Noémi erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Noémi-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-03 20:33:18

csókkedvelő2
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Noémi beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
Noémit én még Nocsi korában kinéztem magamnak, de valahogy az elmúlt két évben mindig közbejött valami, vagy valaki. Most azonban végre eljutottam hozzá. Telefonon kerestem, kolléganő vette fel, de kérésemre Noémi húsz perc múlva visszacsörgött. Kedves csilingelő hangja mindjárt levett a lábamról, de fontos tisztázni valóm volt mindjárt az elején. Sok beszámolóját olvasva nagyon biztató kép alakult ki róla, de senki sem írt a csókjáról. Hát ezt kellett tisztázni, mert levelező nevemhez hűen ez számomra nagyon fontos. Nocsikám csendesen azt mondta: "szimpi esetén nálam van csók" Hát ezek után élőben kellett megtudnom, hogy szimpi vagyok-e és hogy milyen is az a csók. Meg is állapodtunk egy három nap múlva esedékes randiban, amit aznap még SMS-ben megerősítettem.
Megközelítés
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A szalon a Városliget mellett van, amihez sok közösségi közlekedés visz. Én autóval mentem. A liget építkezései miatt a nagy parkolók nem üzemelnek, de én a háztól nem messze az utcában is találtam fizető parkolóhelyet. A cím egyértelmű, eltéveszthetetlen.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház állapota kívülről bizony nem biztató és a függőfolyosó sem dobott fel, ahová telefon és kód után bejutottam. Igen ám, de a folyosón haladva egyszer csak feltűnt egy modern, vadonatúj bejárati lakásajtó, ami mögött már vártak. Hát belépve már egy más világ fogadott. Teljes átépítés után egy szépen megvalósított, ízlésesen berendezett lakótérbe kerültem. A fürdőszoba szép szaniterekkel épült át, sarokkáddal. Ezen ugyan nincs zuhanyfüggöny, de a belső sarkában ülőhelyet is tartalmaz a kád, így még az én métereim mellet sem csináltam pocsolyát. Természetesen minden kegyszer rendelkezésre áll. Kérésemre a nagyobb szobába mentünk, ahol tatami, két személyes ülőbútor, kiválóan elhelyezett nagy tükör és meghitt, de kellő fényt adó megvilágítás fogadott. Külön kiemelném a zenét, amely nem élő rádióadás volt, hanem egy andalító halk zenekari aláfestés.
Noémi külseje
Amiben fogadott:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Hát bizony meglepett! Fényképei alapján egy átlagos méretű leányzónak gondoltam. (Persze, ha megnéztem volna a mérettáblázatát...) Nocsi viszont egy filigrán gyönyörűség, egy valódi "zseb Vénusz" (Ha valaki emlékszik meg a franciák korábbi filmcsillagára..) Azért tűnik a képein nagyobbnak, mert minden arányos rajta, az aranymetszés szabályai megvalósulnak benne. Karcsú test, gyönyörű keblekkel, tenyérbe mászó popsival. Mindehhez nem utolsó sorban a nagyon szép arc, ami életben még szebb, mint a fotókon, mert a gyönyörű szemek és a meleg mosolya még vonzóbbá teszi. Meg kell mondjam: ilyen tökéletes szépséget még nem igen láttam, még a filmekben sem.
Kérésemre egy köntösben fogadott, ami alatt csak a meztelen valóság volt.

Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Hát masszázs is volt, 10 perceben, valamikor a két órás találkozó vége felé. Comb, hát és váll masszázst kaptam. Tanult masszőz, élvezetesen csinálta. Méretéhez képest nem várt erővel is rendelkezik, bár kérésemre kicsit visszafogta a lovakat. Nagyon frissítően hatott, élveztem, pedig nem vagyok egy masszázs kedvelő. Az igazi élvezet azonban az volt, hogy közben a tükörben nézhettem, amint egy térdelő meztelen szépség fölém hajolva foglalkozik velem. Hát ez a kép beégett a retinámba.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Belépésem után, miután felocsudtam a már leírt meglepetésből, puszis üdvözlések keretében átadtam a hozott kis nyalánkságot. E közben fel tudtuk mérni egymást, így aggodalomtól fűtve feltettem a legfontosabb kérdést: elég szimpi vagyok-e számára? Igenlő válasza a mennyekbe repített. Még úgy az előszobában, ruhában meg is kóstoltuk a csókot. Hát ez akkor még elég visszafogott, de biztató volt.
Zuhanyozás után a szobába érve elkezdhettem kézzel felmérni, hogy mit is tartalmaz ez a köntös. Hát csodákat. Teljes körű simogatások után be-be nyúlva a köntös alá folytattam az ismerkedést, ami természetesen a köntös elvesztéséhez vezetett. Meztelenül egymáshoz simulva most már belefelejtkezhettünk a csókba. Hát kérem ez csodálatos. Mint elmondta Ö is szeret csókolózni, ami érzékelhető is volt. Nem az a pornós csók, de meleg bensőséges nyelves csók, amibe nem csak az ajkai, hanem a lelke is benne van. Magával ragadó. Hát ez bizony végigkísérte találkánkat, mert mindketten kihasználtunk minden lehetséges helyzetet ennek ismétlésihez.
Megállapodtunk, hogy ez két élvezettel járó találka lesz, de fordítva: kettő neki (akkor még azt hittem) egy nekem. Ehhez igazodva én kezdtem a kényeztetését. Először szemmel simogattam végig ezt a gyönyörű háton fekvő testet, de közben elmeséltem, hogy ezt követően hogyan fogom mindezt végig simogatni, csókolgatni. Hát amikor a ciciknek mesélem, a bimbók, már a szavak hatására is ágaskodni kezdtek. Miután gondos simogatások és csókolgatások után eljutottam a combjaihoz, azok szétnyíltak és feltárult a csodálatos punci. Miután elmondta, hogy nála korábbi tapasztalatok alapján az ujjazás nem opció, kicsit aggódtam, hogy hogyan fogom így gyönyörhöz juttatni. Hát fölösleges volt aggódni, mert egy csodálatosan érzékeny csiklóhoz jutottam, aminek kellő kényeztetése igen gyorsan remegéshez, majd elrepüléshez vezetett.
Ezt követően Ö mutatta be cicis csúszkáját. Olajozások után keresztben, majd hosszában kényeztetett, nemesebb részeimet kiemelten. Közben persze rendszeresen felkúszott egy egy csókra. Csodálatos volt, amikor megállt és csak rajtam fekve csókolt. Egyszer csak megkérdezte, hogy jöhet-e egy kis kölcsönösség. Lelkesen helyeseltem, 69-re számítva. Hát csak félig volt az. Fejem fölé térdelt, miközben én a ciciket kényeztettem. Puncija táncolni kezdett a nyelvemen és olyan gátlástalan természetességgel jutott el a második orgazmusához, hogy én csak bámultam, valóságosan is, mert közben láthattam örömét az arcán is.
Ezt követően Ö vett kezelésbe. Miután végig csókolgatta testem, lejutott az alvégre is. Arcát a combomra fektetve oldalról kezdte el csókolgatni az akkor még csak őrmestert.
Közben folyamatos kaján szemkontaktussal kísérte tevékenységét. Ez a szokatlan módszer hamar századossá emelte a kényeztetett rangját. Ekkor keresztbe fordult, úgy combjai közé került a kezem és ha már ott volt....Egyszerre bólogatott a fejével és táncolt a csípőjével. Én akkor élveztem a szájába, amikor megéreztem, hogy Ö már megint elrepült.
Ezután ivás, pihegés, majd következett a masszázs.
Maradt még időnk, így megkérdeztem mit szólna még egy repítéshez. Lelkes igenje után már csak az volt a kérdés, hogy több ajánlatom közül mit is válasszunk. Ez első alapvariációt preferálta. Hát így is történt. Így lett az általam tervezett két örömszerzésből négy.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrák nem szerepelnek az étlapján a vállalások kiderülnek az eddigi leírásból. A két órás rózsák száma felső kategóriás, de a kapott élményhez képest eltörpül. Azokat belépésemkor tettem le, bár nem kérte, de én szeretem elkerülni az észvesztés miatti esetleges elfelejtést.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nocsi egy csoda. Nem csak a szépsége és tökéletes alkata miatt, hanem döbbenetes, hogy több év gyakorlata után is meg tudta őrizni ezt a szinte gyermeki jóhiszeműségét, jóindulatát, kedvességét. Ezt csak azok a nagyon kivételes személyek tudják, akik szeretik amit csinálnak és személyiségük is tiszta. Beszélgetéseink során sok minden feltárult életéből és minden momentumából a tisztességesség áradt.
Feltétlen visszamegyek hozzá!!!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Noémi erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-07 21:33:43
gratula az élményhez és a beszámolóhoz! a beszid alapján Noémi csillagos 5-ös!

2020-09-06 09:04:14
Öröm szerzés a köbön, van aki ezt is tudja számolni. Az írásod jó kedvcsináló lett, pláne azoknak akik nem X-re játszanak.

2020-09-04 21:22:38
Az első három fejezet informális tartalma, számomra rendben. Sajnos következett a lejtmenet. A külsőről áradoztál, ami nem baj, csak jó lett volna olyan információkat olvasni, amik a képeken nem láthatóak.
A levezetés ismertetése zömmel Rólad szólt, visszafogottan fogalmaztam, Noémi munkásságáról szinte semmi, pedig biztos érdekes lehetett a "szokatlan" módszer.

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-04 16:58:22
Látom, hogy jól ismered Nócsiék szalonját! És igazad van mert hozzá mielőbb és minél többször vissza kell menni!!

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-04 14:00:13
Noémi valóban egy csodálatos teremtés,ezt én nagyon régen tudom. Ez a beszi is ezt az állítást igazolja

FunkciókNoémi legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2019-12-15) : Lábnál, talpakkal indított, ügyesen átgyúrta, majd egyre feljebb következett a teljes láb, hát, majd a karok és kézfej. Folyamatosan érzékeltette, hogy nem sima masszázson van az ember, benyúlásokkal, apró puszikkal éreztette az erotikus létet.

(2019-11-01) : Arra viszont emlékszem,hogy lábamat ami a neuralgikus pontom jól átgyúrta nagyon jól esett a fàrasztó munka után.Befejezésül a karomat a combjára fektette és alaposan azt is átlazította.Összeségében nem túl erős de nagyon kellemes masszázst kaptam.

(2019-06-30) : Először a zacsit nyalta,majd lágyan a makkot is nyalni kezde végül a szájába került a farkam.Bönyállal egyre gyorsabb tempópan járt ki-be a szájábban cuppogott.Nem bírtam sokáig.

felejthetetlen: 4db
(2020-10-06) : Alaposan foglalkozott velem tetőtől talpig, pontosabban talptól tetőig inkább. Nagyon jól esett, felfrissítő érzés volt, közben beszélgettünk, az éppen aktuálisnak tűnő kérdésekről, ebben is kellemes partner volt. A masszázs technikáját és szakszerűségét nem tudom egyértelműen megítélni, úgy éreztem, hogy a csomók, izomletapadások száma csökkent,

(2020-05-10) : Ezután a vállamat is jól átgyúrta kérte,hogy tegyem a combjára a karomat amit szintén átlazított finom kiskezével.A végén mégegyszer átgyúrta az egész testemet a golyóimhoz is többször benyúlt,nagyon kellemes volt minden mozdulata.

(2019-07-08) : Kicsi krémet használva alaposan átgyúrtam, mielőtt lefelé indultam. Szépen óvatosan a gerincre koncentráltam, ott a csigolyákból indulva kifelé húztam az ujjaim, az arcát nézve próbáltam kitalálni, hogy ez tetszik neki, vagy sem

: 4db
(2020-08-13) : Levezetés előtt és után is masszírozott, amit külön kértem a végén még visszatért rá, jól esett a lazítás. Érezni, hogy van erő a karjában, de mégis tud gyengéd lenni, ha akar. Alaposan végigmasszírozott több részletben, jól esett egy hűvös napon egy ilyen melegítő masszázs.

(2020-07-15) : Lomi lomi masszázst kértem tőle, mert a simogatóbb masszázsok (főleg a tantra) kihozzák a hátam csiklandósságát. Becsülettel elkezdte a hátamat masszírozni, de viszonylag hamar fordulásra invitált.

(2019-12-11) : Nagyon hamar szerettem volna már ahhoz a részhez érni, ami miatt igazából mentem, csak az járt az eszemben, de addig is, míg nem értünk oda, a tatami mellett lévő óriási tükörben csodáltam gyönyörű testét.