Nati erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Nati-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-31 18:49:41

Mrci
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nati reagálása

Drága Mrci :) köszönöm szépen ezt a csoda beszámolót :) Imádtam minden percét , szuper volt veled ! Örülök , hogy ki tudtalak picit kapcsolni ebből a rohanó világból :) Várlak máskor is nagyon sok szeretettel ! Csókok

Nati beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-01

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
A hét elején hívtam (épp könnyen elérhető volt), hogy lesz-e a hétvégén. Utána üzenetben megbeszéltük mit is szeretnék és meddig maradnék. Majd VTR-en fixáltuk az időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Marina part. Az épületeket a duna felőli oldalát még csak most sikerült igazán szemügyre vennem (mert nem a szomszédból mentem és bőven időben érkeztem, így sétáltam egyet a duna parton, közben a dunán és az épületeken is eltünődve). Új építésű lakópark a duna felőli oldalán igazán igényes díszes a homlokzata ( a másik oldala is szép, de egyszerűbb a formavilága mint a duna felől) .Kétkeréken érkeztem így a parkolóhellyel ismét nem volt gondom, de egyébként is lehet (ha nem is a bejárat előtt közvetlenül) a közelben találni szabad parkolóhyet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szerintem átlagon felüli minőséget sugall az épület homlokzata és belső terében használt burkolatok is. Tiszta szép lépcsőház , amiben csak a liftig sétáltam (kb 6 lépés a bejárati ajtótól) . 2 modern lift, az egyik üvegfalas így a gyors liftezés közben lehet nézelődni. Igényes lakás sejtelmes halvány fényekkel a belépőben, közlekedőben és masszszobában. 2 szobával, igényes zuhanykabinos fürdővel (itt normál fény van). Melyben száraz kilépővel, több fajta tusfürdő és szájvíz. Tiszta normál méretű törölköző kaptam ( az előtti és az utáni tusoláshoz is másikat). Ebben a szobában masszázságy és matrac van (csak a matrac volt használva a programban). A matrac és a masszázságy mellett jó nagy tükör, a vizuális élvezetek tökéletesítése érdekében. Egy zenelejátszón hallhatóan de nem zavaróan szinte csak háttérzajként kellemes hangerőn szóló zene (attól függ kinek mi vonja el a figyelmét, én csak a program elejében emlékszem hogy hallottam ). A ruháimat egy fotelba raktam le , szobainas pedig törölközőtartóként szolgált.
Nati külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Az ajtón belépve, elbűvölő mosollyal egy piros csipkés bodyban két puszival fogadott Nati. Igazán kellemes a kisugárzása számomra! Bájos arc ,hosszú sötét (vagy barna, vagy fekete ezt nem tudom megmondani) haj, igazán csinos test (formás cicik és jó kerek popsi) . Az éppen viselt ruházat pedig pont az i-re hogy kellőképp ki legyenek hangsúlyozva a tesi adottságai és tudd nagyon jó helyen jársz! :)

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Fogadás és üdvözlés (közben lábbeli levétel) után a szobába követtem, ahol átadtam neki az extraként szánt kedvességemet (szerettem volna jobban a kedvében járni, de elszánt figyelmességem nem járt sikerrel, mivel a jelzett kedvencét a nyári hőségben sajnos nem sikerült fellelnem sehol). Majd megszabadultam öltözetemtől közben egy kis beszélgetés és irány fürdeni (eközben Ő a fürdő ajtó mellett várt). Fürdőből visszaérkezve pontosítottuk hogyan szeretném a program menetét (illetve csak a kezdet lett pontosítva, mert úgy gondoltam majd sodródom az árral) és ölelkeztem vele egy kicsit. Dicsérő szavaim közepette pedig elkezdtem megszabadítani bodyjától. Majd fedetlen testét muszáj voltam végigsimogatni (fantasztikus formájú és keménységű cicik hozzá illő pici bimbóval, valamint szuper kerek fenék és bársonyos punci). A simogatással ébredt éhségem folytani próbáltam a nyakra adott csókok után haladva lefele a ciciket is végig csókolva és a punci megkóstolásával. :)
Majd a matracra feküdtem hasra és következett a masszázs. Kedvesen kérdezte mivel is szeretném (krém vagy olaj), én az olajat választottam. Masszázsa kellemes, nem túl erős. Ami számomra kielégítő, mert nem szeretem a masszázsnak azt a fajtáját ami után 3 napig izomlázam van……..Közben sikerült elég jól elbeszélgetni és a simogatása annyira jól esett hogy (kezdtem kétségbe esni kevés lesz az eredetileg megbeszélt másfél óra) kértem ha van ró mód inkább két órát maradnék. :) Amihez rugalmasan állt, kiment szólt tárásának hogy hosszabb lesz a program.
Nagyon rövid idő múlva visszatérve folytatta a masszázst. Ami fentről lefele haladva egész a talpamig tartott. Közben néha azért kellemesen hegyes bimbójaival meg-meg érintett .Ezt követte a fantasztikus csúszka, aminél már nem bírtam magammal és a tükör felé pucsító fenekét simogatni kezdtem. De nem csak a fenekét hanem amit elértem igyekeztem kézügyre venni! :) Eközben Ő a combom között egyre előrébb nyúlva rátalált a farkamra és fantasztikus kéz technikáját élvezhettem. Majd jött a kérdés szeretnék-e megfordulni? Hát persze! :)
A megfordulás érdekesen sikerült ugyanis a cicijeire került olaj és engem teljesen bűvöletbe ejtett azok simogatása és puszilgatása. Aminek hatására egy kevés időt eltöltöttünk egymással szemben térden állva. Én közben a kezeimmel végig taperoltam a testét :). Ezután Ő feküdt hasra és én „masszíroztam” őt. A háta után haladtam lefele, a popón időztem kicsit utána a combok és vádli. Majd a nyelvemmel elkezdtem elveszni a fenekében és puncijában. Utána végigpuszilgattam a hátát, nyakára csókokat leheltem és óvatosan ismét visszatértem a puncihoz…….. Megkrédezte: Esetleg megforduljak?Egyértelmű igennel feleltem! :) Ismét a nyak csókolgatástól haladtam lefele a ciciken jól elidőzve a puncihoz megérkezve. Na itt sok időt töltöttem. Fincsi kis szárnyas, frissen borotvált bársonyos puncija mágnesként hatott a számra és nyelvemre, ujjaimat csak finoman („behatolásmentesen” használtam). Majd miután Natit nem sikerült eljuttatni a kellemes gyönyörhöz (ami egyébként is kétséges volt), megköszönve finomságomat helyet cseréltünk.
Levezetés
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Én háton Nati mellém térdelve. Bőségesen beolajozta testét illetve az enyémet is (mellkastól lefele a zacsiig teljesen). Először a kezével vette kezelésbe a farkamat. Már ettől majd szét robbantam! :) Majd bevetett egy ámulatba ejtő csúszka összeállítást (amire meg is jegyeztem neki hogy első alkalmamkor kért információban nem értettem hogy nála minden program más és más, na ezt most megértettem hogy ugyanazon személlyel sem egyformák a programok). Ami elsőként a cicikkel történő csúszka volt keresztirányba a farkamon. Ezt követte a ciciszex, majd a testével a testemen csúszkált. Egészen a farkamtól a nyakamig. Ami minden túlzás nélkül kimerítette a masszírozás határait. De nagyon ügyelt arra hogy mely testrészek érintkezhetnek :) .Na az teljesen ámulatba ejtett! Az érzés amikor tudod hogy egy nagyon kicsi választ egy másabb szolgáltatástól, de pont ezért a végletekig felhúz! Teljesen mámoros állapotba kerített! :) Ezután leszállt rólam és a tükör mellé térdelve ismét kezelésbe vett. Amit követett egy érzésnek fantasztikus és látványnak is csodás nyalogatás, majd eltüntetett a szájában. Szerencsémre egész sokáig élvezhettem! :) Majd egy óriási kitöréssel ért a vég. Útódaim javarészt rajtam a farkamon végigcsurogva annak tövén landoltak. Egy gyors tisztogatás után még kaptam a program levezetéseképp egy frissítő masszázst beszélgetéssel egybekötve, ami igazán kellemes volt. Végezetül kaptam egy pohár vizet.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A hosszabbított időt sikerült teljesen kitölteni. Natit ismét nagyon érdemes volt meglátogatni. A beszélgetésben is jó partner és figyelmes is!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nati tényleg kiszakít a szürke hétköznapokból (persze csak ha hagyod magad és meglátogatod)! :) Csodás kisugárzású lány! A programokat megfelelő hozzáállású vendégnél igyekszik a lehető legjobban annak igényeire igazítani. Közben jó beszélgetőtárs is tud lenni (talán ennél sokkal többre is nagyon jó lehetne!! :) ) és nem utolsó sorban figyelmes! :) Szivesen elvinném magammal egy rövidebb-hosszabb időre a világot felfedezni! :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nati erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Timsel73
Belát a dolgok mögé
2020-10-20 21:46:08
Színes információ van gazdag és kedvcsináló összeszedett tartalmas irás

Voidem
Billentyűbetyár
2020-09-20 15:45:50
Nagyon örültem a kimerítő beszámolónak. Részletgazdag, kedvcsináló.

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-06 07:28:13
Remekül megfogalmaztad a Natinál tett látogatásod minden momentumát. Csodás ez a lány, nincs itt mese!

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-01 12:18:51
Király lett ez a novelka, köszönöm szépen hogy negirtad

FunkciókNati legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2018-12-27) : Nati a lábaimat kezdte el olajozni Barbi a hátammal foglalatoskodott.nem finomkodtak és elég erőteljes átgyúrást kaptam mindenhol Nati a derekamig minden átgyúrt Barbi pedig egészen a nyakam felső részéig,

(2017-10-18) : Krémmel kellemesen, de szakavatottan végiggyurmázza hátamat, vállamat, nyakamat. Néha combomon ülve, néha derekamon vagy hátsómon. Múltkori randinkon bugyi nélkül, most bugyiban.

(2016-08-15) : Egyébként akinek ez fontos annak leírom ,hogy tényleg jól masszíroz. Kellő erővel és nagyon alaposan. Néhol szakszerűséget is fel lehet fedezni eme tevékenységében, az idő múlásával e téren is egyre tökéletesebb lesz!

felejthetetlen: 18db
(2020-08-18) : A tatamira feküdtem háttal, és Nati elkezdte a combjaim simizését az illatmentes olajjal. Én pedig őt fedeztem fel a kezemmel, végig simogattam mindenfelé. Ekkor már csak a combfix, és a cipő volt rajta. Nagyon érzékien csinálta, mosolygott, és néha behunyta a szemét. Valahogy úgy éreztem, hogy Ő is élvezi. Nyilván nem vagyok naív, de szeretem ezt az érzést, és Nati ebben nagyon jó.

(2020-07-23) : Főképp a hátam volt a célpont, de lejjebb is eltévelyedtek vendéglátóm kezecskéi. Mivel kezdésképp elfoglaltam magam vendéglátóm testének felfedezésével, ennek a komolyabb masszázs is áldozatul esett.

(2020-07-03) : cserét kértem. Barbi franciája lágyabb volt, mint Nati-é. Nati felmászott hozzám és én elkezdetem a ciciket kényeztetni és néha a számba vettem őket

nagyon jó: 27db
(2020-08-02) : Majd jobbomra mellém térdelt. Valami fantasztikus filmet tárt elém amit nem csak láthattam hanem érezhetttem is! :))) Először finoman végigpuszilgatta és nyalta a szerszámot, közben letért a golyszikra is. Majd szépen ajkai között eltüntette. És kezdődött : az ismételten hosszú kéj állapot gyors/lassú mozgás erős/lágy szorításokkal. Jeleztem neki hogy hihetetlen tudással rendelkezik!

(2019-08-01) : Először a hátamat majd a derekamat vette kezelésbe, nagyon finom és gyengéd volt. Van sajnos egy pici derék fájdalmam, de nem vészes, Nati kezeinek munkája tényleg hatásos volt. Ami viszont ennél is jobban esett az az volt, mikor kezei már a fenekemet érintették, duplán azért is, mert ekkor Nati ráült a lábaimra és így a forró punciját közvetlenül is magamon érezhettem

(2018-09-07) : A lényeg, hogy a legkülönlegesebb átvezetés és felhúzás kombinációját gyakorolja Nati. Olyan érzékkel nyúl a lábad közé, és olyan különlegesen kezel ott lent, hogy átadod minden porcikádat neki. Azután valami egészen elképesztő finom furulya, amit nem is bírtam sokáig.

: 28db
(2019-08-20) : Először a hátamat kezdte masszirozni finoman és gyengéden majd elérkezett a fenekemhez, amit már a lábamon ülve végzett, és néha néha a punciját és megkeményedő mellbimbóját ishozzámérintette. Meleg és nedves volt az alsó része, nem tudtam csak arra gondolni, hogy letámadom azonnal!

(2019-07-23) : Rögtön lekerűlt róla minden ruhadarab, és csak bámultam milyen gyönyörű. Az erotika minden mozdulatában benne van, nem az a belegyurlak az ágyba tipus, de nem is azért jöttem. Finoman gyengéden maszirozott végig és közben nézhettem csodálatos testét ahogy a cickokkal cirolgatja a hátamat, huhh nagyon ott volt minden.

(2019-01-29) : Pár percel késöbb már a tatamin feküdtem ö a hátamat masszirozta lágy de határozott mozdulatokkal. A tarkomtól a fenekemig jól átgyurt, szerintem nem tanult inkább ösztönös mozdulatolkkal. Nekem általában a masszázstechnikályával szemben nincs kifogásom.