2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
Dotti szexpartner

szexpartner

Dotti-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-10 18:02:17

Capricorn
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dotti beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-11

Egyeztetés
Elérhető:
4
Könyen elértem szerencsére, már a hangja is édes volt, Hírdetését itt találtam meg az oldalon, rugalmas , az ember saját barátnője nem ennyire kézséges, mint ő....., 1 óra múlva már nála is voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val, Gps-sel, kis egyeztetés után, könnyed sétával megközelíthető, a körúttól, a lakás. A kaputelefon is jó, , a lift is müködött, nem kell lépcsőzni. Mondjuk számomra ismerős is a környék több okból is, de akinek nem, azsem tudja eltéveszteni
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Az ajtó nyilt, ő fogadott, sexy fehérneműben. Rendezett lakás, tisztaság, kellemes a TV zenével, fürdőszoba rendezet, kellő választékú túsfürdővel, tiszta türcsikkel. Mintha kedvesemhez érkeztem volna...:)
Dotti külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Sexy, egyben csinos leányzó, egy nagyon sexy fekete fehérnemű szetben fogadot, amit imádtam. Mellei kézbe illőek, vékony feszes test, kerek markolni való fenék, szép arca, számomra ideál. Mindez egy kellemes dúsabb hosszú fekte hajjal megáldva, ami számomra csak emeli a szépségét .... lehet számomra egyéni, de haj fétisem révén..., nem útolsó szempont ....:)

Action
Profi masszázs:
4
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
4
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Már legelején összegabalyodtunk, még nekem volt furcsa, biztosan fásultnak érezhetett, mert annyira kedvesek voltak az érintései, csókja nagyon édes, nyelves igazi barátnőfeeling. Órákig tudtam volna ezt élvezni. Francia tudása isteni, legszívesebben szájába robbantam volna. Mikor én fedeztem fel testét, az egész teste nagyon finom, puncia, maga a mámor volt számomra, nagyon finom és édes volt, igazán élvezetes volt örömet okozni neki, és azonnal nedvesedet, majd legközelebb biztosan élvezésig nyalom...:)
Miután felhelyeztük a gumit, egy csodálatos szexelés kezdődött meg, amolyan igazi baránőfeelinges, jó volt simogatni, csókolni testét, ajkait, majd meghódítani a testét. Simogatás, csókolózás, szeretkezés, kefélés. Majd ő kerekedet felülre, és előre dőlt és melleit markolászva, fantasztikus mozgáslávával, ajkait csókolva, elért a csodálatos "vég,, :) Nőként kell bánni vele, mert azt érdemli, ritka kincs manapság ! Érintései mind egekbe emeltek, mert a mai rohanó világba, számomra ez nagyon kevésszer adatik meg. Sokkal több érintést érdemelt volna részemről, csak a "fásultság, első druk,, remélem tudja/tudod, hogy 120%-ban jól éreztem magam veled !. Franciája is mint írtam perfekt, második menetnél azt hittem, szájába durranok, ha tilos, ha nem....annyira finom, és fantasztikus volt. Végül egy nagyon kellemes második szexelős összebújás lett, majd végül gumiban, a szájában lett végem, ami több mint nagyon jó volt. Nőként bánjuk vele, Úriembereknek ajánlom, akik tudják, hogyan kell bánni egy Nővel. Mintha szomszéd barátnődhöz mennél át, hogy túléld a stresszes napokat. Beszélgetni is lehet vele, és egy nagyon jót szexelni....:)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nagyon korrekt ! Megbeszéltek szerint !

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Férfiként távoztam, és úgyérzem, tőlem ő még keveset is kapot , voltam már pár lánnyal, még is zavarban voltam, plusz frusztráció, csak remélni merrem, hogy ő is jól érezte magát velem, mert én maximálisan. Nagyon vigyázunk rá, értelmes, beszélgetni is lehet vele, és szexúálisan, nagyon figyeli az igényeiket. Számomra igazi öröm volt, igazi nővel találkozni, barátnőfeelingel élvezni az időt, együttlétet ....:) Köszönöm Dotty, hamarosan találkozunk ! :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dotti szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-11 13:00:04
Kicsit kevesebb :) és máris jobb lesz a beszi.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-11 11:28:46
Novellad személyes hangvételű lett ez nekem nagyon tetszett

charly1
Becsben tartott
2020-09-11 10:41:20
Kitört rajtam a féltékenység ettől a beszámolótól, én is én is életérzés ragadott meg az alsó test tájon.

FunkciókDotti legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-09-24) : Miután megszabadítottuk egymást ruhadaraboktól, ágyra heveredtünk, ott cirógatott, majd nagyon lendületes de mégis érzéki franciába kezdett. Mesterien csinálja, a golyókkal is folyamatosan foglalkozik, újfent kérés nélkül. Elég mélyre engedi a rudat, az ajkaival és a nyelvével is dolgozik rajta, változatos technikája és közben finom kezeinek puha érintése magával ragadó élményt biztosít.

felejthetetlen: 3db
(2020-09-27) : Jó hosszan is csináljuk, aztán mosolyogva helyet cserélünk és én fekszem a hátamra, és ő mutatja be fenomenális francia tudását... Egyszerűen egy felejthetetlen franciában részesített, amire már baromi nagy szükségem volt! Először nagyon érzékien, csak a makkon táncoltatta a nyelvét, majd fokozatosan egyre mélyebbre vette a farkam, aztán pedig egészen mélyre és lenn tartotta...

(2020-06-22) : Egy idő után a szájába vette és egy fantasztikus franciát kaptam tőle, mélytorkosan, érzékien a golyókkal is foglalkozva, simogattam a testét ahol értem, megsimogattam a haját, néha felhúztam magamhoz egy csókra.

(2020-02-29) : Onnan majd megfordult, bekapta a gumis faszomat, és szopta rendesen, ahogyan kell. Ekkor megfogtam a derekát, felálitottam, most a konyhapultra tenyerelt és hátulról megint megdugtam. Már toltam Neki elég sok ideje így, amikor rákérdeztem, hogy nincs e véletlenül csúcs közeli állapotba? Mondta hogy hamarosan megtörténik és ne lassítsak. Ahogy tudtam, a legnagyobb sebességgel kúrtam, és amikor megtörtént a csúcshóditás, nem álltam le.

nagyon jó: 4db
(2020-09-30) : A második kört Ő kezdeményezte, simogatásokkal, és csókokkal. Nagyon érzékien csinálta, így gyorsan erőre kaptam. Majd az előzőekhez hasonló francia óra vette kezdetét, aminek hatására, kő keménnyé váltam. Gyorsan gumit kértem, mire Dotti gyorsan beöltöztetett, és nyeregbe pattant.

(2020-08-20) : Hátamra feküdtem, fölém hajolt és néhány nyelves csók után testemen lassan egyre lejjebb haladva, a már kellőképpen kemény farkamat kezdte igen professzionálisan és rendkívül jól esően kényeztetni! Először a heréimet kezdte nyelvével nagyon finoman kényeztetni, majd egyszercsak végig a szemembe nézve végignyalta a farkam, heréktől egészen a makkig

(2020-05-30) : rendesen leápolta vérbő farkamat kicsi szájával, sok év tapasztalatát véltem érezni a profi technikából. Talán 4-5 perc is eltelt így, ami az én pinabubus hozzáállásommal nem kevés idő

: 1db
(2020-06-17) : Jó néhány perc nyalakodás után, megkérdem, hogy kapja be a farkam. Kellemesen szopogatta, öröm volt látni szép arcát és száját ahogy benne vagyok.