2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
Édes szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Édes-

V.I.P hirdető
83/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-07 22:43:40

FairyHunter
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Édes beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-08

Egyeztetés
Telefonon rácsörögtem, mikor villogott a zöld jelzés.Korábban már találkoztunk, ismerősként üdvözölt a vonal végén. Ez nagyon jól esett:)
Megközelítés
Könnyen megtalálható a cím, mind kocsival, mind villamossal. Parkolás nem egyszerű, de megoldható. Bejutás diszkrét.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Célnak teljesen megfelelő klassz, tágas lakás. A szoba is nagy , kènyelmes ágy, pakolni is van bőven hely. A fürdőben is minden megtalálható.
Édes külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Már jártam már a korábban, és az nagyon kellemes élmény volt. Mikor megláttam az új fotóit, újra megkívántam. Ugyanolyan helyes, csinos és vonzó nő, mint volt:) Mindig szexi fehérneműben fogad, frissen és illatosan.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
4
Beszélgettünk kicsit, kivel mi történt az elmúlt időben. Majd a fürdő felé vettem az irányt, és le csapattam az út porát. Édes a szobában várt , hason fekve, hanyagul szétvetett lábakkal. Nagyon izgató látvány volt , egyből müködésbe indult a fantáziàm. Maga mellé húzott és cirógatott mindenfelé. Èn is próbàltam őt, de emlékeztem rá, hogy csikis, így inkább hagytam őt kibontakozni. Mivel látta, hogy kezdek kemènyedni, így nekilátott a franciának. Finom, puha szájával lendületes tempóval dolgozott rajtam. Mohóságának meg lett az eredménye gyorsan, kértem a gumit és elég alaposan megdöngettem Őt sorban minden pózban. A doggy a kedvencünk, így ebben a pózban már elengedtem magam és jó nagyot élveztem. Igen jól diktálta a tempót Édes, jól megdolgoztattuk egymást, kifacsart belőlem mindent. Pihenés közben még beszélgettünk egy jót, isteni kacagása bearanyozta a napom:)
Elszámolás
A telefonban elhangzott összeget a polcon helyeztem el. Nem volt téma a késöbbiekben. Abszolút korrekt. Nincs elszállva az árakkal és mindent megtesz, hogy jól érezd magad.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Édes mindig egy édes élmény:) A francia profi és lelkes, aktus során figyelmes, szívesen beszélget és mindig jókedvű. Tökéletes partner egy kis titkos kikapcsolódáshoz.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Édes szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Édes nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókÉdes legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-06-28) : A finom, lágy, szembenézős stílust néha mélytorkos elemekkel fűszerezte, így elég hamar kőkemény lettem. Gumit húztunk és Édes nyeregbe is pattant.

(2018-02-15) : .Kellemesen franciázott miközben bársonyos bőrét érezve a fenekét simogattam .Ebben a helyzetben azt hittem végigviszem a dolgot, de hirtelen ötlettől vezérelve kértem forduljunk 69 be.

nagyon jó: 10db
(2020-07-28) : Majd mondta, hogy most én következek. A hátamra feküdtem és kértem, hogy lovagoljon meg. Tetszett neki az ötlet és kézzel életet lehelt az öcskösbe, de egy kicsit korán húztunk gumi, mert nem akaródzott a helyére menni, de mihelyt lepörgettem a gumit a tövére, akkor már a helyére ment.

(2020-01-27) : A finom csókolózás után egy alapos franciás kényeztetés következett. Érzéki volt, ám jó mélyen bevette és aztán ki sem vette a szájából addig, amíg jó kemény nem lettem. Kértem is a gumit, mert nem akartam túl korán elsülni.

(2019-07-09) : Kitartó munkámnak meglett a gyümölcse, finom remegésekkel és sóhajokkal elélvezett. Igazinak tűnt, utána sokáig extra érzékeny volt. Gondoltam eljött az én időm, kértem szájacskájával varázsoljon teljesen harckésszé, majd húzzunk gumit. “Sajnos” annyira finoman franciázott, hogy szóltam neki, itt most nem lesz szükség gumira. Bőnyállal, finoman franciázik, teljesen barátnős volt az érzés. Csodásan le is rendezett, a végén én is érzékeny voltam

: 16db
(2020-10-26) : Annak érdekében, hogy magasabb szintre emelje izgalmi görbémet megkért, hogy dőljek háttal a párnáknak és a lábaimat minél nagyobb terpeszbe tegyem. Mivel elég laza vagyok a szó összes értelmében így eleget tettem eme kérésének. Majd francia nyelvre váltott. Ebből én egy szót sem értettem, de a velem egy korú csak úgy itta minden szavát. Pörgött a nyelve rendesen. Nagyon ügyesen franciázik, sikerült is pillanatok alatt haptákba vágni a farkamat.

(2020-07-05) : Finoman szájába vett, és változatos technikával kényeztetni kezdett. Előbb csak a végét vette be, és nyelvével a szájában izgatott, majd egyre hosszabban bevett, de nem koppanásig, kb négy ötödig. 8nem volt klasszikus mély torok)

(2020-06-08) : Ezt követően elhelyezkedett lábaim között hasa alá téve mások által elnevezett szopó párnáját és ezután után elkezdte kényeztetésem, ami után jött a pozitív élmény mikor is szájába vette férfiasságom és olyan finoman bő nyálasan kezdte

lehetne jobb: 3db
(2020-07-01) : . Szemből kellemesen simogat, húz magába, ez jó volt. Nyakamat csókolgatta, jól esett. Hátulról óvatosan kellett csinálnom, mert nagynak tartotta a méretemet, szerintem átlagos.

(2019-12-30) : Tehát összességében jó volt, NFVSZ-t kértem, azt maradéktalanul teljesítette. Sőt. Sok lány már 2mp után kiveszi a szájából és rohan a zsepihez

(2017-03-02) : Lábakkal kezd, majd folyamatosan halad felfelé, erőteljes masszázs a háton, deréktájékon, illetve külön meggyúrja a karokat is. Változatos hőmérsékletű illatmentes krémet vagy olajat használ, igény szerint. Ő maga az olajat kedveli.

rossz: 1db
(2018-12-24) : Nos, itt kissé hiányosnak éreztem a a produktumot. Fürdésem után egyből lefeküdt az ágyra, kissé várakozó állás (fekvés :-) ) pontra helyezkedve, így kezdeményeztem én. Kérdezte

egyeztetési probléma: 2db
(2019-09-09) : Mondta, hogy valószínűleg múltkor beugrott valaki helyett. Mondtam hogy ez mind rendben, de a mostani randit felejtsük el. Így cipő vissza és tipli.

(2019-03-12) : Ház elől telefon. A már hallott hölgy elmondja, miként jutok fel. Az ajtóban már várnak és beljebb tessékelnek. A lány, aki fogad nem azonos azzal, aki a képeken van. Mikor ezt szóvá tes...