38
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-18
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Cindy szexpartner

szexpartner

Cindy-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-07 00:44:27

zlatan25
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Cindy beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Viber kommunikáció:
5
Viberen kerestem meg majd egy óra múlva már hívtam is múlt hét szerda délelőtt. Üzenetekben és élőben is nagyon kedves és barátságos volt. A hangja igazán elbűvölte és így nem csak a képeket látva de a hangját hallva meg izgatottabb lettem a 48 óra várakozás során.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Taxival érkeztem a Marina Part egyik lépcsőházhoz. Parkoló nagyon sok van a tömbök között ezzel nem lehet probléma legalábbis azoknak akik saját autóval érkeznek hanem akkor pedig a metró állomás is kb 7 séta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagyon tágas, tiszta, elképesztően nagy műfüves erkéllyel ellátva. Fürdő is jól felszerelt, sarokkáddal elég tud fürdővel puha és nedvszívó törülközővel.
Cindy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek elképesztően jók de élőben sokkal szebb. Ahogy mosolyog engem lenyűgözött teljesen ahogy átléptem a küszöböt. Kieresztett hajjal egy köntösben fogadott, és nemi beszélgetéssel sikerült is oldani a feszültséget viszonylag hamar. Hiába vannak műszempillai vagy műkörmei így is nagyon természetes és nagyon szep lány. A melleit egyszerűen nem bírtam nem simogatni nagyon szépek és nagyon aranyosak a testével. A feneke is csodálatos és hat a puncija, szűkös, és hihetetlenül jól reagál az izgatásra.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Pornós feeling:
4
Fürdés után egyből leültem hozzá a kanapéra és egyből csókolózni kezdtünk amit nagyon imádtam! Igazi nyelves és szenvedélyes. Később ezt az ölembeülve folytattuk ami nagyon beindított. Ezek után szájjal kezdett izgatni, nagyon nyálasan és hihetetlenül élvezetesen! Ezt hamar megelégeltem, és a cicijeit csókolva hanyatt fektetve kezdtem el bugyin keresztül simogatni a puncit amiért nagyon biztató hangokat kaptam. Majd az alsóneműjét eltávolítva egy nagyon hosszú nyálasba fogtam. Nagyon nedves volt a kezdetektől valamint végig nagyon izgatóan nyögött valamint nagyon lassan a teste is küldött olyan jeleket, amelyek az sugallták, hogy talán o is el tud élvezni de sok türelem és kitartás kellett hozzá. Nagyon élveztem ahogy örömet tudok neki okozni és lépésről lépésre éreztem, hogy közel kerülünk ahhoz, hogy nagyot élvezzen. A vége felé már mindkét kezével szorította a két kezem amivel a melleit simogattam, ekkor már tudtam, hogy csak minimális idő és elélvez. Elismerte, hogy nagyon régen tudott elmenni így...ennek köszönhetően mindjárt gumit is kértem és ő került háton fekvő pozícióba és egy kis párnát tettünk a alá, hogy jobb és kényelmesebb szögből be tudjak hatolni, amit hangos nyögéssel igazolt vissza. Nagyon sokat csókolózva lassan de egyre szenvedélyesen szeretkeztunk. Ezek után én amolyan bokaimon ülve és rugózva ő meg bennem ülve folytattuk ezt amit imádtam gyakorlatilag csörgött belőle a nedv kaptam is belőle....fuu de jó volt!!!! Majd aztán én kerültem a hátamra amikor ő addig lovagolt amíg a lábai el nem fáradtak én meg végig a melleit fogtam illetve csókoltam őket vagy a száját. A továbbiakban egy kicsit hátulról de elég szenvedélyesen csináltuk viszont itt meg nem akartam kitárazni és ezért magamra fektettem teljesen nekem háttal így a melleit simogatva dugtunk tovább valamint a puncijat izgattam, nagyon jó volt így is! Ezek után kértem, hogy szájjal elégítsen ki valamit nyelje le mert ezt kértem extrának. Nagyon sokat nem kellett várni mert, nagyon jól csinálta szájjal és rengeteg sperma jött ki belőlem ebből jutott mindenhova nem csak a szájába. Nemi tisztálkodás után nem bírtam ki egymás karjaiban csókolóztunk és nem lankadtam ezért meg próbálkoztunk egy második menettel de nem sikerült mert az első az hosszabbra valamint nagyon tartalmasra sikeredett. Végezetül együtt lezuhanyoztunk, és öltözködés után csókolózva de elváltak az útjaink!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ha azt kéred, hogy nyelje le akkor megdobja az együttlét árát. Én nem bántam meg, felejthetetlenül jó volt vele és szerintem a kémia is meg volt a kezdetektől amit sokat segített!

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Csodálatos teremtés már a kapcsolatfelvétel idején nagy hatással volt rám ez csak fokozódott egyre inkább abban az egy órában. Tiszteljetek és ha kedvesen és úriember módjára viselkedtek Cindy-vel akkor hihetetlen élményben részesít benneteket!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Cindy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-29 13:57:10
Tartalmilag még épp jó, s bár nem vagyok egy helyesírásnáci, de ebben az írásban számomra bántóan sok volt az elütés, valamint írt helyetted szavakat a telefonodon beállított prediktív szövegbevitel is.

2020-09-07 20:00:20
Amilyen pozitív a találkozó leírása, ahhoz képest a jó minősítés kicsit alul értékeltnek tűnik.

2020-09-07 19:25:47
A helyesírásra nem reagálok. A kúrásra viszont sokan azt hiszik ha lassan csinálják akkor az szenvedélyes szeretkezés.

2020-09-07 17:43:41
Tele van infóval a beszid, értékes, de figyelj arra, hogy mi jelenik meg a képernyőn, mert úgy kell kihámozni az értelmet. A "tiszteljétek", itt is az ékezet hiánya és teljesen más az értelme.

zlatan25
Lelkes irogató
2020-09-07 16:03:38
Egy ékezet lemaradt, ne engem hanem Cindy-t!

FunkciókCindy legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-10-10) : Nyálas, mélytorkos francia folyamatos szemkontaktussal. Látszott a szemein, hogy élvezi ahogy kínoz :) De ideje volt viszonoznom vendégszeretetét. Lassan, ajkaitól indulva finoman vándoroltam le egészen a csípőjéig, majd vissza fel, miközben a meseszép ciciket is kényeztettem. Ezen a pályán mozogtam egy darabig, csak néha-néha köszöntem be a combok tövéhez, orrommal kicsit elhúzva a bugyi csipkéit.

(2020-09-08) : Óvatosan simogattam, nyomogattam, finoman bele-bele túrtam mélyebben, erősebben is és Cindy is élvezte ezt érezhetően és hallhatóan, de el nem élvezett és bár semmit nem szeretek jobban, de önfegyelmet gyakorolva nem nyaltam tovább egy esetleges élvezéséig... Hanem önző módon kértem, hogy szopjon újra,

felejthetetlen: 3db
(2020-09-28) : Kicsi ápolt keze, hosszú vékony ujjai búrámat, vállamat simogatják majd egyszercsak elém térdel és meredező bré tövét marokra fogva kezdi nyalogatni, csókolgatni. Nyálat csorgat rá és csúsztatja egyre mélyebbre, közben szeme engem fürkész. Hátra dőlve figyelem igyekezetét, de bár nem viselek petrence rudat, eltüntetni nem sikerül. Megnyugtatom, hogy miattam nem kell kényelmetlenséget okozni magának.

(2020-08-29) : Csak akkor kellett nélkülöznöm csábító tekintetét, amikor torokra vett. Igaz pár centi kimaradt a jóból, de ritkán érezhetem, hogy egy gyönyörű fiatal lány torkát a makkommal érinthetem. Cindy a nyálával sem fukarkodott. A bőnyálas francia más értelmet kapott. Gazdagon köpte a nyálát meredező péniszemre, és több nyálhíd volt ajkai és a hímvesszőm között, mint átkelőből a közeli folyón.

(2020-08-25) : Fejem alatt egy párnaval figyelhettem remek francia tudását. Ő sem maradt adósom, bónyállal, szinte semmi kézimrásegítéssel sokszor tövig benyelve, néha csak a makkomat szopizva repitett a csucs felé. Ami be is teljesedett volna, ha nem extra a szájba elvezes. Ezert inkabb gumit kértem, amit nagyon ügyesen fel is húzott és egyből bele is ült lovagló pózban.

nagyon jó: 3db
(2020-10-20) : Végül csak beterelt az ágyba, miközben ledobta a köntösét. Itt nálam már nagy volt a baj, mert rögtön kisülési állapotba kerültem. Mikor bekapott, hát az volt a mennyek országa. Olyan szépen tud közben a gazfickó szemébe nézni, hogy az csuda! Szerencsémre a szembenézést nem nagyon erőltette, inkább a feladatra koncentrált, én meg a cicik kiszabadításán ügyködtem, teljes sikertelenséggel.

(2020-10-17) : Aztán elkezdtem őt kényeztetni,mert ez is isteni érzés volt.Aztán csere és én kaptam egy nagyon jó franciát ,nyálas,mély torkos elemekkel.Lehetett finoman tolni a fejét is ,közben végig figyelte a reakcióimat. Állandóan azt éreztem fontos vagyok,mint vendég. Ezután lovacskáztunk lendületesen. Markolásztam a cickókat és a kerek kis popsiját is felváltva. Majd váltás kutyusra,amit érdekes változatban oldott meg.

(2020-09-14) : Simogattam őt mindenhol, majd az ágyra parancsolt. Itt igazi mélytorkos, bőnyálas, végig szembenézős kényeztetést kaptam, amit a legjobbak közé sorolnék. Tényleg mélytorkos, mert sokszor végig lent tartotta és még öklendezett is közben. Talán még zavarban is voltam, ahogy ez a fiatal lány rám néz, és élvezettel bólogat rajtam. Ezután felültem és igazán nyálas csókot váltottunk,

: 2db
(2020-10-11) : Csókok közepette felfedeztük egymás testét kezeinkkel, olykor Ő, olykor én kezdtünk el puszikkal eltévedni a másik nyakán, majd leheveredtünk a kanapéra, és Ő rögtön rámvetette magát. Elindult felsőtestemet csókolgatva lefele, majd szájával egy bőnyálas, olykor köpködős, mélytorkos natúr franciában részesített. Fenomenális volt.

(2020-10-10) : A hátamra helyezkedtem és egy valóban profi, kimagaslóan kellemes, mélytorkos franciában volt részem. A szemeivel végig figyelte minden rezdülésem és reakcióm. Viszonozni szerettem volna így helycserét kértem. Ici-picit fülledt volt a lágyék de nem zavart túlságosan (erre legközelebb kérlek jobban figyelj Cindy, erősen visszavesz az összképből). Gumit ragadtam és missziben kezdtünk,