136
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Zsófi erotikus masszázs

erotikus masszázs

Zsófi-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-11 12:03:31

Wulfgar
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsófi beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Masszáshölgyek keresése közben találtam Zsófi hirdetésére, és mikor láttam, hogy elérhető, felhívtam egyeztetni egy időpontot. Telefonját amennyiben nem tudja felvenni, egyik kedves masszás kolleganője is segít, a Zsófival való találkozásban. Szerencsémre, sikerült első hívásra, pár másodperces csörgés után Zsófival beszélnem. Kedvesen, vidám hangon tájékoztatott, a masszással kapcsolatos lehetőségekkel. Megérdeklődtem az adatlapon leírtakat, és megbeszéltünk későbbre egy mindkettőnk számára alkalmas időpontot, amelyet VTR-s bejelentkezéssel megerősítettem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A masszásszalon, a nyolcadik kerület egy szépen felújított részén található.
Tömegközlekedés a közelben, a Keleti pályaudvartól pár perces séta az épület, a címet megkapva könnyen beazonosítható. A kapukód megkapás után, pár emelettel feljebb található a lakás, melyet lifttel való feljutás könnyíti meg.
Helyszín
Fürdő:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A lakáshoz érve, bejutás után jól berendezett, egy kisebb, és egy nagyobb masszásszoba is választható volt. A fürdő szép tiszta, többfajta tusfürdővel, zuhanyfüggönnyel, új száraz kilépővel felszerelt. A kisebb szobát választva, mely nem is volt annyira kicsi, szép hangulatvilágítással, kialakított, légkondicionált nyugtató környezet szolgált a masszás helyszínéül. A szobában egy matrac volt található, a masszás kényelmét szolgálni. Az érzékiség, látvány hangulatát fokozva, a matrac mellet tükrök voltak felszerelve a még ideálisabb környezet kialakítása érdekében.
Zsófi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ajtónyitás után, Zsófi fogadott egy szexi egyberészes fehérneműben. Arca kimondottan helyes, mosolya, és lágy hangja csábító. Alakja formás, bőre puha, selymes tapintású, melyet csábos mozdulatokkal egészít ki. A képeknek megfelelően egy nagyon helyes, sportosan vékony, nőies, feszes, szép és kellemesen vonalakkal megáldott kedves teremtés, akinek csábító megjelenéséhez még megnyerő személyiség, vonzerő párosul.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Üdvözlés után Zsófi kedvesen beljebb invitált, körbevezetett, megmutatta a választható szobákat. A kisebb szobába vendéglátómmal átbeszéltük mit szeretnék, mi az, amire vágyom. Most egy kifejezetten lazító, relaxáló masszásprogramra mentem. Megbeszéltük, hogy milyen masszás lehetőségek vannak, illetve a masszás utáni levezetési lehetőséget, hogyan szeretném. Lepakolva, Zsófival együtt mentünk a fürdőbe. Vetkőzés során elém tárult Zsófi szép teste, csodás melleinek látványa, miknek érintése is fantasztikus. Egy közös fürdő után - megmosva egymást - visszatértünk a szobába, ahol megkért helyezzem magam kényelembe, hogy megkezdődjön, az lazító masszírozás. Miközben kellemesen beszélgettünk, beolajozta kezét, meztelenül derekamhoz helyezkedett, rám ült és lassan először gyengéden, erotikusan, megkezdte a lazító masszást, amit igen jól csinál. Vállaimtól, a lábamig, egész testemet ellazító érzés volt, amihez olykor felém hajolva érezhettem magamon melleit. Kezét, újait finoman, de határozottan nagyon jól használta. Közben, csevegtünk kicsit, az élet dolgairól. Zsófival, a masszás közbeni eszmecsere is nagyon kellemes mivel jó partner ebben is. Az idő múlásával Zsófi halk buja szavával mondta, ha szeretném forduljak, hogy áttérhessünk a masszás kényeztető részére, amit természetesen örömmel megtettem.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
5
A kényeztetés megkezdésekor Zsófi elkezdett simogatni a lábaimnál, lágyékom körül haladva a férfiasságom felé. Kezével, igen hosszan, nem sietve, lágy erotikus mozdulatokkal ingerelt, miközben én tükörből lesve néztem, közben kezemmel, testét simogatva, kiélvezhettem a csodás látvánnyal egybekötött erotikát. A kellő erotika, érzékiség megtette hatását erekciómra, ezt fokozva nem hagyva lenyugodni az élvezeteket, szájával apró csókokkal kezdte ingerelni „kakasom”. Miközben játszott férfiasságommal, Zsófi közelségének adódóan lehetőségem lett újaimmal punciját simogatni. Ezt a pozitúrát, felcserélve Zsófi teljesen rám fordulva, hatvankilencbe fordultunk, a kölcsönös élvezetek elérése érdekében. Puncijára gyakorolt nyelvjátékomra Zsófitól pozitív visszajelzések érkeztek, megerősített, hogy tevékenységem ne hadjam abba, folytassam tovább. Az élvezetek ezen pontján, Zsófi férfiasságom megállíthatatlanul kezdte magához venni, melyet igen vad szenvedélyesen kéjes hangokat kisérve franciázott. Ennek hatására én is szenvedélyesebben, jobban kezdtem kejhét nyalni, ami miatt Zsófi megállt tevékenysége folytatásában, teste meg-megfeszült, és kéjesen rám mosolyogva mondta, most te jössz. Hatvankilencből ismét átfordulva, oldalról ismét szájába vette „kakasom”, amit feltüzelt állapotának köszönhetően, zabolátlanul, még nagyobb vehemenciával folytatta kielégítésem, miközben én mellét fogva, masszírozva, simogatva, élvezhettem ezt a mesés látványt. Nem is lehetett ezt így sokáig bírni, és jelezvén Zsófinak most lesz végem, hatalmasat élvezve, berobbantam szájába. Zsófi nem kapkodva, nem sietve, hagyott lenyugodni. Ezt követően mosollyal az arcán, törlőkendőt adott, hogy megtisztíthassam magam. A mámor köszönhetően jó ideig hatása alatt voltam még a kapott gyönyöröknek.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A virágcsokor mérete pesti átlag alatti, ellentétben a kapottakkal. A leírt extra lehetőségek, szintén kedvezőnek mondhatók, melyek a szolgáltatásért cserébe minden szálat megéri.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mind a masszás mind az erotikus részével teljesen meg voltam elégedve, egy nagyon kellemes élményt kaptam. Zsófi figyelmes, akivel élvezet volt az eltöltött idő, és nagyon kellemes volt a tőle kapott törődés. Partneremben egy nagyon kedves, vonzó személyiséggel rendelkező, gyönyörű, formás testi adottságaival, rendelkező nőt ismerhettem meg, akinek fontos volt, hogy én jól érezzem magam.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zsófi erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-14 23:38:41
Ilyen egy igazán jól sikerült masszázs beszámoló, ami egy lendületes és emlékezetes randi megörökítéséről szól. Szép dolgokat írtál erről a kedves lányról, aki pont olyan, mint amilyennek kell lennie: cserfes és vendégszerető. Gratulálok!

2020-09-14 19:06:24
Lényegretörő, nagyon hasznos beszámoló! Kedvet kaptam, hogy elmenjek Zsófihoz, és én is kipróbáljam, ezt a masszázsfajtát.

2020-09-14 10:49:32
Jo kis kedvcsináló lett ez a regény. Minden vélemény számít.

FunkciókZsófi legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-08-10) : Láb, fenék, derék majd egy visszafelé egy kis talp. Annyira kellemes volt elveszni az érintésében, hogy nem sasoltam a tükörben, nem néztem hátra, hanem két összefont alkaromra tettem a homlokomat és elképzeltem milyen lehet az adott pillanatban éppen Zsófi mögöttem. Ahhoz képest, hogy teljesen kezdő remek élményben részesített. Tenyere, ujjai finoman, de határozottan siklottak bőrömön, stimulálták az erogén zónáimat, anélkül, hogy odanyúlt volna.

felejthetetlen: 1db
(2020-08-31) : Zsófival durván beindultunk, a kölcsönös francia során kétszer is elélvezett, imádja ha jól nyalják és imádni tudja a fa.szt és a férfit is ha jól csinálják neki. Külön izgalmas volt, hogy Sztella ott volt a maga visszafogottságával, de mégis aktív szereplője volt az édeshármasnak. Míg Zsófi az arcomra ült és én nyaltam, addig Sztella lingamozott vagy sz.pott, de finoman jeleztem, hogy ezt ne erőltessük, mert végem lesz.

: 1db
(2020-09-09) : A masszázs végül a kényeztetés utána amolyan relaxáló program lett, mert lelkesedésünknek hála sikerült idő előtt végezni a Lingammal, pedig annak pont nem ez lenne a célja, na de mit tehet az ember ha nagy a lelkesedés! A masszázst nem nevezném profinak, valószínűleg nem tanulta, de nagyon jó érzéke van hozzá, tud kellemesen erősen masszírozni, és közben nagyon jó beszélgető partner.