49
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
08:30-tól hívható
Bébii szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Bébii-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-09 08:20:40

budioka
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bébii reagálása

Kedvesem!

Nagyon szépen köszönöm a beszámolódat!
Jól éreztem magam veled!
Legyen szép napod!
Csók :)

Bébii beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-09

Egyeztetés
Telefonon történt. Kedves hangján egyeztettünk a lehetőségeimről. A megbeszélt időpontban megjelentem nála.
Megközelítés
Forgalmas mellékutcában található a kecó. Metró a közelben. Autóval voltam, a parkolás egyszerű a közelben, de fizetős.
Helyszín
Új építésű házban van a modern rendelő. Mindenhol tisztaság, rend, fegyelem. A fürdő is szépen fel van szerelve minden jóval.
Bébii külseje
Bébii a képeken is láthatóan nem filigrán, de nagyon nőies szépség. Bájos, mindig mosolygós az arca. Az ikrek nagy méretűek és nagyon hívogatóak. Popója feszes, mindig jól esik markolászni. A nuni tökéletes és nagyon kívánatos, kimondottan nagyon jó benne lenni.

Action
Megérkezésemkor bikiniben és egy könnyed fekete fátyolban fogadott. Egyből éreztem a stílusán, hogy jó helyen vagyok. Ásványvízzel fogadott, majd megkaptam a törölközőmet és irány zuhizni.

Amikor megérkeztem nagyon kellemes csókokkal és simogatással kezdtünk. Nagyon feltüzelt és bejártam minden testtájékát. Lekerültem délre is és alaposan kezelésbe vettem eme kedves testrészét. Nagyon ízletes, finom volt. Ezután Ő kezdett bele a kényeztetésembe és kaptam tőle egy csodálatos NF-et. Fantasztikusan használta a nyelvét, ajkait, kezét ezért hamar tűzkészültségbe kerültem. Gumit húztunk és már meg is lovagolt. Nagyon érezte, hogy miképpen mozogjunk együtt. Átfordultunk kutyusba. Na az a látvány ahogy megemelte a popóját és izgalmasan kitekintett rám a puncija hívogatóan, az fenomenális volt. Így be is zavartam az ezredest. Érezhetően ezt a pozit jobban kedvelte. Persze az oldalt lévő tükörben mindent sasoltam és felettébb tetszett a látvány. Ekkor figyuztam az arcát is és nem volt kérdés, hogy élvezte ahogy tüsténkedem. Átmentünk misszibe ahol váltogattam a tempót és a szögeket. Egy nagyobb rohamnál jött a vég és beledurrantam a gumiba. Igen jól esett.

Megtisztogattuk a nemesebb szerveinket és dumcsizni kezdtünk. Kellemes beszélgető partner is, de a természet ismét győzedelmeskedett és némi petting után ismét felkerült a védőrendszer és nyomás befelé. Kis kifli-nagy kifliben indítottunk.Kellemes együtt ringatózás következett. Ezután ismét misszi, amit érezhetően ismét élvezett. Majdnem elmentem, de sikerül mégis egy igazi orális kényeztetést kérnem. A szájába löveltem és egyből le is nyelte a matekot. Hosszú ideig nem tudtam magamhoz térni.

Ezután egy könnyed tus és némi dumcsi, miután indulás vissza az élet forgatagába.
Elszámolás
Az aktus után történt a pesti átlag leszurkolása. Mindent amit bevállalt megkaptam és mindezt fantasztikus minőségben. Nem kérdés, hogy megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon aranyos és csinos leányzó Bébii, aki igazán odafigyel arra, hogy a partnere jól érezze magát. Nagyon felizgatott és le is ápolt ahogy kell. Nagyon jól éreztem vele magam erre az egy pásztorórára, mert csodálatos szexpartner! Mindenképpen minden MT-nek ajánlom.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bébii szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Suomi
Nagytudású
2020-09-09 18:06:40
Pompás kis lényegre törő írás, érdemes volt megnyitni.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-09 11:39:17
Lényegében minden benne van az írás ban,ami kellett

FunkciókBébii legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-08-22) : Nyalogattam, szopogattam, simogattam. Őrület! Láthatóan tetszett a Kedvesnek, így újra csókot kértem. Ismét kis cicizés, majd a hasán lehaladva a szexi köldökét kóstolgattam. Haladtam a punci felé,de először a combocskáin csemegéztem. Láttam, hogy nagyon várja a Szépség, hogy a puncihoz érjek végre, így nem is várattam. Persze én is nagyon igyekeztem oda csak ki akartam élvezni minden pillanatot.

felejthetetlen: 3db
(2020-09-12) : Picit megpihent a drága,hogy összekapja magát,majd fordulás következett elterültem a matracon oldalról elkezdett kényeztetni,hogy a tükörbe is lássam egyidejűleg a franciáját. Makkomat játékos nyelvcsapásokkal illette,majd franciáját kevés kézzel kiegészítve kényeztetett,olykor picit száját pihentetve random módon kicsit pornósan kezével nagyobb ütemmel,rövidebb ideig verte a hímtagom.

(2020-06-02) : Hát ilyen finom franciában, amivel megajándékozott, tényleg ritkán részesül az ember. Lassan, teli élvezettel számomra gyönyörű élményt nyújtva szopogatta a farkamat.

(2020-05-07) : Olyan finoman franciázik, hogy nem is tudom volt valaha ilyenbe részem pedig mint írtam is a vadabb dolgokat szeretem de eszembe nem jutott olyan, hogy erősen letoljam a torkán amit csak magától csinál már attól eláll az ember lélegzete.

nagyon jó: 1db
(2020-05-27) : Majd a lassan először csak a combjaira adott csókokkal haladtam befelé a célom felé. Igyekeztem próbálgatni, hogy mi az ami jobban bejön neki, néha változtatva a technikán és/vagy a tempón, de annak ellenére, hogy néha adta jelét annak, hogy élvezi, pl. rászorított a kezemre, picit megfeszítette a testét, szerintem nem tudtam a csúcsra juttatni.

: 2db
(2020-10-20) : Franciával állította fel a zászlórudat, és itt is mélytorkot alkalmazott, legnagyobb örömömre. Én is hozzásegítettem a hangulatát, mézlefetyeléssel, aminek kifejezetten örült. Sikerült hosszabb ideig rezonálva tartanom Bébit. Miután újraindítottuk a Windowst, nyeregbe pattant. Először azt gondoltam, lágy menet lesz, de szinte az első vagy második ülésnél rámérzett, és olyan vágtába kezdett, mintha nem volna elég, hogy rajtam ül, mintha nem lenen holnap.

(2020-05-16) : Ezt követően natúr franciával folytattuk, közepes erősséget alkalmaz ami pont kellemes, egyenletes sebességgel, néha-néha mélytorkozva, összeségében elmondható,hogy tökéletes a franciája. Lovaglás következett, szép nagy fenekére jól rálehet markolni,