48
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
9
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Prémium
Ma elérhető: 11-20
Zsófi erotikus masszázs

erotikus masszázs

Zsófi-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-09 17:31:15

Szorgos_Diák
Lehet adni a szavára
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsófi beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Abszolút korrekt volt az egyeztetés, bár eredetileg nem hozzá terveztem menni, hanem az egyik kolléganőjét szerettem volna meglátogatni (most már talán a 4. alkalommal próbáltam egyeztetni) , de végül nala kötöttem ki, mert szabad volt, és az adatlapja alapján szimpatikus volt.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Nagyon könnyű volt odatalálnom, főleg, hogy nem először voltam. Viszont a megközelítés első alkalommal sem volt gond, nagyon egyszerű.
A lakása közel van a Keletihez, onnan kb 5-8 perc séta.

Parkoláshoz rengeteg hely áll a rendelkezésre, és a tömegközlekedéssel is nagyon könnyen megközelíthető!

Nem tudom, hogy ez esetleg lehet-e egy fontos tényező (miért is ne lehetne) a lakás és a ház maga is akadálymentesített.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Mivel már többedszer voltam ebben az épületben, kicsit lusta ember módjára csak megismétlem magam, és véleményem egy korábbi beszámolóból :D

A lakás és maga a ház is szép és ápolt. Igényesen de minimalistán berendezett lakás, ahol bár többen is dolgoznak senkivel sem találkoztam.
A szoba letisztult, ápolt, sejtelmes világítással, lágy zenével, és egy igencsak hasznos szobainassal.

A fürdő tiszta ápolt, több fajta tusfürdővel, szájvízzel, bontatlan fogkefével.
Röviden szólva, igencsak tisztességes lakás.
Zsófi külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Zsófi egy kedves aranyos lány, nagyon szimpatikus hanggal és stílussal.

Megérkezésemkor egy piros egyberészes ruciban fogadott, ami jól kiemelte az alakját, és a gyönyörű szép, hatalmas természetes melleket.

-Mint látjátok az arcot 4-re pontoztam, bár kedves arca van, és egyáltalán meg sem fordult a fejemben, hogy csúnya lenne, de nem az esetem, előfordul szerintem bárkivel.

-Valóság tartalom, sajnos meg kell mondjam a képek sajnos erősen retusáltak. Ez nem azt jelenti, hogy ragyás lenne a valóságban, de annyira finom, modellszerűen hibátlan, és egységes bőre sincs, mint a képeken.
Ajánlani tudnám, egy egyáltalán nem, vagy csak csepp mértékben retusált album elkészítését, van Zsófi annyira szép, hogy úgy is sok vendége legyen.

Erotikus masszázs
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Válasszuk ketté a dolgokat, mert eredetileg egy hosszas Lingam programra neveztem be, és aki esetleg már olvasta más beszámolómat, az tudja, hogy az igazából a kedvencem.

A program annyiban változott, hogy a Lingamnak indult masszáz program nagyon irányt váltott, aminek a részleteit majd a kényeztetésnél kifejtem, ne aggódjatok :D
A masszázs végül a kényeztetés utána amolyan relaxáló program lett, mert lelkesedésünknek hála sikerült idő előtt végezni a Lingammal, pedig annak pont nem ez lenne a célja, na de mit tehet az ember ha nagy a lelkesedés!

A masszázst nem nevezném profinak, valószínűleg nem tanulta, de nagyon jó érzéke van hozzá, tud kellemesen erősen masszírozni, és közben nagyon jó beszélgető partner.
Masszáz közben is fenntartotta az érdeklődésed, apró csókokkal, finom érintésekkel, éreztette, hogy bizony a masszázs után még további tervei vannak veled :D
Kellemesen átgyúrta a lábamat, a vádlimat, a derekamat, és a vállaimat, mindezt olyan lelkesedéssel, érzelemmel, hogy az ember azt érzi, mintha valóban egy törődő barátnő dolgozna rajta.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
5
Zsófi új lány, ezt mindenkinek tudnia kell, nemrég a covidos időszak miatt váltott ő is munkát, egyike volt azon sokaknak akiknek a fix munkahelye került veszélybe (mondom én, hogy jól lehet vele beszélgetni, sok témát érintettünk, vicceset, magánt, munkát, szórakozást).
Ebből adódóan még benne van az, hogy nem mindenben annyira tapasztalt, a Lingam is ezen dolgok egyike, de ez nem gond, sokan köztük jómagam is kifejezetten élvezni tudjuk, ha a lány még kicsit akár zavarban is van, annyira cukik tudnak akkor lenni.

Habár ezen eanéven még nem csinálta, de megfelelő gyakorlata van már péniszekkel, nagyon kellemese finoman kezdett hozzá, cirógatások, csókok és sok szemezés közepette.
Jó sok olajat használva kényeztetett szép lassú mozdulatokkal, közben végig hallgatva a kéréseimre, szépen igazította a technikáját aszerint amit én szerettem volna.

Ha őszinte szeretnék lenni, olyan lelkesedés volt a szemében, és a mozdulataiban, ami arra késztetett, hogy az általában passzívabb (kicsit talán önző módon csak élvezkedő) önmagamhoz képest abszolút beszálltam én is a játékba. A Lingam kényeztetést nagyon gyorsan átvarázsoltuk egy kölcsönös masztizásba, ami már már annyira barátnősre sikeredett, hogy összebújva egymás simogatva csak úgy repült az idő :D
Annyira belemelegedtem én is a gyönyörű mellekbe, a csiklójával való játszadozásba, hogy csak akkor eszméltem fel amikor Zsófi leállított egy pillanatra.
Azt hittem véletlen fájdalmat okoztam, egyből rá is kérdeztem, de csak annyit mondott: "Majdnem elmentem, csak azért szóltam"
Na ezt alig hittem el, mondtam neki, hogy engem egyáltalán nem zavar ha elment volna, sőt, melyik férfi nem szereti azt?

Innen nem volt vissza út a passzivitásom tova rebbent, és előtört a felfedező énem, egyből elmentem Franciaországba, mivel baguettel nem kínálhattam Zsófit, ezért maradt a nyelvlecke.
Örömmel vettem észre, hogy nem sok idő kellett neki egy kellemes orgazmushoz, amit a nedveiben pancsoló ujjaim, és ütemesen összehúzódó/rángó combjai is bizonyítottak.

Nem kell mondanom, ezután Zsófi is extra lelkesen látott hozzá kényeztetésemhez, nem hiányzott onnan a francia, a kellemes kézimunka, vagy épp a golyókat tüntette el teljesen a szájjában :D
Mint azt már a masszázs résznél írtam, én 1.5 óra Lingamit terveztem, de ebben a pillanatban Zsófinak más tervei voltak.

Itt nem volt menekvésem, Zsófi könyörtelenül véghez is vitte terveit, nem sok idő kellett hozzá, hogy a keze közt landoljanak az utódok amit ő csak kitörő örömmel, és az arcán hatalmas mosollyal nyuktázott.
Kérésemnek megfelelően, orgazmusom után nem hagyott magamra, továbbra is játszott a makkommal, nagymértékben elnyújtva az orgazmusom hosszát, piszkosul élveztem.

Csöppnyi pihenő és összebújás után jött a (fentebb részletezett) kellemes masszázs, majd a zuhany.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákat nem kértem, bár lényegében az egyetlen extra a repertoárban az az utódok szájjal történő varázslatos éltüntetése :D

Az anyagi részét előre megbeszéltük, tisztességes áron kaptam, egy tisztességes szolgáltatást.
A találka elején a kis-asztalon landolt, szerintem amíg távoztam ott is maradt, inkább velem foglalkozott még az utolsó pillanatokban is.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Őszinte leszek, Zsófi nagyon lelkes, iszonyatosan kedves, és figyelmes, szép alakkal, de sajnos nem 100%-ban az esetem, és ha már az ember szórakozni jár, azt a partnert fogja választani aki abszolút passzol mindenben.

Ettől függetlenül csak ajánlani tudom őt, mert egy igényes szolgáltató, egy igényes helyszínen, ami szerintem a ritkaságok közé tartozik.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zsófi erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-13 09:21:09
Jó beszi, igazi kedvcsináló. A bagettes hasonlat fenomenális volt!

2020-09-12 22:41:51
A beszámolód jó és hasznos. És lehet, hogy Zsófi nekem se az esetem, de én mégis már kétszer voltam nála, és még menni fogok. Zsófinál lenni jó! És ez a lényeg. Amúgy gratulálok és egészségedre :-)

2020-09-12 07:58:15
Szerintem egy ilyen szép alakú hölgy arca csak 5 pont lehet, ha mosolyog.... márpedig Zsófi kacéran huncut mosolyával aztán senkinek sem lehet kifogása. Gratulálok!

2020-09-11 13:10:56
Őszinte írás, szeretem az ilyet. Ha nem is jött be neked az, ahogy isten megteremtette, de messze bejött az amit adott magából. És az utóbbi megszépïtette az egész randit. És ez a lényeg....

2020-09-11 10:50:07
A szépség alapvetően belülről fakad, ez a beszámolód alapján megvolt, mi kell még.

FunkciókZsófi legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2020-08-31) : Zsófival durván beindultunk, a kölcsönös francia során kétszer is elélvezett, imádja ha jól nyalják és imádni tudja a fa.szt és a férfit is ha jól csinálják neki. Külön izgalmas volt, hogy Sztella ott volt a maga visszafogottságával, de mégis aktív szereplője volt az édeshármasnak. Míg Zsófi az arcomra ült és én nyaltam, addig Sztella lingamozott vagy sz.pott, de finoman jeleztem, hogy ezt ne erőltessük, mert végem lesz.

(2020-08-10) : Láb, fenék, derék majd egy visszafelé egy kis talp. Annyira kellemes volt elveszni az érintésében, hogy nem sasoltam a tükörben, nem néztem hátra, hanem két összefont alkaromra tettem a homlokomat és elképzeltem milyen lehet az adott pillanatban éppen Zsófi mögöttem. Ahhoz képest, hogy teljesen kezdő remek élményben részesített. Tenyere, ujjai finoman, de határozottan siklottak bőrömön, stimulálták az erogén zónáimat, anélkül, hogy odanyúlt volna.

: 1db
(2020-09-11) : Miközben kellemesen beszélgettünk, beolajozta kezét, meztelenül derekamhoz helyezkedett, rám ült és lassan először gyengéden, erotikusan, megkezdte a lazító masszást, amit igen jól csinál. Vállaimtól, a lábamig, egész testemet ellazító érzés volt, amihez olykor felém hajolva érezhettem magamon melleit. Kezét, újait finoman, de határozottan nagyon jól használta. Közben, csevegtünk kicsit, az élet dolgairól.