3
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Prémium
Ma elérhető: 10-16
ANDI erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

ANDI-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-29 14:42:11

Szilas2
Törzsvendég
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ANDI reagálása

Kedves Szilas!

Nagyon köszönöm a kedves beszámolód! Igazán örülök, hogy sikerül mindig ilyen jó találkozót összehoznunk!
Külön köszönet a szép szavakért és, hogy ilyen választékosan fogalmazol!
Várlak vissza nagy szeretettel!

Csókollak sokszor!

Andi

ANDI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-08-31

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Első, igen emlékezetes találkozásunk óta már jó néhányszor találkoztunk, mondhatni rendszeresen. A korábbiakban Vele sikerült (de milyen jól sikerült!:)) megünnepelnem a névnapomat is, amiről feltett szándékom volt beszámolót írni, de aztán másképp alakult és elmaradtam vele (legalább is itt az oldalon). Amiért fontosnak tartom, egy újabb beszámoló megírását az nem más, minthogy Andival minden randi más és más, de mindegyik különleges.
Itt az oldalon üzenet formájában, vagy viberen folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így a kapcsolatfelvétel ezúttal is így történt. Hogy a formaságoknak is adjunk: telefonját saját maga kezeli, ha éppen elfoglalt, diszkréten visszacsörget, hirdetését egyébként itt az oldalon láttam meg. Andinál nincs VTR, de azt kell mondjam, nála enélkül is 100%-ra biztosra vehető a randi... az adott szó Nála nagy érték, amit egyszer megbeszéltünk, az úgyis lett - szerintem, még egyszer nem kellett módosítottunk időpontot.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
XIV. kerület, az Aréna környéke, vidéki lévén én eddig mindig autóval közelítettem meg és mindig találtam a közelben árnyékos parkolóhelyet. Tömegközlekedés számtalan formájával (metró, villamos, többféle troli és busz) belátható távolságon belül megközelíthető a helyszín. Az épületet nagyon könnyű megtalálni, GPS természetesen odavinne, de én mindig egy közeli kis utcában parkolok le, de ennek ellenére itt is fizetős a parkoló hely igénybevétele. Pontban a megadott időben hívtam Andit, aki megadja a kapucsengő számát és már nyílik is a kapu.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy többszintes épület legfelső szintjén található több szobás lakásban volt találkánk. Andi nem egyedül rendel, de ezúttal sem találkoztam senkivel, a diszkréció maximális, már a lépcsőházba, illetve liftbe bejutás előtt is. Egy nagyméretű tetőtéri szobában volt a találkánk, melyben egy bőrkanapé, egy masszázs ágy és a helyiség sajátossága következtében kialakított kis "zugban" egy tatami szolgálta kényelmünket. A ruhák elhelyezéséért egy szoba inas felelt. Bármikor mentem, a szobában hangulatos fényerősség, pirosas árnyalatú falak falak fogadtak. A fürdőszoba szintén tágas, káddal, zuhanyfüggönnyel, jó néhány tusfürdő, dezodor, szájvíz szolgálja a személyi higiéniánkat és természetesen a tisztaságra sem lehetett panasz, minden adott egy kiváló randihoz.
ANDI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Már a másik beszámolómban is jeleztem, hogy nehéz nekem a külsejéről írnom, mert viszonylag kevés idő áll rendelkezésemre, hogy megfigyeljem. Megérkezésemkor ugyanis még biztosan a kivel mi történt mostanság, vagy milyen utad volt stb témákkal vagyunk/vagyok elfoglalva. Amint levetkőzöm, tusolás előtt egyszerűen muszáj odalépnem a masszázspadon üldögélő és engem "figyelemmel követő":) Andihoz, legalább egy puszira, amiből rendszerint csók is lesz és már bele is kerültem az Andi-féle időspirálba...
Nekem Ő olyan, mintha már ezer éve ismernénk egymást..., -pedig csak néhány hónapja. Magas, vékony testalkata van, nagyon kellemes domborulatokkal, tenyerembe pont beleillő cicikkel, szép popóval. Világosabb tónusú bőre, vöröses haja és zöld szeme kellemesen kiegészítik egymást, valahogy mindig az az érzésem, a lelkemig lát tekintetével.
A honlapon szereplő képei közül a legtöbb retusált, de nem kell aggódni a valóságot mutatják, arckitakarás a diszkréció miatt van, nem hiszem, hogy emiatt oly nagy csalódás érhetne bárkit is. A legtöbb húszas-harmincas hölgy megirigyelheti Andi testalkatát. Ami nem jön le a képekről az Andi erotikus kisugárzása, kellemes hangja és utánozhatatlan kuncogása.
Ezúttal fekete színű csipkézett fehérneműben fogadott, ami igazából lehetett volna sötét zöld is a pirosas falszínek következtében kialakuló fényhatások következtében, igyekeztem megfigyelni, de csak ennyire sikerült:).
Általában én nem szoktam a nemi szerveket külön tárgyiasítani, de meg kell jegyezzem, hogy megfelelő törődés esetén mennyire fincsi a nagy ajkak közül enyhén kikandikáló kisajkaiból szivárgó nedvek zamata...

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Általában szokott lenni masszázs, ezúttal viszont ez elmaradt. Nem tudatosan, egyszerűen a szoba tataminak helyet adó kis zugában különösen érvényesül az Andi-féle fekete lyuk (no nem az, amire a többség ezen az oldalon asszociálna), mely időspirált indukál, ebbe pedig egyre többször belekavarodunk. Korábbi találkáink tapasztalata alapján viszont biztosan tudom mondani, hogy Andi nagyon jól masszíroz, az egyik legkülönlegesebb fogásokkal, melyben részem volt az eddigiekben. Volt már eszembe a korábbiakban, hogy csak leveszek egy könyvet az előtéri könyvespolcról:) és "mentes masszázsra" megyek, de neeem, ez azért óriási felelőtlenség lenne!:)
Ezen a randinkon a masszázst, szájjal végeztük egymás testén, a legkülönfélébb pontokon, természetesen az egymás erogén zónáit szem előtt tartva.
Szóval ott tartottam, hogy vetkőzésem után, törülközővel a karomon a szokásosan a masszázs ágyon fehérneműben enyhén nyitott lábakkal ülő Andihoz léptem és elkezdtem puszilgatni. Ebben a pillanatban be is kapcsolt az időspirál... Természetesen intenzív csókolózásba és intenzív simogatásba torkollott puszilkodásunk, így gyorsan elrohantam tusolni, amiből nem bírok elég korán kijönni ahhoz, hogy Andi már ne az ajtó előtt várakozna rám. Kézen fogva vissza a szobába, majd már az ajtó becsukása után szembefordulunk egymással, lerántja rólam a törcsit és ott folytatjuk, ahol abba hagytuk. Az ajtó elől a szoba túlsó sarkában található tatamiig szorosan összeölelkezve, csókolózva, szinte tánclépésekben jutunk el, mely rituálénk végén előbb melltartóját kapcsolom ki, majd térdre rogyva tangáját segítem le róla. Bezuhanunk egymás mellé a kispárnákra és vízszintesben is folytatjuk érzéki csókcsatáinkat, de innentől már egészen biztos, a másik fejezet következik.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Mint általában, most is én kezdeményeztem az elején. Nagy örömöt jelent, Andi formás testét végig puszilgatni, különösen elidőzni melleinél, hallgatni sóhajait, ahogy egyre inkább adja át magát az élvezeteknek. Amennyire csak lehet húzni szoktam mire puncijához érek, így az első érintések már meglehetősen felspannolt állapotban találják Kedvesemet! Mindig azt érzem, ezt már nem tudom irányába fokozni az élvezeteket, aztán mindig ki is derül, hogy mégis. Mikor már közel a csúcs, ujjaimat is bevetem mellyel új dimenzióba repülünk - jobban mondva, csak Andi:)
Visszapuszilkodom magam Andi mellé, szüksége van még a pihenésre, barátnősen vállgödrömre helyezi arcát és mélyen a szemembe néz, sugdolózunk egy kicsit, majd célirányosan az ölembe helyezem bal kezét, melyet kacagva fogad, de már simogat is. Ez alatt a néhány alkalom alatt úgy érzem teljesen kiismerte testem működését, lassan minden rezdülésemet ismeri. Ennek köszönhetem, hogy az ágyékom környékét ujjbegyeivel, körmével felváltva oly módon ingerli fel, hogy már attól nagyon kellemes érzés fog el. Fokozva az élvezeteket rövidesen szájába vesz, először csak a makkom környékét, majd a zacsitól a hegyéig végig nyal, majd fokozatosan eltűnök ajkai között, majd hirtelen felcsúszik hozzám egy forró csókra. Egyre kéjesebb érzéseket váltott már ki belőlem, mikor egyszer csak új pózt vesz fel. Nem igazán értem mi fog történni, hiszen már majdnem ott voltam, de tudtam, tudja Ő, hogy mit csinál...: A lábaim közé ül terpeszülésben velem szemben, lábaimat enyhén behajlítva átveti a sajátjai felett, és egy kis olajat csorgat a környékre, majd olyan kézi kényeztetésben részesít, amilyenben nagyon régen nem volt részem! Behunyt szemmel élveztem a dolgot, egy pillanatra muszáj volt felnéznem, egyszerűen úgy éreztem, hogy már máshol járok farkammal, pedig "csak" a két markában tartott, mindenféle csavaró mozdulattal... Elképesztő érzés volt! Jött is nem sokára a végkifejlet egy óriási szökőkút formájában, kis híján szemen lőttem magam...:)
Gondos takarítás következett, melybe jónak láttam én is beszállni, miután magamhoz tértem... Andi kiment tisztálkodni, inni, kérésemre nekem is hozott friss vizet.
Egymás mellé bújtunk. Itt lett volna igazából a masszázs ideje, de semmi szívem nem lett volna ketté törni ezt az idilli állapotot, eszegettünk egy kis édességet, majd kellemeset csevegtünk, csókolóztunk, suttogtunk, csókolóztunk, simogattuk egymást, csókolóztunk, nevetgéltünk, szóval, jól éreztük magunkat. Éreztem, hogy időnk vészesen fogyhat, hozzá teszem Andi még életében nem nézegette az időt, hogy is tenné, hiszen az időspirálban Ő is benne ül, nem láthatja, ahogy én sem..., hiszen egymást nézzük. Miután közösen utánajártunk, hogy valóban nem túl sok időnk van hátra, még visszadőltünk egy kicsit, majd szándékaim érzékeltetésére ismét falloszomra helyeztem Andi kezét és azzal húztam, hogy: "mibe, hogy még egyszer nem sikerül?" Erre felvette az előző pózt és újra hozzálátott kényeztetésemhez... Egész jól haladtunk, de aztán közbe jött a fáradtságom és már nem sikerült megfelelő életerőt gyűjtenem a cerkába... Nem Andin múlott, mindent megpróbált, de ezzel az égvilágon semmi baj nincs, néhány perccel korábban az utóbbi hónapok legjobb orgazmusával örvendeztetett meg!
Azóta is sokszor eszembe jut, lehet, hogy változtatnunk kellene a sorrenden, de az meg azért nem lenne jó, mert elveszthetnénk a spontaneitást, az meg nagyon nem lenne helyes.
Mivel az időt így is kimaxoltuk, egy gyors tusolásra eltávoztam, öltözködtem, majd érzékeny búcsút vettünk, egy utolsó csók és ölelés és széles vigyorral az arcomon leléptem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Újabban megfeledkezem még az elején kitenni a kis asztalkára, így az öltözködésemkor helyezem el. Előre a telefonbeszélgetésben elhangzottaknak megfelelő barátinak mondható csokorméret egy emlékezetes randiért. Mindig visszacseng fülembe a bemutatkozó szövege: "nem kizárt, hogy évek múlva is emlékezni fogsz rá", ebben pedig teljesen biztos vagyok!
Igazából azt hiszem, most nem fogok tudni olyan minősítést adni Andinak, amely Őt megilletné, hiszen ez minimum egy kék csíkos randi volt!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Második randinkon maradt el a masszázs rész, de ne aggódjatok, ha kifejezetten azért mennék jelezném ezt Andinak, de az a fránya időspirál..., mindig az a bujálkodás. Mint a fentiekből egyébként kiderül, kiváló masszázs-tudását és a férfi test magas szintű ismeretét a kényeztetés során is ragyogóan kamatoztatja.
Kocsival hazafelé menet (180 km), már meglehetősen későre járt, amikor a kereskedelmi rádiókban már az eredetiként sem túl jó, de ismert számok remixének a remixét játszották, így félve az elalvástól próbáltam az adók közül válogatni. Minden általam is ismert magyar számot jókedvűen, fennhangon dalolva suhantam hazafelé, miközben viberen üzengettünk Andival egymásnak. Hát így történt, hogy mire hazaértem, alig két hétre a most megírt találkozónkhoz képest, már egy újabbat is leszerveztünk. Úgy hogy sziasztok, megyek készülődni...

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ANDI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókANDI legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-07-05) : A gerinc melletti hátizmokkal indított, de aprólékosan végiggyúrta a nyaki és a csuklyás izmaimat, a derekam környéki izmaimat, a fenekemet, lábaimat a vádlimmal, sarkaimig és a vége felé voltak benyúlások, simogatások, ami nagyon érzéki volt,

(2020-06-09) : Aztán ő engem, kicsit, csak a hátamat meg a fenekemet mert már sok időn túl voltunk...jó volt nagyon, szakszerű mozdulatok és fogások. Határozottan masszíroz, nem csak simit, simogat. Ezt is nagyon sokáig elbírtam volna viselni de egy szavam sincs panaszkodásra!

(2020-02-27) : Hason fekve foglaltam helyet és átadtam magam a kezelésnek. Először a derekamnál kezdte, bemelegítés képpen, majd a hátammal folytatta, ahol több irányból is végzett szakszerű,, masszírozó mozdulatokat. Ezt követően a bokámhoz állt és lassan haladt a lábamon felfelé. Vádlimat és a combomat már erőteljesebben gyúrta. 

felejthetetlen: 16db
(2020-08-26) : Fejét behajtotta két combom közé, majd szemkontaktust tartva, kéz használata nélkül előbb nyelvével tett néhány simogató mozdulatot rudacskámon, majd végét bekapva szép lassan elkezdte beszívni, mígnem tövig elmerültem az élvezetben. Elszabadultak az érzelmek egyre intenzívebb élményekben részesültem, melyet akár órákon át is szívesen élveznék.

(2020-08-10) : Úriember lévén először én próbáltam örömet szerezni partnernőmnek, meg persze azért, hogy én láthassam először kéjek közepette, mely csak csigázta tovább vágyamat. A babusgatást jól fogadta, a 'nyelvi beszámolómmal' sem volt gond. Dícséret - verbális és nonverbális - ugyan volt, de az í-re a pontot úgy érzem - nem sikerült feltennem.

(2020-07-22) : Lágy, sìmogató masszázst kértem, nem vágytam a csomók és izmok lazítására, egyszerűencsak érezni akartam az érintését a közelségét. Lágyan érintett, még most is beleborzongok, mindenemet bejárta kezével,

nagyon jó: 3db
(2020-08-02) : Hát a sok simogatás kozben a kezeivel amit muvelt majd jott a francia nyelvlecke ami 10 per 10 a utódaim a szájában végeztek...fantasztikus élmény volt.Egymás mellé bújtunk,egymást átolelve,eszegettuk a ajándékomat amit hoztam neki és kozben simogattuk egymást.Meg persze a csókolódzás az szinte egész ido alatt mindig megvolt.

(2020-07-17) : Miután a környéket becserkészte,egyre izgalmasabban közelítette meg a falloszom,a zacsit,a golyókkal együtt. Lassan de biztosan egyre mélyebbre kerültem az ajkaiban, kéz nélkül,hiszen azzal a golyókat vette kezelésbe szó szerint.

(2019-11-05) : Alaposan megdolgozta a derék hát, gerinc lapocka és nyaki részeket, a fogásokat ismeri szakszerűen tevékenykedett. Amikor a karjaimra került sor csuklómat lábai közé szorította kellemes kis puncikontaktussal fűszerezve.

: 4db
(2020-07-07) : Szuper test. Gyönyörű punci ami nagyon jól reagál a kényeztetésre. Nagyon finom ,lassú, érzéki francia végig szájba,. Nem tudok hibát találni benne.

(2020-04-26) : Figyeltem a reakcióit és közben a szép cicikkel is játszottam. Nem volt ellenére a ténykedésem, majd lassan gyorsítva és mélyebbre hatolva a nylevemmel, a sóhajokból, nyögésekből és remegésekből azt remélem, hogy végül sikerült örömet okoznom neki. Ezután Andi lépett a tettek mezejére és engen hanyatt fektetve a lábam közé telepedett, majd rám hajolva ő indult lefelé a testemet végigcsókolva, néhány játékosan kedves és kellemes harapással. Kértem, hogy a kényeztetésemet nyújtsa el, amit fantasztikusan teljesített.

(2020-03-06) : Ezt követően viszont Ő vett kezelésbe. Bemutatta csodálatos cicis és teljes testes csúszkáját, közben mindig felérve számhoz. Eddig még nem kellett olaj. Na de ezután elővette az olajat és fergeteges lingamba kezdett.