136
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Szofi erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Szofi-

V.I.P hirdető
90/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-12 09:36:57

Influencer
V.I.P.
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szofi beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Rám törő neofilia szülte az alkalmat, hogy egy újabb kíváncsiságomnak tegyek eleget. Szofi –egy tündéri apróság- hirdetésére bukkanva azonnal a találkozó szervezéséhez kezdtem. Viszonylag könnyen ment. A telefonban a hangja annyira ismerős dallamként csengett a fülemben, hogy esküdni mertem volna arra, hogy már beszéltem vele korábban. Ezt ő cáfolta, teljesen új hirdetőként definiálta magát. Nem firtattam tovább, elfogadtam, de megmaradt bennem a gyanú, hogy valaha már beszéltünk. Ilyen kedves, intelligens, bársonyos női hangot szívesen hallgatok, megjegyzek magamnak.
Lényeg az, hogy a délutáni órákra kaptam időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Amikor a címet bediktálta, cseppet sem ijedtem meg.
Másoknak a Kondorosi lakótelep hallatán kellemetlen sztereotípiák ugranak be, de nekem újabban szép emlékeim vannak erről a helyről. Gyönyörű hölgyeket ismerhettem meg ebben a városrészben. Bíztam abban, hogy most sem lesz másképpen.
A XI. kerület hírhedt épület együttese a Fehérvári út felől közelíthető meg legegyszerűbben.
Autóval sem bonyolult, parkolás nem könnyű, de legalább ingyenes.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
3
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
A címre érkezéskor kaptam meg a bejutás kódját és a lakás koordinátáit. Egyből, beugrott, hogy voltam már többször is, ebben a barátságos kis kuckóban. Ahová „elsőáldozóként” kissé bonyolult volt a megérkezésem. Talán a mitológiából ismert Thészeusznak volt ilyen nehéz feladata, de abban neki Ariadné segített. Nekem a mobiltelefon.
A lakásban többen rendelnek, ez hallható, látható. Amúgy, szokványos albérletnek van berendezve, úgy is néz ki, mint, amit életvitel szerűen használnak.
Fürdőszoba, nagyon szép, drapp színű csempével díszítet igényes kialakítású. Higiénia és rend jellemzi. A tisztálkodáshoz minden szükséges kiegészítővel találkoztam, semmit sem hiányoltam.
A foglalkoztató szoba, mint egy ékszerdoboz, elég kicsi, de a célnak tökéletesen megfelelt. A kezelés helyszíne egy franciaágy. Ami, szinte faltól falig ér benne. Egy kisebb szekrénybe lehet a ruházatot bepakolni. Kis éjjeli lámpa adta a hangulat világítást. A masszázs kellékei az ágy mellett a szőnyegen sorakoztak.
Egy kis aláfestő zene jól jött volna, de sajnos az, nem volt. Ha van egy kis music center, az legalább elnyomta volna a be(ki)szűrődő zajokat. Ennek hiányában, minden érkező és távozó vendég köszöntését hallhattam. Cserébe ők is kaptak ízelítőt az én nyögéseimből. Így szerintem kvittek lettünk.
Szofi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szofi tényleg egy kis szőke tündérke. Az adatai és a képei teljes mértékben fedik a valóságot. Apró termet, ez tény, de nem kislányos. Szofi felnőtt nő, érett személyiség, csak olyan testben, amelyben, mintha mindenben le lenne egy picit kicsinyítve. Testének egészében és részleteiben a szabályosság tetten érhető, arányosság jegyében nézve pedig, ez kifejezetten esztétikus látványt nyújt. Modellnek is elmehetne, annyira jók az adottságai.
A mellei a picurka termetéhez képest viszonylag nagyok, sok karcsú nő kibékülne ekkora kosár mérettel. A bőre szép selymes, világos árnyalatú. A mellbimbója, az halvány színezetű, szépen csúcsosodó. Tapintásra, természetes érzést nyújt. Rugalmas, de nem gumilabda keménységű.
A fotósorozatán minden más látható, inkább arról mesélnék, ami ki lett takarva. Puncusa simára borotvált, puha, homlokos példány, ami izgatás hatására jócskán bedagad, és sötétebb árnyalatban pompázik. Vastag ajkak és kiemelkedő csikló jellemzi. Szépen tud nedvesedni, csillog, mint a késő nyári hajnalokon a harmat cseppek a virágszirmokon. Csodálatos látványt nyújt.
Arc kitakarástól nem kell tartani, szép arca van, amit festett szőke haja lágyan keretez.
Fekete színű fehérnemű együttesben fogadott.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Az érkezésem célja a masszázs volt, de nem feltétlen ragaszkodtam hozzá.
A törékeny alkatából kiindulva nem is vártam progresszív masszírozást. Ennek ellenére, azért bemutatta, hogy edzésben van, és hogy milyen erős a szorítása. Thai lányokat idéző keménységet tapasztaltam. Nem akartam ezzel lefárasztani már az elején, ezért más folytatást javasoltam.
Kiegyeztünk egy érzékibb, simogatós masszírozásban, amelyet illatmentes olajjal prezentált. Ehhez a művelethez az ágy közepére feküdtem, hanyatt. Ő is az ágyra jött, mellém térdelt. A ruházatától gyorsan megszabadítottam előbb, és így, teljesen pucéran kezdett bele a testem beolajozásába. A mellkasomtól a combomig bekent és lágyan megnyomkodott. Kellemes érzés volt, kezeinek minden érintése erotikus töltéssel volt felvillanyozva. Szinte szikrázott, amikor bőrömhöz ért.
Én is csorgattam egy kis olajat a tenyerembe és azzal az ő testét gondosan bekentem. Teljesen izgalomba hozott, ahogyan a gyönyörű cickóit érinthettem. Dombokat egymásnak nyomtam, majd elengedtem, ami után beremegve, rugó módjára visszaálltak az eredeti helyzetükbe. Látványnak is fenomenális volt, ahogyan a fény megcsillant a ringadozó keblein. A fenekét is jól megmarkolásztam. Ilyenkor az ujjaim, eltévedtek a délebben fekvő vidékekre is. Meglepetésként ért, és elégedetten konstatáltam, hogy szépen kezdett nedvesedni a kicsike.
Hangos sóhajtások közepette kezdtük meg az olajos csúszkázást. Előre-hátra, jobbra-balra szánkázott rajtam. Amikor az arcom az övéhez közelített, lassított, egy pillanatra megállt és mélyen a szemembe nézett….
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
….majd lágyan, a szájával az ajkaimhoz ért és finoman megcsókolt. Az egész testem belebizsergett annyira jó volt. Szenzitívséget és interakciót fedeztem fel benne. Zseniális lesz, ha így marad-gondoltam magamban. Ez, a szenzibilis, nyelves rituálé még sokszor visszaköszönt az együtt töltött időnk alatt. Jól ráérzett, hogy én, mit és hogyan szeretek a smárolásban.
Nem egyeztettük a további programrészt, szavak nélkül is harmóniában voltunk. A masszázs innentől fogva átváltott egy maratoni kényeztetésbe. Amiről, csak szuperlatívuszokban tudok beszámolni. Pornós elemekről most nem tudósíthatok, az egész olyan barátnős feelinges, egymáshoz simulós, érzéki volt. Hosszan tartó élvezkedés volt a cél, nem pedig a gyors happy finish elérése.
Kis kacsóival megragadta a rudamat és az ajkához közelítette. Néhány üdvözlő nyalintást követően az ajkai közé vett. Szája hermetikusan ölelte körbe a cerkám oldalát. Nyugodt tempóban mozgott fel és alá. Forró szája és nyelvének tánca a gyönyör pillanatait mélyítették el a szenzorjaimban. A környék leápolása is sorra került. Itt is mérsékelt lendülettel, de sok érzékiséggel találkozhattam.
Én is igyekeztem viszonozni neki, azt a sok jót, amit kaptam tőle, de úgy hiszem a beteljesedést végülis nem értem el.
A lassú kényeztetéssel, érzéki mozdulatokkal és az elhúzódó csókolózásokkal, sajnos gyorsan eltelt az időnk. Végkifejlethez mindkét kezére szükség volt. Szinkronban pumpálta a szerszámomat, miközben a szája a makkomat szívta. Szofi kacér sóhajokkal és erőteljes lihegéssel színesítette meg a finálét. Én hangos nyögésekkel válaszoltam erre, ami után lassan, a forró láva is a felszínre tört. Ekkor, az ajkai közül kiengedett és nyakára, melleire spricceltem. Teljes kielégülésemet levezényelte. Csak ezután látott hozzá a romeltakarításhoz. Én még az önkívületi mámoromban lebegtem, amikor mellém feküdt és szorosan átölelt. Meghitt pillanatokat élhettem volna meg vele, ha pont akkor, a szalonba érkező vendég ebbe a hangos üdvözlésével nem rondít bele.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Átlagos méretű csokorral kell érkezni Szofihoz. A telefonban elmondottaknak megfelelően alakult. A végén rendeztük. Diszkréten kezelte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Vertikális méretkülönbségek egy szokatlan helyzet elé állítottak. Ami, lehet csak nekem volt fura, de az is csak az elején. Szofi lazán kezelte a helyzetet. Amikor pedig, már vízszintesbe kerültünk, ennek már semmi jelentősége nem volt.
Csodálatos, szinte már meseszerű élményben volt részem, amiért csak hálás lehetek az én kis tündérkémnek.
Szofit egy kicsi, de nagyon csinos, érett nő, akit egy márkás italhoz tudnék leginkább hasonlítani. 21 éves Chivas Regal Whisky kitűnő minőségét hordozza, amiből egy kicsi is elég, hogy teljesen elkápráztasson, és lenyűgözőn. A távozásom után még sokáig őriztem magamnak a mámorító hatását. Lassan józanodtam ki belőle. Természetesen visszatérek hozzá, a kellemes folytatás reményében.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szofi erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-18 22:44:37
Szavaid sokat sejtetnek; Angyal, ki saját szárnyait adta neked, hogy mindketten repülni tudjatok. Gratula!

Waldau
Ismerkedik az oldallal
2020-09-16 14:53:10
Hosszú beszámoló engem untatott.

2020-09-15 01:43:30
Teljesen átjött Szofi varázsa az írásodból. Egy remek randiról írtál nekünk egy fantáziát alaposan beindító első beszámolót.

2020-09-14 21:00:46
Persze, jól megírt. "Tovább is van, mondjam még"?
"felnőtt Nő, érett személyiség, modell alkat", ha a beszámoló a reklám helye lenne, csettintenék, kiváló marketing munka. Inkább eleresztettem és a folytatásra koncentráltam. Az érkezésed célja jó poén volt, az igazi szándék jól érthetően "kiderült" a folytatásban.
A Chivas Regal, nem azért mert a kedvencem, igazán kiváló minőség, viszont maradjunk a földön, egy palack 12 éves évjárat is megteszi. A hasonlat találó, az íz viszont nekem most nem jött le, amit sajnálok.

2020-09-14 20:37:39
Nekem egy kicsit hosszú, de igényesen, szórakoztatóan leírt élménybeszámoló erről a kis tündérről. Sajnos van ahol nem igazán törőnek a diszkrécióval, nálam ez kizáró ok. Kössz a beszámolót!

FunkciókSzofi legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.