadtam, csókok közepette. Nem kellett sok idő és egy egészségesett élveztem.

(2020-07-13) : Kedvesem lassan fölém hajolt megkérdezte hogyan szeretném és miután elmondtam hogy a lágy ,gyengéd franciát kedvelem,gyors mozdulattal nyakon csípte a mit sem sejtő Kispajtit.

nagyon jó: 9db
(2020-09-12) : Ő következett natúr franciával, a melleire élveztem. Törölgetés, tisztálkodás következett. Pihenésnél mellém feküdt, beszélgettünk. Második menetnél natúr franciával kezdett, átadtam az irányítást, kutyust választott, de a végét natúr franciával fejezte be. Idő még volt, így pihenés majd fürdés, elszámolás és elköszönés.

(2020-08-26) : Aztán egy érdekes dolog jut eszembe, valahol máshol terveztem régen de ott nem csináltam meg, szóval az ágyra fekszem, hátamon és megkérem hogy fordítva üljön bele nekem háttal lovagoljon meg. Így láthatja a tükörből ahogy a puncija elnyeli a farkam, végül nem tudom mennyire mozizott, de Larával valósult meg ez az elképzelés, jól mozgott és ebben a pózban ért a vég.

(2020-08-16) : Kis idő elteltével már ő szeretett volna kényeztetni ezért hátamra feküdtem és kezébe, illetve szájába vette az irányítást érzékien járatva nyelvét férfiasságomon kezét csak kicsit használva, ami közben én sem tétlenkedtem nedves puncijába csúsztattam ujjam lassan ki be mozgatva. Nagyon jó volt de ezután megkértem üljön bele merevségembe, amit készséggel meg is tett és egy jó ütemű lovaglást mutatott be,

: 9db
(2020-08-18) : Szájjal gyorsan felállított, majd gumit húztunk, sikosítás, mint az előbb, aztán lovagoltatni kezdtem a kis gyönyörűséget. Jó volt látni a tükörben, ahogy rajtam vonaglik ez a nagyon fiatal lány, közben a formás kis zsemle nagyságú nagyon helyes cicik az arcomban mozogtak. Pár perc dugás után kértem, hogy szájjal fejezze be, levettük a gumit, újra klassz franciába kezdett,

(2020-07-17) : Elmondta, hogy hogyan csináljam, hogy élvezze is. Aztán cseréltünk. Megkérdezte hogyan csinálja, lágyan vagy erősebben. Az előbbit választottam. Kis idő múlva gumiért kiáltottam.

(2020-04-16) : Lara fél kézzel a támaszkodó karomat markolta,és a sóhajok is megszaporodtak. Fél szemmel felpillantott,és kuncogva konstatálta,hogy a vágytól izzó tekintetem az arcát pásztázza.