2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Zsuzska szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Zsuzska



-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-31 17:40:06

Bubus56
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsuzska reagálása

Kedves Bubus56
Drágám egy fantasztikus randiban volt részünk, amit szerintem ismételni kötelező időnként😉
Köszönöm hogy Istennőd lehetek, imádtam a beszid minden sorát.
Csókollak Zsuzska 😘😘

Zsuzska beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-01

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Amikor átváltott a masszázsról, mindjárt megakadt rajta a szemem. Írástudó lévén, mindjárt el kellett engednem a gondolatot, mivel a kiírt korhatárba nem férek bele. Azért rendszeresen figyeltem a szereplését és a képeit, míg nem egy beszi kapcsán, összehozott minket a sors. Igaz, egyenlőre csak üzenetekben, innentől azonban felgyorsultak az események. A következő napra megegyeztünk a mindkettőnknek megfelelő időpontban, ezt VTR-el szentesítettük is. Másnap reggel ismét írtam neki, mivel a telószámomat elfelejtettem este megadni. A randi előtt 1-2 órával azért rácsörögtem, szerettem volna a hangját hallani. Rövid üldözés, (oda-vissza csengetés) után sikerült beszélni Vele. Nagyon kedves volt, tetszett a hangja és a stílusa. Már csak az időt kellett sürgetnem, hogy találkozzunk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Belváros, a Blahától nem messze, villamos és Metro a közelben. A főútvonalon a parkolás szerencse kérdése. Én kicsit odébb letettem az autót egy mellékutcában, de az egész környék fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi, gangos városi ház. A kaputelefon után nem megerőltető lépcsőzés, a körfolyosó túloldaláról diszkrét integetés, nehogy eltévedjek. Kisméretű lakás, de a célnak tökéletesen megfelel. A szobában tatami, vagy szivacs, nem igazán vizsgáltam. Led füzéres hangulatvilágítás, rend és tisztaság. A kísérőzenét partnerem telefonjáról biztosította. Ezt egyszer-kétszer újra kellett indítani, de egy idő után nem nagyon figyeltünk rá, volt fontosabb. A fürdőben minden adott a felkészüléshez, zuhany, tusfürdők, szájvizek, stb.
Zsuzska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Elég sok képe van a hirdetésben, de a személyes tapasztalás az igazi. A fehér, áttört csipkének tűnő, combig érő ruhaneműben fogadott. Ez a mindent látsz és mindent nem érzést hozta ki belőlem. Haja összefogva, az alsó tincseken a nedvesség még érezhető volt, mikor magamhoz öleltem. Érkezésem előtt fejezte be a készülődést. Szép szemeibe egyből elmerültem, de a formás testéhez simuló semmiség állandóan elcsábított. Csókra vágyó ajkai is hívogattak, finom bőre kellemes illatot hordozott. Markomból kibuggyanó keblei szeretik, ha foglalkoznak velük, de ez kölcsönös. Öle rejtekében ápolt, kívánatos nőiessége, díjazza a törődést. Szóval így jó, ahogy van.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A lakásba lépve bemutatkoztunk, majd feltettem a kérdést, maradhatok-e? Mosolyogva igent válaszolt, majd a meglepiket elhelyezte. A növény egész jó állapotban volt, azonban az édesség egy része,elég furán nézett ki a meleg miatt. A nagy tábla úgy kókadt le a tasakból kivéve. mint egy lankadó ...! Egyből ment a hűtőbe. A protokoll után ott álltunk egymással szemben a konyhában.

Közelebb léptem hozzá, és magamhoz öleltem. Kacér mosollyal engedte magát, s viszonozta a közeledésemet. Kellemes volt érezni a hozzám simuló testét, mellkasomon a lélegzetét, nyakába hajolva illatát, s ölelő karjait. Nyakára adtam egy csókot, a fülcimpáját óvatosan fogaim közé vettem, ekkor már gyorsult a szívverése. A szép szemeibe néztem, majd egy igazi csók reményében ajkaihoz közelítettem. Kérésem meghallgatásra talált, s nyelveink érzéki ismerkedésbe kezdtek. Ettől nehezen szakadtam el, de fájdalomdíjként bevezetett a szobába. Itt újra öleltem Őt, s tovább incselkedtem vele. Aztán beszélgetés közben letettem a ruháimat, s kedvesem kikísért a fürdőbe. Villám gyorsan zuhany, szájvíz, nagyjából törölközés, aztán tűz vissza.

Egy korty frissítő elfogyasztása után a törölközőtől megszabadultam, s ismét magamhoz húztam vendéglátómat. Most már hosszabb, mélyebb csókokat váltottunk. Kezeimmel feljebb húztam a ruhácskát, s a popsit simiztem. Ez egyik valahogy előre került, s combjai közé férkőzött. Közösen kibujtattuk a felesleges ruhaneműből, ekkor rátapadtam a cicikre. A társam kezdett keményedni, kedvesem ezt érezve a fekhelyhez irányított.
Engedelmesen hanyatt feküdtem, kis párnát gyűrve a fejem alá. Mellém térdelt, s ha jól emlékszem, olyasmit mondott, nem nagyon szokott ilyet csinálni. A következő pillanatban rajtam feküdt, s ajkaink ismét egybe forrtak. Közben kebleivel erőteljesen masszírozott, én az egyik combomat az övéi közé emeltem, s érezhettem a forróságot. Lassan haladt lefelé, kis puszikkal és a kemény bimbókkal örvendeztetett. A célterületre érve ajkai először kívülről köszöntötték a vendéget, majd lágyan tették magukévá a már merev szerszámot. Élveztem a helyzetet. Néha felnézett rám, s tapasztalva elégedettségemet, szorgalmasan folytatta a megkezdett műveletet. Nem volt vad, inkább érzéki, mint az egész lénye. Egyszer kétszer kiengedett ajkai közül. ilyenkor a jobb cici bimbójával izgatott tovább. Jut eszembe, legközelebb szólni fogok, a bal miért maradt ki? Kezével is besegített olykor, vagy a segéderőket simogatta. Hálálkodva simiztem a buksiját, de félbe kellett szakítanom a foglalatosságát. Nagyon akartam már megkóstolni Őt.

Egy csók, majd gyors helycsere, s fölé hajolva újabb csók. Majd puszilgattam a nyakát. fülét arcát, mindenét. Szemei szemérmesen becsukva maradtak. Ajkait csókolva és beszippantva, mosolyogva viszonozta ténykedésemet. Kérésemre azért belenézhettem világító szemeibe. Ekkor felegyenesedtem. Térdeltem a combjai között, s csodálhattam meztelen testét. Ajkaitól indulva, lassan végig simogattam mindenét. Mikor a dombocskához értem, óvatosan elkerültem az érintését. A belső combjain és combhajlatain haladtam, továbbra is ügyelve az érzékeny terület kihagyására. Ekkorra a teste már többször megremegett. Gonoszul meg is jegyeztem, nem kell türelmetlenkedni. A kitárt combok közé hajoltam, s belülről végigcsókoltam mindkettőt. A vénuszdombocskát is csókokkal illettem, s végül megkegyelmeztem. A nedves szirmok közé csúsztattam nyelvemet. Már én is nagyon kívántam Őt, így végigsiklottam mindenén. Kellemes íz fogadott a kehelynél, s a dudorodó csiklót is hamar megtaláltam. Nekiveselkedtem, s faltam a finomságokat. Jó darabig a csikló egyre keményebb ingerlésével ügyködtem, úgy tűnt, partneremnek tetszik a dolog. Aztán nyelvem körbejárt az izgatott punciban, élvezve annak nedűjét. Én jól el voltam így, váltogatva a ténykedésemet. Volt mikor csiklóját beszippantottam, s nyelvem járt mint a motolla, majd finoman a fogaim közé véve csináltam ugyan ezt. Kedvesem néha talán a fejemet simogatta, volt kis csípőemelgetés is, de nem vagyok biztos abban, hogy sikerült a csúcsra juttatnom. Igaz, még nem ismerjük egymást, így nem tudhatom nála ez hogyan jelentkezik. Mindenesetre számomra nagyon fincsi volt ez az ismerkedés, csak akkor hagytam el a harcálláspontot, mikor mondta, most már nagyon érzékeny lett. Így reménykedek, talán összejött valami. (Tudjátok, a remény hal meg utoljára.)

Ahogy még mindig előttem feküdt, jött a gondolat. Fölé hajoltam és kaptam egy igazi csókot. Utána a cicik közé kértem magam, amit kellemesen abszolváltunk. Vadító volt az érzés és a látvány. Újra ajkaira vágytam, de ez a pozi nem volt túl kényelmes, így lemásztam a partnerem mellkasáról. Így azonban máj hamarosan érzékelhettem ajkai és nyelve gondoskodását. Fejét és kebleit simogattam amíg Ő kényeztetett, majd a puncihoz csusszant a kezem, s jólesően simogattam. Mikor már éreztem, így nem sokáig mehet a dolog, megbeszéltük a kedvenc variációt. Kutyusra szavaztunk egyhangúan.

Zsuzska négykézláb, én mellette térdeltem , amíg a védelmet intézte volna. Én kértem még egy kis keményítést, miközben egy ujjam már a puncit masszírozta belülről. Na itt jött a meglepetés. Valahogy a jobb hónalja alá hajolva vette ajkai közé a szerszámot, amit jól megemberesített. Mondta is, egy kis levegővételnyi szünetben, így még nem csinálta. Válaszoltam, hogy még én sem. Mivel annyira tetszett ez a játék, repetát kértem, és meg is kaptam. Így már teljes harckészültségbe kerültem, csak a vv-t kellett felhelyezni. Ez gyorsan megtörtént.

Kedvesem mögé helyezkedtem, s a hívogató punci megnyalintása után, lassan ereszkedtem a forróságba. A szűk nedvesség örömmel fogadott magába. Óvatos tempóba kezdtem, s pár mozdulat után maximálisan érezhettem partnerem testének rejtekét. A tükörben nézhettem ütemre ringó kebleit, s húztam magamra, amennyire lehetett. Csináltuk gyorsabban, lassabban, ami a csövön kifért. Néztem az előttem hullámzó testét., néha talán tetszésnyilvánító hangot is hallottam. Aztán az is lehet, hogy csak beképzeltem magamnak, de akkor is szuper volt. Később lassú, hosszú löketek jöttek, majd a punci bejáratával játszottam. Épp csak a feje volt bent. Ekkor a Drága magához ragadta a kezdeményezést. Én csak álltam ott térdelve, vagy térdelve álltam, mint a valami a lakodalomban. Csípője és puncija mozgásával olyan játékot mutatott be, ami emlékeimbe véste magát. Meredten néztem, ahogy dolgozik rajtam. Hol elnyelve egészen, majd kijjebb engedve, forogva tekergőzött rajtam a finomsága. Imádtam minden másodpercét és milliméterét. Most is szívesen átélném. Aztán újra átvettem a stafétát. Dolgoztunk keményen, a végén már hason feküdt a kedvesem, s lassan mártogattam a fáradó rudamat.

Lekerült a védelem, s kértem az ajkai közötti megváltást. Kis törölgetés után eldőltem, mint a liszteszsák. Ő ölemhez hajolt, s érzéki szájába vette a szerszámot és az irányítást. Nem kellett sokat küszködnie, ajkai szorítása és gondos kacsója hamar elrepítettek. Ki lettem facsarva, mint a teába a citrom. A nagy különbség az, hogy ez nem volt savanyú, hanem istenien édes. Törlés és higiéniai körök után megköszöntem gondoskodását. Kis dumcsi után fürdés, öltözés, majd búcsúcsók.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az adatlapon nyilvános az ajándék mértéke. Nekem kicsit kellemetlen volt, hogy a bővebb infóban nincs szó az extráról, na meg az idővel is megcsúsztam. Így amit gondoltam, tudtam, távozás előtt az asztalra helyeztem. Fel is hívtam nem sokkal a távozásom után, de kedvesen megnyugtatott.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Csodás élménnyel gazdagodtam, s megismerhettem egy csodás NŐT! Remélem, ismerkedésünk a továbbiakban egyre mélyrehatóbbá válik. Én rajta leszek.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zsuzska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZsuzska legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-06) : Lágyan végig simogatta,megmorzsolgatta a zsákos családot is, majd rudam oldalán éreztem,hogy kíváncsi nyelvét végig húzza rajta. Már vártam,hogy végre elmerüljek ajkai közt,de Ő még nem így gondolta...

(2020-09-05) : Először a formás ikreit vetette be olyan csuszkálósan ikrei közé véve barátomat, majd dél felé vette az irányt eltüntetve férfasságomat a szájában egyszer egyszer a golyszlikat is bevonva a játékba. Közben többször fel jött és csókolóztunk hol rövedbb hol pedig hosszabb ideig. Isteni a csókja nem lehet betelni vele. Közben én is ténykedtem a ikreivel foglalkoztam hol a kezemmel esetenként pedig a nyelvemmel. Vissza vissza tért a barátomhoz is.

(2020-08-29) : Úgyis indult ez a randi egy kis olaj és már csuszkált is a cicik hatására ébredezni, kezdett barátom is, de rövid idő múlva rá kellett jönnöm, hogy jobb lesz stratégiát váltani. Átváltottunk szex csatára. Egy nagyon kellemes natúr franciát kaptam zacsi nyalogatósat és olyan bőnyálasat, egy kis kezezést is belevitt. Én pedig nem unatkoztam közben a ikreit és a popsiját simogatva izgattam fel,

felejthetetlen: 20db
(2020-10-21) : Szólt, hogy most már szeretné szájában érezni barátomat én pedig engedtem a csábításnak és átadtam neki a terepet. Lágy franciával ajándékozott meg egyszer még a ikreit is bevonta a játékba. Nem tudtam tovább hagyni kérnem kellett a védőszerelést gumi formájában. Szemből kezdtük, miközben csókolóztunk is, nem lehetett kihagyni

(2020-09-21) : Egy csók után mellé térdeltem, Ő egyből magáévá tette a félkemény szerszámot. Nem sokat kellett küszködnie, hamar újra keménnyé varázsolta. Azért én hagytam minél tovább dolgozni, így tovább élvezhettem törődését. Közben a nedves puncit simiztem, időnként ráhajolva, csókolva öle rejtekét. Most már belülről is érezni akartam partneremet, kértem a védelem felhelyezését.

(2020-09-17) : Ezek után átadva neki a terepet helycserés támadás következett és egy iszonyatosan finom franciával lepett meg ismét én pedig az ikreivel voltam elfoglalva. Kértem a kölcsönösséget is, amit nem kellett kétszer mondanom hatvankilencben is voltunk. Így is elvoltunk egy darabig ,szerintem érezhette hogy kemény barátomat hamarosan kifogja végezni, így beöltöztette egyenruhába.

nagyon jó: 7db
(2020-07-01) : Nagyon finoman csókol, éreztem puha ajkait, majd finom nyelvjátékát. Kezemmel bejártam teste minden pontját, simogattam popsiját

(2020-06-22) : Zsuzska elmosolyodott,és a megfelelő poziciót felvéve szépen arcomhoz igazította frissen borotvált , illatos kelyhét. Óvatosan végigsimítottam a számomra oly kedves szerelemrést,majd nyelvemmel finoman izgatni kezdtem. Szépen körbe barangoltam a nyílást,lágyan érintve az elémtárt hívogató tájat, közben Kedvesem is feltalálta magát,és rudamat fentről lefelé végignyalogatva tiszteletét tette a zsákos csaladnál is.

(2020-03-12) : A masszázs ágyon hasonfekve jobb oldalamon Zsuzsi bal oldalamon Liza kezdte derekamtól felfelé haladva masszírozásom. Az utóbbi időkben elég sok gyógymasszázsban volt részem így van némi összehasonlítási alapom. Érdekes érzés volt, a négy nöi kacsó ahogy járt derekamtól gerincemen keresztül nyakamig, finoman de egyben határozottan is érintették testem, simogattak és masszíroztak egyben. Nagyon kellemesen ellazultam, miközben a lányok dolgoztak rajtam

: 4db
(2020-09-09) : Ismét csókkal folytattam, és gondoltam megszoptatom egy kicsit, amit nagyon jól csinált. Gumihúzás és elölről bedugtam a kukimat a jó csúszós forró puncijába. Élvezettel dugtam és csodáltam ahogy ki be csúszik.

(2020-08-03) : Jól reagált a franciázásra, azonban sajnos nem tudtam csúcsra juttatni. Mikor elfáradtam a nyelvmunkában, akkor cseréltünk, és következett az a rész, amikor ő kényeztetett engem. Kaptam egy kellemes franciát, amit pont megfelelő erősséggel csinált, így elég kellemes perceket szerzett nekem. Lassan kértem a védőfelszerelést, madj a felhelyezés után beleült, és elkezdett lovagolni.

(2019-12-17) : Először kaptam négykezes masszázst és el kell ismernem, hogy már az felemelő érzés, amikor mindkét lábamon egyszerre érzem szorgos olajos kezek összefonódott mozdulatsorainak ritmusát. Liza látványosan mindent beleadott a regenerálásomba, hosszú és erős mozdulatokkal,