Jenna erotikus masszázs

erotikus masszázs

Jenna-

V.I.P hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-31 17:38:30

SenkiAlfonzz
Billentyűbetyár
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jenna reagálása

Szia kedves!

Köszönöm a beszámolódat,örülök hogy jól érezted magad nálam,és remélem ha még eljutsz hozzám,akkor sem fog a véleményed változni..Amit egy picit furcsának találtam hogy amilyen jól érezted magad nálam,annyira pontoztál le,amit nem értek,de te biztos tudod miért..

Jenna beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-01

Egyeztetés
Telefonon hívtam Jennát, egyből felvette, és nagy szerencsémre az általam javasolt időpontban tudtunk is találkozni.
Megközelítés
Mivel jól ismerem a kerületet, könnyen megleltem a megadott címet, és pont a ház előtt találtam is parkoló helyet. Valószínűleg általában nem ilyen egyszerű a helyzet, de pár utcasaroknyira lehet mélygarázsban parkolni. Tömegközlekedési lehetőségek széles tárházával rendelkezik a környék.
Helyszín
A ház bejáratától a lakás csak néhány lépés. A tetthely pont a célnak megfelelő. Tiszta, kényelmes, jól felszerelt.
Jenna külseje
Jenna, mint írja is, némi tetkó retusálást hajtott végre a képein, egyébként a valóságot tükrözik a fotók. Nagyon jól áll neki a piros szín, engem is egy ilyen egyrészes fürdőruhában fogadott, ami természetesen kiemelte a tökéletes ciciket. A képekhez képest lehet, hogy van rajta némi plusz, de ez csak a tökéletes íveltséget segíti elő.

Erotikus masszázs
Jenna masszázsa jobb, mint elvárható. Én egy órás programot választottam, ezért nem sikerült komoly időt eltöltenünk a masszázs résszel, de így is kellő alapossággal foglalkozott minden porcikámmal. Előző nap sportolni voltam, és ennek éreztem a hatását az izmaimban, ami a kezelésének hatására enyhült. Legközelebb a hosszabb programot választom, hogy ki tudjon teljesedni ez a rész is. Közben remek beszélgetésbe elegyedtünk, néha el is vonva a figyelmemet a kezeinek az áldásos tevékenységéről. Sajnos a masszázsprogram és az erotikus rész között teljesen elmaradt az átvezetés, talán Jenna is a mondandójával volt inkább elfoglalva.
Levezetés
Fordulás után megtudtam a játékszabályokat, és eldönthettem, hogy a franciát natúr vagy panírozva kérem. Én a natúr változat mellett döntöttem. Először olajos, cicis csúszkát kaptam, ami kiváltotta az átvezetést a masszázs és az erotika között. Miután már nem törpültem el a mellek mellett, jött a nyelvlecke. Közben úgy helyezkedett el, hogy elérhető legyen minden, amit el kell érni. (persze a játékszabályok betartása mellett) Innentől kezdve már nem nagyon van meg, hogy mi történt velem, mert minden érzékszervemet lefoglalta a gyönyör, és nem maradt energia az információ tárolásra. Az biztos, hogy nem volt eredménytelen a szeánsz! Jenna a végkifejlet után néhány pillanatig nem jutott szóhoz, de aztán Szilvia barátnője segítségével újra megtalálta a hangját, és a fürdés előtt újra beszédbe elegyedtünk.
Elszámolás
Nincs információm extrákról, úgy tűnt, minden az alapcsomag része.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Teljesen megfelelő párosítása a kellemes masszázsnak és a szép nőnek. Mindenképpen a felső kategóriába tartozó szórakozás!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jenna erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-18 10:00:35
Kiváló, kultúrált szóhasználat a sikerült találkozóról írt besziben

2020-09-17 21:45:55
Ejha! Nagyon szépeket írsz Jennáról, de valahogy mégis valami távolságtartó semlegességet érzek a megfogalmazásod módjával. Az összkép mindent visz, ami a lelkesedésed csúcsát jelenti. Jennát ismerve most is odatette magát, ezen nem is csodálkozok! Gratulálok!

2020-09-02 19:42:14
Nem lett ez a beszi mérföldkő az életünkben, talán neked sem a találka, bár tetszésedet fejezed ki vele kapcsolatban. Talán a rangod nem engedi a magasabb/jobb minősítést, amitől Jenna lehet kicsit nyugodtabb.

2020-09-02 09:55:12
Tömören összefoglaltad. Az biztos. Mivel ebben a műfajban, vagy ezen az oldalon nem ez a mérce, ezért ez így nem jó.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-01 12:17:49
Nem bonyolulitottad tul ezt az iromány több is belefér t volna

FunkciókJenna legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-01-10) : Lekerült a bugyi is, bekente magát, én elhelyezkedtem, ezúttal már háton és elkezdődött a csúszka. Fantasztikusan izgató volt, ahogy csúszott a farkam a keblei között, emellett ráadásul megőrjített a szemeivel is, így hamar váltottunk a következő fejezetre.

felejthetetlen: 5db
(2019-12-20) : Fordulás után Jenna levette a fehérneműit, valamint bekente magát olajjal. Jöhetett a csúszka, ahol kis barátom még nem akart éledezni, de szuper érzés volt, simogattam Jennát közben.

(2019-12-05) : izgatóan használj a nyelvét miközben kezével a velem egykorút simogatja megkért feküdjek hanyatt combjaim közé térdelt és folyamatosan kék szemeibe nézek ő közben lassan csókra termett szájába veszi

(2019-05-03) : Profi masszázst kaptam, ami nagyon jól esett!! Nem fogta vissza magát, alaposan megdolgozta a hátam és a lábam, amikre szuksem is volt a sok-sok ülő munka után.

nagyon jó: 10db
(2020-08-01) : Van natúr francia és óvszeres is, mindenkinek az igénye szerint. Egy szuper csúszkát kaptam kezdésnek, mely beindította a hormonokat, és utána egy kombinált francia és kézi órán vettem részt. a végén angyali/ördögi technikát is bevetett Jenna a kezével, melynek eredményeképpen hatalmasat táraztam ki. Utána egy kis nagyon finom cirókát kaptam levezetésképpen.

(2020-05-03) : Egy lágy relaszáló masszázs kértem .Jenna finoman beolajozott ês egy lágy kellemes masszázsba kezdett.A ruhája a masszázs végéig rajta maradt,közben egy kicsit beszélgettünk.

(2020-03-09) : Közben éreztem, hogy az ajkai is nagyon finoman kényeztetik a farkamat. Többször csak a makkomat nyalogatta, szopogatta, majd kábító forróságot érezve szinte koppanásig az ajkai közé vette.

: 33db
(2020-10-10) : Kellemes, nyugtató, közben beszélgettünk. Egyik láb, másik láb, hát, váll, nyak, teljes test. Jennának nincs vasmarka, de nem is azért látogatja meg az ember. A masszázs Jennánál masszázs, erotikus rész csak fordulás után van úgy látom, és úgy tapasztaltam, aki másképp szeretné, szóljon. Fordulás után jött a csúszka a mellek és a test beolajozása után.

(2020-10-04) : Bekente melleit olajjal majd finoman csúszkálni kezdett farkamon, ami tetszett neki éledezni is kezdett majd mikor szájába kerültem megmakacsolta magát és nem akart hadrendbe állni pedig minden jót megkapott, amit kaphatott. Érzésre fantasztikus volt, de az élmények hatására vagy fáradság miatt nem keményedtem fel annyira, hogy az aktus létrejöhessen.

(2020-08-23) : Csúszka fincsi volt nagyon, utána francia óra. Volt egy kis kölcsönös francia is, de nagy eredményeket nem tudtam felmutatni. A végkifejlet nem igazán akart összejönni, nem Jenna hibájából. Fincsi kezelést kaptam, de kicsit nehéz eset vagyok és nem akartam Jennát agyon túráztatni.