Linda szexpartner

szexpartner

Linda-

V.I.P hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-03 02:05:35

Mojito1
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Linda beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-03

Egyeztetés
Elérhető:
5
Napok óta éreztem a késztetést, hajtott az ősi vágy. A korábban már a kedvencek közé rakott lányok közül Lindára esett a választásom. Egy órácskát óhajtott a testem. Hívtam, hamar felvette és sikerült is időpontot egyeztetni. Kicsit úgy éreztem, hogy kis szervezést igényel részéről a látogatásom, de hamar leegyeztettük az időpontot. Mivel még nem jártam nála, megadta a címet és kérdédemre a virágszálakat megmondta. Este hétre beszéltük meg a randinkat, de azt kérte, 5 perccel később menjek majd. Itt kicsit elgondolkodtam, hogy tán melegváltás lenne? Rá azért nem kérdeztem, hiszen tudtam jól, nem apácát megyek látogatni. Hangja kissé kimért volt ugyan (ilyen érzésem volt), de nagyon udvarias és kedves. Egy pilanatra a képei is bevillantak az angyamba, így le is beszéltünk mindent.
A nagy forgalom ellenére kényelmesen odaértem és jött is az sms, hogy mehetek akár rögtön. Visszaírtam, hogy pár perc, és már szedtem is a lábam. A kapuban kicsit hosszabban csörgött ki a telefon, de felvettte és megadta a bejutáshoz való instrukciókat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
5
Szokás szerint Vazze volt a navigátor, oda vitt ahová kellett. Korábban már jártam abban a társasházban, ahol az ő kéjlakja is van, így tisztában voltam a parkolási nehézségekkel, lehetőségekkel. A ház előtt van sok parkoló, de én ahányszor arra járta, mindig dugig volt, annyira, hogy minden kis szabad helyen autók álltak. Rutinosan a villamospálya másik oldalán lévő paneltömbök egyike mögé hajtottam és az ottani parkolóban találtam is helyet. 3-4 perc séta és a lépcsőház előtt vagyunk. Ha éppen piros van a zebránál, akkor még 1-2 perc plusz.
Amire figyelni kell, hogy a háztömbök és a lépcsőházak is betűvel vannak jelölve. Ha nem figyelünk, könyen a másik blokk ugyanazon jelű lépcsőháza előtt fogunk szerencsétlenkedni. Néhány éve ugyanitt így jártam, ezért most odafigyeltem erre is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Nem régi építésű modern társasház, az odatalálásnal arra tényleg figyelni kell, amire a beszámolóm megközelítés részében megjegyeztem a házszámozásnál.
Telefonban megkaptam a csengőszámot, emeletet ajtót. Csengőt nyomtam, már berregett is és nyitottam. A forgalom így estefelé viszonylag elég nagy, többen érkeznek haza Ez van akit zavar, de én ilyenko simán felveszem a „hazajöttem” pofát, vagy a „haverhoz ugrok fel” testtartást és magabiztosan haladok. Lift van, azzal mentem fel, kilépve rögtön rátaláltam az ajtóra, ahol egy diszkrét koppantással kértem bébosájtást. Kattant akilincs és már be is léphettem.
Lakás kis garzon, egyszerű, modern berendezéssel, semmi glanc, semmi felesleges holmi. A célnak teljesen megfelel, tiszta, kellemes hangulatú. A tetthely a nappali hátsó kis gardrób zúgában kialakított kis beugró részében van. Belépéskor nem gondolnánk, hogy ott van valami kis zúg, ahová éppen faltól falig a franciágy van beékelve. Tök jó kis intimfészek. A lakásba belépéskor azt hittem, hogy majd az L alakú nagy kanapé lesz a szerelmi fészkünk. Zuhany után oda ültem le várakozón, de Linda továbbterelt a kéjzúg felé, amire rá is csodálkoztam, hogy ott van. volt berendezve, az ágy kényelmes, mérete is megfelelő, bár egyszer-egyszer amikor fordultam rajta, a vastag karfájának ütköztem. Miközben zuhanyoztam, az idő alatt „vetette meg az ágyat” a légyottunkhoz.
A nappaliban volt egy kis konyhasarok kialakítva, mindjárt a nagy kanapé mellett. Kanapéval szemben szárító, rajta száradó ruhák... azt mondjuk én elpakoltam volna, de ez csak úgy átfutott az agyamon.. igazából nem zavart.
Fűrdő tiszta, rendezett, garzon lakáshoz méretezve szűkös volt, de nekem minden fűrdő kicsi valahogy. Zuhanykabinban, zuhanytálcába fel kell lépni, én azért figyeltem, mert nem akartam elzúgni. Egyébként rendben volt. A zuhanycsapon fémrácsos tartópolc függött, néhány tusfűrdő közül lehetet válogatni. Ez a tartószerkezet eléggé rossz helyen van amúgy, mert a zuhanycső nálam folyton beakadt és majdnem leemelte párszór a helyéről. Vizet jól be lehet állítani, nem kell attól tartani hogy a forró és a hideg válatogatja egymást. A kabin oldalát szokás szerint majdnem kikönyököltem, olyat puffant kétszer, hogy azt vártam, Linda beszól, hogy élek-e még.
A földön volt kilépő, de bizony eléggé nedves volt, azt azért jó lett volna cserélni előttem, azért is mert valahogy úgy jött ki, hogy a cipőt kint levéve zokniban, ruhában jöttem be a fűrdőbe, persze rágyalogoltam a nedves kilépőre. Ott a fűrdőben vetkőztem le, ruháimat a mosógép tetjére tettem. Egyébként általában a fűrdőbe alsógatyában vagy semmiben szoktam bemenni. A távozásom előtti tusolás végeztével ki is cuccoltam, már kint öltöztem fel a nappaliban.
Tusfűrdő volt több is. Egy üveg szájvíz is egy kis műanyag pohárka a mosdónál ki volt készítve nekem. Kuka jobbra lent, csak ha keresné valaki. Törölköző tiszta, száraz, jó illatú és jó nedvszívó. Annyi baja volt csak, hogy igen falatka méretű. Egy törölközésre azért elég volt, de a második zuhany után jó lett volna egy másik.
Linda külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Linda fotói hűen tükrözik, hogy milyen ő élőben. Mivel a fotóin nem látható, így az arca lehet meglepetés, ha valaki nagyon mást képzel hozzá. Nem az a babalányka, ő egy helyes, érőben lévő harmincas igazi nő. Van a tekintetében egy kis komolyság, kimértség, távolságtartás első találkozásra, ami az intimitást követően szelidül.
Magassarkú szandálban és egyberészes világos (talán virágos mintás) könnyű miniruhában fogadott. Simán utcai viseletre is alaklmas, mégis nagyon sexi. Alatta melltartót viselt és mint az vetkőzés közben kiderült, bugyi nem volt rajta.
Korának megfelelően néz ki, szép, ápolt, igényes. Vékony, de izmos, főleg a hasán látszanak a kockás izmok. Semmi felesleg nincs rajta, ami puha rajta, talán a formás popsija, ami nagyon fogni való és az széles árkával igazán izgató. A bőre puha, kellemes tapintású, illatos és finom.
Puncikája gusztusos, csupasz nini, előbuggyanó ajkacskákkal, mely azonnal kóstolásra ingerli az egészséges férfiembert. No, fel is izgultam rá most is, ahogy felidéztem magamban.
Lábai izmosak, combjai, vádlijai formásak. Lábujjai szépek, ápoltak, keze is rendben van.
Összefoglalva helyes, szép, kívánatos teremtés.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
4
Kebelszex:
4
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
4
Zuhany után leültem a kanapéra, ala nature, csupaszon, míg ő bement kezet mosni. Amikor kijött, terelt be a kéjzúgba, amit addig észre sem vettem. A franciaágy mellett álltunk, én ádámkosztümben, ő még ruhában és így kezdtük az ismerkedést simgatással, ki csókokkal. Ez izgató volt, kisfickó szépen éledezni is kezdett. Eközben a magasságát is méregettem és kérdeztem, hogy milyen magas, mert alacsonyabbra emlékeztem. Hát a magassarkú rajta volt még, ami felett el is siklottam. Ez lett az apropója annak, hogy levegye. Leült az ágyra, én mellé és míg a szanditól ügyesem megvált, én simogattam. Felállt velem szemben, míg én az ágyon ültem. Simogattam a lábait és lassan csúsztak fel kezeim a combjain, feltolva a miniszoknyát. Itt szembesültem vele, hogy bugyi nincs rajta, ott figyelt a csupasz nuni. Húha, adtam hangot a kellemes meglepetésemnek és már pusszantottam is, ahol értem.
Linda közben levette a ruhácskát és a melltartótól is ügyesen megszabadult, nekem ezzel dolgom nem akadt. Szó szerint sem akadt, igaz nem is szokott, mert hogy melltartó levételben valahogy ügyes vagyok... no, ezt nem dicsekvésből mondom, hanem csak tényként közlöm. Elővillantak a kedves cicik, szép nagy gombokkal... hm, szeretem.
Immáron, hogy Linda hozzám öltözött, évakosztümben, egymást átölelve feküdtünk el az ágyon és megkezdtem csókós felfedezőutamat a száján, arcán, nyakán... haladva lefelé aprólékosan. A cicikhez érve szólt, hogy ne harapdáljam majd. Ó, dehogy mondtam, csak nyugi, én a gyengédség híve vagyok. A lányokkal csakis gyengéden bánok, azt adom, amit várok.
Újra csókolóztunk, érzékien, finoman. Nem voltak ezek olyan heves csókok, inkább én csókoltam többször, Linda megadta magát, de időnként azért éreztem a finom nyelvecskéjét is a számban.
Elidőztem a cickókkal, különösen figyeltem a bimbókra. Véletlenül se harapjam meg őket, no meg mert nagyon élveztem a gombok méretét, formáját a számban.
Folytattam ténykedésemet és a puncus felé vettem az irány. A kibuggyanó ajkaknak ellenállni nem lehetett, alaposan megcsócsáltam és ahol érten nyaltam. Lábait felemeltem, hogy jobban odaférjek és alaposan bejártam minden zúgot, a popsiba is belekóstolgatva.
Kértem, hogy forduljon meg. Megtette és popsiját ki is tolta... huhh... rávetettem magam azon nyomban és zabáltam, ahol értem. Puha formás popója szétnyílt, árkában hívogatón mutatkozott a popsilyuk. Kezelésbe, akarom mondani nyelvelésbe vettem, ahogy illik, meg úgy is, ahogy nem illik. Ide oda csapongva szorgoskottam a popócska és a puncuska között... majd mikor hallottam, hogy amikor a puncikánál ügyködöm igenycsak nyögdécsel Lindus, tevékenységemet átcsoportosítva, az újabb kihívásnak tettem eleget. Finom puncija van. Hogy valójában mennyire élvezte, nem tudom, de biztató és jelzés értékű hangokat hallatott.
Közben kisfickó is helyezkedett, Lida lábacskái közé keveredvén élvezte a lábujjak mozgását.
Ezután hanyatt feküdtem és Linda kezdte meg kényeztetésemet. Gyengéden bekapta kisfickót, aki már igencsak szerette volna, ha szájára vesz a fehérnép. Ütemesen, lassan szájával szopogatta, majd kézzel is rásegítve simogatta, csúsztatta kisfickó nyakán ujjait. Jó volt nagyon, ahogy csinálta. Hogy tetézzem az élvezeteket, kértem, hogy 69-ben folytassuk, amivel foglalatoskodik.
Arcomra húztam a puncusát és élvezettel nassoltam, ahol értem, míg ő kisfickót dadálta kézzel, szájjal. Kellemes póz, szeretem. Nem vártuk meg, hogy így fejeződjön be a műsor, ezért gumit húzott rám.
Hogy szeretnéd? Kérdezte. Csüccs bele, indításnak! Kértem és ő szépen átemelte lábát, helyére igazítva kisfickót rácsusszant. Mire gondolatban elkiáltottam az ilyenkor szokásos „enyém vagy!” csatakiáltásomat, már benne is voltam és szépen ütemesen mozogva lovagolt rajtam Linda. Magamhoz húztam és átölelve folytattuk a szeretkezést. Imádom ezt a részét nagyon, a barátnős hangulat itt azért rendesen előkerekedett.
A horizonton feltűnt a cunami, de még időben fordultunk kutyusba. Újra elém tárult az a sexi, izgató, gyönyörű látvány, amit egy felkínálkozó popó nyújthat, lent a nagy guszta kibuggyanó ajkacskákkal. Toltam kisfickót a helyére, Linda szólt, hogy kicsit feljebb. Kis korrigálás és már benne is voltam. Pakoltam rendesen, nagyon jó érzés a puncijában lenni. Majd oldalra fektetve, combjait összezárva is toltam hátulról.
Fordulás, Linda hanyatt, én rajta és már csusszant is be kisfickó. Hosszan szorgoskodtam így is, miközben lábait a nyakam közé vettem. Amíg lent ki-be dolgoztam, lábujjait puszilgattam.
Újra kutyus kis ideig, majd kértem, hogy lábait nyújtsa ki. Ebből a pózból nyújtotta ki lábait úgy, hogy közben kisfickó maradt a punciban. Linda feküdt hason, összezárt, nyújtott lábakkal, én a lábaim széjjel raktam, hogy az övé legyen közben. Úgy toltam hátulról nagy élvezettel addig, míg ismét felkorbácsolódtak a hullámok... Vissza kutyusba, úgy folytattam a kufircolást, közben markolásztam azt a csini popót.... Éreztem, hogy ebben a pózban lesz a nagy durranás. Jött is az érzés, közeledet, ahogy kell... hosszan élveztem a kilövés előtti pillanatokat, majd durrbelebumm!, kiadtam mindent amit lehetett. Hatalmasat élveztem. Ez az, erről van szó! Nagyon jó volt.
Letisztogatás, majd a maradék időben cirógatva egymást, elbeszélgettünk erről arról, főként a kutyákról.
Gyors zuhany még, aztán pár perccel az egy órán túl néhány kedves szóval és csókokkal búcsúzva, elégedetten távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Látogatásom végén tettem a konyhapultra a csokromat, szóba sem hozta egyszer sem. Hogy szép kerek egész legyen, a pár virágszálat még beletűztem. Meg is kérdezte, adjon-e vissza, de nemet intettem és megköszöntem az élményt.
Extrákat nem kértem, igaz a popó nagyon kísértett, de végül maradtam az alapoknál. Kellemes élmény volt, megérte. Szerintem nagyon korrekt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Helyes, vonzó, sexi lány, kellemes társaság. Annak ellenére, hogy kimértséget, komolyságot éreztem a kisugárzásában, hozta a barátnős hangulatot. Jól éreztem magam vele, örülök, hogy együtt töltöttük azt az egy órácskát. Linda kisugárzásában egy kicsit másabb, mint amilyen lányokat én alapból keresek, kedvelek, de mégis sikerült neki úgy izgalomba hozni és olyat szerelmeskedni, hogy tényleg semmi hiányérzetem nincs vele kapcsolatban. Mivel danolásztam, doboltam úton hazafelé, elmondhatom, hogy jót tett a kis lelkemnek, kikapcsolt és feltöltött. Szóval, nagyon jót szexeltünk. Én azt mondom, meg kell őt látogatni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Linda szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-21 18:56:35
Ez nem beszámoló, hanem egy kisregény. Kellene írni elé egy vezetői összefoglalót. 😃

2020-09-10 06:26:38
Eszméletlenül jól megírt, részletes beszámoló. Látszik, hogy sok munkát tettél bele, de megérte. Gratulálok a randidhoz!

Namo
Könyvet írhatna
2020-09-04 21:49:57
Köszi a részletes , tartalmas beszámolót, et a hölgy számomra kedvenc, most még nagyobb kedvem lett meglátogatni

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-03 23:48:09
Ez egy rendkívül alapos és részletes dolgozat lett, amit elolvasva megértettem miért is danolásztál hazafelé.

2020-09-03 14:41:10
"sexi" - jááááááááá, ettől mindig kiver a víz.

FunkciókLinda legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-08-09) : Kis erogyujes utan finoman, szeretettel simogatta, nyalogatta, szopta, kenyeztette agaskodo ferfiassagomat. Mivel meg teljesebben szerettem volna nektarjat izlelni, keresemre arcomra ultettem. Orrom, nyelven, erzekeim elvezettel szivtak be a finom izeket es a higienia, noiesseg megtapasztalasat. Linda feszes teste boldogan, felszabadultan es oszinten adta at magat az erzesnek melyet nyujtani tudtan neki. Szamomra ez az oszinte orom az elojatek csucsa.

nagyon jó: 1db
(2020-09-24) : Ezután ő vette kezébe, illetve szájába férfiasságom bő nyállal mélyen szájába engedve, Fantasztikus érzés volt főleg, amikor nyálhidat képezve vette ismét szája mélyére. Egy idő után javasolta a gumihasználatot, amit elfogadtam. Ügyesen rám varázsolta majd megkértem üljön bele, amit meg is tett finoman lassan engedve magába. Éreztem szűkös punciját, ahogy magába fogad, ami elsőre nehezebben ment mértem miatt,

: 3db
(2020-10-05) : Mindegy is, pár perc múlva váltottunk, natúr franciára, ami, nyálcsorgatósan, lágyan volt kivitelezve. Sajnos zacsi nyalás , szopogatás nincs, bár ez az egyik kedvencem. Gumihúzást követően lovacskáztunk lágyan pár percig, majd misszionáriusban folytattuk. Az akciót végül kutyusban fejeztük be.

(2020-09-23) : Kis pihi után a térdeim közé kuporodott és farkammal óvatosan barátkozva a kezével és a szájával sikerült azon pár keménységi fokot javítania, pedig már addig is nagy ágaskodás volt. Linda nagyon izgatón csúsztatja lassan az ujjait a makkra nyalt nyálrétegen, szinte beleborzong az ember az élvezetbe. Ha már élvezet, akkor jöjjön a gumi és a beleülés. A pillangó szárnyait szépen széthajtva csusszant bele

(2020-09-16) : Miután sikerrel elélvezett, kértem, hogy foglalkozzon a velem egykorúval, amit készségesen megtett. Habár lassan ébredezett az ezredes, ő ltürelmesen segített felállítani, hol kézzel, hol szájjal kényeztetve. Amikor már megfelelő nagyságú lettem, kértem gumit. Többfajta pózt kipróbáltunk, végül misszionáriusban fejeztem be. Fantasztikus látni szép arcát, testét, és érezni feszes punciját és lábait!