3
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Prémium
Ma elérhető: 10-16
ANDI erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

ANDI-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-26 19:58:57

brumy56
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ANDI reagálása

Kedves Brumy56!

Elnézést a késői reagálásért!
Köszönöm szépen ezt a kedves beszámolót és a felejthetetlen találkozót! Nagyon jól éreztem magam Veled, mint mindig!
Várlak vissza nagy szeretettel!

Csókollak

Andi

ANDI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-08-27

Egyeztetés
Elérhető:
5
Soron kívüli utam kerekedett fővárosunkba és hirtelen felindulásból úgy döntöttem megpróbálom összekapcsolni a kellemeset a hasznossal. Kocsiból próbáltam egy randit lebeszélni, így a már ismert telefonszámok kerültek előtérbe. Gyors próbát tettem Andival és hipp-hopp máris sikerült a kapcsolatfelvétel. Nagyon rugalmas volt a korai időpont ellenére és azonnal le tudtunk egyeztetni egy minkettőnk számára megfelelő randiidőt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Számomra már ismert helyen rendel, gépkocsival könnyedén odataláltam. Parkolás kitűnő, habár már fizetős lett. Más közlekedési eszközzel is kitűnően megközelíthető minden irányból. Megadott címre érve egy rovid telefon után pötyögtem is a nyitókódot és a lift segítségével irány a megadott emelet és lakás. Mire oda értem az ajtó már tárult is , természetesen a mögötte rejtőzködő vendéglátóm kezelésében.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Sok ujdonságot nem tudok hozzátenni a már sokszor leírt helyszínhez. Most is mint mindig, tiszta teljesen megfelelő a randinak, kellemes világítás, halk zene, praktikusan berendezett szobácska légkondival, tatamival, masszázsággyal.
ANDI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nem ért meglepetés, az ajtó záródása után azonnal az erotika vette át az irányítást. A hirdetésben szereplő képeknek megfelelő formás, magas, ízig vérig nő fogadott , magassarkú cipőben, áttetsző fekete kombinéban....és ezzel ki is merült a rajta lévő ruhatár. Villanásra még láttam szépen ívelt melleit és már a nyakamba is volt, ölelve és csókkal fogadva. A nyár előnye, hogy rajtam is vékony ruha volt, így azonnal éreztem hozzám simuló testét, melyen kezem rögtön elkalandozott, felmérve a szépen ívelt vonalait. Közben persze a folyamatos csóközön fokozta a vágyaimat. Lassan-lassan azért elindultunk a szobácska irányába.

Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Szobába érve kis beszélgetés és sok elcsattanó csók után elrohantam a fürdőbe, majd tisztán vissza a szobába. Odaadtam kis ajándékomat, aminek igen megörült és a massszpadra ülve kicsit csipegetett is belőle. Ekkor már nem volt rajta zavaró ruhadarab, így közben önfeledten legeltethettem szemem a szép látványon a kanapén ülve. Ezzel vége is lett lassan a masszázspad szokványos használatának. Egyszer tértünk csak vissza ide, de akkor is én masszíroztam őt ...... illetve csak mímeltem :)
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Elindult a fantáziám miközben néztem és nem tartottam vissza magam....kis mosollyal magam elé dobtam a földre egy kispárnát és mosolyogva vártam észre veszi-e. Szerencsére gyorsan kapcsolt, huncut tekintettel lecsusszant elém . Felizgult állapotban vártam, mi fog következni és nem okozott csalódást sem a látvány, sem az elért élmény. Fejét behajtotta két combom közé, majd szemkontaktust tartva, kéz használata nélkül előbb nyelvével tett néhány simogató mozdulatot rudacskámon, majd végét bekapva szép lassan elkezdte beszívni, mígnem tövig elmerültem az élvezetben. Elszabadultak az érzelmek egyre intenzívebb élményekben részesültem, melyet akár órákon át is szívesen élveznék. Láttam közben előttem ringó alakját és a szemközti falon lévő tükörben szemmel követhettem az egész akciót, nem utolsó sorban formás fenekét és feltáruló kelyhét.
Volt időnk bőven, így megszakítottam a kellemes folyamatot, Andit felfektettem a masszázspadra és masszázsnak álcázott simogatással ismerkedtem testének minden kis négyzetcentiméterével, különösen elidőzve igencsak kívánatos melleinél, csípőjénél és combjai között. Tudom, hogy szereti ezt a kényeztetést, így nem számoltam a ráfordított perceket. Én se maradtam közben élmény nélkül, mert időnként a fejét félrefordítva épen meg tudtam célozni rudacskámmal kívánatos száját és abban kellő mélységben elmerülve élvezni a kialakult helyzetet.
Vágyaink kellő felkorbácsolása után áttettük tevékenységünk helyszínét a tatamira, ahol is azonnal én kerültem alsó fekvő helyzetbe , majd rövid olajozás után Andi elkezdett egy igazán alapos és szépen felépített csúszkát. Itt aztán szinte minden testrészével érintett és izgatott minden részemet, különösen a mellekkel és szájjal kényeztetve legérzékenyebb részemet ami igencsak nem puha állapotban tűrte a teljes foglakozást. Időnként átfordult 69 helyzetbe, mad kölcsönösség után vissza szembe és ez ismétlődött. A végén lecsúszott lábam közé és könyörtelenül kivégzett, hogy pislogni se maradt erőm. Szájában nyugodtam le szép hosszan, nem siettetett, ami igencsak jól esett.
Kis ölelkezés, beszélgetés, pihengetés után ujra a tisztálkodás következett, majd búcsúztunk egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás teljesen korrekt, infóból pontosan megtudható. Találkozónk elején szoktam letenni, mert később szerintem elfelejteném.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ujra nem csalódtam, Andi megbízhatóan magas színvonalon adja át a vállalásaiban megadott élménycsomagot. Csókjaival, ölelésével ujra és ujra elbűvöl, mint mindig most is teljes megelégedettséggel távoztam tőle.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ANDI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókANDI legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-07-05) : A gerinc melletti hátizmokkal indított, de aprólékosan végiggyúrta a nyaki és a csuklyás izmaimat, a derekam környéki izmaimat, a fenekemet, lábaimat a vádlimmal, sarkaimig és a vége felé voltak benyúlások, simogatások, ami nagyon érzéki volt,

(2020-06-09) : Aztán ő engem, kicsit, csak a hátamat meg a fenekemet mert már sok időn túl voltunk...jó volt nagyon, szakszerű mozdulatok és fogások. Határozottan masszíroz, nem csak simit, simogat. Ezt is nagyon sokáig elbírtam volna viselni de egy szavam sincs panaszkodásra!

(2020-02-27) : Hason fekve foglaltam helyet és átadtam magam a kezelésnek. Először a derekamnál kezdte, bemelegítés képpen, majd a hátammal folytatta, ahol több irányból is végzett szakszerű,, masszírozó mozdulatokat. Ezt követően a bokámhoz állt és lassan haladt a lábamon felfelé. Vádlimat és a combomat már erőteljesebben gyúrta. 

felejthetetlen: 15db
(2020-08-10) : Úriember lévén először én próbáltam örömet szerezni partnernőmnek, meg persze azért, hogy én láthassam először kéjek közepette, mely csak csigázta tovább vágyamat. A babusgatást jól fogadta, a 'nyelvi beszámolómmal' sem volt gond. Dícséret - verbális és nonverbális - ugyan volt, de az í-re a pontot úgy érzem - nem sikerült feltennem.

(2020-07-22) : Lágy, sìmogató masszázst kértem, nem vágytam a csomók és izmok lazítására, egyszerűencsak érezni akartam az érintését a közelségét. Lágyan érintett, még most is beleborzongok, mindenemet bejárta kezével,

(2020-07-07) : Nagyon kellemesen átgyúrta minden részét a hátamnak a csomókat sem hagyta ki természetesen ,a nzak kar láb sem lett elhanyagolva sőt a talpmaszzázsra is sort keritett Andi.

nagyon jó: 4db
(2020-08-29) : Fokozva az élvezeteket rövidesen szájába vesz, először csak a makkom környékét, majd a zacsitól a hegyéig végig nyal, majd fokozatosan eltűnök ajkai között, majd hirtelen felcsúszik hozzám egy forró csókra. Egyre kéjesebb érzéseket váltott már ki belőlem, mikor egyszer csak új pózt vesz fel. Nem igazán értem mi fog történni, hiszen már majdnem ott voltam, de tudtam, tudja Ő, hogy mit csinál...:

(2020-08-02) : Hát a sok simogatás kozben a kezeivel amit muvelt majd jott a francia nyelvlecke ami 10 per 10 a utódaim a szájában végeztek...fantasztikus élmény volt.Egymás mellé bújtunk,egymást átolelve,eszegettuk a ajándékomat amit hoztam neki és kozben simogattuk egymást.Meg persze a csókolódzás az szinte egész ido alatt mindig megvolt.

(2020-07-17) : Miután a környéket becserkészte,egyre izgalmasabban közelítette meg a falloszom,a zacsit,a golyókkal együtt. Lassan de biztosan egyre mélyebbre kerültem az ajkaiban, kéz nélkül,hiszen azzal a golyókat vette kezelésbe szó szerint.

: 4db
(2020-07-07) : Szuper test. Gyönyörű punci ami nagyon jól reagál a kényeztetésre. Nagyon finom ,lassú, érzéki francia végig szájba,. Nem tudok hibát találni benne.

(2020-04-26) : Figyeltem a reakcióit és közben a szép cicikkel is játszottam. Nem volt ellenére a ténykedésem, majd lassan gyorsítva és mélyebbre hatolva a nylevemmel, a sóhajokból, nyögésekből és remegésekből azt remélem, hogy végül sikerült örömet okoznom neki. Ezután Andi lépett a tettek mezejére és engen hanyatt fektetve a lábam közé telepedett, majd rám hajolva ő indult lefelé a testemet végigcsókolva, néhány játékosan kedves és kellemes harapással. Kértem, hogy a kényeztetésemet nyújtsa el, amit fantasztikusan teljesített.

(2020-03-06) : Ezt követően viszont Ő vett kezelésbe. Bemutatta csodálatos cicis és teljes testes csúszkáját, közben mindig felérve számhoz. Eddig még nem kellett olaj. Na de ezután elővette az olajat és fergeteges lingamba kezdett.