Mesi erotikus masszázs

erotikus masszázs

Mesi-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-06 09:28:22

Mrci
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mesi reagálása

Drága Mrci!
Köszönöm szépen a beszit!
Örülök hogy jól érezted magad!
Szép napot!
Millió csók!
Mesi

Mesi beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Hívtam, néhány kicsengés után felvette. Kedves hangon felvilágosított a lehetőségekről. 3/4-ed óra múlva már fogadott is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Navigáció egyértelműen ház elé vezetett. Szabad parkoló bőségésen van (szombaton voltam, nem tudom hétköznap milyen)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szép állapotú, igényes, tiszta lakás. Csak résnyira nyitott ajtó jelzi melyik lakásba kell érkezni.Halvány fényekkel minden helyiségben. Fürdőben kád zuhanyfüggőnnyel, kb 15-20 fajta tusfürdő és szájvíz. A szobában masszázságy és tatami mindkettő használva. az ágy és a tatami mellett is nagy tükör illetve van egy nagy szekrény nagy tükrös ajtóval 3. falon.
Mesi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az ajtóban egy mosolygós érett nő fogadott lenge öltözékben (talán egy vékony ing szerű felső volt rajta (ami alól igazán kivehetők voltak kellemes telt idomai). Képei teljesen visszaadják testét. Arca a felismerhetősége miatt képein kicsit torzított, a valóságban szebb!
Kellemes hangja, mosolya és kisugárzása kellemessé teszi a fogadtatást.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Érkezésemkor belépőben cipő levétel után a szobába navigált. Ott átbeszéltük a programot, kínált egy pohár hideg vízzel majd kaptam egy normál méretű tiszta törölközőt és elvezett a fürdőig.
Visszatértemkor a masszázságyra irányított. Ahol hasra feküdtem. Majd megszabadult a testét csak nyomokban takaró :) felsőtől. Kezdetét vette egy kellemes szakszerű masszázs. Krémmel alaposan át masszírozott. Lábaimtól haladt felfele. Igazán kellemesen ellazító jóleső masszázsban volt részem. Mesi szeret beszélni így a masszázs nagy részében beszélgettünk. Értelmes nő, nagyon jól el lehet vele beszélgetni, annyira hogy a testemen észrevett egy kis rendellenességet és még ajánlást is tett milyen gyógytornát javasol számomra. Ez a figyelmesség igazán kedves volt! Közben eltünődtem cicijein. Szilikonos cicivel nem volt még dolgom. De az ő cicijeről sem mondtam volna meg hogy azok (sem látvány, sem tapintás alapján). Szóval igazi remekművek és a testvél arányosak előben.
A masszázs erotika része abban merült ki hogy Ő is ruha nélkül volt. De ezt is hirdeti és tudatta is velem hogy nála kölcsönösség nincs.
Levezetés
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
A tatamira feküdtem hátra a masszázságyról, Ő elment kezéról lemosni a krémet. Majd visszatértekor fertőtelnítésnek vetette alá fakamat és saját felsőtestét.
Következett az olajozás amikor is megmarkolászhattam a szuper kinézetű ciciket! :)
Ezt egy kellemes olajos cicis csúszka követte. Csúszkált rajtam minden irányból le-fel, jobbra-balra. Sűrűn pózokat cserélve. Elég hamar sikerült elérnie a kellő merevségemet! :) A csúszka közben volt ciciszex is. Majd egy kegy kis kézzel való játék után bevetette francia tudását. Amit jó volt érezni, látni és hallani is! :)
Kérésemre elém tédelt én pedig álltam és így tartottunk a végem felé. Kitartóan és ügyesen franciázott és kérte mikor jön a vég jelezzem. A végem érkeztekor utódaim a ciciken landoltak. Ügyesen csinálta! :) Majd letsiztogatta magát, kaptam paprtörlőt a saját tisztába rakásom végett. Ő ismét cicit fertőtlenítitt. Utána irány a zuhany. Visszatértemkor egy kis beszélgetés. Majd míg én ötözködtem Ő is letusolt. Mosolygós búcsúzkodás és egy kellemes kikapcsolódás után utamra indultam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Szerintem extrák nincsenek. Érkezésemkor adtam át a megbeszélteket.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 25, két órás randira 35 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Egy igazán kellemes masszázs után kaptam egy kis finom kényeztetést. Mesi egy értelmes, kellemes társaság. Figyelmes , érdeklődő a vendéggel és határokon belül teljesíti annak kéréseit. Számomra korrekten azt nyújtja amit hirdet.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mesi erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Mesi nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókMesi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2013-10-13) : Ezután csúszott és vonaglott rajtam minden irányba, amit a tükörből nézve még jobban élveztem. Lassan áttért a franciára is, ami nagyon finom volt. Mivel igen érzékeny voltam, így óvatosságra kértem, mert nem akartam volna itt befejezni.

(2013-05-25) : franciával kezdett el izgatni utána én is izgattam őt 2 ujjammal ami nagyon tetszett neki és nyögdécselt is hozzá utána gumit huztúnk és hátulról kutya pózban toltam neki egy jó ideig, utána pózt váltottunk és beleült és lovagolt egy kicsit és a végén a hatalmas melleire élveztem.

felejthetetlen: 4db
(2017-07-30) : A masszázs után kedvesen felajánlott egy natúr franciát, majd ey vadító kebelcsúszkával kényeztette a farkam. Nagyon higénikusan készíti elő a terepet (pl. fertőtlenítő spary), ami nekem nagyon tetszett.

(2014-12-25) : Majd áttértünk a tatamira, ahol egy franciával tette még acélosabbá, ami már így is eléggé meredezett. Kértem a kölcsönös franciát vagy 69-et, de azt még a szokásos módon nem engedte,

(2014-05-30) : Ekkor megkért hogy kenjem be a cickóit masszázsolajjal. Hát erre ki mondana nemet! Utólag jöttem rá, hogy emiatt nem tudom igazán megkóstolgatni a melleit - van ilyen :) Ekkor kezdődött a csúszkamasszázs, amire alig tudok visszaemlékezni, annyira elvarázsolt.

nagyon jó: 10db
(2017-09-19) : Izgató látvány a tükörben ahogy végig dolgozott. Ezután jött amire nagyon vágytam az erotikus része, a matracon. Nagyon izgatóan használja csodás kebleit, majd egy idő után, NFVSZ kértem amit fantasztikus volt.

(2017-09-13) : Aztán a szájába került az éledező testrészem és finoman franciázni kezdett. A környék és a zacsi azonban hiába sóvárgott, most kimaradtak a jóból. Itt jött a kölcsönösség rész, ahol is kb 5 percet nyalakodhattam 69-ben...

(2017-08-21) : majd kezdetét vette a franciás levezetés, mivel most ezt kértem. Finoman kezdte, érezte, hogy mennyire vagyok érzékeny, a kezét is úgy használta, hogy az amúgy kényes szerszámom rendben legyen. Nem semmi látvány volt eltűnni a szájában.

: 39db
(2019-08-06) : Teljesen szakszerű masszázst kaptam, hason fekve végig masszírozta a hátam és lábam, nagyon jól esett. Lábtól felfelé haladt, ebben a periódusban kizárólag a masszázsra koncentrált, semmi elkalandozás nem volt. Ügyes keze van, nem volt túl erős,

(2019-07-12) : Térdei alá helyezett egy törölközőt, papírtörlőre fújt egy kis fertőtlenítőt és azzal törölgette meg a bevetésre váró és franciát kívánó nemesebbik testrészemet. E kis közjáték után finoman bekapta a farkamat és kéjes nyögésekkel oktatta a franciát.

(2019-02-19) : Szóval nem erőltettem, hagytam hogy kivégezzen. sajnos ahogy közeledett a vég, átkapcsolt kézi vezérlésre. Némi higiéniás szünet után fel a padra és kaptam egy alapos masszázst.